ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Eυρέθη εν γραφη περί τε τον Σπαρτιατών και Ιουδαίων, οτι εισιν αδελφοί - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Eυρέθη εν γραφη περί τε τον Σπαρτιατών και Ιουδαίων, οτι εισιν αδελφοί - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

kost61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
27/05/2007, 13:24:08
φίλε μου, για τις superhero movies, υπάρχουν δύο βασικοί κανόνες:
-ποτέ δεν πας με γνόμονα τα κόμιξ, δηλαδή το ότι κάτι συμβαίνει στα κόμιξ, δεν είναι απαραίτητο ότι θα συμβεί κα στις ταινίες. και δεν εννοώ μόνο ότι οι ταινίες δεν είναι πιστές πάντα στα κόμιξ, αλλά και ότι, όταν σε μια ταινία βλέπουμε μέρος μιας ιστορίας που υπάρχει στα κόμιξ, δεν είναι απαραίτητο ότι θα βγει κι άλλη ταινία που θα συνεχίζει την ιστορία που διαβάσαμε. π.χ. στα κόμιξ του spider-man, η gwen stacey σκοτώνεται απ' τον green goblin [αν και στην αρχή φαίνεται να σκοτώθηκε από βλακεία του spidey]. αυτό δε σημαίνει ότι θα βγει ταινία στην οποία η gwen θα σκοτώνεται, από τον οποιοδήποτε, με οποιδήποτε τρόπο....

-αν η πληροφορία που άκουσες δεν έχει έρθει από άτομο της βιομηχανείας, μη μασάς... το σάιτ που σας υπέδειξα, βγάζει μόνο επίσημες πληροφορίες, κι όταν αναφέρει φήμες, το επισημένει, για να μη δίνεις πολλή βάση.

27/05/2007, 15:56:14
Ναι, το ξέρω αυτό.
Στο X-Men 3 πχ πέθανε ο Cyclops - ένας από τους αγαπημένους μου ήρωες κόμικς - και χαλάστηκα που το είδα.
Όπως και με τον θάνατο του Xavier...

In anticipation of my resurrection...

28/05/2007, 12:07:32
ώπα, για το θάνατο του εξέβιερ, δες τη σκηνή μετά το πέρας των τίτλων τέλους [αν θυμάμε καλά, είναι αποκαλυπτική]. εγώ πάλι σάστηκα που ο μαγκνίτο φάνηκε να χάνει τις δυνάμεις του...

28/05/2007, 13:04:39
quote:
ώπα, για το θάνατο του εξέβιερ, δες τη σκηνή μετά το πέρας των τίτλων τέλους [αν θυμάμε καλά, είναι αποκαλυπτική].

Δεν πρέπει να την έχω δει!
Τι δείχνει?

quote:
εγώ πάλι σάστηκα που ο μαγκνίτο φάνηκε να χάνει τις δυνάμεις του...

Μάλλον δεν είχες μεγάλη παρατηρητικότητα στο τέλος όπου τον δείχνει να παίζει σκάκι...
Χεχε!

maraki8Μέλος
28/05/2007, 15:09:52
Καλε,Χιου Τζάκμαν λέγεται ο Wolverine!!!
Πάντως,κι εγώ θα ήθελα να γυριστεί καινούρια ταινία,αν και δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο.Αλήθεια,melancholy,μήπως μπερδεύεις την "επικείμενη" ταινία των x-men με την ταινία του Χάρυ Πότερ :Harry Potter and the order of the Phoenix?

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

melancholyΜέλος
29/05/2007, 08:35:54
quote:
Αλήθεια,melancholy,μήπως μπερδεύεις την "επικείμενη" ταινία των x-men με την ταινία του Χάρυ Πότερ :Harry Potter and the order of the Phoenix?

Φυσικά και όχι αγαπητή μου!Μιας και είμαι χαρρυποττεροβαρεμένη ξέρω ακριβώς τα ονόματα όλων των βιβλίων,που έχουν κυκλοφορήσει εννοήται, και σε καμία περίπτωση δεν θα τα μπέρδευα με τους αγαπημένους μου ήρωες κόμικς!

Όταν θα είσαι ολομόναχος θα ανήκεις μόνο στον εαυτό σου...

29/05/2007, 08:52:22
quote:
Καλε,Χιου Τζάκμαν λέγεται ο Wolverine!!!

