ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Skull & Bones, Vote for Republicrats!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Skull & Bones, Vote for Republicrats!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

skeptic35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
skepticΜέλος
27/10/2004, 22:58:00
Επιπλέον "καλά παιδιά" & "χριστιανοί" πολιτικοί και επιχειρηματίες δίνοντας το "αθώο" και "χριστιανικό" II Cornuto sign.....

Όλοι τους όλως τυχαίως εντελώς φτωχοί, άποροι και δίχως δύναμη...

Πρώην αντιπρόεδρος ΗΠΑ Dan Quayle

αριστερά Charlie Bell, o σημερινός McDonald's CEO
στα δεξιά ο πρώην CEO Jim Cantalupo (R. I. Μ.Α.Τ.Σ.)
Πεκίνο, Φεβ. 24, 04

Γελάκια ε;;; Με τόσους ανθρώπους που έχετε δηλητηριάσει και καταδικάσει σε αργό και επώδυνο θάνατο με τα junk&fast-death-φουντ σας τη στιγμή που ταυτόχρονα πλουτίζετε μέχρι αηδίας...
ε πως να μη γελάτε!

Τώρα βέβαια ο Μπίλης ξέρω πλέον πια άλλη χειρονομία είχε τότε στο μυαλό του αλλά καταλάθος φαίνεται ότι του βγήκε το βαθύτερο πιστεύω του εδώ πέρα...

H μαφία cosa-nostra o Berlusconi και το II cornuto του... Η πλήρη συμμετοχή της Ιταλίας στους τυχοδιωκτισμούς της Νέας Τάξης στο Ιράκ και αλλού είναι δικό του έργο...

Κορίτσια ο Prince Wiliams!!!!

ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

skepticΜέλος
27/10/2004, 23:24:15
Ποιο εννοείς λάσπη φίλε μου «ΑΜΑΡΤΟΒΟΡΟΣ»; Aν λες για την κρυσταλλική πυραμίδα με τον ακρογωνιαίο λίθο του «esoterica» δεν κατηγόρησα κανέναν ούτε έριξα πουθενά λάσπη.
Συγκεκριμένα έγραψα:

quote:

Ελπίζω απλά να τοποθετήθηκε εδώ από απλή άγνοια ή έτσι για εφέ...

....
Ας το επιβεβαιώσει ή διαψεύσει όποιος επίσημος του esoterica το επιθυμεί.

Αν τοποθετήθηκε από άγνοια ή για «εφέ» (το πιθανότερο) ας έχει...

(άλλωστε μας έχουν πρήξει με τα αντίστοιχα σύμβολά τους «φανερά και κρυμμένα» παντού σε όλον τον κόσμο)

Αλλά μην περιμένουν να μας κοτσάρουν το κεντρικό σύμβολο της Νέας Τάξης Πραγμάτων τους και των illuminati στην κεντρική σελίδα και να παραμείνει ασχολίαστο....

28/10/2004, 00:42:23
quote:
Το να μου λες , "Δεν έχεις ιδέα skeptic από σατανισμό", όπως αντίστοιχα πριν από λίγο μου έλεγες "Δεν ξέρεις τίποτα εσύ skeptic από μασονία" μου είναι πολύ απλό να σχηματίσω την εξίσωση που έχεις σχηματίσει υποσυνείδητα στο μυαλό σου:

Σατανισμός = Μασονία

Εσύ που τα ξέρεις ΟΛΑ αυτά τόσο καλά λοιπόν εξισώνεις κατα κάποιο τρόπο τις "αξίες" των δύο αυτών δογμάτων από μόνη σου, τι άλλο να προσθέσω...

Ευτυχώς που ο παραλογισμός και η άγνοια προβάλλονται μόνα τους κι έτσι, απλά συνεχίζω να χαμογελώ... τί άλλο;

Το αποκορύφωμα:

quote:
Το πανίσχυρο σύμβολο των Illuminati η πυραμίδα των απανταχού εωσφοριστών με τον ακρογωνιαίο λίθο υπό απόκρυφη εδώ μορφή ως πανεπόπτη οφθαλμό, και ολόκληρη σε μορφή κρυστάλλου (βλ. θεοσοφική μασονία) στην ίδια τη βιτρίνα του esoterica.gr!
Ελπίζω απλά να τοποθετήθηκε εδώ από απλή άγνοια ή έτσι για εφέ...

