- Σημαίνει κάτι αυτό το μενταγιόν??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
η συνειδηση παμφωτη...
Μάλλον άσχετες είναι οι δύο λέξεις μεταξύ τους.

quote:
το πολυ ωραίο αυτό μενταγιόν είναι μέσα στην μπίχλα. δεν του βάζεις λίγο μπράσο???
Συγνώμη αλλά αυτό μου θυμίζει λιγάκι τον Πόντιο που τον προσλάβανε στο ζαχαροπλαστείο και κείνος ξεσκόνιζε τους κουραμπιέδες και χτένιζε τα καταϊφια!
Επειδή προφανώς δεν έχεις ιδέα αγαπητή null_n_void θα σου πω ότι η "μπίχλα" στην οποία αναφέρεσαι είναι η λεγόμενη πατίνα την οποία εκτιμούν ιδιαίτερα οι συλλέκτες και η οποία καταστρέφεται με την χρήση μπράσσου ή άλλου είδους γυαλιστικού. Κατά συνέπεια δεν είναι πολύ σοφό να το γυαλίσουμε αν πρώτα δεν εξετάσουμε κατά πόσο είναι ΟΝΤΩΣ τεχνητά πεπαλαιωμένο πράγμα που μόνο κάποιος ειδικός μπορεί να το καταλάβει. ![]()
Ετσι αγαπητή toxotis μπορεί να καταστρέψεις κάτι που είναι όντως παλιό και η αξία του να μειωθεί κατά τουλάχιστον 70%.
Και επειδή η ημιμάθεια είναι γνωστό ότι είναι χειρότερη της αμάθειας και από ότι φαίνεται η null_n_void δεν έχει ιδέα τι εστί EBAY να την ενημερώσω ότι το μενταγιόν αυτό ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ 6 δολλάρια... ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 6 δολλάρια πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να πιάσει δυνητικά πολύ παραπάνω και πιστέψτε με όταν είναι γνήσια παλιά και συνοδεύονται με χαρτιά αυθεντικότητας πωλούνται πολύ παραπάνω...
null_n_void δε θα σε καλέσω σπίτι μου γιατί είσαι επικίνδυνη... Αν δεις τη συλλογή των νομισμάτων μου σίγουρα μιας και είσαι καλοπροαίρετη θα θελήσεις να μου την καθαρίσεις από την μπίχλα και τότε θα έχουμε θερμό επεισόδιο!![]()
![]()
![]()
Δεν θα έρθω σπίτι σου, γιατί άκουσα ότι χρειάζεται άδεια εισόδου στο Δαφνί.
![]()
Περί παλαιώσεως, πότε πρόλαβε να γίνει αντίκα κάτι που αγόρασε από μικροπωλητή στην Αριστοτέλους. (όχι οτι το κατακρίνω, έχω και εγώ στην συλλογή μου αρκετά κρεματσούλια εκ Μοναστηρακίου)
Περί δημοπρασίας,
Στο Εμπει ήταν το μενταγιόν, δεν ήταν στον οίκο Σοθμπυς. Αλλά και σε δημοπρασία να βγει, πάνω από δέκα ευρώ αποκλείεται να πιάσει ένα προιόν μαζικής παραγωγής.
Περι μπίχλας.
Τα πραγματικά αρχαία νομίσματα λογικό είναι να έχουν παλαίωση. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία για την μη συντήρηση τους.
Εάν ήταν έτσι, τα μουσεία θα άφηναν τα αρχαία στην τύχη τους, απλώς και μόνον για να δείχνουν παλιά.
Περι νομισμάτων
Είμαι πολύ περήφανη για τα νομίσματα της δικής μου και ειδικά για αυτά που χρονολογούνται απο το 1600 και δώθε. Τα πάω όμως σε τακτά διαστήματα σε έναν τύπο στο μοναστηράκι και μου τα καθαρίζει. Ετσι φαίνεται η τέχνη τους...
Περι έργων τέχνης
Εχω την τύχη και ζω ανάμεσα σε φιλότεχνους και καλλιτέχνες. Ετσι βρίσκονται στην κατοχή της οικογενειας μου αρκετά εργα γνωστών και άγνωστων καλλιτεχνών. Τα ωραία πράγματα τα λατρεύω. Ετσι ανθίσταμαι στην μη συντήρηση τους.
Περι παλαβωμάρας
Αρ γιου τόκιν του μι? (said Max the talkin' Skull)
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
Είναι ανάγκη να γίνεσαι επιθετική?
quote:
Αγαπητή Αβαλον,Δεν θα έρθω σπίτι σου, γιατί άκουσα ότι χρειάζεται άδεια εισόδου στο Δαφνί.
....δεν σε πιστεύω, πολύ περίεργο χιούμορ έχεις.
Καλά δεν είπα πως είναι αντίκα ανεκτίμητης αξίας το μενταγιόν μου...
αλλά πατίνα έχει πάνω του.
Εκτός αυτού εντελώς πληροφοριακά, στο E-bay όντως άν κάτι δεν έχει τιμή άμεσης πώλησης με δημοπρασία πωλείται οπότε και η τιμή τελικής πώλησης δεν θα είναι η τιμή εκκίνησης σίγουρα.
Φιλάκια

