ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

kyriakopoulos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22Μέλος
14/08/2005, 13:02:01
Φίλοι μου,καλοί μου φίλοι,που θα έλεγε και ο βέγγος,δεν μιλάμε πλέον για το πότε έχουμε Πάσχα ,διότι μετα την παρέμβαση του Κυριακόπουλου που μας διόρθωσε καταλάβαμε ότι η 14η Απριλίου θα πρέπει να είναι Παρασκευή με το παλαιό και όχι Πάσχα. Αυτο λοιπόν που ψάχνουμε είναι το πότε,ποιά χρονιά θα έχουμε 14 Απριλίου και Παρασκευή με το παλαιό πάντα ημερολόγιο.Και λέω πως 14 Απριλίου και Παρασκευή θα πρέπει να πεφτει το 2007,και αυτό συμβαίνει επειδή αν και έχουμε την ιδια ημερα της εβδομαδας στο παλαιο και νεο ημερολογιο, το παλαιο πάει 13 ημέρες πίσω,δλδ αν κοιτάξουμε το ημερολόγιο βλέπουμε ότι όταν με το νέο έχουμε 27 Απριλίου και Παρασκευή του 2007 ,με το παλαιό έχουμε 14 Απριλίου και Παρασκευή πάλι,σωστά; Προπαθώ λοιπόν να καταλάβω όλους εσάς που ισχυρίζεσται ότι 14 Απριλίου και Παρασκευή(παλαιό) πέφτει το 2006,δεν μου φαινεται σωστό αυτό διοτι 14 Απριλίου 2006 είναι Παρασκευή με το νέο,αλλά όταν φτάσουμε 27/4 με το νέο και την ίδια μέρα είναι 14/4 με το παλαιό επειδή συμπίπτουν την ίδια μερα οι δύο ημερομηνίες θα ειναι Πεμπτη. Συγνώμη που επιμένω σε αυτο τόσο,αλλά πιστεύω ότι κάπου εδώ ίσως να βρίσκεται το <<κλειδί>> των γεγονότων,για αυτό επιμένω τόσο σε αυτή την συζήτηση. Πάντως αν κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει την άποψη του και που κάνω λάθος,θα του είμαι ευγνώμων.
14/08/2005, 13:42:13
Πάλι μπερδεύτηκα!
Τέλος πάντων, εγώ λέω για το 2006 Φθινόπωρο ότι θα γίνει η όλη κατάσταση, γιατί αν αρχίσει φέτος είναι πολλά που θα γίνουν πολύ γρήγορα και μάλλον δεν μας φτάνουν 2 μήνες μόνο.

Μην ξεχνάτε, με τους Τούρκους θα πλακωθούμε για το Κυπριακό και για τα 6 Ναυτικά μίλια, και δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα ακόμα!

IX eleniΜέλος
15/08/2005, 15:55:49
Esis pou iste stin ellada mbertheftikate.......ego pou ime stin australia ti na po?

Here's the calander.
PASCHAL CALENDAR

http://www.orthodoxengland.btinternet.co.uk/paschcal.htm

CentariusΜέλος
15/08/2005, 16:55:49
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπερδέυεστε ψάχνωντας να βρείτε την ακριβή ημερομηνία την στιγμή που δεν αναφέρεται σε κάποιο κείμενο και απο τους ίδιους τους προφήτες!
Άν είναι να γίνει κάτι μπορεί να γίνει και αύριο....μόνο και μόνο με αυτά που συμβαίνουν και γνωρίζουμε και πόσα άλλα δεν μας γνωστοποιούνται μία γενικευμένη σύραξη στην περιοχή της ανατολής φαίνεται αναπόφευκτη με τις μεγάλες δυνάμεις Ρωσσία - Κίνα και Αμερική να ερίζουν για τα εναπομείναντα κοιτάσματα πετρελαίου και νερού (σε αυτό ενεπλέκεται και η Τουρκία με το φράγμα που έχει κατασκευάσει)

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

AetosΜέλος
15/08/2005, 21:25:30
Το όλο θέμα έχει ξεκινήσει με την αναφορά στην προφητεία στον τάφο της Παναγίας.
Κι όσο το σκέφτομαι μάλλον ο 22 έχει δίκιο: Σημασία έχει όταν γράφτηκε η προφητεία με πιο ημερολόγιο μετρούσαν οι άνθρωποι τον χρόνο τότε.

Σίγουρα πάντως, αυτό ΔΕΝ είναι το Νέο ημερολόγιο (η αναφορά μου έγινε με το νέο, γιατί απλά το έχω συνηθίσει). Το ερώτημα είναι άλλο τώρα: την εποχή εκείνη "δούλευε" το παλιό?