Πού να 'ξεραν οι κακόμοιροι οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι με ποιόν θα έμπλεκαν.

Ο sceptic όλα τα συσχετίζει, όλα τα συνδέει για χάριν των σεναρίων κινδυνολογίας...

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

skepticΜέλος
28/10/2004, 22:02:18
quote:

Ευτυχώς που ο παραλογισμός και η άγνοια προβάλλονται μόνα τους κι έτσι, απλά συνεχίζω να χαμογελώ... τί άλλο;

Και εγω να προβληματίζομαι με αυτά και αυτούς που εκπροσωπείς. Αλλά το θέμα μας εδώ δεν είναι η Zadok...

quote:

Πού να 'ξεραν οι κακόμοιροι οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι με ποιόν θα έμπλεκαν.

Κακόμοιροι οι δυνάστες Φαραώ και το ειδωλολατρικό-αποκρυφιστικό ιερατείο τους;
Πνευματικά σίγουρα έχεις δίκιο (κακόμοιροι ήταν), αλλά εξουσιαστικά και καταπιεστικά δεν τα πήγαιναν καθόλου άσχημα...

Αυτά τα συστήματα (και σύμβολα) λατρεύουν και οι σύγχρονοι δυνάστες - ομοϊδεάτες τους και αυτά προσπαθούν να αναπαράγουν...

......
Φυσικά η κρυστάλινη πυραμίδα εδώ συναντάται και ως αποκρυφιστικό σύμβολο πνευματισμού και μαγείας.

28/10/2004, 22:27:51
Συνέχισε την παράστασή σου ...

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

29/10/2004, 00:59:54
Δειτε 10 η ώρα Δευτέρα βράδυ στην ΝΕΤ

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

skepticΜέλος
29/10/2004, 10:34:51
Θαυμάστε τον μεγάλο ηθικό ηγέτη των ΗΠΑ πλασαρισμένο από το σύστημα τους ως δήθεν ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ αλλά στην πραγματικότητα bonesman και σατανιστής έκφυλος George W. Bush Jr.

(στην τελική βλαμμένος είναι ο τύπος αλλά λέμε τώρα... )

και...

http://www.infowars.com/print/Bush/bushflips.htm

και...

http://www.1underground.com/fudkyoubush.wmv
( to d στο fudk κάντε το c )

skepticΜέλος
29/10/2004, 10:41:45
...αλλά είπαμε ο τύπος είναι temporary τώρα βγάζουν προφανώς μερικά από τα άπλυτά του στη φόρα για να πλασάρουν το άλλο ... καλοοο παιδί τους (από την ίδια στοά πάντα, WIN-WIN situation), τον bonesman JOHN KERRY...

skepticΜέλος
29/10/2004, 10:45:21
quote:

Συνέχισε την παράστασή σου ...

ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ!
ΤΖΟΥΣΤ!

Stavros_ΗΜέλος
29/10/2004, 15:54:16
Να σας πώ τι έπαθα σήμερα το πρωί. Είπα να πιώ ένα ποτήρι γάλα και άνοιξα το ψυγείο για να πάρω το μπουκάλι.

Ω, θεέ μου τι πρόσεξα ...
To πανίσχυρο σύμβολο των Illuminati η πυραμίδα των απανταχού εωσφοριστών με τον ακρογωνιαίο λίθο υπό απόκρυφη εδώ μορφή ως πανεπόπτη οφθαλμό, και ολόκληρη σε χρώμα πράσινο(βλ. Βαζέλο-μασονία) στην ίδια τη βιτρίνα του γάλατος που πίνω !!!

Πρίν καλά καλά συνέλθω απο το σοκ, είπα να φάω ένα σοκολατάκι για να καταπολεμήσω την υπογλυκαιμία...

Ω, θεέ μου τι πρόσεξα ξανά ...

Αυτή τη φορά η πυραμίδα των απανταχού εωσφοριστών σε χρώμα χρυσό(βλ. Glamorous-μασονία)

Λέω δεν είναι δυνατόν να μου συμβαίνει εμένα αυτό και απο τα πολλαπλά σοκ λέω να χτυπήσω καμία μπύρα.
Ανοίγω το ψυγείο, παίρνω το μπυρόνι στο χέρι και εκεί που κάνω να το ανοίξω τι βλέπουν τα μάτια μου ?

