ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΣΕΡΑΠΙΣ9 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
13/07/2014, 18:34:23
Tις προσβολές τις δέχεται απο τους κάφρους αγίους σου , όχι απο το φόρουμ .

.

Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη

Shadow_DancerΜέλος
15/07/2014, 00:38:27
quote:
Σεραπις, δεν είδα να βγάζεις καμιά μπούρδα στην επιφάνεια.

Εδώ και αρκετά χρόνια σε παρακολουθώ, νόμιζα οτι ήσουν πλέον ανενεργό μέλος λόγω ήττας, μιας και απ' όσο θυμάμαι, τις περοσότερες μπούρδες στα τόσα χρόνια του φόρουμ 2 άτομα τις έχουν ξεστομίσει, εσύ και ο κυνικός.

Ήθελα να σε ρωτήσω, τόσα χρόνια, δεν κουράστηκες να τρως τάπες?
Δηλαδή, έχουν ασχοληθεί με τη πάρτη σου τόσα και τόσα άτομα, δεν έμαθες τίποτα απ' τον κόσμο?
Και περιμένεις τώρα να γίνει ΤΙ?

Παλιότερα σου είχαν γίνει συστάσεις απο τη Δ.Ο. του τύπου, "αν έχεις να πεις κάτι σαν επιχείρημα πες το, αλλιώς μη δυναμιτίζεις τις συζητήσεις".

Εσύ όμως Ψηλέ, απ' ότι φαίνεται έχεις άλλα σχέδια, αυτά που είχες τότε, τα ίδια και τα ίδια έχεις και τώρα.

quote:
Ήθελα να πω ένα μπράβο στην panpam, που παρόλες τις προσβολές που δέχεται, ακόμη και για το γεγονός πως είναι γυναίκα, από τους θρασύδειλους του φόρουμ, κρατά την ψυχραιμία της και δεν κατεβαίνει στο επίπεδό τους.

Εδώ καλό θα ήταν να πούμε, δεν μπορεί να ανέβει στο επίπεδο που απαιτείται.....

Για ποιό λόγο είναι κανείς θρασύδειλος αν προσβάλει κάποιον/κάποια που λέει όλο βλακείες και με ύπουλο τρόπο χτυπάει τον συνομιλητή?
Δηλαδή τι είναι το σωστό? Να δέχεσαι τα κοτσάνια ασυζητητή, επειδή είναι γυναίκα?
Και ποιοί είναι οι θρασύδειλοι, για ονομάτισέ τους?

quote:
Ρε συ Αμαλία.....

Το "ρε συ" να πας να το πεις στα σκατόμουτρα που κάνεις παρέα, όχι στη διαχειρήστρια, γκέγκε λώλό?

quote:
διαπίστωσα πως το καταντήσανε βόθρο το φόρουμ

Το φόρουμ είναι κάθε άλλο παρά βόθρος, ακριβώς επειδή υπάρχουν αξιόλογα και μορφωμένα μέλη που αντιστέκονται σε "Ψηλούς" και λοιπούς ανεγκέφαλους.

quote:
Τώρα αφήνεις αυτά τα τσουτσέκια να βρίζουν, να βγάζουν τ'άντερά τους και να το παίζουν τσάμπα μάγκες και σφυρίζεις αδιάφορα;

Άρεεεεεέ κατάντια!!!!

Αν θυμάμαι καλά, το 2006, είχα πει πως είμαι ευχαριστημένος που το Βυζάντιο αφανίστηκε.
Εσύ τότε, επειδή δεν.....δέχτηκες την άποψή μου, μου είχες γράψει τη λέξη, "φτου σου ξεφτύλα", ΕΣΥ, η ευγενική ψυχή που δε βρίζεις ποτέ.
Εγώ όμως φίλε μου, δεν ξεχνάω ποτέ, δεν ξέρω αν με πιάνεις, δεν ξεχνάω Π-Ο-Τ-Ε.

Σου ξαναλέω λοιπόν, η Ιστανμπούλ, είναι ΤΟΥΡΚΙΑ εδώ και πολύ καιρό, για να πας να προσκυνήσεις θες ΒΙΖΑ.
Και χαίρομαι που αυτά τα καθίκια και η κωλόπολη είναι ένα φάντασμα που δεν θα ξαναζωντανέψει Π-Ο-Τ-Ε, ακόμα και αν ξαναέρθει σε ελληνικά χέρια.
Το Βυζάντιο και η ανθελινική του ψυχή, θα καίγονται στο πυρ το εξώτερο για όλο το αίμα που έχυσαν στο όνομα του Χριστού.

