ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ή ΜΑΣΟΝΙΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ή ΜΑΣΟΝΙΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Ramoglou61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
29/07/2004, 19:19:12
Όλα τα παρακάτω Τόπικ αφορούν το ίδιο θέμα, αν έχεις το κουράγιο διάβασε τα και αν έχεις ακόμα απορίες εδώ είμαστε να τις κουβεντιάσουμε.

Ξεκίνα από το πρώτο και προχώρα …… καλή δύναμη !

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=721

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2237

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2494

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2553

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2693

Ο κακός λύκος

MoonDragonΜέλος
29/07/2004, 19:27:49
Σ' ευχαριστω φιλε Ramoglou,
Ελπιζω στο μελλον να μην υπαρξουν αλλες διαμαχες και ειλικρινα το ευχομαι αυτο. Ας αποτελεσουμε ο καθενας μας παραδειγμα προς μιμηση και οχι προς αποφυγη, ωστε οι συζητησεις μας να ειναι πραγματικα καρποφορες.
Εχω ομως μια απορια και οποιος θελησει ας με βοηθησει. Ποσο ανοιχτα μπορουμε να αναλυσουμε το παρον θεμα? Μπορουμε να γραφουμε ελευθερα ή αυτα που πραγματικα αναρωτιομαστε (και ας το θεσω σε προσωπικο επιπεδο) αυτα που αναρωτιεμαι θα πρεπει να τα πνιγω με το φοβο μη με χαρακτηρισουν ''καπως''?

''Confirmo o Deus potentissimus''
vasilakisΝέο Μέλος
29/07/2004, 21:02:42
OI MASONES EINAI MIA ORGANOSI I OPOIA APOTELITE APO ENA SIGEKRIMENO ARITHMO ATOMON TON OPOIO DEN THIMAME AUTI TI STIGMI.
OLOI TOUS EINAI POLLOI DINATOI KAI PLOUSIOI.
SE KATHE TOUS EPISTOLI I GRAMMA AFINOUN STO TELOS 3 TELITSES OPOU EINAI KAI XARAKTIRISTIKO TOUS...
FORANE STA XERIA TOUS SIGEKRIMENIS MORFIS DAXTILIDIA.
KANOUN TA PANTA GIA TO SIMFERON TOUS KAI MPOROUN AKOMA KAI NA RIKSOUN KAI KIVERNISIS.
KANOUN SINEDRIASIS SE OPOIODIPOTE MEROS TOU KOSMOU KALONTAS OLOUS TOUS OPADOUS POU ANIKOUN STIN ORGANOSI NA PANE EKEI.
AN GINIS POTE PLOUSIOS KAI DINATOS MIN ANISIXIS THA ERFOUN OI IDIOI NA SE VROUNE.
KSEROUN APO TORA KAI ELENXOUN MESA STA SXOLEIA PIOI MATHITES EINAI DINATOI KAI PANEKSIPNI KAI PIOI EXOUN TIN PROSOPIKOTITA GIA NA TOUS PLISIASOUN STO MELLON.

MoonDragonΜέλος
29/07/2004, 23:48:01
quote:

Όλα τα παρακάτω Τόπικ αφορούν το ίδιο θέμα, αν έχεις το κουράγιο διάβασε τα και αν έχεις ακόμα απορίες εδώ είμαστε να τις κουβεντιάσουμε.

Φιλε Ramoglou,
ξεκιναω να διαβαζω τα topic που νου συνεστησες
θα τα ξαναπουμε σε....... καμια βδομαδα!!! που θα'χω τελειωσει
Καλη δυναμη σε ολους σας...

''Confirmo o Deus potentissimus''
30/07/2004, 00:37:43
Το νέο μέλος Vasilakis (Kailas ?) μας αναφέρει εδώ τις πολύτιμες πληροφορίες του, τις οποίες συνέλεξε μετά από κοπιαστική έρευνα για το θέμα του Τεκτονισμού ανά την υφήλιο.