Χαχα!
Έχεις δίκιο, εγώ τον είπα Χάκμαν!
Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω φάει κόλλημα με το όνομα αυτού του ανθρώπου.
Είτε τον μπερδεύω είτε το λέω λάθος!

29/05/2007, 15:19:14
quote:
Μάλλον δεν είχες μεγάλη παρατηρητικότητα στο τέλος όπου τον δείχνει να παίζει σκάκι...

είπα ΦΑΝΗΚΕ !!!

quote:
Harry Potter and the order of the Phoenix

πωπω, άλλη πατατοταινία από 'κει... ακόμα δεν την έχω δει ολόκληρη, και βαράω κιόλλας το κφάλι μου στον τοίχο... δώστε ρε βλάκες τον franchise στον πήτερ τζάκσον, μπας και δούμε τίποτα αξιοπρεπές...

α, έχω σπόιλερς απ'το έβδομο βιβλίο [deathly hallows]... ψήνεται κανείς; καλά, το ποιοί θα πεθάνουν το ξέρουμε ήδη... αλλά γιατί;!

quote:
τους αγαπημένους μου ήρωες κόμικς!

όχι άλλα marvel freaks! φτάνει! από που φυτρώνετε;!

quote:
Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω φάει κόλλημα με το όνομα αυτού του ανθρώπου.
Είτε τον μπερδεύω είτε το λέω λάθος!

χεχε! κι εγώ μπερδεύω τον χακμαν με τον γουάιλντερ, κι όχι επειδή είναι και οι δύο gene... τι άλλο έχουν κοινό; quiz!

29/05/2007, 19:20:31
λοιπόν, έχουμε πιθανές ημερομηνίες κυκλοφορίας.

δηλαδή wolverine μέσα στο 2008 και μαγκνίτο μέσα στο 2009. αόριστες και υποθετικές, αλλά κάτι είναι...

30/05/2007, 07:52:06
quote:
πωπω, άλλη πατατοταινία από 'κει... ακόμα δεν την έχω δει ολόκληρη, και βαράω κιόλλας το κφάλι μου στον τοίχο... δώστε ρε βλάκες τον franchise στον πήτερ τζάκσον, μπας και δούμε τίποτα αξιοπρεπές...

Το πιστεύετε ότι δεν έχω δει ούτε ένα μέρος του Χάρυ Πόττερ?

maraki8Μέλος
30/05/2007, 08:32:45
quote:

Χεχε!!Εγώ σε πιστεύω καλέ μου!Έχω δεί μόνο μια ταινία(την τελευταία) και αυτό κατόπιν ιδιαίτερων πιέσεων και παρακλήσεων

quote:
δώστε ρε βλάκες τον franchise στον πήτερ τζάκσον, μπας και δούμε τίποτα αξιοπρεπές...

Συμφωνώ απόλυτα!!!

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

melancholyΜέλος
30/05/2007, 10:17:27
quote:
πωπω, άλλη πατατοταινία από 'κει... ακόμα δεν την έχω δει ολόκληρη, και βαράω κιόλλας το κφάλι μου στον τοίχο...

Αλήθεια;Γιατί τόσο χάλια;

quote:
α, έχω σπόιλερς απ'το έβδομο βιβλίο [deathly hallows]... ψήνεται κανείς;

Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώ εγώ εγώ ΕΓΩ!!!!!!

quote:
όχι άλλα marvel freaks! φτάνει! από που φυτρώνετε;!

Χαχα είναι σαν επιδήμία!Κολλάει ο ένας απο τον άλλο!!!

quote:

Κοίτα, δεν χάνεις τίποτα τρομερό!Τα βιβλία πάντως είναι τέλεια!

Όταν θα είσαι ολομόναχος θα ανήκεις μόνο στον εαυτό σου...

30/05/2007, 13:20:47
quote:
crucifire
α, έχω σπόιλερς απ'το έβδομο βιβλίο [deathly hallows]... ψήνεται κανείς; καλά, το ποιοί θα πεθάνουν το ξέρουμε ήδη... αλλά γιατί;!

Αν έχεις και την αεροτομή του, ξεροψήνομαι εγώ.

Στράτος

μέτρον άριστον
30/05/2007, 20:38:55
quote:

μην τα δεις... διάβασέ τα...

quote:
Εγώ εγώ εγώ εγώ εγώ εγώ εγώ ΕΓΩ!!!!!!

στείλε μου μέιλ, εδώ λέμε για τους x-men!!!

quote:
Αν έχεις και την αεροτομή του, ξεροψήνομαι εγώ.