Χρόνια Πολλά για την σημερινή μέρα, και την ευχή της Αγίας Μητέρας σε όλους μας, που τόσο την μνημονεύουμε κι ακόμα πιο πολύ σήμερα.

22Μέλος
15/08/2005, 21:51:20
Σκεφτομαι και το άλλο,ότι δλδ η προφητεία αναφέρει ως μέρα έναρξης των σκληρών μαχών την 8η Απριλίου(παντα με το παλαιό),αλλά όπως ξέρουμε οι τριήμερες μάχες θα είναι δύο,και ανάμεσα τους θα υπάρξει μια μικρή ανάπαυλα,οπότε θα μπορούσαμε ίσως να θεωρήσουμε ως ορθότερο ότι η 8η Απριλίου ειναι η μέρα έναρξης της μικρης αυτής περιοδου των δύο τριήμερων μαχών,πραγμα ομως που σημαινει ότι δεν μπορούμε να ξερουμε ημερομηνιες διότι όταν τελειώσει η πρωτη τριημερη μαχη θα υπαρξουν καποιες μερες ανασύνταξης μέχρι να ξεκινήσει η δεύτερη. Αν σε όλα αυτα βαλω και την προφητεία του Πατρο-Κοσμά ότι θα <<σας βαλουν βαρύ και δυσβάσταχτο φόρο,δεν θα προλάβουν όμως>>,προφανώς να τον εισπράξουν,και<<θα σας βάλουν φόρο στις κότες και τα παράθυρα>>,όπου παράθυρα είναι προφανώς τα ακίνητα που έχει ο καθένας μας,και βλέποντας τι γίνετε με τον φ.π.α. 19% που μας έβαλαν και θα εισπρατετε απο 1/1/06 και που εκτοξευει στα υψη τις τιμες των ακινήτων,σκεφτομαι ότι ίσως ο Πατρο-Κοσμάς να εννοούσε το φθινόπωρο του 2005! Επίσης πρέπει να σκεφτούμε ότι μας λένε οι άγιοι ότι θα έρθει ξαφνικά,άρα η κατασταση θα μπορεί να μυρίζει γενικά μπαρούτι,αλλά τίποτα δεν θα προδίδει απο τις προηγουμενες μέρες το τι θα επακολουθησει μεταξύ Ελλαδας και Τουρκιας.Το λέει και ο αγιος Κοσμάς και ο Ιωσηφ Βατοπεδινός,ο οποιος μαλιστα συμπληρώνει ότι θα ξεκινήσει ξαφνικά απο μικρή αιτία και απο τη βουλγαρία,δλδ απο τα βόρεια σύνορά μας(απο τη Θράκη),δλδ απο κατι που ακούμε καθε μέρα στην τηλεοραση και δεν μας δημιουργει ανησυχία.Σκεφτόμενος όλα αυτά,θεωρώ τελικά πολύ πιθανή μια εμπλοκή φέτος της χωρας μας με την Τουρκία.Καί γιατι μας έβαλαν το φόρο που μας είπε ο Πατρο-Κοσμάς στα ακίνητα,καί γιατί αυτός ο φόρος ναι μεν ψηφιστηκε αλλά θα αρχισει να ισχύει και να εισπράτετε απο το 2006,οπότε αν εννοούσε αυτόν το φόρο ο αγιος Κοσμάς όταν έλεγε ότι θα μας τον βάλουν αλλά δεν θα προλάβουν να τον ειπράξουν,τότε είμαστε μόλις λίγες εβδομάδες πρίν τα γεγονότα.
stratis79Μέλος
16/08/2005, 13:00:46
Καλημέρα κι από εμένα. Έληξε η άδεια και πάλι στο γραφείο. Διάβσα αυτές τις ημέρες το βίο του Αγίου Ανδρέα του Σαλού (εκδόσεις Μονής Παρακλήτου) και θέλω να σας αναφέρω 2 πράγματα :

1ον μια προφητεία του σχετικά με το ναό των αγίων Αποστόλων στην Κωνσταντινούπολη, όπου λέει στον Επιφάνιο ότι το ναό αυτό θα τον αναστηλώσει ένας ένδοξος βασιλιάς. (Να εννοεί τον Ιωάννη άραγε;) Ξέρει κανείς για το ναό αυτό κάτι;

2ον Όταν ο Επιφάνιος των ρώτησε για την αρχή των οδυνών και τη συντέλεια του κόσμου ο Ανδρέας έθεσε τα γεγονότα με την εξής σειρά:

1. Πόλεμος στην Κωνσταντινούπολη και ανάδειξη βασιλέα (δίχως να τον ονοματίζει και χωρίς να μιλά για παράδοση της Πόλης στους Έλληνες) και 32 έτη βασίλειας του και χρόνια ειρηνικά για όλους.

