ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

stanfromgreece30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
01/12/2006, 08:27:24
Krios Πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν υπάρχουν παρόμοιες εικόνες σρον σύγχρονο κόσμο. Ειδικότερα τα δακτυλίδια...

Το σαββατοκύριακο ίσως να βρω χρόνο και να γράψω ένα κείμενο για την βιολογία των δήθεν εξωγήινων...

01/12/2006, 10:27:59
Nα μην ξεφευγουμε πολυ απο το θεμα μας...

Φιλε Krios, απο την στιγμη που τιποτα δεν εχει αποδειχθει, δεν μπορουμε να πουμε τιποτα για τους εξωγηινους...

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

01/12/2006, 10:35:09
Ουφ! Προσπαθούσα να μπω όλο το βράδυ αλλά μάλλον ο server ήταν down.
Λοιπόν
Οποιος θέλει να έρθει στην συνάντηση που θα κάνουμε αύριο το μεσημέρι με τον αγνοών στο Χαλάνδρι (σε κάποιο καφενείο της κεντρικής πλατείας λέμε), ας μου αφήσει σήμερα ένα μήνυμα στο e-mail μου με το κινητό του για να συνεννοηθούμε. (ostria101@pathfinder.gr)

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Edited by - Ostria on 01/12/2006 10:46:10

01/12/2006, 12:17:13
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο Krios ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ Η ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.
01/12/2006, 13:47:42
Open mind κρίμα. Θα ήθελα να σε γνωρίσω, εσένα και κάποια άλλα παιδιά!
Ελπίζω μετά την συνάντηση να έχουμε κάποια νεώτερα για συζήτηση.

Το ραντεβού είναι στις 3.30 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου, έξω από την είσοδο της εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Οποιος το αποφασίσει την τελευταία στιγμή, ας έρθει εκεί!

quote:
Το σαββατοκύριακο ίσως να βρω χρόνο και να γράψω ένα κείμενο για την βιολογία των δήθεν εξωγήινων...

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε και αυτή την πλευρά! Οποτε μπορείς...

Ενδιαφέρον και το αγαλματίδιο (νομίζω ότι το έχω ξαναδεί, ή έχω ξαναδεί κάποιο άλλο παρόμοιο;)
Ξέρουμε από ποιά περιοχή είναι; Μήπως βρούμε και άλλα σχετικά ειδώλια;

Πάντως μου βγάζει κάτι το αφρικανικό...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

