ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ...ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- ΕΛΛΑΔΑ...ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Twilightfairy10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
TwilightfairyΜέλος
12/06/2005, 17:30:54
Θα έλεγα ότισυμφωνω με όλα οσα εχουν υποθει . Με το οτι ειμαστε εθνος αναδελφο , με το οτι κατασκευαζουμε εχθρους καιμε το οτι ζουμε με διχονια...Ναι , ναι συμφωνω . Αλλα , όπως υποθηκε παραπανω , αυατ τα πραγματα υπηρχαν πάντα και θα χρειαστει πραγματικα προηγμενη παιδεια για να μπορεσουμε να τα ξεπερασουμε (εκτος απο το "εθνος αναδελφο")...
Το προβλημα το ποιο προκειπτει στις μερες μας ειναι το εξης : Ο Ελληνας αρχιζει και γινεται ηλιθιος . Απο τις μικροτερες λεπτομερειες της ζωης του , εως τις σοβαροτερες επιλογες του . Παιρνει δανειο στο δανειο, δε θελει τους αλλοδαπους αλλα τους δινει δουλεια , αγοραζει ακριβα ρουχα και γενικοτερα ακριβα αντικειμενα ενω δεν μπορει να ορθοποδησει .Αν βγειτε εξω στους δρομους είναι γεματο καινουρια αυτοκινητα , οδηγους με γυαλια ray ban κτλ Στα πανεπιστημια , ο μισος πλεον πληθυσμος κυκλοφορει με diesel παντελονακια , μαλλι κομμωτηριου κτλ Αλλα οχι , θα παραπονεθουμε οτι δεν εχουμε λεφτα . Θα παραπονεθουμε και για τους αλλοδαπους οτι δεν επρεπε να παρουν την υπηκοοτητα τοσοι πολλοι ενω καθε 10 αστυνομικα τμηματα γινονται παρανομες ελληνοποιησεις ...

Ο Ελληνες πρεπει πρωτα να ξυπνησει και μετα να δει τα προβληματα του .Το πως θα γινει αυτο , δεν το ξερο . Αν ελεγα πως μας χρειαζεται ενας πολεμος , μαλλον θα χαρακτηριζομουν ακραια . Αλλα μαλλον μονο ετσι ισως καταλαβουν μερικοι την αξια και τη σημασια της πατριδας .Ελπιζω η νεα γενια να ξυπνησει πριν να ειναι αργα

Ad astra per Aspera

13/06/2005, 01:32:05
Twilightfairy
quote:
Ο Ελληνας αρχιζει και γινεται ηλιθιος . Απο τις μικροτερες λεπτομερειες της ζωης του , εως τις σοβαροτερες επιλογες του .

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ...Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ.

..

HermesΜέλος
13/06/2005, 12:01:45
quote:
Ο Ελληνες πρεπει πρωτα να ξυπνησει και μετα να δει τα προβληματα του .Το πως θα γινει αυτο , δεν το ξερο . Αν ελεγα πως μας χρειαζεται ενας πολεμος , μαλλον θα χαρακτηριζομουν ακραια . Αλλα μαλλον μονο ετσι ισως καταλαβουν μερικοι την αξια και τη σημασια της πατριδας .Ελπιζω η νεα γενια να ξυπνησει πριν να ειναι αργα

Στις σκεψεις μου ερχεσαι...Αλλα, το ιδιο δεν εκανε και η Σπαρτη και καλεσε τη Ρωμη...?Και απο τοτε ειδα που καταντησαμε.Ενας πολεμος ισως να ειναι το τελος και των λιγων πραγματικων Ελληνων αυτου του κοσμου.

quote:
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ...Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ.

Το εδειξες με πολυ λαθος τροπο(υβριστικο)...και μαλιστα με μπολικη προκαταληψη.Και μαλιστα "Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ...ΟΜΩΣ...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ...ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Η ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ...ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΑΘΙΚΤΟ...ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

ΕΛΛΑΔΑ...Ο ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ...ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ."
Αυτο εδω θα ελεγα εκφραζει κοροιδια παρα προβληματισμο.

Εγω πιστευω πως τα πραγματα ειναι πολυ απλα...ο ανθρωπος των τελευταιων 19 αι.(με μερικες εξαιρεσεις) ειναι ενα ον καταδικασμενο να ειναι απο τη στιγμη της γεννησης του μεχρι και το θανατο του...Ψυχολογικα ανωμαλος, προβλημα εγκεφαλικης οριμωτητας...με απλα λογια ενα παιδι σε σωμα ενηλικα.
Ειναι τοσο "μικρα" αυτα που δοξαζει η ανθρωπινη λογικη του 21αι., ωστε ο ανθρωπος να καθισταται ενα αιωνιο τυφλο και αμυαλο αντικειμενο.Μονο ο θανατος θα ανοιξει τα ματια και στου τελευαιους τυφλους...ομως τοτε θα ειναι αργα.

