ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- <Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ> - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- <Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ> - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΑΤΜΑ44 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
28/12/2002, 21:09:16
Καλό μου Φρούτο……. το είδες αυτό που έγραψες?

ΑΤΜΑ...... ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΥΘΙΑ!!!χιουμορ!

ananasssΜέλος
28/12/2002, 21:16:03
Ε;

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

28/12/2002, 21:19:32
quote:
αν κοιταχτώ σε ΔΥΟ διαφορετικούς καθρέφτες,
ή
στον ίδιο καθρέφτη δύο διαφορετικές στιγμές,
ποτέ δεν θα είμαι το ίδιο φρούτο...

Ειναι μια απο τις ΑΡΧΕΣ του ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ!!!

ananasssΜέλος
28/12/2002, 21:26:08
χαα!!!
---
Αλήθεια, δεν το ήξερα...
αλλα ισχύει αυτό που είπε κάποιος άλλος σε άλλο topic, δεν θυμάμαι πώς το είπε, αλλά εν περιλήψει λέει πως ό,τι κι αν πεις, ακόμα κι αν νομίζεις ότι το λες εσύ πρώτη φορά, κάποιος μεγάλος θα το έχει πει στο παρελθόν...
Γμτ, δεν γεννήθηκα στην Αρχαία Ελλάδα, να λένε τώρα πως αυτό το είχε πει ο ananasss... (humor, έστω και κρύο)

Για να μην κάνω περισσότερη (ανούσια) κατάχρηση χώρου και με μαλώσει η οικοδέσποινα, εξήγησέ το αυτό σε παρακαλώ... (και το περί.. ΠΥΘΙΑΣ που είπες πιο πάνω...
Είναι που έχω πιει και λίγο και δεν τα παίρνω εύκολα!!!...
|
\/
.

Edited by - ananasss on 28/12/2002 21:50:51

28/12/2002, 21:40:14
ΑΤΥΧΗΣΕΣ!....

Έχει δίκαιο πάντως ο ΑΤΛΑΣ….εδώ και 2000 χρόνια, γίνεται το α β γ δ….β δ α γ

ananasssΜέλος
28/12/2002, 21:52:50
^
|
Για να μην κάνω περισσότερη (ανούσια) κατάχρηση χώρου και με μαλώσει η οικοδέσποινα, εξήγησέ το αυτό σε παρακαλώ... (και το περί... ΠΥΘΙΑΣ που είπες πιο πάνω...)
Είναι που έχω πιει και λίγο και δεν τα παίρνω εύκολα!!!...

Edited by - ananasss on 28/12/2002 22:19:06

Edited by - ananasss on 28/12/2002 22:20:03

tzoΜέλος
28/12/2002, 22:10:43
geia sas!

Sygnwmh pou den sas apanthsa otan eprepe,alla eimai ston kosmo mou tis teleytaies meres

Loipon..

..Enas kathrefths,deixnei thn alhtheia,alla thn kanei na fainetai san psema.Enas kathrefths sou anhkei,mono gia osh wra ton antikryzeis.
An spaseis enan kathrefth,shmainei thn rhksh tou eaytou sou,se tosa kommatia osa einai o spasmenos kathrefths.
"enoxlwntas"thn antanaklash tou eaytou sou,enoxleis mono thn epifaneia,alla afhnontas thn eikona na se akoumpa einai san na tarazeis thn psyxh...

...Pote mhn stekesai pisw apo enan kathrwfth kai pote mhn foras maska mprosta tou.Den mporeis na antikryseis thn eikona sou me ta matia sou kleista.
Pote mhn valeis 2 kathreftes na antikryzei o enas ton allon,giati an perpathseis anamesa tous,tha xatheis.
Pote mhn agaphseis ton kathrefth pio poly apo ton eayto sou,opws kai den tha agapouses pote pio poly to prwsopo sou apo thn psyxh sou...

Sygnwmh pou to egrapsa sta agglika,nomizontas oti oloi tha to katalavoun

Sygnwmh kai pali.

Filia

tzoΜέλος
28/12/2002, 22:19:12
aaaaaaaaaa!
kai kati teleyatio!

eimai kopela

ananasssΜέλος
28/12/2002, 22:22:28
Ευχαριστούμε φίλΗ tzo
Και... δεκτή η συγγνώμη σου!
Περιμένω την φίλη ΑΤΜΑ να σχολιάσει τώρα τα... πεπραγμένα!

29/12/2002, 13:21:56
.............ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ, ΨΥΧΗ;;;;;;;;;;;´H
.......Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ LSD*;;;;;;;;;;;

*ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ.......

Edited by - ΑΤΜΑ on 29/12/2002 13:23:28

Edited by - ΑΤΜΑ on 29/12/2002 13:24:34

02/01/2003, 01:40:12
ΓΕΙΑ+ΧΑΡΑ+ΦΕΤΟΣ ΠΙΟ ΥΓΕΙΙΝΑ!
ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗ 'ΒΑΝΤΑ' ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΟΡΤ ΜΠΙΛΛΥ!

ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΜΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΝΑΤΗΣ!
ΕΥΧΕΣ,ΑΤΜΑ

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....

korleoneΜέλος
02/08/2004, 12:23:24
Καλημέρα σας και καλή (τσαγκαρο)Δευτέρα...

Για άλλη μια φορά θα ήθελα να υπερτονίσω τις ομορφιές της Κρήτης
Κάθε ΠΣΚ είναι και μια αξέχαστη εμπειρία . Φυσικά η Δετέρα είναι μαρτύριο αλλά δε βαριέσαι ... Τέλοσπάντων ,

Διαβάστε το παρακάτω και τα σχόλια δικά σας...

Σε ένα τόσο αμφίβολο και ριψοκίνδυνο χώρο όπως αυτό του Χρηματιστηρίου (στμ. εμείς οι 'Eλληνες γνωρίζουμε καλά από τέτοιους πόνους), θα μπορούσατε να φανταστείτε έναν άνθρωπο να κάνει 126 συναλλαγές σε διάστημα δύο εβδομάδων με αρχικό κεφάλαιο 800 $ και να καταφέρνει να έχει κέρδος από ρευστοποιήσεις 350.000.000 $. Κι όμως το ανήκουστο αυτό γεγονός εκτυλίχθηκε στο χρηματιστήριο της Wall Street. Πιο ανήκουστη όμως ήταν η ιστορία που ξεφούρνισε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ο άνθρωπος που κατάφερε να έχει αυτά τα κέρδη. 'Eτσι απλά οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε έναν "Ταξιδιώτη του Χρόνου" από το 2.256 μ.Χ. !!!

Ο λόγος για τον 44χρονο Andrew Carlssin ο οποίος συνελήφθη στις 28-1-2003 αφού όλοι πια στη Wall Street ήταν πεπεισμένοι ότι ... "κάποιο λάκκο είχε η φάβα". Ο μόνος τρόπος να είχε πετύχει αυτά τα υπέρογκα κέρδη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα έπρεπε να ήταν κάποια υποκλοπή πληροφοριών. 'Oλα τα σημάδια έδειχναν μια καλοστημένη κομπίνα. 'Oμως ο Carlssin ξάφνιασε τους πάντες στην 4ωρη κατάθεσή του, ισχυριζόμενος ότι δεν υπέκλεψε καμία πληροφορία, απλά γνώριζε για την εξέλιξη των συναλλαγών επειδή ο ίδιος ήταν ένας "ταξιδιώτης του χρόνου", ένας άνθρωπος που ήρθε απ' το μέλλον !!!

Ο Carlssin ισχυρίστηκε επίσης ότι στους ανθρώπους του 2.256, η εποχή έχει καταγραφεί σαν μια εποχή μεγάλης οικονομικής κρίσης, την οποία αυτός αποφάσισε να εκμεταλλευτεί.

Ο ίδιος είχε ένα ηθικό δίλημμα για το αν έπρεπε να εκμεταλλευτεί αυτή του τη γνώση και είχε αρχικά αποφασίσει όπως λέει να "το κάνει να φαίνεται αληθινό" εναλλάσσοντας τα κέρδη με χασούρες. 'Oμως ο πειρασμός ήταν μεγάλος και ... έπεσε με τα μούτρα και δίχως ενδοιασμούς στο ρευστό.

'Oταν όμως οι αστυνομικοί ζήτησαν να τους αποκαλύψει άλλα ιστορικά γεγονότα της εποχής μας, ο Carlssin τήρησε "σιγή ιχθύος". Παρεμπιπτόντως τι νομίζετε ότι τον ρώτησαν οι αστυνομικοί; Μα φυσικά για την κρυψώνα του Μπιν Λάντεν, αλλά και για τη θεραπεία του AIDS. O Carlssin κράτησε επίσης το στόμα του ερμητικά κλειστό, για το πού βρίσκεται η μηχανή του χρόνου με την οποία ταξίδεψε, επειδή όπως δήλωσε φοβόταν ότι η τεχνολογία της θα έπεφτε σε λάθος χέρια. (στμ. Γι' αυτό βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά).

Οι αστυνομικοί βέβαια δεν πιστεύουν την τρελή ιστορία του Carlssin και δηλώνουν απ' τη μεριά τους ότι έχουν όλη την υπομονή να περιμένουν, μέχρι ο "ταξιδιώτης του χρόνου" να αποκαλύψει τα μυστικά της μεγάλης κομπίνας που έστησε. Αυτό όμως που τους δυσκολεύει είναι ότι άνθρωπος με τα στοιχεία "Andrew Carlssin" δεν υπήρξε ποτέ ... μέχρι τον Δεκέμβριο του 2002 !!!

