- ΨΥΧΟΚΙΝΗΣΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.
ΓΡΑΨΕ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ.
ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ:http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=300

Πέθανε μια άλλη μέρα
κοίτα , αν δεν θελει να έχει τετοιες ικανότητες το μονο που μπορεί να κανει είναι να μην τις ενισχύει και ας ελπίσουμε να υποχωρήσουν... υπάρχει η πιθανότητα μετά από μερικό καιρό να σταματήσουν αυτα τα φαινόμενα από μόνα τους καθώς κατα τον φρουντ σαυτήν την ηλικία είνια μειρκες φορές κατι το παροδικό . παντως θα μπορουσε να προσπαθήσει να τις ελέγξει...αν το θελει να τις έχει και κρίνει ότι είναι ώριμη αρκετά να τις χρησιμοποιεί . για τί ηλικί μιλάμε ?
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

Πέθανε μια άλλη μέρα
Κάποιες ερωτήσεις σε παρακαλώ και αν θες απαντάς.
Καταρχήν είσαι ή υπήρξες τουλάχιστον μία φορά αυτόπτης μάρτυρας αυτών των φαινομένων?Αν η απάντηση είναι θετική θα μπορούσες να μας τα περιγράψεις με περισσότερες λεπτομέρειες?Ποιά η συχνότητα τους?Εμφανίζονται πάντα σε κάποιον συγκεκριμένο χώρο και πουθενά αλλού?
Εμφανιζονται τυχαία ή η εκδήλωση τους δείχνει να εξαρτάται απο την ψυχική διάθεση της κοπέλας?(πχ συμβαίνουν μόνο όταν είναι αναστατωμένη ή θυμωμένη)
Τέλος ποιά είναι η αντίδραση της ίδιας της κοπέλας απέναντι σε αυτό που της συμβαίνει?Είναι τρομοκρατημένη ή τα αντιμετωπίζει με απάθεια?
Ευχαριστώ.
wicca,thanks for the topic.Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στα δυο φαινόμενα αλλά δεν μπορώ να απαντήσω με ακρίβεια ποιές είναι αυτές.Ας αφήσουμε κάποιον ποιό έμπειρο να μας διαφωτίσει.
Hey you,don't tell me there's no hope at all
Together we stand,divided we fall
Αυθορμητη Ψυχοκινηση (συνωνυμο της τηλεκινησης = απο το αρχαιο ελληνικο τηλε (μακρυα) και την λεξη κινηση)
Ουσιαστικα οι μελετητες με τον ορισμο αυτο εννοουν την επιρροη που εξασκειται με καποιον παραφυσικο τροπο πανω σε καποιο φυσικο συστημα. Μεσα στην κατηγορια αυτη - που κατα την γνωμη μου λογω μη επαρκων γνωσεων οι μελετητες εδωσαν αυτο τον συντηριτικο ορισμο - αναφερονται στα φαινομενα οπως πχ : Στοιχειωμενα σπιτια (το κατοικιδιο πολτεργκαιστ που εχω μου εκανε το σαλονι λιμπα
).
Υπαρχει ομως και η Πειραματικη Ψυχοκινηση, τα οποια ηταν πειραματα που ξεκινησαν καπου το 1930(τοσο) στην Αμερικη (μα που αλλου!!) οπου οι μελετητες για να αποδειξουν την Ψυχοκινητικη ιδιοτητα ειχαν μαζεψει καποιους παιχτες ζαριων (!!!) εχωντας υποψην τους καποιες ιδιοτητες των παιχτων, οι οποιο κατα τα λεγομενα τους επιδρουσαν στο πεσιμο των ζαριων!
Τα πειραματα χαρακτηριστικαν ψυχοκινητικα γιατι το υποκειμενο (παιχτης) επρεπε να θελει το ζαρι να πεσει και να στα σταματησει στο τραπεζι με καποια συγκεκριμενη πλευρα. Τα πειραματα συνεχιστηκαν για τουλαχιστον 30 χρονια.
Ενα ακομα πειραμα που εγινε - αν θυμαμαι σωστα - παλι γυρω στα 1930 ηταν με καποιο μεντιουμ. Ειχαν τοποθετησει ενα τραπεζακι στο κεντρο ενος δωματιου με καποιο αντικειμενο που θα υποστει την "επιδραση" απο το μεντιουμ. Στο δωματιο ειχαν τοποθετηθει διαφορα μηχανηματα τα οποια θα εδειχναν αν το μεντιουμ θα κινουσε το αντικειμενο με καποια "απατη". Τα αποτελεσματα δεν ηταν και ιδιαιτερα ενθαρυντικα το μονο αξιοσημειωτο κατα τους μελετητες ηταν οτι η αναπνοη του μεντιουν αυξηθηκε αισθητα φτανοντας καπου τις 150 - 250 αναπνοες το λεπτο (!!)
Ελπιζω να "ταισα" λιγο την περιεργεια σας αν και δεν νομιζω να βοηθησα σημαντικα την περιπτωση της μικρουλας εφηβης!
Τα πουλια δεν μπορουν να τραγουδησουν στις σπηλιες
quote:
ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΟ ΤΗΛΕΚΗΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΨΥΧΟΚΗΝΙΣΗ?
απόσα ξερω είναι το ίδιο και το αυτο . απλώς οι παραψυχολόγοι προτιμουν να την αποκαλουν "ψυχοκίνηση" ενω για πιο "πιασαρικη" από πολλούς χρησιμοποιείται η "τηλεκίνηση" . η ονομασία αλάζει ...
Λαμανι θα σε παρακαλουσαμε να πεις κατι για να συνεχίσει η συζήτηση... αν δεν πεις λετπομερεις πως θα γίνει συζήτηση ?
μαρα αυτα που αναφέρεις είναι το λιγότερο... επειδή έχω ψιλοασχοληθει με την ψυχοκινηση να σου πως πρωτοπόροι στην έρευνα αυττής ήταν οι σοβιετικοί και μετα ακολούθησαν οι αμερικανοι . ερευνες γίνονταν όλωμ των ειδων ... από ψυχοκίνηση ( οι ρωσοι είχαν ανακλύψει δύο άτομα την κουλαγκινα και τον ερμογελοφ που είχαν εκλπηκτικα αναπτυξει την ψυχοκινηση και τα αποτελεσματα ήταν σηματνικα), μεχρι δερματικη όραση , ενοείται τηλεπαθεια κλπ . οι αμερικάνοι απότι ξέρω ασχοληθηκαν αρκετα με το remote viewing και αυτο για λόγους στρατιωτικούς κατα την περίοδο του ψυχρου πολεμου ( εκπαίδευα΄ν άντρες σε αυτα για να χρησιμοποιούν τις ικανότητες αυτες για τον πόλεμο ) . τα αποτελεσματα ήταν εκπληκτικα και ενθαρυντικα...
όποιος ενδιαφέρεται για περισότερες λετπόμερειες θα παραθέσω αύριο ένα βιβλίο ενδιαφερον για τις ανακαλύψεις από καποιυς σοβιετικους ...
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
(ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Τ-SEEKER ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ)