"Η φύση αγαπάει να κρύβεται."
TwilightfairyΜέλος
13/06/2005, 12:51:43
Φίλε Ερμη ,
Αυτο που προτεινω εγω δεν εχει καμια σχεση με την προσκληση των Ρωαμιων στην Ελλαδα απο τους Σπαρτιατες . Δε μιλαω για κατασκευασμενους εχθρους , ουτε να φωναξουμε καποιον να μας σωσει . Αν ειναι να σωθουμε , τοτε δεν πρεπει να περιμενουμε βοηθεια απο κανενα . Όταν μιλάω για πόλεμο , εννοω κάτι σαν αυτους τους πολεμους που θυμιζουν στους Ελληνες τις παεινα πει εθνικη ενοτητα , πατριδα ...Πατριδα δεν ειναι μόνο η γη που παταμε ...ειμαστε και εμεις οι ανθρωποι που πάψαμε να θυμίζουμε πατριδα ...!Εκει ειναι το προβλημα . Η πρόσκληση των Ρωμαιων είναι ένα ακραίο ιστορικό παράδειγμα . Στις παρουσες συνθηκες τι θα μπορουσαμε να κανουμε ? Να καλέσουμε τους Ιαπωνες ή τους Κινεζους , να μας σώσουν απο τι ? Δεν έχουμε εθνικό διχασμό ουτε εμφύλιο ....(μόνο αυτο το παραδειγμα θα πληρούσε τις αναλογιες)

Και , φυσικα , δεν εννοω οτι θα πρεπει να προκαλέσουμε εμεις τον πολεμο ...οι συνθηκες θα τον φερουν . Ευχομαι απλα να μην λιποτακτησουν καποιοι ....

Συγγνωμη για τυχον ορθογραφικα

Ad astra per Aspera

13/06/2005, 16:16:35
Hermes
quote:
Το εδειξες με πολυ λαθος τροπο(υβριστικο)...και μαλιστα με μπολικη προκαταληψη.

ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ...εγώ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΛΗΘΙΝΟ...ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ εγώ...ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ...ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΙΧΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ.

quote:
ΕΛΛΑΔΑ...Ο ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ...ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ."
Αυτο εδω θα ελεγα εκφραζει κοροιδια παρα προβληματισμο.

ΑΥΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ...ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΦΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΣΑΚΜΑΚΙΑ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟ...ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ/ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΓΑΠΗΣ...ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.

..

Edited by - pixeldream on 13/06/2005 16:19:30

HermesΜέλος
14/06/2005, 13:00:00
Φιλε, Pixeldream.
quote:
ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ...εγώ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΛΗΘΙΝΟ...ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ εγώ...ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ...ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΙΧΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ.

Aν πραγματικα το εκανες υπο τετοιους σκοπους...τοτε δεν εχω παρα να σου ζητησω συγνωμη, που σχηματισα τετοια εντυπωση.Εξ αρχης καταλαβα τι ηθελες να πεις γιαυτο και συμμετειχα στην πορεια, ομως δεν μου αρεσε ο τροπος σου...και η επιθετικοτητα σου μου δημιουργησε και εμενα προκαταληψη(οπως και σε εσενα απο οτι ειδα, και απο οσο με γνωριζω).

quote:
ΑΥΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ...ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΦΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΣΑΚΜΑΚΙΑ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟ...ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ/ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΓΑΠΗΣ...ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.

Μη γενικευεις...ειναι μεγαλο λαθος...υπαρχουν ακομα φαροι στην Ελλαδα, αλλα βλεπεις φιλε μου η ΠΤΠ(Παγκοσμια Ταξης Πραγματων), εχει καλυψει με "καυσαερια" τα παντα.
Στο χερι μας ειναι να γινουμε ξανα Ελληνες...

Φιλη μου Twilightfairy.

quote:
Φίλε Ερμη ,
Αυτο που προτεινω εγω δεν εχει καμια σχεση με την προσκληση των Ρωαμιων στην Ελλαδα απο τους Σπαρτιατες . Δε μιλαω για κατασκευασμενους εχθρους , ουτε να φωναξουμε καποιον να μας σωσει . Αν ειναι να σωθουμε , τοτε δεν πρεπει να περιμενουμε βοηθεια απο κανενα . Όταν μιλάω για πόλεμο , εννοω κάτι σαν αυτους τους πολεμους που θυμιζουν στους Ελληνες τις παεινα πει εθνικη ενοτητα , πατριδα ...Πατριδα δεν ειναι μόνο η γη που παταμε ...ειμαστε και εμεις οι ανθρωποι που πάψαμε να θυμίζουμε πατριδα ...!Εκει ειναι το προβλημα . Η πρόσκληση των Ρωμαιων είναι ένα ακραίο ιστορικό παράδειγμα . Στις παρουσες συνθηκες τι θα μπορουσαμε να κανουμε ? Να καλέσουμε τους Ιαπωνες ή τους Κινεζους , να μας σώσουν απο τι ? Δεν έχουμε εθνικό διχασμό ουτε εμφύλιο ....(μόνο αυτο το παραδειγμα θα πληρούσε τις αναλογιες)

