ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

gretel37 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
e_mouΝέο Μέλος
31/05/2006, 18:36:35
Διαβάζω με ενδιαφέρον εδώ και αρκετή ώρα και μου έρχονται στο μυαλό αρκετά πράγματα που θέλω να ρωτήσω.
Το πρώτο είναι το εξής: Όταν την στιγμή της χαλάρωσης πριν από τον ύπνο, προβληθεί πάνω στο μαύρο που βλέπουμε κλείνοντας τα μάτια,-όχι εικόνα κάποιας σκέψης-, μια εικόνα που είναι σα κινηματογραφική ας πούμε, προβολή, αυτό τι είναι, πως λέγεται; Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να το κάνω συνειδητά, χαλαρώνοντας, αδειάζοντας από σκέψεις και περιμένοντας τι θα είναι αυτό που θα δω. Το έχω καταφέρει μία φορά και ήταν συγκλονιστικό.
Το δεύτερο: διαβάζοντας τις εμπειρίες κάποιων μου ήρθε στο μυαλό κάτι που μου συνεβαινε πριν πολλά χρόνια και θέλω να μου πει κάποιος αν έχει σχέση μ' αυτό που συμβαίνει στην Α.Π. Δεν προσπαθούσα να πετύχω κάτι,-μόνο να κοιμηθώ-, απλώς πολλες φορές πριν με πάρει ο ύπνος, ξαφνικά άρχιζαν να βουίζουν τ' αυτιά μου, να νιώθω μία τρόμερή πίεση στους κροτάφους μου και λίγο πιο ψηλά και είχα την αίσθηση πως δεν μπορούσα να ανοίξω με τίποτα τα μάτια μου γιατί κάτι θα "έσπαγε". Όσπου τελικά μέσα στον πανικό μου τα άνοιγα και ήταν σα να άκουγα και ένα "κλακ". Με τρόμαζε τότε πολύ αυτό, έχει όμως να μου συμβεί πολλά χρόνια.
Τώρα που ανέφερα αυτό θυμήθηκα και κάτι άλλο..., θα το πω όμως αργότερα γιατί γίνεται πολύ μακρύ το κείμενο.
Υπάρχει κάποια απάντηση γι'αυτά που ανέφερα;
e_mouΝέο Μέλος
02/06/2006, 10:24:49
Κάτι ακόμα, αν και δεν βλέπω καμιά κίνηση στο θέμα τελευταία
Αν έχεις κάποιο ζώο στο σπίτι, αντιλαμβάνεται κάτι κατά την Α.Π. και αν ναι πως μπορεί να αντιδράσει. Έχει κάποιος κάποια εμπειρία σχετικά;
Kateriniwths31Νέο Μέλος
04/06/2006, 21:52:45
ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ?ΡΩΤΗΣΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ :ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ?
YngwieΜέλος
05/06/2006, 18:47:58
quote:

ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ?ΡΩΤΗΣΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ :ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ?

Ο γέροντας μέσω της αγιότητας του έχει ανεπτυγμένη την όραση του σε αυτά τα πεδία και βλέπει και τις αγγελικές (ενέργειες άλλης τάξης ή συχνότητας κατ εμέ) με τα φιλτρα της δικής του ψυχής γιατί ας μην ξεχνούμε ότι ένας Κινέζος ιερέας θα δεί τους δικούς του αγγέλους σχιστομάτηδες.Βγάλε συμπέρασμα λοιπόν.

Κάποιος φίλος σοβαρότατος μου είπε ότι κάποιος ιερέας και πνευματικός του που γνώριζε παλαιότερα την έψαχνε με αστρική προβολή κτλ και είχε αγοράσει και βιβλία κτλ κτλ Είναι δύσκολα όμως οι παπούληδες του Αγιου όρους να σου εξηγήσουν τέτοια πράγματα και άς λέει ο Απόστολος Παύλος στην αγία γραφή ότι ήξερε κάποιον που ανέβηκε έως τον έβδομο ουρανό και άκουσε και είδε πράγματα απερίγραπτα (υπονοώντας τον εαυτό του).

Οι παπούληδες λοιπόν του Αγιου όρους βλέπουν πράγματα αλλά θα τα κρίνουν εμπειροτεχνικά και μόνο απο το δικό τους θρησκευτικό πρίσμα ενώ η μέθοδος της Αστρικής προβολής ήταν καλά φυλαγμένο μυστικό όλων των Αιγυπτιακών,Ελληνικών,βαβυλωνιακών κτλ ιερατείων καθως και των μαγισσών του μεσαίωνα, μάγων και μαγγανευτών, μυημένων σε αδελφότητες (ροδόσταυροι,τέκτονες,ναίτες κτλ0 και είναι ανεξ΄ρτητο φαινόμενο απο το θρησκευτικό ή φιλοσοφικό του περιτύλιγμα.