01/12/2006, 14:55:39
Κολάι…κολάι συνεχώς και δεν έχω χρόνο
Από Κύπρο είναι και φυλάσσεται σε Γερμανικό μουσείο .
Στα υπόληπα θα απαντήσω το βράδυ .
Δείτε και αυτό.
http://img149.imageshack.us/img149/7971/hieroplanesbn0.jpg
Είμαι σίγουρος ότι το έχετε δει αλλά θέλω σχόλια .
Αιγιπτιακό είναι αυτό.
01/12/2006, 15:04:04
Τι δεν κάνω καλά και μου βγάζει τη φωτογραφία έτσι;
Άσχετο…
01/12/2006, 20:47:56
Λάθος αγαπητέ φίλε PREDATOR για το θέμα που μιλάμε (τα ΑΤΙΑ δηλαδή ) έχει αποδειχτεί . Όπως ανέφερες και εσύ αλλά και πολλοί επιστήμονες τα περισσότερα ΑΤΙΑ είναι ψεύτικα . Αλλά…υπάρχει το αλλά. Όχι όλα . Δηλαδή κάποια από αυτά τα αντικείμενα είναι αληθινά (τα βίντεο και οι φωτογραφίες δηλαδή ). Τα ΑΤΙΑ τα χαρακτηρίζουν δύο πράγματα α) άγνωστης προέλευσης και κατασκευής αντικείμενα και β) ανεξήγητα φυσικά φαινόμενα . Δηλαδή κοινός ΑΤΙΑ με μία λέξη . Μέχρι εδώ συμφωνούμε ελπίζω .
Η διαφωνία μας αρχίζει από εδώ . Εσύ υποστηρίζεις τα ποιο πάνω και ειδικά το α και προσπαθείς να το τεκμηριώσες βάζοντας διάφορες φώτο και λινκ. Το να χαρακτιρήσεις ένα αντικείμενο άγνωστο ή ανεξήγητο είναι σχετικά εύκολο .Έλα όμως που εγώ έχω άλλη άποψη. Αυτή που είναι πολύ δύσκολο σχεδόν αδύνατον να τεκμηριόσεις. Για να προσπαθήσω τουλάχιστον πρέπει αναγκαστικά να αναφέρω αυτούς που εγώ πιστεύω ότι τα κατασκεύασαν . Αν δεν με αφήνετε να πω τη γνώμη μου (που φαίνεται ότι υποστηρίζουν κι άλλοι ) μένει μόνο μια άποψη οπότε δεν χρειάζεται κουβέντα , να το κλίσουμε εδώ το θέμα .
Θα αναφερθώ και στην αγαπητή/ο ΟΑΝΝΗΣΕΑ . Ελπίζω μονάχα να μην με δουλεύει γιατί δεν είναι πρέπον . Αν μιλάει σοβαρά τώρα εγώ παρέθεσα χειροπιαστά πράγματα . Το αγαλματάκι το οποίο αποδεδειγμένα είναι από την εποχή του χαλκού . Και για να απαντήσω και στο φίλο A. Kircher πριν τόσες χιλιάδες χρόνια ήταν αδύνατον να φανταστεί κανείς κάτι ΑΚΡΙΒΟΣ το ίδιο το οποίο φαντάστηκαι (αυτό είναι σίγουρο) ο διμιουργός του Ε.Τ.
Το θέμα μας λιπών είναι η ομειότητα.
Και επανέρχομαι στην ΟΝΝΗΣΕΑ. Αν μιλάς σοβαρά με αυτό το κείμενο μάλλον ντομάτες θα μας πετάξουν.

Ποια δακτυλίδια ενοείς ; τα σχέδια στα χωράφια;
Φίλε Open Mind προβληματίσου σοβαρά μήπως και βγάλουμε κάποια άκρη . Πάντως είναι εκατό τις εκατό αληθινά και δε σηκώνει καμιά αμφιζβήτηση αυτό .
Αγαπητή Ostria παρόμοιο είναι δύσκολο να έχεις ξαναδεί
. Μάλλον το ίδιο θα είναι και στην Κύπρο δεν υπήρχε κάποια θεότητα που να του μοιάζει έστω και λίγο .
Λέεεεεεεεεω εγώ τώρα…..

Κακόοοοοοοος λένε κάποιοι …

Κακός ή καλός λόγος και αντίλογος .
Σωστός ;

TryfieldΜέλος
02/12/2006, 03:20:02
Χαιρετώ την παρέα!
Θα ήθελα να κάνω κάποια περισσότερα σχόλια σε σχέση με την τεχνολογία...

F-117A:
The first F-117A was delivered in 1982, and the last delivery was in the summer of 1990. The F-117A production decision was made in 1978 with a contract awarded to Lockheed Advanced Development Projects, the "Skunk Works," in Burbank, Calif. The first flight was in 1981, only 31 months after the full-scale development decision. Lockheed-Martin delivered 59 stealth fighters to the Air Force between August 1982 and July 1990. Five additional test aircraft belong to the company.

U-2:
The U-2 project was initiated in the early 1950s by the CIA which desperately wanted accurate information on the Soviet Union. Overflights of the Soviet Union with modified bombers were taking place frequently, but they were vulnerable to antiaircraft fire and fighters, and a number of overflights and peripheral missions were shot down. It was thought a high altitude aircraft such as the U-2 would be hard to detect and impossible to shoot down. Lockheed Corporation was given the assignment with an unlimited budget and a short time frame. Its Skunk Works, headed by Clarence "Kelly" Johnson performed remarkably, and the first flight occurred in August 1955. Edwin Land of the Polaroid Corporation developed the optics for a new large format camera to be used in the U-2 mission. These new cameras were able to provide high enough resolution from 70,000 ft that you could see people on the ground. It made its first over-flight of the Soviet Union in June 1956 starting from the Army Airfield in Wiesbaden-Erbenheim, Germany (Operation Overflight).

