- Τα " διαβολακια " πως επεμβαινουν στη ζωη μας. - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
αγαπητέ aries0 πρέπει να καταλάβεις κάτι... ζητάω αποδείξεις μόνο και μόνο γιατί ο τρόπος που εκθέτεις την άποψη σου είναι πολύ απόλυτος ενώ αναφέρεσαι σε έναν κόσμο που όπως σωστά είπες μόνο βιωματικά μπορεί να πλησιάσει κανείς...
δεδομένου ότι ΔΕΝ είμαι αλεπού και ΔΕΝ ψάχνω για σταφύλια ΔΕΝ έχω και καμμία ανάγκη να τα κάνω ... κρεμαστάρια...
ΔΕΝ έχω όμως και καμμία ανάγκη να κάνω επίδειξη γνώσεων και εμπειριών σε θέματα που άπτονται του εσωτερικού/μεταφυσικού/αθέατου κόσμου... και έχω μάθει ότι τα όποια βιώματα μας είναι αντικείμενο προς συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και όχι θέσφατα....
στην 30χρονη όπως λες πορεία σου σ'αυτό τον χώρο , αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να το έχεις μάθει.... όπως επίσης θα έπρεπε να έχεις μάθει ότι το κοινά αποδεκτό δεν είναι πάντα και το αληθές....
ξεκινάς λοιπόν μία συζήτηση, αλλά στην πορεία προσπαθείς να μας πείσεις όλους ότι τα ΠΑΝΤΑ είναι έτσι όπως τα λες και μάλιστα κρίνοντας από τις όποιες αντιρρήσεις μας και το επίπεδο γνώσεων και εμπειριών στο οποίο βρισκόμαστε... και πάλι το βρίσκω αντιφατικό σε σχέση με την 30χρονη εμπειρία σου...
αν νομίζεις πως μπορείς να συζητήσεις με ανεκτικότητα στις απόψεις των άλλων θα ήταν και το ιδανικό, διαφορετικά δεν έχεις παρά να μας ενημερώσεις για τις προθέσεις σου και να συζητάς μόνο με όσους πιστεύουν το ίδιο με σένα ή όσους είναι πρόθυμοι να πιστέψουν ότι ακούν...
και ένα τελευταίο... το τι κερδίζει κανείς από μία τακτική δεν είναι πάντα ορατό... πολλές φορές η ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης οδηγεί τον άνθρωπο και όχι το κέρδος...
πάντα φιλικά
Galadriel

in God we trust
quote:
Το να μου λες ότι μιλάω εγώ στο Γιάννη και ο Γιάννης σε μένα δεν είναι σωστό, δεν το έκανα σε κανένα post. Μιλάω σε όλους και προσπαθώ να βρούμε όλοι μαζί μια άκρη.
Ok.. το παίρνω πίσω...![]()
quote:
Ανέλυσα ότι μπορούσα να αναλύσω με τις γνώσεις που έχω και ρώτησα εάν κάποιος έχει καμμιά άλλη ιδέα. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο.
Μάλιστα..εδώ ομως κάτι δεν πάει καλά.. ο aries0 μιλά για ανθρώπινες ψυχές που ξέπεσαν... απο που το βγάζει αυτό το συμπέρασμα ομως???
Τέλος βλέπω οτι το τοπικ πήρε φωτιά.. αρα πάμε καλά![]()
την πυροσβεστική παρακαλώ κάποιος! ![]()
Galadriel

in God we trust
quote:
Τα " διαβολακια" ειναι < ΠΑΝΤΑ ΚΑΤ'ΕΜΕΝΑ ... οποιος θελει ακουει αποδεχεται η απορριπτει δικη σας επιλογη... αλλα αν δεν ξερεις για τι πραμμα μιλαω να μην τα κανετε ....κρεμασταρια....!!! > ψυχες που ολοκληρωσαν η δεν προλαβαν να ολοκληρωσουν τον κυκλο των ζωων τους < λογω καποιων περιπτωσεων ...αν θελετε να σας πω...> επεσαν στο " κακο" πεδιο...!!!!
Φυσικά και την απορρίπτω.. αλλά και θα την κάνω και κρεμαστάρια .. φίλε μου.. πως προεξοφλείς οτι έπεσαν σε ``κακό`` πεδίο... και γιατί τα προσονομάζεις ``διαβολάκια``
quote:
Αυτες λοιπον οι ψυχες ειναι τα πιονια του "διαβολου" τα οποια ειναι διασπαρτα σε ολο τον κοσμο για να ενοχλουν με οποιον τροπο μπορουν..
Κατά την προσωπική σου κρίση λοιπόν οι ψυχές αυτές είναι πιόνια του διαβόλου..
Μα ο Σατανάς είναι οντότητα φίλε μου... ![]()
quote:
ΜΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ....< κατι που δεν μου αρεσει να το λεω....> ασχολουμαι με τα θεματα αυτα...περιπου 30 χρονια.....και οι εμπειριες μου ειναι πολλες...δεν βγηκα να κανω τον πονηρο και τον εξυπνο....ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ Τ Ι Π Ο Τ Α ...........ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ .......!!!!!!!!
