- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Καλημέρα σε όλους .
Predator φοβερή καινούργια εικόνα που έβαλες .
Eυχαριστω φιλε Open Mind... ![]()

καλη ορεξη

quote:
Predator φοβερή καινούργια εικόνα που έβαλες .
Πράγματι!!!!![]()

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Αν και δεν κατάλαβα...που ήταν αφιερωμένο;

Πρωινός - πρωινός σήμερα αφού ο σεισμός με έπιασε στον ύπνο κι είχε τέτοια βοή που στο σπίτι μου γινόταν λίγο χαμός...
Οπότε ας σας κεράσω ένα καφεδάκι για να σας υποδεχθώ όταν ξυπνήσετε! ![]()

Στην υγειά μας!

In anticipation of my resurrection...
Πάντως φίλε D. Incubus πρέπει να παραδεχτείς ότι μόνο ένας σεισμός σε ξυπνάει πρωί, πρωί κυριακάτικα…![]()

Εγώ δεν πήρα χαμπάρι τίποτα, αλλά μου περιέγραψε το σεισμό, η γυναίκα μου, πολύ... ανάγλυφα.![]()
Πάντως δεν ήταν τόσο δυνατός, ώστε να γίνει μόνος του, ο... φραπεδάκος. ![]()
![]()

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χτες!
Και η φραπεδιά, για να πάρουμε....κουράγιο

Τι κάνουμε;
Φίλε elo, πραγματικά!
Μόνο ένας σεισμός σε ξυπνάει πρωί - πρωί Κυριακής! ![]()
Εγώ τον κατάλαβα για τα καλά κι είναι περίεργο γιατί δεν ξυπνάω εύκολα αλλά εχθές σηκώθηκα με το πρώτο.
Ευτυχώς που οι συνέπειες ήταν "ανώδυνες".
Καλή μου keraynos, μακάρι να κοιμόμουν κι εγώ πάλι μετά αλλά άμα σηκωθώ απότομα δε μπορώ να ξανακοιμηθώ. ![]()
Να μας ζήσουν όσοι κι όσες γιόρταζαν εχθές αλλά και σήμερα, οι οποίοι είναι πολλοί!
Να σας χαιρόμαστε! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Όντως,δυνατός ο χτεσινός σεισμός και με διάρκεια!Και για άλλη μια φορά κατάλαβα πόσο τον φοβάμαι!!!Μόλις είχα ξαπλώσει και τον κατάλαβα γερά!Δίδαγμα από αυτό τον σεισμό;να κλείνουμε τις πόρτες από τις ντουλάπες διότι ανοίγουν και φεύγουν πράγματα από μέσα![]()
![]()
![]()
![]()

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
Πώς περάσατε Σ/Κ;
Χρόνια Καλά σε όλους τους χθεσινούς και σημερινούς εορτάζοντες!
quote:Εμένα πάλι μ'έχει κάνει τραγικά φοβιτσιάρα. Με το που ένιωσα το κούνημα ντύθηκα και τραβολογούσα τον καλό μου να χωθούμε κάτω απ'το κρεβάτι! Ευτυχώς εκείνος είναι ψύχραιμος και παραμείναμε πάνω στο κρεβάτι...
keraynos - η εμπειρία που είχα από τον προηγούμενο σεισμό (Πάρνηθα) με έχει κάνει χοντρόπετση
quote:Ένα πράγμα θα σου πω: η καλή μου η μανούλα από το '99 και μετά, έχει πάντα λάστιχα στα πόμολα της κουζίνας γιατί τότε όλα τα γυαλικά είχαν πάει περίπατο! Και κοιμάται και με σφυρίχτρα κάτω απ' το μαξιλάρι της.
maraki8 - Δίδαγμα από αυτό τον σεισμό;να κλείνουμε τις πόρτες από τις ντουλάπες διότι ανοίγουν και φεύγουν πράγματα από μέσα
Όπως καταλαβαίνεις, στην οικογένειά μου, τό 'χουμε το θεματάκι μας με το σεισμό...

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
Βλέπω οι φοβίες καλά κρατούν…![]()
Πάντως εμένα δυο πράγματα με κάνουν και τρέχω πανικόβλητο, το κόψιμο…
και ο σεισμός, για φαντασθείτε να συνδυαστούν και τα δυο…![]()
![]()

Να ζησουν να τους χαιρονται-χαιρομαστε! Αληθεια... εχουμε κανεναν εδω? θελουμε κερασμα ![]()

Έχασα και τον ύπνο μου χτες με τον παλιοσεισμο κυριακάτικα μας ξύπνησε
Απ τις 7 το πρωί.
loukritia,εγώ πάλι πετάχτηκα από το κρεβάτι λόγω των ντουλαπών που ανέφερα αλλά και της οθόνης του pc,που πηγαινοερχόταν...![]()
Ίσως να πρέπει να έχουμε την σφυρίχτρα μόνιμα μαζί μας...
Περιέργως,ούτε Γιάννη έχω,ούτε Ιωάννα,οπότε χρόνια πολλά στους υπόλοιπους!!!
quote:Tragique...tragique...
Πάντως εμένα δυο πράγματα με κάνουν και τρέχω πανικόβλητο, το κόψιμο… και ο σεισμός, για φαντασθείτε να συνδυαστούν και τα δυο…

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
quote:
Πάντως εμένα δυο πράγματα με κάνουν και τρέχω πανικόβλητο, το κόψιμο...και ο σεισμός, για φαντασθείτε να συνδυαστούν και τα δυο
Πράγματι!!! Άπιαστος συνδυασμός!!!

Εγώ χθες είχα γενέθλια οπότε το σημερινό κέρασμα θα περιέχει τούρτα, όχι φυσικά την γνήσια αφού πρώτον έγινε σουρωτήρι από τα "λίγα" κεράκια που είχε

Και φυσικά όλες τις ώρες ένας καφές είναι ευπρόσδεκτος![]()