Ηδη πανεπιστήμια όπως του Μάντσεστερ, και του Κονέκτικατ το ψάχνουν επιστημονικά και θα διαλυθεί πιά ο μύθος γύρω απο αυτά τα πράγματα κάποια στιγμή.

Οι τρόποι εξωσωμάτωσης πάμπολλοι. Οι μαύροι π.χ μάγοι του μεσαίωνα προτιμούσαν τα παραισθησιογόνα φυτά και αλοιφές γιατι επιθυμούσαν γρήγορους και εύκολους τρόπους αλλά με τίμημα την νοητική ασταθεια και προβλήματα λόγω της χαλάρωσης των αρμών του νού. Οι Λευκοί μυημένοι προτιμούσαν τις αργες αλλά αποτελεσματικές μεθόδους μίας σκληρής σταδιακής εκπαίδευσης αλλά δεν κινδύνευαν απο τις παρενέργειες των ναρκωτικών ουσιών οι οποίες μάλιστα σε καταβιβάζουν στα χειρότερα επίπεδα του αστρικού όπως και το πολύ αλκοόλ.

Σήμερα υπάρχουν βέβαια μέχρι CD που ακούγοντας τα συντονίζεται ο εγκέφαλος σε συγκεκριμένα κύματα απο σχετική συχνότητα και η εξωσωμάτωση έρχεται εύκολα. Επίσης υπάρχει και μάσκα η οποία αντιλαμβανεται το παίξιμο των ματιών όταν βλέπουμε όνειρο (REM-rapid eye movement) με αισθητήρες και ανασβοβήνει κάτι λεντάκια ή κάνει ένα μικρό ηχητικό σήμα ώστε να μισοξυπνήσουμε και βρεθούμε σε κατάσταση LUCID DREAMING σε ζωντανό διαυγές όνειρο δηλαδή. παρ' όλα τα gadgets όμως επιμένω προσωπικά στην παραδοσιακή και αρχαία μέθοδο η οποία απαιτεί μονο το κορμί μας και το νού μας χωρίς εξωτερικά βοηθήματα.

08/06/2006, 01:00:32
quote:
Σήμερα υπάρχουν βέβαια μέχρι CD που ακούγοντας τα συντονίζεται ο εγκέφαλος σε συγκεκριμένα κύματα απο σχετική συχνότητα και η εξωσωμάτωση έρχεται εύκολα.

Καμιά πληροφορία για το πού μπορούμε να τα βρούμε και πώς λέγονται?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
silverlegendΜέλος
08/06/2006, 14:00:31
Brainwave generator.Βάλε το όνομα στο google και θα σου βρεί την σελίδα για download.

Ζήσε και φτιάξε το μέλλον σου όσο καλύτερα μπορείς,γιατί όταν δεν θα χεις πια μέλλον θα θυμάσαι το παρελθόν

silverlegendΜέλος
08/06/2006, 14:01:56
Brainwave generator.Βάλε το όνομα στο google και θα σου βρεί την σελίδα για download.

Ζήσε και φτιάξε το μέλλον σου όσο καλύτερα μπορείς,γιατί όταν δεν θα χεις πια μέλλον θα θυμάσαι το παρελθόν

YngwieΜέλος
08/06/2006, 19:52:29
quote:

Αν έχεις κάποιο ζώο στο σπίτι, αντιλαμβάνεται κάτι κατά την Α.Π. και αν ναι πως μπορεί να αντιδράσει. Έχει κάποιος κάποια εμπειρία σχετικά;

Τα ζώα έχουν ανεπτυγμένη διαίσθηση και όραση σε αυτά τα πεδία, ειδικά οι γάτες. Συχνά παίζω με την γάτα της φίλης μου φτιάχνοντας μικρά μπαλάκια απο αστρική ουσία , και βάζοντας τα να χοροπηδούν μπροστά της δημιουργώντας στο ζωάκι μία παραίσθηση ουσιαστικά.