Φίλε μας aries0 μιλάς στο esoterica.
Πολλοί απο εμάς είναι διορατικοί, αλλοι είναι ενορατικοί, αλλοι είναι τηλεπαθητικοί, αλλοι είναι τηλεκινητικοί, αλλοι είναι γνώστες και αλλοι κατέχουν δυνάμεις που δεν εχει φανταστεί ο νούς σου.
![]()
Kατάλαβες φίλε μου δεν μιλάς με άσχετους.
Αν εσύ λοιπόν ασχολεισαι 30 χρόνια, υπάρχουν κάποιοι εδώ που ασχολούνται, 10.000 χρόνια.![]()

Edited by - noel on 09/09/2005 18:03:42
quote:
υπάρχουν κάποιοι εδώ που ασχολούνται, 10.000 χρόνια
![]()
![]()
και λίγα βάζεις ....
Galadriel

in God we trust
quote:
Καποιος ειπε αν εχω αποδειξεις...για αυτα που λεω...αν μου δοσεις εσυ αποδειξεις οτι υπαρχει ο Θεος ...τοτε θα σου δοσω και εγω...!! και σε προλαβαινω...εγω πιστευω στην υπαρξη του Θεου γιατ εχω " δει "...
Aγαπητέ φίλε .. εγώ θα σου δώσω την απόδειξη.
Φυσικά .. με πρόλαβες... γιατί ``εχεις δεί``.
Απορώ φυσικά τι εχεις ``δεί``?? γιατί κάποιος που έχει δεί.. δεν ζητά αποδείξεις... τεσ/πα
Λέω .. ομως .. μήπως δεν εχεις δεί κάτι...
Σήκωσε λίγο το κεφάλι σου... σήκωσε και τα μάτια σου.. και δές...
Τι βλέπεις...??
Είναι τόσο απλό... φτάνει να σηκώσεις το κεφάλι σου.. ![]()
Edited by - allzzaro on 09/09/2005 18:25:45
Όπως δεν ξέρω και την λειτουργία του οποιουδήποτε φαινομένου.
Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να τα δέχομαι όπως και οτιδήποτε άλλο.
Μεγάλο ρόλο βέβαια παίζει και το βίωμα που μπορεί να έχει κάποιος, εάν έχει δει κάτι, οτιδήποτε, είναι πιό δεκτικός να ακούσει.
Για μένα δεν έχει τόση σημασία να συγκεκριμενοποιήσω την μορφή τους ή την "καταγωγή" τους, με ενδιαφέρει να μην τρομάζω και να προστατεύομαι όπου χρειαστεί. Εάν μπορέσω να μάθω και το τι είναι έχει καλώς, εάν όχι ξανά έχει καλώς.
Έλα βρε noel τώρα, γνώστες και δυνάμεις που δεν έχει φανταστεί ο νους σου και 10.000 χρόνια!!! μην πέσουμε ξεροί κιόλας.
Ποιές ακριβώς είναι αυτές οι δυνάμεις και οι γνώσεις?
Ο aries προσπαθεί να δώσει όσες γνώσεις και εμπειρίες έχει, έτσι όπως τις νοιώθει, για να τις συζητήσουμε όλοι μαζί. Σημασία έχει η εμπειρία καθαυτή όχι ο τρόπος που περιγράφεται ως εμπειρία. Επίσης σημασία έχει ότι το κάνει με όλη την καλή διάθεση χωρίς να κερδίζει κάτι. Όταν κάποιος διαθέτει τον χρόνο του, μπαίνοντας και βγαίνοντας στο forum από την δουλειά του, από μόνο του είναι προσφορά.
Δεν είναι ότι δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει.
Εάν σταματήσουμε να μένουμε μόνο στην επιφάνεια και μπούμε στην ουσία, θα καταλάβουμε περισσότερα και τέλοσπάντων είναι επιλογή του καθενός τι θα κρατήσει και τι θα αφήσει.
Υπαρχουν και αιωνοβιοι....!!!!!!!!!!! αυτο δεν το ηξερα...κατι μαθαινω και εγω...!!!
Πολλες αντιδρασεις διαπιστωνω και χαιρομαι και στεναχωριεμαι...!!!
Δεν καταλαβαινετε οτι μεταφερω καποια εμπειρια στο θεμα αυτο??? αυτοι που εχουν γνωση <πραγματι και οχι για δικη τους επιβεβαιωση ...> καταλαβαινουν...
Αυτοι που ειναι διορατικοι.....< ??? >
Και να ρωτησω ..φωτισμενα μυαλα...ποιες ειναι οι δυναμεις που εχετε εσεις περισσοτερο απο καποιον αλλον..??? μπορειτε να το αποδειξετε??? και μαλιστα απο εδω μεσα??? σας προσκαλω και σας προκαλω να το κανετε να το δουν ολοι οι αλλοι...γιατι εγω δεν χρειαζομαι καμμια επιβεβαιωση...εσεις????