Επίσης φιλάκια.
![]()
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
η συνειδηση παμφωτη...

quote:Ax ρε Null n' void αφού δεν ξέρεις γιατί μιλάς...
εξαρτάται τι αρέσκεται να φορά κανεις πανω του.πχ στην αφρικη τους αρέσει να πασαλειφονται με σβουνιες προ κυνηγιου.
Το κάνουν για να "σβήνουν" την μυρωδιά τους και να μην τους αντιλαμβάνονται τα ζώα. Οι σκύλοι γιατί νομίζεις κυλιούνται στα κόπρανα, από χόμπι
Εμείς είμαστε άνθρωποι των πόλεων και δεν τα ξέρουμε αυτά, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα κατακρίνουμε...
Πάντως είναι ενδιαφέρον σαν μενταγιόν, αλλα εμένα προσωπικά οι νεκροκεφαλές μου κάθονται "κάπως". Εγώ θα προτιμούσα κανένα κέλτικο προσωπικά![]()
Και κανα δυο links όχι ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμα αλλά τεσπα...
http://www.hindunet.org/aum/
http://en.wikipedia.org/wiki/Aum
I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.
quote:
Περί παλαιώσεως, πότε πρόλαβε να γίνει αντίκα κάτι που αγόρασε από μικροπωλητή στην Αριστοτέλους. (όχι οτι το κατακρίνω, έχω και εγώ στην συλλογή μου αρκετά κρεματσούλια εκ Μοναστηρακίου)
Aφού λοιπόν πηγαίνεις Μοναστηράκι θα ξέρεις ότι υπάρχουν και μικροπωλητές(πάγκοι) με αυθεντικές αντίκες... για όσους βέβαια ξέρουν να τις ξεχωρίζουν...
quote:
Περί δημοπρασίας,
Στο Εμπει ήταν το μενταγιόν, δεν ήταν στον οίκο Σοθμπυς. Αλλά και σε δημοπρασία να βγει, πάνω από δέκα ευρώ αποκλείεται να πιάσει ένα προιόν μαζικής παραγωγής.
Προς ενημέρωσή σου λοιπόν το Ιμπεϊ (και όχι Εμπει όπως το προφέρεις!)Eίναι επίσημος αντιπρόσωπος του οίκου Σόθμπυς και κατά καιρούς έχουν δημοπρατηθεί εκεί μερικά πολύ ακριβά έργα τέχνης που έχουν φτάσει αστρονομικά για τα ελληνικά δεδομένα ποσά. Απορώ πως δεν το ξέρεις αφού όπως λες ανήκεις σε μια τόσο φιλότεχνη οικογένεια.
quote:
Περι μπίχλας.
Τα πραγματικά αρχαία νομίσματα λογικό είναι να έχουν παλαίωση. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία για την μη συντήρηση τους.
Εάν ήταν έτσι, τα μουσεία θα άφηναν τα αρχαία στην τύχη τους, απλώς και μόνον για να δείχνουν παλιά.
Ξέρεις αγαπητή μου ποια είναι η προϋπόθεση για να θεωρηθεί ένα νόμισμα αρχαίο
Εχεις κανένα
Εχεις καταλάβει ότι η συντήρηση των ιδιοτών δεν έχει καμμία σχέση με την συντήρηση των μουσείων που έχουν τα κατάλληλα υλικά και εργαλεία
Η μήπως νομίζεις ότι εκεί τα γυαλίζουν με μπράσσο
quote:
Περι νομισμάτων
Είμαι πολύ περήφανη για τα νομίσματα της δικής μου και ειδικά για αυτά που χρονολογούνται απο το 1600 και δώθε. Τα πάω όμως σε τακτά διαστήματα σε έναν τύπο στο μοναστηράκι και μου τα καθαρίζει. Ετσι φαίνεται η τέχνη τους...
Eνας συλλέκτης αγαπητή μου δε πάει ποτέ τα νομίσματα να του τα καθαρίσουν... πόσο μάλλον σε ένα "τύπο" στο Μοναστηράκι.
Αλήθεια ξέρεις τη διαφορά καθαρίσματος-γυαλίσματος
Ο "τύπος" αυτός στο Μοναστηράκι σου βάζει μπράσσο στα νομίσματα
quote:
Περι έργων τέχνης
Εχω την τύχη και ζω ανάμεσα σε φιλότεχνους και καλλιτέχνες. Ετσι βρίσκονται στην κατοχή της οικογενειας μου αρκετά εργα γνωστών και άγνωστων καλλιτεχνών. Τα ωραία πράγματα τα λατρεύω. Ετσι ανθίσταμαι στην μη συντήρηση τους.
Aπό αυτό καλή μου που εσύ προσδιορίζεις ως συντήρηση πολύ θα θέλανε τα έργα τέχνης σου να τη γλιτώσουν!
quote:
Περι παλαβωμάρας
Αρ γιου τόκιν του μι? (said Max the talkin' Skull)
Σου έχει αφήσει απωθημένο το τόπικ μου με τα κρανία ή μήπως φταίει η έλλειψη ενός αληθινού Μαξ από τη ζωή σου? Μάλλον θα μείνω με την απορία...
Τελικά η ασχετοσύνη δεν κρύβεται με τίποτα...