Σ’ ευχαριστούμε φίλε για την καλή σου προσπάθεια !

Ο κακός λύκος

30/07/2004, 00:42:42
quote:
Εχω ομως μια απορια και οποιος θελησει ας με βοηθησει. Ποσο ανοιχτα μπορουμε να αναλυσουμε το παρον θεμα? Μπορουμε να γραφουμε ελευθερα ή αυτα που πραγματικα αναρωτιομαστε (και ας το θεσω σε προσωπικο επιπεδο) αυτα που αναρωτιεμαι θα πρεπει να τα πνιγω με το φοβο μη με χαρακτηρισουν ''καπως''?

Φίλτατε MoonDragon προσωπικά θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια να απαντήσω σ’ ότι με ρωτήσεις και άπτεται των μικρών μου γνώσεων, όμως όπως προείπα μερικές φορές πρέπει και να διαβάζουμε και πίσω από τις λέξεις.
Είμαι σχεδόν βέβαιος πως αυτό μπορείς να το κάνεις.

Εν αναμονή λοιπόν του τελειώματος της …… μελέτης σου !

Ο κακός λύκος

30/07/2004, 16:23:50
quote:

KSEROUN APO TORA KAI ELENXOUN MESA STA SXOLEIA PIOI MATHITES EINAI DINATOI KAI PANEKSIPNI KAI PIOI EXOUN TIN PROSOPIKOTITA GIA NA TOUS PLISIASOUN STO MELLON.

VASILAKIS ...ΕΜΑΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...
Ο BIG TEKTON BROTHER ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΙΙΙ... ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ
Ή ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΚΥΡΙΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

Edited by - gretel on 30/07/2004 16:30:47

doloplokosΝέο Μέλος
30/07/2004, 21:19:16
ΧΑ ΝΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΙΑ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ GRETEL XA.ΧΑ

ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΗ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΙΑ "ΜΑΣ".

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΟΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΕΞΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΝΑ ΥΠΕΡΓΗΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΝΙΑΣ <ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ> ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΊΑ...
ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ: ΞΕΤΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΩΚΟΤΡΟΝΗΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ.
ΛΕΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ: ΝΑΙ,ΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ!
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΙΣ ΠΕΘΑΜΕΝΕΣ...
ΚΑΙ ΟΣΠΟΥ ΤΟΤΕ Ο ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ:
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΙΘΑΝΩ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ...

(δηλαδή, θέλει δεν θέλει, άμα πεθάνει τα μασόνια μασόνο θα τον γράψουν)

poios 8a parei apo emena to OSCAR ths doloplokias;

30/07/2004, 21:28:35
Βρε Gretel γιατί γύρισες καλό μου από τις διακοπούλες σου και έκανες και το μέγα λάθος να γράψεις σε τέτοιο Topic ;

Ορίστε που δεν ξέρεις τι παιχνίδι παίζετε και τώρα σου κολλήσανε και ταμπελίτσα.

Άντε βρε καλορίζικη !!!!

Ο κακός λύκος

doloplokosΝέο Μέλος
30/07/2004, 23:20:48
quote:

Βρε Gretel γιατί γύρισες καλό μου από τις διακοπούλες σου και έκανες και το μέγα λάθος να γράψεις σε τέτοιο Topic ;

Ορίστε που δεν ξέρεις τι παιχνίδι παίζετε και τώρα σου κολλήσανε και ταμπελίτσα.

Άντε βρε καλορίζικη !!!!

Ο κακός λύκος

ραμογλου ΤΗΝ Μ. ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΤΟ ΨΗΤΟ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ;
ΔΕΝ ΝΗΣΤΕΥΕΤΕ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ;

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΕ ΩΡΕ ΜΑΣΚΑΡΑ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΙΟ!

poios 8a parei apo emena to OSCAR ths doloplokias;

31/07/2004, 01:17:44
ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
YES BEERS ARE BACK

ΔΟΛΟΠΛΟΚΕ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟ FIGHT CLUB NA ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΓΩ ΔΕ ΜΑΣΑΩ ΕΣΥ????