Ακριβως το ιδιο λεμε, δεν θελω να φερουμε κανενα ρωμαιο...γιατι φοβαμαι την αντιδραση των Νεο-Ελληνων...αυτοι ειναι ικανοι να πουλησουν και τον παρθενωνα για να αγορασουν F-16.

InvaderΜέλος
16/06/2005, 23:26:15
quote:
Ακριβως το ιδιο λεμε, δεν θελω να φερουμε κανενα ρωμαιο...γιατι φοβαμαι την αντιδραση των Νεο-Ελληνων...αυτοι ειναι ικανοι να πουλησουν και τον παρθενωνα για να αγορασουν F-16.

Χρειάζονται όμως και τα F-16 φίλε μου...Θα έλεγα μάλιστα πως χρειάζονται εξίσου με τον Παρθενώνα, διότι είναι τα F-16 α που τον υπερασπίζουν( και αυτόν)...

''μητρός τε και πατρός τε και των
άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον εστι πατρίς και σεμνότερον και αγιότερον ...''

foxtrotdogΝέο Μέλος
17/06/2005, 00:53:13
Μιά και μιλάτε γιά F-16 για δείτε ένα αεροπλάνο ανώτερο μάλλον απο το F-16. Το λινκ είναι:http://www.geocities.com/elglossa/
Τα κατέβασα απο το διαδίκτυο.Υπάρχουν και άλλα μεγαλύτερα.
ConquerorΜέλος
17/06/2005, 22:16:22
Η Ελλαδα εδωσε το Φως.. και εμεινε στο σκοταδι.

..Learn to listen and you will learn to learn...

HermesΜέλος
30/06/2005, 15:58:22
quote:
Η Ελλαδα εδωσε το Φως.. και εμεινε στο σκοταδι.

H Ελλαδα τους εδωσε τα φωτα και αυτοι της τα αλλαξαν.

Παντως, αγορασα χτες ετσι για να δω τι κυκλοφορει στην αγορα το περιοδικο "Τριτο Ματι"...Και αυτο που αντικρησα ηταν οτι ολοι οι εξυπνοι και οι δουλευταραδες Ελληνες χαραμιζοντε σε δουλειες...οταν οι γνωστοι αγνωστοι Μεγα-προφεσορες και Διδακτορες του ΑΠΟΚΡΥΦΟΥ(τα εκανα πανω μου)...γραφουν μπουρδολογιες και τα οικονομανε.
Με λυπη μου λοιπον ειδα οτι απο εκει που πωλουνταν τα κλασσικα μασονικα βιβλιαρακια με ΚΑΜΠΑΛΕΣ,ΛΙΛΙΘ,ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ,666,ΛΟΥΚΑ...και αλλα εβραικα στοιχεια πολιτισμου, που πριν καιρο αποτελουσαν στοιχειο της μοδας στις τεκτονικες στοες...
Σημερα με απολυτη φρικη συναντας!!!!!!

Τα BIBLIA:
Ο ΕΛ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ
ΕΛ-ΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΩΝ ΧΑΝΕΜΠΟΥ
Ο JOR-ΕΛ ΗΤΑΝ ΕΛ-ΛΗΝ
ΕΛ-ΛΗΝ ΓΙΟΣ ΘΕΩΝ
ΟΙ 3 ΕΛ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΕΛ-ΛΛΗΝ
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ
ΤΑ 3 ΚΑΚΑΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ
Ο ΔΙΑΣ ΤΑ ΠΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ
Η ΗΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ MOSSAD
ΠΡΟΜΥΘΕΑΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ
ΤΑ ΑΜΦΙΡΡΟΠΑ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΜΦΙΑ Ε
ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΑΝΔΡΟ ΤΩΝ JEDI
STAR WARS-Ο ΑΝΝΑΚΙΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ

Και αλλα τετοια φανταστικα φιλολογικα-φιλοσοφικα αριστουργηματα...που τα Ελληνακια τα τρωνε σαν να ηταν καραμελες.
Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2005 ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ 1925-1935.
Πλακα θα εχει οι Εβραιοι να ξεκινησουν το 4ο Ραιχ στην Ελλαδα.