Αυτος που εχει γνωσεις και δυναμεις και ειναι πραγματικος αποκρυφιστης...δεν διαλαλει το εμπορευμα του..!!! δεν το ξερετε !!! βεβαια ειναι μονο για αποκρυφιστες....
allzzaro
ειναι τοσο δυσκολο να πω καποιες εμπεριες...??? εσυ τις αποριπτεις ??? δικαιωμα σου...το δοκιμασες...το προσπαθησες..???? πως αποριπτεις κατι που δεν καταλαβαινεις?????
Δεν χρειαζεται να σηκωσω τα ματια να δω ....βλεπω και ετσι...και καλυτερα...!!! εσυ το μυαλο σου γιατι δεν το αφινεις να ΑΝΟΙΞΕΙ..????
Τι σε τρομαζει???? το αγνωστο??? αυτο ψαχνουμε εκτος αν το φοβασαι.....εγω παντως ΟΧΙ..........
Μου θυμιζετε μεσαιωνα ...καψε τον ...ειναι μαγος...!!!!!!!
Ποσες θεωριες ..και ποσοι επιστημονες απεσυρθησαν απο τον κοσμο...με το αιτιολογικο...οτι ο κοσμος δεν ειναι ετοιμος ακομη...!!! γιαυτο μιλησα για τα κρεμασταρια...!!!
Επειδη τυχαινει να ειμαι χημικος... μας ελεγαν οι καθηγητες..δεν μπορεις να δεχτεις τιποτα...αλλα δεν μπορεις να αποριψεις και τιποτα...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΣ...!! ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ???? ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ????? ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Φιλε noel....<<<Φίλε μας aries0 μιλάς στο esoterica.>>> τι σημαινει αυτο ???
Οτι δεν ειναι σε θεση να καταλαβουν οι ευρισκομενοι εδω μεσα αυτα που λεω ????
Ισα ισα...περιμενα απο εδω μεσα να κατανοησετε περισσοτερα και να τα δοσετε και σε αλλους...καλο θα τους κανει παρα κακο...και αν καπου σφαλω για το καλο η το κακο να μου το πειτε...!!!!
allzzaro..αν σε ενοχλει ..η ονομασια διαβολακια ...βαπτισε τα οπως σου ταιριαζει...σημασια εχει το αποτελεσμα...αυτο που κανουν...εκει κολλας...?????
Καλυτερα να αφησετε τα βιβλια και τις θεωριες...!!! να πειραματιστητε ΣΟΒΑΡΑ οχι σαν καποιον...πηρα λεει ενα βιβλιο...και εμαθα να κανω υπνωσεις....καλο ε ??? το δεχεστε ????
Του ειπα και εγω παρε ενα βιβλιο και γινε γιατρος....θα πατε??? γιατι οχι ???? ΞΕΡΕΙ..!!! τι φοβαστε...?
Ποιος ειναι αυτος που μπορει να κανει τηλεκινηση μια και αναφερθηκε απο εδω μεσα? ..τον προκαλω να μας το αποδειξει...σε ολους μας οχι σε μενα...και αν βρεθει ΕΝΑΣ .. εγω θα αποχωρησω...απο εδω μεσα....!!
Μην βιαστητε να πειτε εγω!!!!!
Πλακα εχει παντως....καλα ειναι ....!!!!!!!! μου αρεσει η μαχη...!!!
Φιλτατοι...μου κανετε καλο στην ουσια...οι μαχες με ανεβαζουν...και με κανει να σκεπτομαι πιο γρηγορα ακομη και πιο σφαιρικα καθε φορα..
Βεβαια δεν φιλοδοξω να ζησω 10,000 χρονια...δυο ζωες μου εμειναν ακομη...!!!!
Αυταααααααα
Σας χαιρετω...
Sunrise zero
Υ.Γ..εκει που υστερω ειναι ορθογραφια..κανω λαθη ειμαι ανθρωπος ακομη...οχι διαβολακι..!!!!και ουτε θα γινω....το ΞΕΡΩ.
quote:
Βεβαια δεν φιλοδοξω να ζησω 10,000 χρονια...δυο ζωες μου εμειναν ακομη...!!!!
αγαπητέ aries, μας τα βγάζεις όλα με το τσιγκέλι! έχεις κάνει αναδρομές και έχεις δει πληροφορίες που λένε περί μελλοντικών ζωών?
Όσο περι του θέματος, όπως το είπες είναι, η γνώση έρχεται μέσω βιώματος και οι περισσότεροι απορρίπτουν κάτι που δεν μπορούν να το καταλάβουν αφού δεν το έχουν βιώσει. Και εγώ είδα επικριτικά το θέμα αυτό αλλά μετά άρχισα να σκέφτομαι και να το επεξεργάζομαι με γεγονότα στην ζωή μου και βλέπω ότι έχει κάποια βάση. Άλλοι δεν τα ονομάζουν διαβολάκια αλλά λένε ότι σύμφωνα με τις σκέψεις σου μαγνητίζεις θετικά ή αρνητικά πράγματα στην ζωή σου.