Τέλος, (για την ώρα), αν θεωρείς κατάντια και βόθρο το φόρουμ, τόσο εσύ όσο και τα οιπόλοιπα αγράμματα κωλόπαιδα, μπορείτε να πάρετε τον πούλο ό,τι ώρα θέλετε, κανείς δεν σας κρατάει με το ζόρι, ΟΜΩΣ, αν παραμείνετε και συνεχίσετε να προκαλείτε βρίζοντας και απειλώντας, θα δεχτείτε και τις συνέπειες.

Περιμένω την απάντησή σου, η οποία γνωρίζω απο τώρα σε τι μοτίβο θα είναι, αυτή τη φορά όμως Ψηλέ.....δε θα περάσει "χάδι" η φάση.

The truth of Ninja will prevail.

Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.

15/07/2014, 19:08:18
Πιστεύεις shadow dancer πως σεβασμός και αξιοπρέπεια σημαίνει να κάθεσαι να σε υβρίζουν και να σε προσβάλλουν χωρίς να κάνεις τίποτε; Τέτοια κορόϊδα θες για να τους παίζετε στα δάχτυλα; Εσείς να τους γιουχάρετε και αυτοί να κάθονται άπραγοι; Να ξέρεις πως οι σταυροφόροι και οι ιππότες έχουν τιμή.

Δεν με νοιάζει τί πιστεύεις και αν εκφράζεις τον σκοπό να κάψεις την Κωνσταντινούπολη ή κανένα χριστιανικό ναό. Εμένα με απασχολούν τόσο τα νεοπαγανιστικά σας κινήματα και οι βλέψεις σας όσο το μπακάλικο της γειτονιάς. Το μόνο που Θέλω είναι να μου απαντήσεις αν είσαι ειλικρινής και φοράς παντελόνια, στο ποιος άρχισε τις ύβρεις και στο αν η αμαλία και η κάθε αμαλία αποδίδει δίκαιη κρίση; Μπορείς άραγε να απαντήσεις ειλικρινά;

Τώρα που φεύγουμε όλοι εμείς που κρατούσαμε ζωντανό το σάιτ, θα μείνει μόνο ο γερο Σέσοστρις και εσύ με τα υπέροχα αντιχριστιανικά σου θέματα. Όλοι στηρίζονται πάνω σου. Δώσε τους τηλεθέαση λοιπόν.

Βρίσε τώρα με την ψυχή σου και με το γνωστό σου smart talking ότι χριστιανικό υπάρχει. Αντίο σου.

15/07/2014, 19:46:20
quote:
Χρίστοςς Έλ
Πιστεύεις shadow dancer πως σεβασμός και αξιοπρέπεια σημαίνει να κάθεσαι να σε υβρίζουν και να σε προσβάλλουν χωρίς να κάνεις τίποτε; Τέτοια κορόϊδα θες για να τους παίζετε στα δάχτυλα; Εσείς να τους γιουχάρετε και αυτοί να κάθονται άπραγοι; Να ξέρεις πως οι σταυροφόροι και οι ιππότες έχουν τιμή.

Δεν με νοιάζει τί πιστεύεις και αν εκφράζεις τον σκοπό να κάψεις την Κωνσταντινούπολη ή κανένα χριστιανικό ναό. Εμένα με απασχολούν τόσο τα νεοπαγανιστικά σας κινήματα και οι βλέψεις σας όσο το μπακάλικο της γειτονιάς. Το μόνο που Θέλω είναι να μου απαντήσεις αν είσαι ειλικρινής και φοράς παντελόνια, στο ποιος άρχισε τις ύβρεις και στο αν η αμαλία και η κάθε αμαλία αποδίδει δίκαιη κρίση; Μπορείς άραγε να απαντήσεις ειλικρινά;

Τώρα που φεύγουμε όλοι εμείς που κρατούσαμε ζωντανό το σάιτ, θα μείνει μόνο ο γερο Σέσοστρις και εσύ με τα υπέροχα αντιχριστιανικά σου θέματα. Όλοι στηρίζονται πάνω σου. Δώσε τους τηλεθέαση λοιπόν.

Βρίσε τώρα με την ψυχή σου και με το γνωστό σου smart talking ότι χριστιανικό υπάρχει. Αντίο σου.