ήταν θέμα χρονου να την πετάξει κάποιος! αλλά δεν περίμενα να το κάνεις εσύ!!! full body kit my friend, και όσο για το τι παίζει κάτω απ'το καπώ, άσ'το πάνω μου!!!

30/05/2007, 23:08:39
quote:
crucifire
ήταν θέμα χρονου να την πετάξει κάποιος! αλλά δεν περίμενα να το κάνεις εσύ!!! full body kit my friend, και όσο για το τι παίζει κάτω απ'το καπώ, άσ'το πάνω μου!!!

Φίλε μου δε μπορούσα να περιμένω άλλο... φοβήθηκα μην μου πάρει άλλος την δόξα.

Να 'σαι καλα.

Στράτος

μέτρον άριστον
03/07/2007, 15:09:41
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ X-MEN 4: RISE OF APOCALYPSE

http://www.youtube.com/watch?v=DMYbT5DALpo

03/07/2007, 15:27:42
Βεβαια... θα ειναι "καπως' μακρυα η ημερομηνια προβολης...

Μαιος 2009 !!!! Οι πιστοι αναμενετε

04/07/2007, 08:14:48
Το τρέιλερ φαίνεται καλό αν και δεν αποκαλύπτει πάρα πολλά για το περιεχόμενο του τέταρτου μέρους της ταινίας.
Δείχνει πχ τον Cyclops ο οποίος μας άφησε χρόνους - όπως τουλάχιστον φάνηκε στο 3ο μέρος...
Μου έκανε επίσης μεγάλη εντύπωση που δεν είδα πουθενά ούτε τον Magneto ούτε τον Wolverine - εκτός κι αν δεν τους πρόσεξα.

Άντε, με το καλό!

Υ.Γ. Κάτι μου λέει ότι ο ρόλος της Rogue θα είναι μεγαλύτερος και σημαντικότερος...

04/07/2007, 13:31:18
quote:

Το τρέιλερ φαίνεται καλό αν και δεν αποκαλύπτει πάρα πολλά για το περιεχόμενο του τέταρτου μέρους της ταινίας.
Δείχνει πχ τον Cyclops ο οποίος μας άφησε χρόνους - όπως τουλάχιστον φάνηκε στο 3ο μέρος...
Μου έκανε επίσης μεγάλη εντύπωση που δεν είδα πουθενά ούτε τον Magneto ούτε τον Wolverine - εκτός κι αν δεν τους πρόσεξα.

Άντε, με το καλό!

Υ.Γ. Κάτι μου λέει ότι ο ρόλος της Rogue θα είναι μεγαλύτερος και σημαντικότερος...

Kρατουν ακρα μυστικοτητα!

Ισως για να κρατησουν το "ενδιαφερον" της ταινιας στα υψη

15/07/2007, 13:25:02
ΡΕ, ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ;;;!!!

δίπλα απ'το τρέιλερ, στα σχόλια, γράφει THIS IS FAN MADE!!! Jesus...

predator, σταμάτα να πιστεύεις ο,τι άτεχνο και ερασιτεχνικό χαζοβιντεάκι ανεβαζει κάθε πιτσιρίκι στο you tube!
δεν πρόσεξες ότι όλες οι σκηνές των x-men είναι παρμένες απ'τις προηγούμενες ταινίες!

quote:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
quote:
Μου έκανε επίσης μεγάλη εντύπωση που δεν είδα πουθενά ούτε τον Magneto

ο οποιος έχασε τις δυνάμεις του... πολύ πλάκα θα είχε να τον είχε βάλει στο τρέιλερ το παιδί που το έφτιαξε!
άσε που, και να ήταν να το γυρίσουν, σιγά μην έβγαινε τόσο σύντομα τρέιλερ, τόσο κοντά στην προηγούμενη ταινία, χωρίς κανείς να έχει πάρει χαμπάρι ότι γυρίζεται καινούργια ταινία.

σας είπα και πιο πάνω, ότι ετοιμάζονται SPIN-OFFS! και χωρίς να θέλω να το πενευτώ, δεν έχει γεννηθεί ο άνθρωπος που θα αμφισβητήσει τις πληροφοριες μου σχετικά με ταινίες βγαλμένες από κόμιξ. έχω άκρες μέχρι εκεί που δε φαντάζεστε...

Edited by - crucifire on 15/07/2007 13:35:14