- ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ (Ιστορία μεταφυσικού περιεχομένου...) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ο χώρος μπορεί...Τί μπορεί δηλ.Είναι σίγουρο!
Είναι κοντά σε έναν γνωστό αρχαιολογικό χώρο με πλούσια ιστορία και ενδιαφέροντα ευρήματα.
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Χμμμ...αυτό δεν μου λεει πολλά!!!
Αν ήταν νεκροταφείο
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
Υπάρχουν τόποι που εκεί νιώθουμε απέραντη γαλήνη και ηρεμία.
Υποσυνείδητα,μας αρέσει να περνάμε συχνά από αυτούς.
Και άλλοι,που μας κάνουν να νιώθουμε άβολα,βαρετά,ή και απειλητικά.
Δεν είναι αναμενόμενο να λέμε αυτό το γνωστό:<Όχι πάμε κάπου αλλού>?
quote:
ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΡΑ 8 Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΩΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΡΟΣΕΞΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΥΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ Κ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΙΣΕ ΟΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΚΑΘΩΣ ΒΟΥΤΣΙΖΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Κ ΚΑΤΕΒΑΖΩΝΤΥΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΥΠΤΗΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΡΟΜΑΞΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ Κ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ Κ ΧΤΥΠΕΙΣΕ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΩΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ
Φιλαρακο LOK μην μασας. Οποιος και να ηταν σε φοβηθηκε και σου πεταξε μονο το καπακι.Την επομενη φορα βαλτου το καπακι εκει που πρεπει, αν τον δεις. Κανένας δεν προκειται να σου κανει κακο αν εσυ δεν το θελεις.![]()
Φιλικα......Κανένας.
Γλυκια η ζωη και ο θανατος μαυριλα!
Συνέβη όταν ήμουν στο Λύκειο, στην τρίτη τάξη νομίζω, κάποιο απόγευμα. Ήμουν στο δωμάτιό μου και δάβαζα νομίζω, καθισμένη. Ξαφνικά σήκωσα το βλέμμα και κοίταξα τον απέναντι τοίχο, για να δω μία μορφή να με κοιτάζει. Θυμάμαι ότι είχε κόκκινα μαλλιά και γένια, και πολύ κόκκινο πρόσωπο , σαν να είχε πάρει φωτιά. Νομίζω ότι είχε και κέρατα, αν και δεν εστίαζα αλλού όταν τον κοιτούσα΄, παρά μόνο στο πρόσωπο γιατί με είχε μαγνητίσει. Πρέπει να υπήρχε και σώμα, αλλά το ένιωθα σαν να χάνεται μέσα στον αέρα. Επίσης, όλη του η παρουσία σαφώς δεν ήταν υλική, ήταν κάπως σαν μία προβολή πάνβ στον τόίχο.
Εκείνο που μου έχει μείνει αξέχαστο ήταν το βλέμμα αυτού του πλάσματος, το οποίο δεν είχε τίποτα το ανθρώπινο. Υπήρχε μία.. ας την ονομάσουμε κακία στο βλέμμα του, αλλά και πάλι η λέξη κακία παραπέμπει σε ανθρώπινα συναισθήματα, ενώ εκείνο το βλέμμα ήταν εντελώς άδειο απο κάθε τί το ανθρώπινο.
Τον κοίταξα για ώρα, πρέπει να ήταν 10 με 15 δευτερόλεπτα, ίσως και παραπάνω, κι έπειτα έσβησε. Όλη εκείνη την ώρα δεν φοβήθηκα καθόλου, ούτε και μετά. (πάντα στη ζωή μου αντιμετωπίζω παρόμοια συμβάντα με στωικότητα, γιατί τα νιώθω φυσικά).