Αυτό κι αν είναι πρωτοτυπία......Να δημιουργεί κάποιος δύο λογαριασμούς και να αλληλογραφή σαν διχασμένη προσωπικότητα με τον εαυτό του!

*

15/07/2014, 20:17:43
quote:

quote:
Σεραπις, δεν είδα να βγάζεις καμιά μπούρδα στην επιφάνεια.

Εδώ και αρκετά χρόνια σε παρακολουθώ, νόμιζα οτι ήσουν πλέον ανενεργό μέλος λόγω ήττας, μιας και απ' όσο θυμάμαι, τις περοσότερες μπούρδες στα τόσα χρόνια του φόρουμ 2 άτομα τις έχουν ξεστομίσει, εσύ και ο κυνικός.

Ήθελα να σε ρωτήσω, τόσα χρόνια, δεν κουράστηκες να τρως τάπες?
Δηλαδή, έχουν ασχοληθεί με τη πάρτη σου τόσα και τόσα άτομα, δεν έμαθες τίποτα απ' τον κόσμο?
Και περιμένεις τώρα να γίνει ΤΙ?

Παλιότερα σου είχαν γίνει συστάσεις απο τη Δ.Ο. του τύπου, "αν έχεις να πεις κάτι σαν επιχείρημα πες το, αλλιώς μη δυναμιτίζεις τις συζητήσεις".

Εσύ όμως Ψηλέ, απ' ότι φαίνεται έχεις άλλα σχέδια, αυτά που είχες τότε, τα ίδια και τα ίδια έχεις και τώρα.

quote:
Ήθελα να πω ένα μπράβο στην panpam, που παρόλες τις προσβολές που δέχεται, ακόμη και για το γεγονός πως είναι γυναίκα, από τους θρασύδειλους του φόρουμ, κρατά την ψυχραιμία της και δεν κατεβαίνει στο επίπεδό τους.

Εδώ καλό θα ήταν να πούμε, δεν μπορεί να ανέβει στο επίπεδο που απαιτείται.....

Για ποιό λόγο είναι κανείς θρασύδειλος αν προσβάλει κάποιον/κάποια που λέει όλο βλακείες και με ύπουλο τρόπο χτυπάει τον συνομιλητή?
Δηλαδή τι είναι το σωστό? Να δέχεσαι τα κοτσάνια ασυζητητή, επειδή είναι γυναίκα?
Και ποιοί είναι οι θρασύδειλοι, για ονομάτισέ τους?

quote:
Ρε συ Αμαλία.....

Το "ρε συ" να πας να το πεις στα σκατόμουτρα που κάνεις παρέα, όχι στη διαχειρήστρια, γκέγκε λώλό?

quote:
διαπίστωσα πως το καταντήσανε βόθρο το φόρουμ

Το φόρουμ είναι κάθε άλλο παρά βόθρος, ακριβώς επειδή υπάρχουν αξιόλογα και μορφωμένα μέλη που αντιστέκονται σε "Ψηλούς" και λοιπούς ανεγκέφαλους.

quote:
Τώρα αφήνεις αυτά τα τσουτσέκια να βρίζουν, να βγάζουν τ'άντερά τους και να το παίζουν τσάμπα μάγκες και σφυρίζεις αδιάφορα;

Άρεεεεεέ κατάντια!!!!

Αν θυμάμαι καλά, το 2006, είχα πει πως είμαι ευχαριστημένος που το Βυζάντιο αφανίστηκε.
Εσύ τότε, επειδή δεν.....δέχτηκες την άποψή μου, μου είχες γράψει τη λέξη, "φτου σου ξεφτύλα", ΕΣΥ, η ευγενική ψυχή που δε βρίζεις ποτέ.
Εγώ όμως φίλε μου, δεν ξεχνάω ποτέ, δεν ξέρω αν με πιάνεις, δεν ξεχνάω Π-Ο-Τ-Ε.

Σου ξαναλέω λοιπόν, η Ιστανμπούλ, είναι ΤΟΥΡΚΙΑ εδώ και πολύ καιρό, για να πας να προσκυνήσεις θες ΒΙΖΑ.
Και χαίρομαι που αυτά τα καθίκια και η κωλόπολη είναι ένα φάντασμα που δεν θα ξαναζωντανέψει Π-Ο-Τ-Ε, ακόμα και αν ξαναέρθει σε ελληνικά χέρια.
Το Βυζάντιο και η ανθελινική του ψυχή, θα καίγονται στο πυρ το εξώτερο για όλο το αίμα που έχυσαν στο όνομα του Χριστού.

