- Αυτοκτονία... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
δεν είναι κενό από ενδιαφέροντα, είναι από αισθήματα
απο τους..αλλους προς εσενα....
αν δεν εχουν οι αλλοι την ικανοτητα να σε εκτιμησουν...δεν φταις εσυ...
....μεινε εσω...οπως εισαι.....
δεν διακρινεις συμμαχους ...γιατι οι πραγματικοι ανθρωποι ειναι σκιες....
....δεσμες φωτος....εσω....
ποτες δεν θα σου δειξουν....το μεγεθος του πονου τους....
....θα σου χαμογελασουν....και θα σου πουν...μη φοβασαι....
κοιτα ψηλα.....γιατι...εκει ειναι..ο κοσμος μας......
....και αργα η γρηγορα....θα φτασουμε.....θα επιστρεψουμε....το εσω φως....
...για να απλωθει.....στην γαληνη μας......
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=714

«Όποιος σκοπεύει να παλέψει με τέρατα πρέπει να φροντίσει να μη γίνει ο ίδιος τέρας. Όταν κοιτάζεις επίμονα την άβυσσο, η άβυσσος κοιτάζει εξίσου επίμονα πίσω σε σένα».
quote:
βιλε manti ξεχασες και πολλα αλλα ομως δεν το λεω...δυστηχως οι τροποι αυτοκτονιας ειναι αμετρητοι και το χειροτερο ειναι οτι ειναι πολυ ευκολο να τους εφαρμοσει κανεις...
Βρε φίλε Jason 18, ολάκερο She δεν το είδες?
Κοριτσάκι είμαι καλέ!![]()
Ναι, υπάρχουν πολλοί ακόμη τρόποι για να τερματίσεις την ζωή σου... αρκεί να έχεις φαντασία... και αρκετοί από αυτούς είναι εύκολοι στην εφαρμογή, αλλά τα "συμπτώματα" τους, πριν το τελικό, είναι χειρότερα κι από το θάνατο... μήπως θα έπρεπε να κάνουμε μια περιγραφή?
...αυτό θα έκανε πολλούς επίδοξους αυτόχειρες να το ξανασκεφτούν...
The She Mantis... in mania
Μόνο που τους παίρνει πολλά χρόνια μέχρι τελικά να τα καταφέρουν.
quote:
Μερικοί αυτοκτονούν κάθε μέρα.
... ή να το καταλάβουν, αγαπητέ Lamogio...
The SheMantis... in mania
quote:
Μερικοί αυτοκτονούν κάθε μέρα.
αγαπητέ lamogio, αυτό ξαναθυμήσου το όταν κατεβάσεις ένα κιλό γύρο ![]()
![]()
Galadriel of Galadhrim
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
Πάντως άμα τρώω σουβλάκι βγάζω το καλαμάκι καλού κακού.
quote:
Πάντως άμα τρώω σουβλάκι βγάζω το καλαμάκι καλού κακού.
...και το κρεμμύδι... αν θέλεις να πλησιάσεις τις σόμπες…![]()
"Ενας Γάλλος επιχείρησε να αυτοκτονήσει με περίπλοκο τρόπο το 1988. Ανέβηκε στην κορφή ενός ψηλού λόφου, έδεσε ένα σκοινί στο λαιμό του και στερέωσε την άλλη άκρη του σκοινιού σε ένα μεγάλο βράχο. Επειτα, ήπιε δηλητήριο, και αυτοπυρπολήθηκε. Πέφτοντας απ' το λόφο, σημάδεψε το κεφάλι του και πυροβόλησε.
Η σφαίρα, αντί να βρει το κεφάλι του έκοψε το σκοινί κι έτσι αυτός συνέχισε ακάθεκτος να πέφτει προς τη θάλασσα. Τα παγωμένα νερά έσβησαν τη φωτιά στα ρούχα του και το σοκ της πτώσης του τον έκανε να ξεράσει, κι έτσι να βγάλει απ' τον οργανισμό του το δηλητήριο.
Ενας ψαράς τον μάζεψε απ' τα νερά και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκεί, πέθανε από υποθερμία."
G.
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
quote:
Εκεί, πέθανε από υποθερμία.
Όποιου του μέλλει να πνιγεί, ποτέ του δεν πεθαίνει...
