ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΦΩΤΟ ΑΠΟ ESA : UFO ΣΤΟΝ ΑΡΗ ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΦΩΤΟ ΑΠΟ ESA : UFO ΣΤΟΝ ΑΡΗ ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

johnkf20 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
johnkfΜέλος
25/02/2004, 04:20:16

http://www.esa.int/export/externals/images/016-090204_2-0037_02-6p.jpg

Νότιο τμήμα τής καλδέρας τού Ορους Ολυμπος σέ προοπτική όψη ...
Φαίνεται καθαρά ένα δισκοειδές αντικείμενο με τριγωνικά κάθετα πτερύγια. Αυτή είναι μιά μεγέθυνση τμήματος τής πλήρους εικόνας πού εδόθη από τήν ESA ...
Θά ήθελα τήν γνώμη σας ...

25/02/2004, 13:47:34
Αυτο που παρατηρω ειναι οτι το αντικιμενο εχει το ιδιο χρομα με το περιβαλλον.Απο την αλλη ειναι η μοναδικη παραφωνια σε ακτινα πολλων χιλιομετρων.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗ ΓΗ!

George_13Μέλος
25/02/2004, 15:01:22
Κατι παρατηρω αλλα δεν νομιζω οτι φαινεται ξεκαθαρα, οτι τελοσπαντων ειναι.Απο εκει που βρηκες την φωτογραφια λεει πως ειναι κατι υποπτο;;

WHO DARES... WINS!

SAUDiΜέλος
25/02/2004, 17:15:27
Κατα την γνωμη μου παντα, γεννικα δεν μπορεις να καταλαβεις και πολλα, μηπως δημιουργειτε απο καποιες σκιες, χρωματατισμους??
και δεινει αυτη την εντυπωση?

-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-

25/02/2004, 19:35:44
Εγώ πάλι, έτσι όπως το κοιτάω μου θυμίζει την εικόνα που δίνει ένα νόμισμα,κέρμα, στην άμμο.
Είναι τέλειος κύκλος.Φαίνεται να έχει ίδιο χρώμα με το περιβάλλον διότι είναι μισοσκεπασμένο από την σκόνη,ψιλή άμμο,χώμα,αυτού του περιβάλλοντος.Μοιάζει σαν ένα αντικείμενο,πεταμένο εκεί.
Υπάρχουν περισσότερα στοιχεία γι'αυτό που λες:δισκοειδές αντικείμενο?

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

katiaΜέλος
25/02/2004, 20:08:16
ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΙΑ.

andreas aigioΜέλος
25/02/2004, 22:01:46
Στην πρωτότυπη φωτογραφία φαίνετε ξεκάθαρα (άποψη μου)
ότι πρόκειται για μια «πρόσφατη» κατολίσθηση , , ,
κι όσο για τα «φτερά» , παρατηρείστε ότι δεν είναι φτερά ,
γιατί συνεχίζονται και στην πλευρά του όρους ….

25/02/2004, 22:30:49

http://www.esa.int/esaCP/SEM0DX1PGQD_index_1.html#subhead2

Εδώ θα βρείτε μια πανοραμική άποψη του κρατήρα.

Δεν μου φαίνεται για τίποτα αξιοπερίεργο...τα φτερά που διαφαίνονται πιθανότατα να είναι σκόνη που υψώνεται απο τον άνεμο μέσα απο έναν μικρό κρατήρα.

25/02/2004, 22:32:03

Δεν μου φαίνεται για τίποτα αξιοπερίεργο...τα φτερά που διαφαίνονται πιθανότατα να είναι σκόνη που υψώνεται απο τον άνεμο μέσα απο έναν μικρό κρατήρα.

25/02/2004, 22:38:13

http://www.esa.int/export/externals/images/015-090204_1-0037_01-6v.jpg

coperroloΜέλος
25/02/2004, 22:51:55
΄Οχι είναι UFO, αλλά και τι έγινε; Κάτι τρέχει στα γύφτικα. Λες και θα μας δώσουν υγεία, δουλειά, λεφτά, ειρήνη... Και να έρθουν θα διαπλακούν με τις μεγάλες δυνάμεις και συμφέροντα και εμείς θα τα παίρνουμε μάτι με το τηλεσκόπιο. Δεν πα'να κόψουν το λαιμό τους

My Karma ran over your Dogma

25/02/2004, 23:05:07
quote:

Αυτή την εντύπωση έχω κι εγώ.Βλέποντας τις εικόνες.
coperrolo,δεν έχεις άδικο.Πόσα αλήθεια πράγματα παραποιούν,και πόσα
άλλα κατασκευάζουν...