Xotchipilli2Μέλος
29/10/2004, 16:21:40
Να κάνω και μια ερώτηση ρε παιδία,αγαθή ναι μέν,αλλα και άξια απορίας...

Κατα καιρούς βλέπω διάφορες αποστολές οι οποίες αναφέρονται σε σύμβολα σε προιόντα σε φωτογραφίες κτλ κτλ.Συνήθως αυτά συζητιούνται όταν υπάρχει κάποια "συνομοσιολογική θεωρία"απο πίσω τους...Η ερώτησή μου είναι: Οι τύποι που τα βάζουν ή τα χρησιμοποιούν αυτα τα σύμβολα γιατί το κάνουν? Αν μη τι άλλο τραβάνε αχρείαστη προσοχη.Προσωπικα αν είχα κάποια "μυστική ορ΄γάνωση" δεν θα γέμιζα τον κόσμο με σύμβολα...Θα ήταν το ίδιο ανόητο με το να δολογονήσω κάποιον και να αφήσω πάνω στο πτώμα του την...ταυτότητά μου!

Μαρέσει πάρα πολυ η αποστολή του στάυρου,έχει πολύ ζουμι.Θα μπορούσε να συνοψιστεί στο "Seek and you Shall FIND (even if theres nothing there)"

Reality: A serotonine induced Hallucination?

29/10/2004, 16:29:19
Ναι, ναι... κι αυτοί στο κόλπο!

ή μήπως είδες τούτη, αγαπητέ Stavros_H:

3 Άλφα

Stavros_ΗΜέλος
29/10/2004, 16:29:43
Φίλοι μου, να σας πώ τι έπαθα σήμερα το πρωί μόλις ξύπνησα.
Είπα λοιπόν να πιώ ένα ποτηράκι γάλα και άνοιξα το ψυγείο για να πάρω το μπουκάλι...
Και ξαφνικά, ω θεέ μου τι πρόσεξα ...

To πανίσχυρο σύμβολο των Illuminati η πυραμίδα των απανταχού εωσφοριστών με τον ακρογωνιαίο λίθο υπό απόκρυφη εδώ μορφή ως πανεπόπτη οφθαλμό, και ολόκληρη σε χρώμα πράσινο(βλ. Βαζέλο-μασονία) στην ίδια τη βιτρίνα του γάλατος που πίνω !!!

Πρίν καλά καλά συνέλθω απο το σοκ, είπα να φάω ένα σοκολατάκι για να καταπολεμήσω την υπογλυκαιμία που με έπιασε απο την ανακάλυψη μου.
Όμως θεέ μου τι πρόσεξα ξανά ...

Αυτή τη φορά η πυραμίδα των απανταχού εωσφοριστών σε χρώμα χρυσό !!(βλ. Glamorous-μασονία)

Λέω σαστιζμένος, δεν είναι δυνατόν να μου συμβαίνει εμένα αυτό, και απο τα πολλαπλά σοκ αποφασίζω να χτυπήσω καμία μπύρα.
Ανοίγω το ψυγείο, παίρνω το μπυρόνι στο χέρι και εκεί που κάνω να το ανοίξω τι βλέπουν τα μάτια μου ?
Το σατανικό πεντάγραμμο σε κόκκινο χρώμα(βλ. ΚΚΕ -μασονία) μπροστά στα μάτια μου !!!

Λέω στον εαυτό μου "άσε μεγάλε, σήμερα δεν είναι η ημέρα να βάλεις μπουκιά στο στόμα σου γιατί όλο το σύμπαν συνομωτεί εναντίον σου", οπότε κατεβαίνω στο πάρκιγκ να πάρω το αμάξι μου.
Εκεί που ανάβω το φώς, προσέχω το σήμα του αυτοκινήτου μου και τι να δώ ?
Το II cornuto ανεσταμμένο !!!

Νευριασμένος ανεβαίνω τρέχοντας στο σπίτι και πείθω τον εαυτό μου να μην πάει πουθενα. Δεν θα γίνω εγώ παιχνιδάκι στα χέρια των Illuminati !!

Έτσι αποφασίζω να δώ στο Video το β' ημίχρονο του αγώνα του Θρύλου στο Μονακό για το Champions League, να καμαρώσω την ομαδάρα.
Τι να δώ όμως πάλι ?