Τhe She Mantis... in mania
In the silence of the darkness when all are fast asleep
I live inside a dream calling to your spirit
As a sail calls the wind, hear the angels sing
Far beyond the sun across the western sky
Reach into the blackness find a silver line
In a voice I whisper a candle in the night
We'll carry all our dreams in a single beam of light
Close your eyes, look into the dream
Winds of change will winds of fortune bring
Fly away to a rainbow in the sky
Gold is at the end for each of us to find
There the road begins
Where another one will end
Here the four winds know
Who will break and who will bend
All to be the master of the wind
Falling stars now light my way
My life was written on the wind
Clouds above, clouds below
High ascend the dreams within
When the wind fills the sky the clouds will move aside
And there will be the road to all our dreams
For any day that stings two better days it brings
Nothing is as bad as it seems
Close your eyes, look into the dream
Wins of change will winds of fortune bring
Fly away to a rainbow in the sky
Gold is at the end for each of us to find
There the road begins
Where another one will end
Here the four winds know
Who will break and who will bend
All to be the master of the wind
"Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος" Περικλής
Edited by - Egelados on 12/01/2005 23:44:49
Με έσφιγγε στην αγκαλιά του λες και ήταν για τελευταία φορά.θυμηθήκαμε τα παλιά,¨οσα είχαμε περάσει απο μωρά μαζι...Καθώς έφευγε του είπα να προσέχει με τη μηχανή μη σκοτωθεί..Μου κλεισε το μάτι και μου είπε..Μην φοβάσαι...Πόσο να πάει αυτή...
Κυριακή πρωί:
Χτύπησε το τηλέφωνο..Ο Χρήστος χτύπησε μου είπαν..Εψαχνα να βρώ νοσοκομεία ουρλιάζοντας..Παίρνω τη μάνα του και μου λέει.."Μας άφησε,Προτίμησε να γίνει άγγελος".
Κυριακή μεσημέρι ξύπνησα σε ένα άσπρο δωμάτιο μόνη μου..Χάρηκα.Λέω θα τον βρω..Τελικά η πλύση στομάχου με πρόλαβε και κατάλαβα πως άν πήγαινα μαζί του θα τον απογοήτευα.Μου έλεγε να μην είμαι δειλή και να τα αντιμετοπίζω όλα.Εξ'άλλου θα με περιμένει...Θα πάω όταν θελήσει ΕΚΕΙΝΟΣ.Τώρα προσπαθώ να τον κάνω περήφανο απο κει που είναι..Κάθε μέρα πηγαίνω στο λευκό μάρμαρινο κρεβάτι του και συζητάμε..Νιώθω πολύ καλά όταν πηγαίνω εκεί..Δεν πρόκειτε να ξαναπλησιάσω το θάνατο...Ας έρθει εκείνος όταν θέλει...Το προτείνω και σε εσας...Κάποιο λόγο έχουμε που είμαστε εδώ..Ίσως να ζήσουμε και να τους διηγηθούμε τις στιγμές που έχασαν..Θα είναι κρίμα να πάμε εκεί και να μην έχουμε τπτ να τους πούμε...
...ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου…
...η εμπειρία ενός παραλίγο αυτόχειρα, είναι διδακτική για τους υποψήφιους του «αθλήματος»…
Kalws sas brhka..![]()
Η ζωή δεν είναι απλά ωραία... είναι ένα θαύμα, είναι ποίηση... είναι μαγεία και είναι κρίμα να υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να την εκτιμήσουν...
Είσαι τυχερή που επέζησες από την απόπειρα σου και ακόμη πιο τυχερή που "είδες" τι σημαίνει να ζεις...
Ο πόνος της απώλειας ενός αγαπημένου είναι μεγάλος, αυτό το γνωρίζω... το ζω... όμως, όταν βρίσκεις το κουράγιο να κάνεις το επόμενο βήμα, εκεί κρύβεται η πραγματική δύναμη...
Είναι η δεύτερη φορά που ξεκινώ να γράψω σε αυτό το τόπικ γιατί αυτά που έγραφα πριν θα ήταν πολύ μελλοδραματικά και νομίζω πως θα πρέπει να δώσω κάτι θετικό στο φίλο Obscured.
Αγαπητέ Obscured
Έχω περάσει από τα στάδια απελπισίας και κενότητας που προανέφερες εδώ και πολλά χρόνια πριν.
Για πολλά χρόνια το μόνο χρώμα που έβλεπα ήταν το μαύρο.
Η ψυχή μου φώναζε χωρίς να βγαίνει φωνή.