2. Έπειτα λέει θα εμφανιστεί και μάλιστα στην Πόλη (αυτό καταλαβαίνει κανείς και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση) ο χιλίαρχος Αράν (προσέξτε τώρα) ο οποίος θα βασιλεύσει 3 1/2 και θα αναγκάσει τον κόσμο να προβεί σε αμαρτία που ουδέποτε έγινε (το χάραγμα άραγε;)

3. Βασιλεία 3 μωρών βασιλέων για 5 μήνες και αυτοκαταστροφή τους.

4. Εμφάνιση πονηρής γυναίκας από τον Πόντο που θα καθυβρίσει το Θεό και θα προβεί σε τρομερές ανομίες.

5. Εμφάνιση αντιχρίστου

Ο άγιος τα βάζει με αυτή ακριβώς τη σειρά ενώ παράλληλα στα τελευταία στάδια προφητεύει και την καταστροφή της Πόλης. Αν θέλετε μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες. Γενικώς αν διαβάσετε το βιβλίο θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για κορυφαία μορφή των αγίων μας.

Σχετικά με τις προφητείες υπάρχουν όλες όσες τώρα εμφανίζει ο Λιακόπουλος συγκεντρωμένες σε ένα βιβλίο του 1990 με τίτλο "Οι προφήτες προειδοποιούν", το οποίο φυσικά κοστίζει και πολύ λιγότερο.

Καλώς σας βρήκα αδέρφια

ΥΓ: Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των αδερφών που χάθηκαν στο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα της HELIOS, της οποίας ήρθε η ώρα για να δύσει.

stratis79Μέλος
16/08/2005, 13:03:37
WW πολύ καλή η ιδέα σου για να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα και γενικότερα να οργανωθούμε.
stratis79Μέλος
16/08/2005, 14:04:57
Σχετικά με τη διαφωνία του menas με τον Κυριακόπουλο θέλω να πω το εξής, δε νομίζω ότι ο καθήμενος επί λευκώ ίππο είναι ο Χριστός, γιατί δεν πιστεύω πως η 2α Παρουσία ταυτίζεται με την ήττα του αντιχρίστου διότι τότε θα ξέραμε επακριβώς το πότε θα έρθει πάλι ο Χριστός κι αυτό είναι μεγάλο ατόπημα. Όπως είπε κι ο Ίδιος "μόνο ο Πατέρας γνωρίζει". Μάλλον κάποιος επίγειος βασιλιάς θα είναι ο οποίος συν Χριστώ θα εξοντώσει τον αντίχριστο. Κι ο Παΐσιος έλεγε ότι καταλήγει πως η 2α Παρουσία δε θα πρέπει να ταυτιστεί με τον αντίχριστο του χαράγματος.

Πάντως με μπέρδεψε πολύ κι ο άγιος Ανδρέας. Η σειρά είναι όπως σας την παρέθεσα.

Κάποιος φίλος νωρίτερα σε μια ενδιαφέρουσα ανάλυσή του χρησιμοποίησε και προφητείες του Νοστράδαμου. Μήπως θα ήταν καλύτερο να αποφύγουμε τέτοιες προφητείες οι οποίες είναι εκτός Ορθοδοξίας και μπορεί να μας οδηγήσουν σε πλάνη;

Σχετικά με την Τουρκία είδατε ότι ζήτησε από το ΝΑΤΟ να επιχειρεί σε όλο το Αιγαίο (μέχρι και τη Σκύρο, άκουσον άκουσον!) για επιχειρήσεις διάσωσης. Δε μοιάζει για καλό σπίρτο σχετικά με το θέμα των 6 ν.μ.; Θα ήταν δε ιδανικό αν δε μας κυβερνούσαν αχυράνθρωποι.

22Μέλος
16/08/2005, 17:47:35
Είναι όντως ιδανικό σπίρτο,και δεν πιστεύω ότι μας κυβερνούν αχυράνθρωποι,απλώς δεν μπορούν να κάνουν και πολλά γιατί δεν διαθέτουμε ούτε πετρελαια,ουτε πυρηνικα,ουτε πολύ λαό.Τι να κάνουμε δλδ άλλο; Πάντως δεν το είχα σκεφτεί αυτό που είπες,και μου δένει με όλα τα άλλα που είπα προηγουμένως.