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

GuessWhoΜέλος
25/02/2004, 23:13:33
ΣΩΣΤΟΣ Ο COREPOLO.
ΈΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΣΩΡΟΣ ΑΠΟ ΧΩΜΑ.ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΠΑΡΑ UFO.

ΠΑΝΤΩΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ(ΕΛΛΗΝΑΣ) ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ.

RostarΜέλος
26/02/2004, 09:13:54
Πριν από μερικά χρόνια είχε γραφτεί κάτι για μια γυναίκα αστροφυσικό, επικεφαλής σε κάποια projects της Σοβιετικής Διαστημικής Υπηρεσίας, η οποία έφυγε για τον Καναδά και είχε δώσει συνέντευξη, στην οποία έκανε σαφέστατους υπαινιγμούς για εξωγήινη δραστηριότητα στον Άρη. Ανέφερε μάλιστα ότι ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι εις γνώση ΟΛΩΝ...
Μπορεί κάποιος να φέρει περισσότερες πληροφορίες γα το θέμα ?....

Η "ΓΝΩΣΗ" ΟΜΙΛΕΙ, ΟΜΩΣ Η "ΣΟΦΙΑ" ΑΚΟΥΕΙ...(Jimi Hendrix)

RostarΜέλος
26/02/2004, 09:21:38
Όσον αφορά το αντικείμενο της φωτογραφίας, επίσης παίζουν όλα...
Τόσο - γεωμετρικά τέλεια - κατολίσθηση, χωρίς να αποκλείεται, είναι σπάνια φαντάζομαι...
Αν, πάντως, σύμφωνα με την, πανθομολογούμενη σχεδόν άποψη, στο παρελθόν υπήρχε νερό σε πολύ μεγάλες εκτάσεις του Άρη, τότε ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ...ακόμη και το γοητευτικό σενάριο του Μπραϊαν Ντε Πάλμα...
Ας είμαστε καλά, πρώτα απ΄όλα, οπότε στο άμεσο μέλλλον έχουμε να δούμε ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ σχετικά με το ερυθρό αδερφάκι της Γης...

Η "ΓΝΩΣΗ" ΟΜΙΛΕΙ, ΟΜΩΣ Η "ΣΟΦΙΑ" ΑΚΟΥΕΙ...(Jimi Hendrix)

WarfaceΜέλος
27/02/2004, 03:30:01
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΛΑΛΙΣΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ. ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΘΑ ΕΔΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ Α.Τ.Ι.Α. ΘΑΜΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.. ΧΕΧΕ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΙΝΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΑΠΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΞΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ

27/02/2004, 07:36:31
Ξανατονίζω τη προηγούμενη μου δημοσίευση...

Είναι σίγουρα κρατήρας και που έχει κλίση περίπου 30 μοιρών κοιτάζοντας προς τη κάμερα...γι αυτό και έχει αυτή τη σκιά στο κάτω μέρος του.

coperroloΜέλος
28/02/2004, 05:00:36
Censored JPL Mars Photograph

My Karma ran over your Dogma

UFOΜέλος
28/02/2004, 13:16:48
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ UFO ΣΙΓΟΥΡΑ.....

_Μέλος
28/02/2004, 19:10:21
Απορώ πως κάθεστε και παίρνετε τις φωτογραφίες στα σοβαρά, είτε αν αυτές δίνονται από την ΝΑΣΑ είτε από την ΝΑΤΑΣΣΑ είναι εντελώς γελοίο, εγώ με το photoshop έχω κάνει και τον θεό. Και εξάλλου, εάν η ΝΑΣΑ ήθελε κάτι μυστικό νομίζεται ότι...... θα της ξέφευγε??? Η...... θα της το κλέβανε???

Έχω υπερβολικά βαρεθεί να βλέπω σε εκπομπές κτλ εξυπνάκηδες τσιράκια της εμπορικότητας να έρχονται με ως “συγκλονιστικά” αποδεικτικά στοιχεία “πίνακες ζωγραφικής”, η με τις τρίχες του ταχυδρόμου τους!

Κάτω Πάυλας