Τέλος, (για την ώρα), αν θεωρείς κατάντια και βόθρο το φόρουμ, τόσο εσύ όσο και τα οιπόλοιπα αγράμματα κωλόπαιδα, μπορείτε να πάρετε τον πούλο ό,τι ώρα θέλετε, κανείς δεν σας κρατάει με το ζόρι, ΟΜΩΣ, αν παραμείνετε και συνεχίσετε να προκαλείτε βρίζοντας και απειλώντας, θα δεχτείτε και τις συνέπειες.

Περιμένω την απάντησή σου, η οποία γνωρίζω απο τώρα σε τι μοτίβο θα είναι, αυτή τη φορά όμως Ψηλέ.....δε θα περάσει "χάδι" η φάση.

Ας όψεται αυτό το τρισάθλιο imac που ενώ σου απαντούσα έκανε ενημέρωση και χωρίς να με ρωτήσει έκανε επανεκίνηση μόνο του και έχασα όλα όσα σου είχα γράψει!!

Shadow_DancerΜέλος
16/07/2014, 11:21:56
Και έχε και υπ' όψιν σου και κάτι ακόμη.
Θεωρώ ελεϊνό και μικρόψυχο, ένας άνθρωπος να επιτίθεται σε κάποιον, λόγω θρησκευτικών απόψεων.

Η αντιπαράθεση ιδεολογιών ΝΑΙ είναι υγεινό σπορ, η επίθεση και η κροϊδία, είναι κακοήθεια.

Δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ να χωρίσω με τους χριστιανούς που με αξιοπρέπια τηρούν την πίστη τους, εμένα η αντιπαράθεσή μου βρίσκεται σε άλλο κύκλο ΟΧΙ μόνον με τα χριστιανικά αλλά και τα ισλαμικά θέλγητρα, π.χ. θυμώνω όταν διαβάζω ένα Κοράνι που λέει οτι ένας άντρας έχει δικαίωμα να ζητήσει ερωτική ικανοποίηση ακόμη και απο ένα κορίτσι 5 ετών.
Για να είμαι ακριβής, μου γυρίζουν τα μάτια ανάποδα!

Εγώ εν' τέλει, λέω να ηρεμήσουμε και να χρισημοποιήσουμε το φόρουμ, ακριβώς όπως πρέπει.

Και εννοώ οτι, εμείς δεν είμαστε καθηγητές Πανεπιστημίου, δεν έχουμε διαβάσει 800 βιβλιοθήκες με βιβλία.
Έχουμε διαβάσει 20 βιβλία, άλλος έχει διαβάσει 5 άλλα.....
Ανταλάσουμε απόψεις και στοιχεία, για να εμπλουτίσουμε και να συγκρίνουμε.....
Γι' αυτό τον λόγο προσφέρεται το φόρουμ, όχι για να βγαίνει ο κλειδαράς ή ο τάδε και να χτυπιέται με τον κόσμο.

16/07/2014, 15:19:05
quote:

Και έχε και υπ' όψιν σου και κάτι ακόμη.
Θεωρώ ελεϊνό και μικρόψυχο, ένας άνθρωπος να επιτίθεται σε κάποιον, λόγω θρησκευτικών απόψεων.

Θα ήθελα να μου προσδιορίσεις τι εννοείς "επίθεση και κοροϊδία" λόγω θρησκευτικών απόψεων. Τι περιέχει αυτή η επίθεση που αναφέρεις;

quote:

Δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ να χωρίσω με τους χριστιανούς που με αξιοπρέπια τηρούν την πίστη τους,

Αυτό προϋποθέτει πως εσύ γνωρίζεις τη χριστιανική πίστη τόσο καλά, ώστε να αντιλαμβάνεσαι αμέσως πότε ο Χριστιανός εκτρέπεται, σωστά;
Να υποθέσω πως έχεις μελετήσεις εις βάθος το Χριστιανισμό;

quote:

Εγώ εν' τέλει, λέω να ηρεμήσουμε και να χρισημοποιήσουμε το φόρουμ, ακριβώς όπως πρέπει.