Συχνά άν το καταφέρω αντιδρά σαν να χοροπηδά ένα κανονικό μπαλακι μπροστά της. Οσον αφορά την αστρική προβολή είναι δυνατόν εάν το ζώο κοιμάται με πολλή προσοχή να τραβήξεις το αστρικό του σώμα εάν είναι κοντά και να το συνοδεύσεις "έξω", απλά θα κινηθείς στα χαμηλότερα υποστρωματα του πεδίου καθώς η ζωική ψυχή δεν έχει τα πλεονεκτήματα και το ραφιναρισμένο υλικό της ανθρώπινης η οποία μπορεί να κινηθεί σε υψηλότερα επίπεδα.

Οι ασχολούμενοι με σαμανισμό απο ότι γνωρίζω λειτουργούν με την βοήθεια ζώων στο Αστρικό πεδίο αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, πιθανά κάποιος φίλος ενασχολούμενος πρακτικά με αυτή την μέθοδο να έχει να πεί πολύ περισσότερα.

YngwieΜέλος
08/06/2006, 19:54:29
quote:

Τα ζώα έχουν ανεπτυγμένη διαίσθηση και όραση σε αυτά τα πεδία, ειδικά οι γάτες. Συχνά παίζω με την γάτα της φίλης μου φτιάχνοντας μικρά μπαλάκια απο αστρική ουσία , και βάζοντας τα να χοροπηδούν μπροστά της δημιουργώντας στο ζωάκι μία παραίσθηση ουσιαστικά.

Συχνά άν το καταφέρω αντιδρά σαν να χοροπηδά ένα κανονικό μπαλακι μπροστά της. Οσον αφορά την αστρική προβολή είναι δυνατόν εάν το ζώο κοιμάται με πολλή προσοχή να τραβήξεις το αστρικό του σώμα εάν είναι κοντά και να το συνοδεύσεις "έξω", απλά θα κινηθείς στα χαμηλότερα υποστρωματα του πεδίου καθώς η ζωική ψυχή δεν έχει τα πλεονεκτήματα και το ραφιναρισμένο υλικό της ανθρώπινης η οποία μπορεί να κινηθεί σε υψηλότερα επίπεδα.

Οι ασχολούμενοι με σαμανισμό απο ότι γνωρίζω λειτουργούν με την βοήθεια ζώων στο Αστρικό πεδίο αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, πιθανά κάποιος φίλος ενασχολούμενος πρακτικά με αυτή την μέθοδο να έχει να πεί πολύ περισσότερα.

Kateriniwths31Νέο Μέλος
08/06/2006, 22:35:13
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΑΣΤΡΙΚΗ?ΕΓΩ ΕΞΑΣΚΟΥΜΑΙ ΚΑΔΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΜΟΥΔΙΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΣΑ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΘΟΡΥΒΟΥΣ Ή ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΨΙΘΥΡΟΥΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
21/01/2004, 11:14:06
Καλημέρα σε όλη την παρέα .
Θα ήθελα από όλους τους φίλουσ και φίλες της συντροφιάς μας, να ευχηθούμε όλοι μαζί ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ στον ΣΙΣΥΦΟ, που την Κυριακή παίρνει τη ροζαλία του, μετά από την θητεία του στις ειδικές δυνάμεις.
Να είσαι καλά φίλε και αδερφέ, μου έλειψες.

ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ,
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ........

scullyΜέλος
21/01/2004, 11:50:44

KAΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!!! !!! !!!

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

Edited by - scully on 21/01/2004 11:52:02

21/01/2004, 15:02:10
Να ευχηθώ κι εγώ "Καλός πολίτης" με τη σειρά μου στην..."παλιοσειρά" το Σίσυφο...

Το θέμα με καίει, βλέπετε, καθ' ότι παρουσιάζομαι σε ένα μήνα...

Σίσυφε, η ψαρούκλα σου στέλνει τις ευχές τις για ό,τι καλύτερο απο δω και μπρος...

katiaΜέλος
21/01/2004, 22:08:11
ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΙ ΕΓΩ.

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
22/01/2004, 20:15:52
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

ΟΣΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ durden_alie ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.
ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ Μ.....Σ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΣΥΝΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

""ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΑΚΡΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΖΗΤΩ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟ ΧΑΟΣ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΧΑΘΩ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΨΥΧΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΦΙΛΙ"

23/01/2004, 13:53:49
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΣΙΣΙΦΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ .....

ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ....

ΕΥΧΩΜΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ....

ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΟΝ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ESOTERICA.gr.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

LoucasΜέλος
24/01/2004, 17:08:26
ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΣΙΣΙΦΕ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ.
ΕΓΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ(ΣΑΝ ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ)26 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ)
ΚΑΙ ΤΗ ΕΓΙΝΕ???ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.

ΟΛΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ.

ΕΡΡΩΣΘΕ

ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.

ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279