Ήρθε όμως μια ευλογημένη μέρα, που όλες οι κραυγές απελπισίας που έβγαιναν από τη ψυχή μου, βρήκαν ανταπόκριση!
Όλα τα πράγματα έχουν ένα λόγο και ένα σκοπό που συμβαίνουν. Όμως τη στιγμή που μας συμβαίνουν δεν μπορούμε εμείς με την περιορισμένη μας αντίληψη να τα καταλάβουμε. Έχε εμπιστοσύνη και πίστη στο Δημιουργό σου. Εκείνος ξέρει τι είναι το καλύτερο για σένα και αυτό σου δίνει.
Αυτή η ζωή που ζούμε είναι το μέσον για να μπορέσουμε να γυρίσουμε στο σπίτι του Πατέρα μας.
Λέγεται στο μυστικισμό ότι ο Θεός ακούει καλύτερα τη φωνή ενός μυρμηγκιού που βγαίνει από τα βάθη της ψυχής του, παρά τη κλαγγή ενός ελέφαντα!
Έυχομαι και η δική σου κραυγή να βρει την ανταπόκριση που βρήκε και η δική μου, και να ανακαλύψεις ότι αυτή η ζωή είναι τόσο πολύ πολύτιμη που δε πρέπει να ξοδεύουμε ούτε δευτερόλεπτο από αυτή προς λάθος κατεύθυνση.
Έχε εμπιστοσύνη...
Όπως πολύ σωστά!!!!! (και εκπλήσομαι) γράφει ο φίλος Brainstorm
Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος,
ο Δάσκαλος θα εμφανιστεί
"Be spiritually
alive
in 2005"
ο Δάσκαλος θα εμφανιστεί....και που ξερεις αν θα εμφανιστει ο δασκαλος και αν ο μαθητης δεν ειναι ετοιμος.......τι γινεται?
gh
quote:
ο Δάσκαλος θα εμφανιστεί....και που ξερεις αν θα εμφανιστει ο δασκαλος και αν ο μαθητης δεν ειναι ετοιμος.......τι γινεται?gh
Γειά σου αγαπητέ PHILOSOFOS 1 ,
Χαίρομαι που βρεθήκαμε σε ίδιο τόπικ ξανά.
Τα λόγια αυτά αυτά έχουν δοθεί από πολύ μεγάλους άγιους και μύστες και δε μπορούν να αμφισβητηθούν πιστεύω.
"Ζήτησε και θα σου δοθεί" έλεγε ο Χριστούλης πριν από τόσα χρόνια.
Υπάρχει η δύναμη που ονομάζουμε Θεό (ή όπως αλλιώς θέλεις) και φροντίζει για όλους. Δεν κάνει διακρίσεις ούτε αγαπά κάποιον λιγότερο και κάποιον περισσότερο!
Απλώς ο κάθε ένας από εμάς βρίσκεται σε ένα διαφορετικό στάδιο εξέλιξης και ο καθένας μας θα λάβει αυτό που πρέπει και αυτό που του αναλογεί στη συγκεκριμένη στιγμή της ζωής του.
Φιλικά
"Be spiritually
alive
in 2005"
Τα λόγια αυτά αυτά έχουν δοθεί από πολύ μεγάλους άγιους και μύστες και δε μπορούν να αμφισβητηθούν πιστεύω.
"Ζήτησε και θα σου δοθεί" έλεγε ο Χριστούλης πριν από τόσα χρόνια.
Υπάρχει η δύναμη που ονομάζουμε Θεό (ή όπως αλλιώς θέλεις) και φροντίζει για όλους. Δεν κάνει διακρίσεις ούτε αγαπά κάποιον λιγότερο και κάποιον περισσότερο!
Απλώς ο κάθε ένας από εμάς βρίσκεται σε ένα διαφορετικό στάδιο εξέλιξης και ο καθένας μας θα λάβει αυτό που πρέπει και αυτό που του αναλογεί στη συγκεκριμένη στιγμή της ζωής του.
[/quote]
ΑΓΑΠΗΤΗ SATSAGI ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΤΙ ΜΥΣΤΗΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΓΙΟ
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΒΩ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!
ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΓΑΠΗΤΗ SATSAGI
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣΗΜΑΝΤΟΣ
ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ!!
ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ? ΑΓΑΠΗ?
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ SATSAGI TI EINAI ΔΗΛ ΠΩΣ ΤΟ
ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕΣ?
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ
gh