Εγώ ήρεμος είμαι. Αυτό που έκανα, ήταν απλώς μια παρατήρηση προς την Αμαλία για αυτό που διαπίστωσα στο φόρουμ. Εκνευρίστηκα βλέποντας πόσο άδικα κρίνετε και τα όσα εκστομίζετε προς ανθρώπους που έχουν διαφορετικά πιστεύω από τα δικά σας, τη στιγμή μάλιστα που τα άτομα αυτά ουδέποτε χρησιμοποίησαν τους ίδιους χαρακτηρισμούς για εσάς.
Βάζετε στο στόμα ανθρώπων λόγια που δεν έχουν πει. Φτιάχνετε ένα σενάριο μόνοι σας και επιτίθεστε στους κακούς "χριστιανούς", "μουσουλμάνους" και πάει λέγοντας.

Πάντως, παρότι λες πως έχει μνήμη ελέφαντα, και εγώ, από όσο θυμάμαι, δεν σε είχα δει να παίρνεις θέση, τότε, ναι ακριβώς τότε, όταν μου την έπεφταν ταυτοχρόνως, ο μάτσεντον, ο γιαπετ, ο Σβάμπε, ο Ίνκουμπους, ο Σεσόστρις, .. και τόσοι άλλοι, με προσβολές επί προσωπικού. Δεν σε είχα δει να τους καλείς να επανέλθουν στην τάξη.
Να υποθέσω, ίσως γιατί δεν συμμερίζεσαι τις δικές μου θρησκευτικές αντιλήψεις;

Ποτέ μου δεν προκάλεσα κανέναν. Ως άνθρωπος, ναι, κάποιες φορές απάντησα είπα κάποιες βαριές κουβέντες για κάποιον από αυτούς τους συνομιλητές που ανέφερα, αλλά ήταν ΠΑΝΤΑ αφού με είχαν προκαλέσει. Σε κάποιον μάλιστα, έναν νεαρό, του ρώτησα πως αν εκείνα που έλεγε θα είχε το κουράγιο να τα πει εμπρός μου. Εκείνη τη δεδομένη στιγμή, ήμουν τόσο νευριασμένος που δεν θα υπολόγιζα τίποτα να πάω να τον συναντήσω!

Να ξέρεις, λοιπόν, πως ο Χριστιανός αγώνα κάνει. Δεν είναι άγγελος και δεν διαφέρει σε τίποτα από σένα.

Edited by - Ψηλός on 16/07/2014 15:20:03

Shadow_DancerΜέλος
18/07/2014, 00:43:23
quote:
Θα ήθελα να μου προσδιορίσεις τι εννοείς "επίθεση και κοροϊδία" λόγω θρησκευτικών απόψεων. Τι περιέχει αυτή η επίθεση που αναφέρεις;

Εννοώ τον ταλιμπανισμό που επιδεικνύουν ΟΛΟΙ (και το έχω κάνει και εγώ αυτό το λάθος), όταν αντληφθούν μια, κατ' αυτούς απειλή, για τα θρησκευτικά πιστεύω τους.

Εσύ ας πούμε πήγες στο κατηχητικό και σου δίδαξε ο τάδε χαμένος, οτι την Αρχαία Αθήνα την οικοδόμησαν ΣΚΛΑΒΟΙ.
Ο χαμένος όμως, ως όφειλε, δεν σου δίδαξε ποτέ τα Σισάχθεια του Σόλωνα, για να μη χαλάσει τη σούπα του.
Θες να ζεις με αυταπάτες? Ζήσε μ' αυτές, μη περιμένεις όμως να κερδίσεις κάτι απ' αυτό.

Και εν τέλει, ΝΑΙ είναι σιχαμένο πράγμμα να σου την πέσω, επειδή είσαι χριστιανός, ή επειδή ΔΕΝ είσαι χριστιανός, αυτό λέγεται αλητεία και χουλικγανισμός και δεν έχω να κερδίσω τίποτα απ' αυτό, παρά μόνον ντροπή ψηλέ.

quote:
Αυτό προϋποθέτει πως εσύ γνωρίζεις τη χριστιανική πίστη τόσο καλά, ώστε να αντιλαμβάνεσαι αμέσως πότε ο Χριστιανός εκτρέπεται, σωστά;
Να υποθέσω πως έχεις μελετήσεις εις βάθος το Χριστιανισμό;

Θυμάμαι σχεδόν απ' έξω, όλους τους τόμους των εβδομήκοντα, έχω εντρυφήσει επιπλέον, στις προχριστιανικές φιλοσοφίες, όπως αυτή των στωϊκών και του Φίλλωνα της Αλεξάνδρειας.