ΕΝΝΟΩ ΤΟ "ΕΔΩ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ-FIGHT CLUB". ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΕΝΗΣ.

ΟΤΙ ΔΙΑΜΑΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ

Edited by - gretel on 31/07/2004 01:19:46

31/07/2004, 01:36:29
Λοιπόν αγαπητά μου μέλη έχω πέσει κάτω από τα γέλια !!!!
Αλήθεια είναι η ποιο καλή φιγούρα ουδέτερου φίλου ( ο/η Δολοπλόκος ) που έχει παρουσιαστεί στο Forum του esoterica !!!!

Οι μισοί εδώ μέσα καταντήσαμε να κυκλοφορούμε με ταμπελίτσα «μασόνος».

Όχι δεν είναι δραπέτης ψυχιατρείου είναι απλά στερημένη/ος.

Από τι;

Ε !!! Βρείτε το μόνοι σας !!!

Για πάμε λοιπόν στην συνέχεια της παράστασης !!!!!!!!!!!!

Sssssssssssssssssssssssssssssssssss arxizei !!!!! ( κλεμμένο από το Filmnet )

Ο κακός λύκος

31/07/2004, 03:28:33
ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ?
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ?
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ?
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ?
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ?
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ?
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΤΑΛΑΔΕΣ?
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΡΟΚΑΔΕΣ?
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΣ?
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟ-ΦΙΛΜ-ΤΡΟΜΟΥ?
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟ-ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΚΟΙ?
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ...
ΕΜΕΙΣ ΟΙ -ΙΣΤΕΣ?
ΕΜΕΙΣ ΟΙ -ΙΣΤΕΣ?

ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΤΕ!!!!!!1

elpidaΜέλος
02/08/2004, 11:08:28
Φίλη Gretel,

Όσο πιο πιασάρικη η ταμπελίτσα τόσο πιο πολύ ασχολούνται με αυτόν που την έχει……

Διαλιέχτεεεε λοιπόν…

Επίσης είναι και η μόδα, αυτή που την πάς, τώρα το καλοκαίρι από ότι φαίνεται φοριέται το μασονιλίκι.

Labolas GlasyaΜέλος
03/08/2004, 18:52:08
Τι κανετε αγαπητοι ελευθερομασωνοι? Τη κανατε για διακοπουλες?

1 ερωτηση εχω να κανω σχετικα με την αφη της Ολυμπιακης φλόγας. "Απολλωνα Θεε του ηλιου και της ιδεας του φωτος" λεει το σποτακι που παιζει το Μεγκα Τσανελ. Υπαρχει μασωνικη επιδραση σ αυτο? Γιατι λενε καποια βιβλιαρακια οτι ο Απολλωνας και ο Ηλιος λατρευονται μεσα στις στοες.

Παιζουν ανθρωποθυσιες στις στοες? *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG

03/08/2004, 22:30:20
Αγαπητέ ελευθερομασώνε Labolas Glasya,

ελπίζω να μην ενοχλήσαι με την προσφώνηση. Εδώ μέσα από ταμπελίτσες χορτάσαμε και έχεις φροντίσει κι εσύ γι' αυτό. Εξάλλου, πάντα ανάλογα με το τόπικ κολλάμε και μία.

