- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
TRULLI

OΛΕ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να και μια φορα φετος που ο schumacher βγηκε εκτος αγωνα,χε χε.
Απλως στεναχωρηθηκα για τον Alonso και τον Sato που βγηκαν εκτος αγωνα.Αληθεια τι πιστευετε πως εφταιγε ο Modoya για αυτο που επαθε
ο M.Schumacher;
Edited by - VIKING on 23/05/2004 17:30:23
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο MONTOYIA ΓΙΑ THN ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ SHUMI.ΕΓΡΑΨΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΚΑΣΕΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο SHUMI ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΠΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ SAFETY CAR ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΙΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΦΡΕΝΑ Ο MONTOYIA ΤΟΝ ΤΡΑΚΑΡΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ SHUMI ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΣΠΑΓΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ ΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
RALY
Η διαδικασία απόκτησης αγωνιστικής Licence ( προφέρετε λισάνς ) είναι απλή και γίνετε μέσω της ΕΘ.Ε.Α. ( Εθνικής Επιτροπής Αγώνων ).
Όταν έχεις συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας σου και έχεις 1 χρόνο τουλάχιστον δίπλωμα οδήγησης, πηγαίνεις στα γραφεία της ΕΛΠΑ και της ΕΘΕΑ και σου δίνουν τα έντυπα γιατρού και την αίτηση.
Από εκεί και πέρα έχεις δικαίωμα να συμμετάσχεις είτε σαν οδηγός είτε σαν συνοδηγός.
Το αντίστοιχο ισχύει και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ, αλλά με άλλα όρια ηλικίας τα οποία και καθορίζουν την εκάστοτε κατηγορία συμμετοχής.
ΚΑΡΤ
Πίστες στις οποίες μπορεί κανείς να προπονηθεί με αγωνιστικό ΚΑΡΤ είναι αυτές του Ασπροπύργου, Κιούρκα, Θήβα. Στα Κιούρκα γίνονται συνήθως αγώνες οπότε επιλέγουμε τις άλλες δύο.
Ανάλογα το βάρος του ατόμου ή του είδους προπόνησης που θέλει να κάνει διαλέγουμε και το ΚΑΡΤ, αν θέλουμε να κάνουμε μόνο προπονήσεις και όχι να μπούμε σε κάποια κατηγορία του Π.Π.Κ. είναι καλύτερο να πάρουμε ένα 100cc και όχι 125cc.
Προσωπικά επειδή το ΚΑΡΤ το θέλω για προπόνηση και μόνο ( μεγαλώσαμε γαρ ) έχω δύο σασί ένα TONI και ένα MARANELO με κινητήρες VORTEX. Το ΤΟΝΙ είναι το τελευταίο ΚΑΡΤ του Giorgio Pantano και πλέον το έχω ως συλλεκτικό.
VIKING, hacker neo
Μακάρι να μπορούσαν όλοι οι γονείς να πηγαίνουν τα παιδιά τους σε πίστες Καρτ για να μάθουν να οδηγούν γρήγορα και με ασφάλεια, να εξοικειωθούν με πολλά πράγματα που αργότερα θα τα βοηθήσουν στην οδηγική τους συμπεριφορά
Φίλε VIKING έχω εμπλακεί με όλους τους δυνατούς τρόπους στο άθλημα, Service, οδηγός δοκιμών, οδηγός, συνοδηγός, κλπ.
Η μεγάλη μου αγάπη είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτου.
Αυτά τα ολίγα, ελπίζω να σας κάλυψα.
Στο Θέμα Shumi VS Montoya υπάρχει ένας κανόνας που λέει «Υπό το καθεστώς κίτρινης σημαίας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το προσπέρασμα και ο προπορευόμενος οδηγός έχει το δικαίωμα να μειώσει κατά το δοκούν την ταχύτητα του.»
Άρα ;;;;
Καλή Εβδομάδα