SR-71: Blackbird
It all began back in the mid 1950s when the United States Air Force and the CIA decided that it would be best to replace the U-2, an aircraft with something that would travel much faster and higher to avoid enemy defenses. Lockheed, the developer of the U-2 was also given the contract to develop this supersonic aircraft after a competition with Convair. The project was called ARCHANGEL and the Skunk Works, a division of the Lockheed Aircraft Corporation went through twelve design proposals before they reached their final design, the A-12.

Τα δεύτερης γενιάς stealth αεροσκάφη όπως π.χ. Β-2 Spirit, F-22A Raptor, F-35A, έχουν πιο ραφιναρισμένο σχήμα σε σχέση με το F-117A, γιατί απλά αυξήθηκε η υπολογιστική ισχύς των computers! Έτσι μπορούσαν να λύσουν περισσότερες εξισώσεις και να καμπυλώσουν τις επιφάνειες. Το κλειδί της stealth τεχνολογίας ήταν το τρανζίστορ. Τα υπόλοιπα είναι απλά θέμα μαθηματικών!

Λίγα λόγια για το κυρίος όχημα R&D του αμερικανικού στρατού την DARPA:

"For decades DARPA has invested in the fundamental technologies that have been most important in the military technological revolution: information technology,microelectronics, and materials. Virtually every current military system has been affected to a substantial degree by DARPA’s workin these fundamental technologies.
Arguably, the most important and pervasive of these is information technology,and Chapter 1 details the contributions in this area. Similar impacts are clearlyfound in microelectronics, the obvious basis for computing, among other things."

Defense Advanced Research Projects Agency
Technology Transition, p.13

Αυτό που πραγματικά θα ήθελα να κρατήσετε είναι τούτη η σειρά:

"Για δεκαετίες η DARPA επένδυσε στις βασικές τεχνολογίες οι οποίες ήταν οι πιο σημαντικές στην επανάσταση της στρατιωτικής τεχνολογίας: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, ΜΙΚΡΟΗΛΕΚΤΟΝΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ."

Στο ορατό επίπεδο της τεχνολογίας αυτές οι τρεις ομάδες διαμορφώνουν την στρατιωτική υπεροχή στον 21ο αιώνα. Αν εξωγήινη τεχνολογία μεταφέρθηκε από μυστικά προγράμματα αντίστροφης μηχανικής, τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως αυτό έχει συμβεί σε κάποιους από τους παραπάνω τομείς...

Άραγε τα τελευταία 60 χρόνια η τεχνολογία που έχει κάνει τα μεγαλύτερα άλματα; Μήπως ακριβώς εκεί;

Δηλαδή τώρα που το σκέφτομαι, είναι κάτι σαν τη κότα και το αυγό...Η κότα, ή το αυγό λοιπόν;

TryfieldΜέλος
02/12/2006, 03:52:08
The First Transistor!

The first point contact transistor made use of the semiconductor germanium. Paper clips and razor blades were used to make the device.
In 1947, John Bardeen and Walter Brattain, working at Bell Telephone Laboratories, were trying to understand the nature of the electrons at the interface between a metal and a semiconductor. They realized that by making two point contacts very close to one another, they could make a three terminal device - the first "point contact" transistor.

Προσέξτε τις ημερομηνίες...(1947). Και πιο συγκεκριμένα κάπου 6 μήνες μετά την συντριβή στο Roswell!
Στο μεταξύ εκείνη την περίοδο τα ερευνητικά εργαστήρια της Bell ήταν τα μεγαλύτερα βιομηχανικά εργαστήρια του κόσμου. Αν κάτι ήθελαν να το αναλύσουν (αντίστροφη μηχανική) είναι σχεδόν σίγουρο πως θα το στέλνανε εκεί...

Πολλοί από τους επιστήμονες που λάβανε μέρος στο πρόγραμμα, αργότερα ιδρύσανε τους κολοσσούς της INTEL, της SONY, της Texas instruments, και λάβανε και μερικά NOBEL's!

Τώρα αν η ιδέα ήρθε από μερικούς συνδετήρες και ξυραφάκια, ή από εξωγήινο σκάφος αυτό δεν μπορούμε προφανώς να το μάθουμε. Ενδείξεις όμως υπάρχουν, και είναι μάλλον πολλές!