Θα ήθελες να μας πληροφορήσεις πώς αποκτάς αυτές τις "αξιόπιστες πληροφορίες";

Μερικά ποστς πιο πάνω μου ζήτησες κάποιες διευκρινίσεις και όσο μπορούσα, σε διαφώτισα φροντίζοντας να τεκμηριώσω τα γραφόμενά μου. Σου παραθέτω ξανά το σχετικό σημείο, για να φρεσκάρω την μνήμη σου:

quote:
Ο Ελευθεροτεκτονισμός δεν υπαγορεύει στα μέλη του τί ακριβώς να πιστεύουν και τί όχι, αλλά βεβαίως τους διδάσκει μία μεθοδολογία με βάση την οποία, κατόπιν δικής τους εργασίας, θα αποφανθούν για το εάν θα ενστερνισθούν ή όχι μία πίστη.
Ως θεσμός απέστερξε να εγκλωβιστεί σε παροδικά πολιτικά και θρησκευτικά ζητήματα, διότι ασχολείται στο πλέον θεμελιώδες πεδίο της φιλοσοφικής έρευνας, στο πεδίο δηλαδή της ανακαλύψεως των τελικών κινήτρων που κυβερνούν την ανθρώπινη δράση και αποκαλύπτει στον άνθρωπο το Μυστήριο της πνευματικής αναγέννησης.

..........................

Σχετική βιβλιογραφία:

- R.F. Gould, History of Freemasonry, Grand Lodge of Scotland Year Book 1996.
- J. Hamill, The Craft: A History of English Freemasonry, Inner Traditions International, 1987 & Lewis Masonic, 1994.
- A Mackey, The History of Freemasonry, Gramercy Books, 1996.

Όμως, φαίνεται ότι έχεις καλύτερη πληροφόριση από εμένα. Για να μάθουμε λοιπόν...

Από πού προκύπτουν τα όσα περί Απόλλωνα και ηλίου αναφέρεις;

multi - persona

"Virtus Junxit Mors Non Separabit"(Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 03/08/2004 22:33:37

elpidaΜέλος
04/08/2004, 10:17:12
quote:
Παιζουν ανθρωποθυσιες στις στοες?

μπορεί και ζωοκτονίες... για ψάξε λίγο τις πηγές σου και δώσε μας τα φώτα σου, το θέμα είναι ενδιαφέρον

astromanΝέο Μέλος
04/08/2004, 13:16:09
Μήπως πίνουνε και αίμα; Καλά τελικά έχετε πολύ γέλιο. Ας γράφει καλύτερα κανένας που να ξέρει από πρώτο χέρι και όχι να κάνετε γελοίες υποθέσεις και γενικά σε αυτό το θέμα ισχύει το "δεν ξέρω δεν απαντώ", όχι γράφω ότι μου κατέβει στο κεφάλι. Θέλετε να μάθετε για τους μασόνους; πηγαίνετε και γίνετε μέλη ή τουλάχιστον διαβάστε κανένα βιβλίο.
Δημ.Νέο Μέλος
04/08/2004, 14:55:05
quote:

Μήπως πίνουνε και αίμα; Καλά τελικά έχετε πολύ γέλιο. Ας γράφει καλύτερα κανένας που να ξέρει από πρώτο χέρι και όχι να κάνετε γελοίες υποθέσεις και γενικά σε αυτό το θέμα ισχύει το "δεν ξέρω δεν απαντώ", όχι γράφω ότι μου κατέβει στο κεφάλι. Θέλετε να μάθετε για τους μασόνους; πηγαίνετε και γίνετε μέλη ή τουλάχιστον διαβάστε κανένα βιβλίο.

τα χαμηλωμενα φωτα κανουν σκιες στα προσωπα μας και τα παραμορφωνουν.
Δια τούτο μόνο φως.
Ελατε στο φως, ξεχαστε τις σκιες.

04/08/2004, 17:41:17
Καλωσορίζω στο Forum τα νέα μέλη astroman και Δημ. σας εύχομαι μια καλή και δημιουργική παρουσία στα Topic του Foroum.

Θα παρακαλούσα το νέο μέλος Δημ. να γράφει την άποψη του και να μην την εκφράζει με εικονίτσες και φατσούλες, για να μπορούμε και εμείς να καταλάβουμε τι σκέφτεται επί κάποιου θέματος.

Ευχαριστώ και συγνώμη για την συμβουλή – παρέμβαση.

Ο κακός λύκος