Το ζήτημα είναι: βρισκόμαστε μπροστά σε μια τέλεια και καλοστημένη απάτη ή σε ένα φαινόμενο;

korleone

mariha2912Μέλος
03/08/2004, 04:48:48
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ. ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΠΟΥ...

Odysseus_nemoΜέλος
03/08/2004, 08:39:22
ΔΟΝ!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ!!

ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ : ΠΟΣΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΗΤΡΩΑ (Ή ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΕ ΑΥΤΑ);

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΣΕ "ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ"...

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo

korleoneΜέλος
03/08/2004, 09:14:41
Καλημέρα σε όλους . Δεν γνωρίζω Odysseus_nemo πόσοι Αμερικανοί πολίτες δεν είναι εγγεγραμένοι στα μητρώα . Απλά παραθέτω το σχετικό άρθρο προς σχολιασμό . Εγώ δεν είμαι 100% σίγουρος για το κατά πόσο ισχύει η ιστορία , αλλά πάντα αφήνω και ένα περιθώριο στο μυαλό μου .

Φιλικά,

korleone

C3-POΝέο Μέλος
03/08/2004, 23:40:03
ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΝΤΩΣ.
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΤΡΩΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΥΠΟΠΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΑΤΗ.....

ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ………..
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΥΠΗΡΧΕ?
ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ? ΦΙΛΟΙ?
ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ?
ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ.

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ) ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ HOLLYWOOD. ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ, Ο ΤΥΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ WALL STREET ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ......!!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!

MistiriosΜέλος
04/08/2004, 02:31:23
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2256. ΤΟ 2003 ΕΙΝΑΙ 253 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΕΠΡΕΠΕ ΔΛΔ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ?? ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΗΓΕΝΑΤΕ 250 ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ???

korleoneΜέλος
04/08/2004, 08:24:25
Καλημέρα σε όλους . Δυστυχώς το σχετικό Site δεν παραθέτει επιπλέον πληροφορίες . Θα ψάξω να βρώ τη διευθυνση για να σας την παραθέσω.

Φιλικά,

korleone

stemixΜέλος
04/08/2004, 10:37:41
Καλή σας μέρα,
Φίλε Korleone, μπορεί και να είναι χαζό αυτό που θα πω, διότι δεν με Φυσική, χωροχρόνο και τέτοια δεν ανταλλάζω ούτε καλημέρα, αλλά με προβληματίζει το εξής:
Αν υποθέσουμε ότι ο χρόνος που βιώνουμε είναι μια ευθεία γραμμή, η 1 ώρα μετά που θα κάνω post, δεν έχει συμβεί ακόμα. Είναι κενό. Πως μπορεί λοιπόν να υπάρχει και να έχει γραφτεί το μέλλον, ώστε να έχει ανακαλυφθεί ο τρόπος για ταξίδι στον χρόνο και να μπορέσει κάποιος να έρθει πίσω στο 2004, από το 2256; Κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι ενώ εμείς νομίζουμε πως ζούμε στο παρόν (δεν κατάφερα να το γράψω όπως θα ήθελα, αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε τι θέλω να πω), ο χρόνος έχει ήδη κυλήσει αιώνες μπροστά από εμάς και για κάποιους ανθρώπους είμαστε ήδη παρελθόν. Δηλαδή, αυτή την στιγμή, υπάρχουν άνθρωποι που ζουν στο έτος 2150 και όμως για ανθρώπους που την ίδια στιγμή ζουν στο 2256, αποτελούν επίσης παρελθόν. Και τότε θα μπορούσαμε να υποθέσουμε πως την ίδια στιγμή ζούνε και άνθρωποι στο 1100μ.Χ. και νομίζουν ότι εκείνοι είναι το παρόν.
Επίσης αυτό σημαίνει ότι όσον αφορά τις ζωές μας, έχουν ήδη περάσει στην ιστορία, έχουμε ήδη κάνει τις επιλογές μας. Αν όμως τώρα που διάβασα αυτό το θέμα, σηκωθώ και κάνω κάτι που ποτέ δεν θα έκανα, αυτόματα αλλάζω και το μέλλον που υποτίθεται ότι ήδη έχει γίνει…
Πάντως αν εγώ είχα την μηχανή του χρόνου αυτή την στιγμή, στο 2004 και ήθελα να τα κονομήσω, δεν θα γύρναγα ας πούμε στο 1930, στο κραχ. Τα χρήματα τότε θα μου ήταν άχρηστα. Θα πήγαινα στο 1997, θα έπαιρνα τα φράγκα, θα τα έβαζα σε μία τράπεζα και θα τηλεφωνούσα στον εαυτό μου να πάει να τα πάρει :)
Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να μην σας ανάγκασα απλώς να διαβάσετε μπούρδες.

Φιλικά, stemix

korleoneΜέλος
04/08/2004, 11:20:45
Λοιπόν Παιδιά ξαναβρήκα το άρθρο :

http://tech.pathfinder.gr/xpaths/unexplained/128.html

korleone