Πέθανε μια άλλη μέρα

Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς.

Πέθανε μια άλλη μέρα
quote:
άλλωστε poltergeist στα γερμανικά σημαίνει θυμωμένο φάντασμα αν δεν κάνω λάθος)
για την ακρίβεια σημαίνει θορυβοποιό πνεύμα/φάντασμα ( poltern+geist)

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα δει το topic, νόμιζα ότι το ερώτημα είχε πέσει στο κενό.
Το κοριτσάκι είναι 13 χρονών και το φαινόμενο παρουσιάστηκε στην περίοδο των εξετάσεων ενώ βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς της. Ξεκίνησε απλά σαν κάποιος κακός γείτονας να χτυπούσε τον τοίχο. Σε λίγο καιρό έφτασε να αναστατώνει, όχι μόνο την πολυκατοικία, αλλά όλη τη γειτονιά. Τους συνέστησα να αλλάξουν χώρο για να δούμε τι γίνεται. Πήγαν στο σπίτι μιας συγγενούς, αρκετά μακρια, κι έγιναν τα ίδια και χειρότερα...
Το κακό είναι ότι οι γονείς της μικρής είναι πολύ αρνητικοί σ' αυτά τα θέματα κι αρνούνται να της μιλήσουν - την κρατούν επιμελώς μακριά μου να "μην της ξεσηκώσω τα μυαλά" - και το φουκαριάρικό ζει σ' ένα συνεχή τρόμο ότι την κυνηγάει ο διάβολος.
cyberhood, έχω προσωπική εμπειρία για τις "αναίμακτες εγχειρήσεις". Μια φίλη με καρκίνο ταξίδεψε στις Φιλιππίνες, όπου βρίσκονται οι γνωστότεροι "θεραπευτές" που κάνουν αυτές τις εγχειρίσεις. Έμεινε περίπου ένα μήνα όπου "εγχειριζόταν" κάθε μέρα... Μόλις γύρισε πίσω "θεραπευμένη" πέθανε! Το χειρότερο είναι ότι την πρόταση να πάει εκεί, της την έκανα εγώ και της έδωσα και την διεύθυνση!
Προσωπικά θεωρώ ότι είναι μεγάλη απάτη, και δυσκολεύομαι να τα βρώ με τον εαυτό μου από τότε που συνέβει αυτό.
Γεια χαρά σε όλους
Φίλε cyberhood,
Οι γνώσεις μου πάνω στην φωτογραφική τέχνη είναι πολύ περιορισμένες,και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα μιλήσω με κατηγορηματική σιγουριά.
Απλά ζητάω τη γνώμη σου καθώς και τη γνώμη των άλλων φίλων μελών του forum.
Κοιτάζοντας την φωτογραφία των δύο υψωμένων(?) βουδιστών το μάτι μου έπεσε κατευθείαν στο δεξί πέλμα του νεώτερου από τους δύο.Παρατηρώ ότι το δεξί πέλμα καλύπτει οπτικά μέρος του καρπού του αριστερού χεριού του μοναχού βουδιστή.
Μέχρι εδώ όλα καλά,αλλά γιατί έχω την εντύπωση οτι βλέπω το περίγραμμα του καλυμένου καρπού του μοναχού?Είναι σαν το δεξί πέλμα του να είναι "διαφανές" και κάποιος μπορεί να δει "απο πίσω"!
Είναι δυνατόν να κάνω τέτοιο λάθος?Και γιατί έχω την εντύπωση οτι το αριστερό χέρι του ίδιου μοναχού είναι "ατροφικό" από τον αγκώνα και κάτω?
Όπως είπα είμαι άσχετος με την φωτογραφική τέχνη και έτσι θα δεχτώ ευχαρίστως τις εξηγήσεις και τη διαβεβαίωση κάποιου ειδικού οτι αυτή η φωτογραφία δεν έχει υποστεί κάποιου είδους "επεξεργασία".
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Hey you,don't tell me there's no hope at all
Together we stand,divided we fall