Ο κακός λύκος
quote:
Η γρήγορη οδήγηση δεν σημαίνει και την de facto κακή οδήγηση, αρκεί αυτή να γίνετε με τους νόμους της ασφάλειας.
Δεν πάει να πει πως επειδή έχω ένα αυτοκίνητο 200+ αλόγων ,ότι έχω και τα χέρια να το κρατήσω....
Μακάρι να μπορούσαν όλοι οι γονείς να πηγαίνουν τα παιδιά τους σε πίστες Καρτ για να μάθουν να οδηγούν γρήγορα και με ασφάλεια, να εξοικειωθούν με πολλά πράγματα που αργότερα θα τα βοηθήσουν στην οδηγική τους συμπεριφορά
Με αφορμή το σχόλιο του φίλου Τελχίνα αλλά και το παραπάνω του αγαπητού Κακού λύκου δεν αντέχω στον πειρασμό να μοιραστώ μαζί σας το πρώτο μου μάθημα οδήγησης που έγινε πολλά χρόνια πριν με αφήσουν να πιάσω τιμόνι.
Ένα μάθημα που επαναλαμβανόταν κάθε φορά που η δεξιοτεχνία του πατέρα μου στο τιμόνι μας γλύτωνε από σοβαρό ατύχημα λόγω γρήγορου... Κάθε φορά που γιός γνωστού μας έκανε σπαράλια το αμάξι του... γενικά με κάθε ευκαιρία
"Να οδηγήσεις γρήγορα με ένα αμάξι είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Να οδηγήσεις με τέτοια ταχύτητα ώστε να μπορείς να κουμαντάρεις το αμάξι ότι κι αν σου τύχει είναι το δύσκολο.
Είτε αυτή η ταχύτητα τυχαίνει ναι είναι 50 ή 150 km/h η γνώση της είναι που σε κάνει καλό οδηγό."
Δυστυχώς οι περισσότεροι νέοι νομίζουν ότι το πρώτο είναι η "μαγκιά", έλα μου όμως που είναι το δεύτερο...
Οπότε όσοι έχουν παιδιά να αρχίζουν απο νωρίς την διαπαιδαγώγηση. Και χωρίς κάρτ, μόνο δίνοντας το καλό παράδειγμα και συζητώντας όλο και κάτι βγαίνει.
Αχμ... να παραδεχτώ ότι ακόμα είμαι στην κατηγορία του "σαλιγκαριού", όπως λένε οι μάγκες, όταν οδηγάω... (αλλά στην πίστα του κάρτ το ξεχνάμε αυτό
)

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
Το πρόγραμμα Project Gotham Racing 2.
Το αγόρασα για Δώρο στον Ανιψιό μου, μα για να του δήξω πως τρέχουν… οδήγησα και εγώ!
Μου άρεσε, χρειάζεται μεγάλη δεξιοτεχνία και προσοχή για να τα οδηγήσεις (102) από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα… σε πολλές χώρες του κόσμου!
Αν σας αρέσει να τρέχετε…υπάρχει ένταση, λιγότερη αδρεναλίνη…. και κανένας κίνδυνος!
Φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση με τα πραγματικά αυτοκίνητα… μα μιας και είναι πανάκριβα σπορ, (όπως και τα Αεροπλάνα…..και αυτά μου αρέσουν)…. για τους περισσότερους κοινούς θνητούς…..φροντίζει ο θειος, Bill Gates…![]()
«Είναι άλλο πράγμα να πας ένα αυτοκίνητο και άλλο να το οδηγήσεις…»
… και νομίζω είχε απόλυτο δίκιο.
Edited by - elpida on 24/05/2004 13:38:28
Απο αύριο θα οδηγείς μόνο εσύ , εγώ έχω αγώνα σε λίγες μέρες ! ![]()

Ο κακός λύκος
Εγώ μέχρι στιγμής έχω καταφέρει «να πάω» το αυτοκίνητο και να «το οδηγήσω» μέχρι ένα σημείο – επίπεδο, αν θες.
Είχα την τύχη να γνωρίσω κάποιον ο οποίος οδηγεί το αυτοκίνητο φτάνοντας σε άλλο πολύ υψηλότερο σημείο – επίπεδο.
Όπως γνωρίζεις λατρεύω την γρήγορη και σωστή οδήγηση οπότε απολαμβάνω αυτό που μου προσφέρεται και παραμένω στο διπλανό κάθισμα..… ε κάνω και το συνοδηγό που και που …. . ![]()
Άλλωστε δεν ανησυχώ γιατί ξέρω πως βρίσκομαι σε καλά χέρια…. και τα καλά δεν πρέπει να τα εμποδίζουμε πρέπει να τα αφήνουμε πάντα να κάνουν προπόνηση.. ![]()
![]()
![]()
Καλή επιτυχία στους αγώνες σου...!
Βέβαια το [επαγγελματικό] downhill racing είναι πολύ πιο δύσκολο, με ταχύτητες >100km/h. Το ρεκόρ είναι 217Kmh.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ RAMOGLOY.
ΟΔΗΓΩ ΜΗΧΑΝΗ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΣΕΙ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ).
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΙΣΤΩΝ.ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΕΤΣΙ (ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ
ΘΕΜΑ). ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ; ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΥΣΑ !
Η ΛΕΣΧΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΩ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΠΙΣΤΑΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΤΗ
ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΟ
ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΣΟΚ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ (ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;) ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ,ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ,
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ "Ζ".
ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΝΑΝ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ
ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ.
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ.ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΧΑΛΙΆ
ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ.Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,MASVIDAL.