Εσύ αλήθεια (φιλικά και όχι ειρωνικά), γνωρίζεις τον Μύθο του Άδωνη και πότε και πως τον τιμούσαν στην Αρχαία Αθήνα τη Μ. Εβδομάδα των παθών?

quote:
Αυτό που έκανα, ήταν απλώς μια παρατήρηση προς την Αμαλία

Όχι, μην το κάνεις αυτό, η Αμαλία κανονικά θα έπρεπε να μας έχει ρίξει πόρτα ομαδικώς, παρ' αυτά προσπαθεί να ΜΗΝ πατήσει τα κουμπάκια, για λόγους πιστεύω κατανόησης της ματαιότητας διαγραφής ενός μέλους, το παρόν φόρουμ έχει άλλους σκοπούς, π.χ. εσωτερική βελτίωση, είναι άτοπο για την Δ.Ο. απλά να διαγράφει κάποιον, γιατί έτσι ουσιαστικά, ξεφεύγει απο το κύριο στόχο της, τον εσωτερισμό, το να κατανοήσει κάποιος το λάθος του και να το διορθώσει, αυτό ψηλέ, το οφείλουμε όλοι στον εαυτό μας και είναι δώρο που ζυγίζει και παραπάνω απο χρυσάφι.

quote:
Εκνευρίστηκα βλέποντας πόσο άδικα κρίνετε και τα όσα εκστομίζετε προς ανθρώπους που έχουν διαφορετικά πιστεύω από τα δικά σας, τη στιγμή μάλιστα που τα άτομα αυτά ουδέποτε χρησιμοποίησαν τους ίδιους χαρακτηρισμούς για εσάς.

Είμαι σίγουρος, οτι ΔΕΝ έχεις διαβάσει, τα χειρότερα μπινελίκια που έχει κατεβάσει ο Χρίστος Ελ, αν τα διαβάσεις θα φρικάρεις, η λέξη "γαμιόλες", είναι η ποιό απαλή που μας κότσαρε, άστο ψηλέ, ορισμένοι νομίζουν οτι, το να μην απαντάς με μπινελίκι, είναι σημάδι αδυναμίας, ο Χρίστος νομίζει οτι πίσω απο το PC κρύβονται τίποτα χαλβάδες και δεν την ψιλιάζεται καθόλου τη φάση.....

quote:
Να ξέρεις, λοιπόν, πως ο Χριστιανός αγώνα κάνει. Δεν είναι άγγελος και δεν διαφέρει σε τίποτα από σένα.

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε την ίδια βιολογική αξία, δεν ξέρω ποιός είναι Άγγελος και ποιός όχι, εγώ ξέρω οτι κανένας χριστιανός δε χρειάζεται έγκριση απο κάποιον για να κάνει τον σταυρό του, ορθώς και έτσι πρέπει να είναι.
Όμως εγώ, απαγορεύεται να πάω στον Ναό της Αθηνάς και να προσκυνήσω ή να κάνω τελετή, να ανάψω καντηλάκι, έστω στα χαλάσματα που άφησαν οι πολιτισμένοι χριστιανοί του Δυτικού & Ανατολικού Κόσμου.

Ούτε Ναό μας δίνουν άδεια να χτίσουμε, θα δώσουν για Τζαμί, σε εμάς ΟΧΙ, εμείς είμαστε πολίτες Ωμέγα κατηγορίας.

Για πες μου φίλε μου, βλέπεις τη ζυγαριά στα ίσσια?

18/07/2014, 11:42:22
quote:

Είμαι σίγουρος, οτι ΔΕΝ έχεις διαβάσει, τα χειρότερα μπινελίκια που έχει κατεβάσει ο Χρίστος Ελ, αν τα διαβάσεις θα φρικάρεις, η λέξη "γαμιόλες", είναι η ποιό απαλή που μας κότσαρε, άστο ψηλέ, ορισμένοι νομίζουν οτι, το να μην απαντάς με μπινελίκι, είναι σημάδι αδυναμίας,

...

quote:
ο Χρίστος νομίζει οτι πίσω απο το PC κρύβονται τίποτα χαλβάδες και δεν την ψιλιάζεται καθόλου τη φάση.....

...