Επιδρομή απο σατανικά πεντάγραμμα !!!

Είχα μείνει άφωνος...

Μετά απο όλα αυτά υποσχέθηκα να μην ξαναδιαβάσω ποτέ στην ζωή μου τον Κώδικα Da Vinci του Dan Drawn γιατί πιστεύω οτι τα ανείπωτα μυστικά που έμαθα απο εκεί με έβαλαν στο στόχαστο των Illuminati και τον Μασωνικών Υπερστοών...

Αφού λοιπόν έκανα τον σταυρό μου, κλείδωσα καλά-καλά την πόρτα μου και απο τότε περιμένω την ομάδα Ε να έρθει να με πάρει με το διαστημόπλοιο του Γκιολβά και να με πάει στον Σείριο όπου θα είμαι πλέον ασφαλής. Απο εκεί θα έχουμε την δυνατότητα να πολεμάμε τους Αμερικάνους με το Υπερ-όπλο Tesla του οποίου διαβάζω το manual για να είμαι έτοιμος ...

29/10/2004, 16:34:17
quote:
Προσωπικα αν είχα κάποια "μυστική ορ΄γάνωση" δεν θα γέμιζα τον κόσμο με σύμβολα...

Xotchipilli2, τί λες τώρα;;; Θα σου εξηγήσει ο sceptic όμως, μην ανησυχείς.

Τώρα αν σου πέσει και κανά βιβλίο στα χέρια περί συμβόλων ή κάποιο αντίστοιχο του Carl Jung...ε, ρίξε καμμία ματιά...

3 Άλφα

Stavros_ΗΜέλος
29/10/2004, 16:34:41
Και το διπλό post με το ημι-συμπληρωμένο post λόγω του δαίμονα του πληκτρολογίου κάτω απο την επίδραση των Μασωνικών Υπερστοών έγινε...

Αυτοί ώθησαν το χέρι μου να πατήσει το "Αποστολή", αντί για το "Προεπισκόπηση" για να γίνω ρεζίλι, επειδή φυσικά ο Forum Admin έχει αφαιρέσει το Edit και το Delete, αφού ως γνωστών είναι μέλος των Skull & Bones...

skepticΜέλος
29/10/2004, 17:13:09
Α ΡΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ !!!!!!!!![/Β]

[Β]ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ!!![/Β]

Που σε μεγάλε Stavros_Η εσωτεριστή και αποκρυφιστή,

[b]MORGANE's WORLD ε ;;;;

Σε ποια αποκρυφιστική οργανωσούλα της πλάκας ανοίκεις ρε μεγάλε...
Για πές;;;

H είναι και αυτό "IT's SECRET I CAN'T TALK ABOUT IT" που λέει και ο bonesman bush;;;;

skepticΜέλος
29/10/2004, 17:35:43
Πνευματικά δειλοί…

ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΛΑΒΟ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ….

Πείτε που ανήκετε και τι πιστεύετε αλλιώς καλύτερα μη κουράζεστε να γράφετε ειρωνείες...

ε STAVROS θα μου πεις ή θα το ρίξεις στην ειρωνεία πάλι (μόνο αυτό το "όπλο" διαλόγου έχεις;)

Τι ορθολογιστικό και επιστημονικό site είναι αυτό ρε συ STAVRO!
http://www.morgane.org/

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗ,
ΓΙΑ ΤA ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΟ 1$ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;

Stavros_ΗΜέλος
29/10/2004, 17:40:37
Γιατί ρε μεγάλε αποκρυφιστή και εσωτεριστή Sceptic με παρεξηγείς ?

Όπως εσύ βλέπεις παντού τριγύρω σου συνομωσίες, έτσι κι εγώ βλέπω τριγύρω μου συνομωσίες και συνωμότες. Ποιά η διαφορά αυτών που γράφεις εσύ με αυτά που γράφω εγώ.

Ζούμε και οι δύο σε έναν κόσμο μαγικό ...

BERENΝέο Μέλος
29/10/2004, 22:58:46
Sceptic είναι γνωστή η τακτική της γελειοποίησης ενός θέματος που δεν αρέσει σε κάποιους.

Πιστεύω ότι είσαι γνώστης αυτής της μεθοδολογίας που επιχειρούν κάποιοι στό θέμα σου.