Εδώ πρέπει ίσως να σας πω ότι δεν έπινα, ούτε έπαιρνα κανενός είδους ουσίες. Επίσης, δεν ασχολούμουν με τα μεταφυσικά (μετά όμως απο ένα δυό τέτοια περιστατικά πράγματι ξεκίνησα να ασχολούμαι). Τέλος, ήμουν εντελώς ξύπνια, καθισμένη, και έπειτα απο αυτό σηκώθηκα κανονικά και βγήκα απο το δωμάτιο.
Χρόνια μετά, σε κάποιο βιβλίο βρήκα την περιγραφή των Ντέβα, πλασμάτων που ζουν ανάμεσα στους δύο κόσμους, και έμοιαζε αρκετά με αυτό που είχα δει.
φιλικά
Βασιλική
Μαλλον θα ηταν ο τυπας που πεταξε το καπακι και στον lok.
Αφου δεν εφαγες και εσυ καπακι μη φοβασαι τιποτα.
Εγω να δεις καπακια που τρωω καθημερινα!
Φιλικα........Κανένας.
Γλυκια η ζωη και ο θανατος μαυριλα!
Ηταν τόσο απερίγραπτα άσχημο και βδελυρό, που κοκκάλωσα όχι τόσο από φόβο αλλά περισσότερο από έκπληξη. Μάλιστα, νομίζω την ίδια έκπληξη και τρόμο διέκρινα και σ' εκείνο.
Μείναμε έτσι λίγο ακίνητοι ο ένας απέναντι απ' τον άλλο να κοιταζόμαστε, μέχρι που αποφάσισα να δράσω αφού έπρεπε να πλυθώ και να πάω στη δουλειά.
Αφού λοιπόν η σκ...φατσα δεν έλεγε να το κουνήσει κι αφού εγώ σπάνια κάνω πίσω, της τραβάω μια μπουνιά και...
...πάει ο καθρέφτης.
Ασε που κόπηκα κιόλας.
Ψυχραιμία παιδια.
Όμορφο το χιόμουρ σας κανένας και νόμιμον.
Το χρειαζόμασταν!
Δεν θέλω όμως οι νέοι φίλοι μας να το λάβουν ως αμφισβήτηση σε ότι γράφουν.
Προσωπικά πιστεύω την κάθε αναφορά που βλέπω.(πες τε με ευκολόπιστη)
Θέλω να πω,πως πιστεύω ότι οι φίλοι μας λένε αλήθεια.
Και σίγουρα υπάρχει και εξήγηση στα περιστατικά αυτά.
Ίσως όχι αποκλειστικά μεταφυσική.Μπορεί και λογική.
Μια δική μου εξήγηση απλοική ίσως για το μήνυμα της Βασιλικής(επί τη ευκαιρία να την καλωσορίσω κιόλας!)είναι ότι έχω ακούσει πολλά να συμβαίνουν στην εφηβεία.Για να μη σας πω ότι συμβαίνουν μέσα στο σπίτι μου,αφού η κόρη μου διανύει αυτή τη γλυκιά περίοδο.
Είμαι σχεδόν σίγουρη πως είναι οράματα.Τα παιδιά τα βλέπουν πραγματικά.
Αυτό που δεν μπορώ να πω με σιγουριά είναι αν είναι απλά στην φαντασία τους ή <κάτι άλλο>,από τον αόρατο κόσμο.
Αν και με όσα η ίδια έψαξα κατέληξα σε αυτό το <κάτι άλλο>.
Και δεν εννοώ αποκλειστικά <πνεύματα>...ίσως ακόμα φυσικά φαινόμενα που για μας είναι άγνωστα ακόμα.Ή κάποια μορφή ενέργειας.
φιλικά
Βασιλική
quote:
Να σε ρωτήσω κάτι?
Η καφετέρια σου δούλεψε?
Πήγε καλά?
Σε απαντηση για την Ελευθερια , ναι το μαγαζι πηγε πολυ καλα και σημερα θεωρουμαι ενας πετυχημενος επαγγελματιας στην επαρχιακη πολι που ζω. Εχω ενα μαγαζι διοροφο που εναι καφετερια και στο ισογειο νετ καφε .
Μην κρίνεις για να μην κριθείς