Αυτές τις μέρες θα κληθεί ο λαός των Η.Π.Α να διαλέξει ανάμεσα σε δύο υποψήφιους γιά την προεδρία.
Δυστυχώς έχουν αποχαυνώσει τόσο πολύ τον κόσμο που πιστεύει ότι ο ένας από τους δύο είναι διαφορετικός από τον άλλο ενώ στην ουσία είναι το ίδιο πράγμα με διαφορετικό περιτύλιγμα.
Εντολές από τους ίδιους ανθρώπους παίρνουν και οι δύο.
Έχει κανείς σκεπτόμενος άνθρωπος την εντύπωση ότι μπορεί κάτι να αλλάξει αν βγεί ο Κerry πρόεδρος?

Φίλε skeptic ο Bush το παίζει χριστιανός γιά να στραφεί ο κόσμος ενάντια στον χριστιανισμό.
Γιά να βγούν μεθαύριο- μετά από μία μεγάλη συμφορά που θα έχουν οι ίδιοι δημιουργήσει- και να φωνάζουν τα φερέφωνα τους ότι είδατε σε ποιό σημείο μας έφεραν οι φονταμενταλιστές χριστιανοί και μουσουλμάνοι?Είδατε που μας έφεραν οι αντιπαλότητες με τις διάφορες θρησκείες. Γιατί να μην έχουμε όλοι την ίδια θρησκεία και να είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι?
Όλοι μαζί στη νέα εποχή.
Η παγκοσμιοποίηση απαιτεί και μία παγκόσμια θρησκεία.
Γι΄αυτό και τα κάθε είδους πανθρησκευτικά συνέδρια.
Όλα προετοιμάζονται γοργά και πανέξυπνα.

Stavros_ΗΜέλος
29/10/2004, 23:29:40
Beren φίλε μου δεν γελοιοποιούμε κανένα θέμα.

Πιστεύω πως κάθενας λογικά σκεπτόμενος δύναται να αντιληφθεί πως ο Κέρυ και ο Μπους εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα και πως αποτελούν τις δύο όψεις του ιδίου νομίσματος.

Πιστεύω επίσης πως κάθενας λογικά σκεπτόμενος δύναται να αντιληφθεί πως δεν είναι ο Αμερικάνικος λαός αυτός που θα δώσει την εντολή στον επόμενο πρόεδρο να κυβερνήσει την Αμερική και τον Κόσμο. Αυτοί που θα δώσουν την εντολή και θα επιλέξουν τον πλανητάρχη είναι η Lockheed Martin, η Microsoft, οι "Εφτά Αδελφές", η General Motors, η Macdonals κτλ. Και φυσικά θα κοιτάξουν να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα τους.

Δες εδώ στην Ελλάδα.
20 χρόνια στην εξουσία το ένα κόμμα κοίταξε να εξασφαλίζει τους δικούς του ανθρώπους σε όλες τις θέσεις. Απο τους μεγαλοεργολάβους των δημοσίων έργων και των προμηθειών μέχρι και τον τελευταίο κλητήρα.
Σκοτώθηκε εντωμεταξύ να βγεί κυβέρνησει το άλλο κόμμα, γιατί ? Για το καλό το δικό σου ? Γιατί έπρεπε και αυτό με την σειρά του να βολέψει τα δικά του παιδιά και να δώσει φαί και στις δικές του κλίκες. Θα κάτσει και αυτό άλλα 10-15 χρόνια μέχρι να χορτάσουν και στην συνέχεια θα πάρουν σειρά οι προηγούμενοι κ.ο.κ

Για φαντάσου τώρα τα συμφέροντα που θα πρέπει να εξυπηρετήσεις να μήν αφορούν το ταπεινό π.χ. έργο ποιός θα φτιάξει την Αττική Οδό και θα τσεπώσει τα δίς €, αλλά ποιός θα διαχειστεί τα τρίς $ των παγκόσμιων αμυντικών δαπανών, το μονοπώλιο του πετρελαίου, του παγκόσμιου εμπορίου, την δύναμη του πίο ισχυρού νομίσματος...

Τότε τα πράγματα γίνονται πιό σοβαρα, έτσι δεν είναι ??

Αυτό που με ενοχλεί όμως και είναι ο υπερθετικός της υπερβολής που διακρίνω στην γραφή ορισμένων φίλων μελών και για τον λόγο αυτό γίνομα, τουλάχιστον εγώ, σκωπτικός.