- ΜΙΧΑΛΙΟΛΙΑΚΟΣ: "ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ!" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ή τουλάχιστον, κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατο. Γιατί αν υπάρξει ένα πραγματικά πατριωτικό κόμμα, και οχι ένα κόμμα που να μιμείται τους Ναζί της γερμανίας, τότε αυτό θα δεχτεί α)Χρηματισμούς β)Απειλές, γ)Προσμίξεις με κακόβουλά άτομα κτλπ. Αν υπάρξει κόμμα, λαϊκό, που να καταφέρει να περάσει από όλα αυτά, ίσως υπάρξει κάποιο μέλλον στην πολιτική σκηνή. Αλλά είναι δύσκολο, σχεδόν στο αδύνατο. Οπότε επιλέγουμε ανάμεσα σε διαβόλους.
Εσείς δηλαδή επιλέγετε, γιατί εγώ δεν έχω ψηφίσει ποτέ κανένα απο τα κόμματα που είναι στη Βουλή. Αν και σίγουρα θα έχω ανεβάσει τα ποσοστά κάποιων, με τις αλχημείες που κάνουν με την κατανομή των ψήφων.
Επιπλέον, σε οποιονδήποτε έχει πάει σε ένα πανεπιστήμιο της προκοπής, σχετικό με θέματα μάρκετινκ, ξέρει οτι "all publicity, is good publicity" το πραγματικό πρόβλημα δημιουργείται όταν κάποιος "εξαφανίζεται". Τότε υπάρχει πρόβλημα!
Δεν μπορεί τα ΜΜΕ να μην το ξέρουν αυτό και σίγουρα τα ΜΜΕ, στα οποία οφείλεται το σύνολο της πολιτικής σκηνής σήμερα ΚΑΙ της κατάστασης της Ελλάδας, ξέρουν κάτι περισσότερο απο τον ελληνικό λαό, τον οποίον χειραγωγούν εδώ και δεκαετίες, σε θέματα προπαγάνδας.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 28/10/2012 18:55:48
Τα ΜΜΕ έχουν βαλθεί να φτάσουν τα ποσοστά της Χ.Α. στο 25%
quote:
macedonΑπό τις ανοησίες που παρέθεσες ελάχιστες είχα την υπομονή να διαβάσω, καθώς κατάλαβα για μια ακόμη φορά πως αντιπαρατίθεμαι με έναν λοβοτομημένο που δεν έχει επικοινωνία με το εξωτερικό περιβάλλον.
Όλες τις ρούφηξες μια-μια ταλαίπωρε για μια ακόμη φορά...
Για πάμε παρακάτω
quote:
Να δούμε μια απόδειξη:
macedon και να μιλάει για "απόδειξη"???
Ααααα, θα είναι για τις δέκα ολόιδιες πηγές και μάλιστα με την ίδια σειρά που μας κουβάλησε από ένα site και θα έκανε επιτέλους τις μαθηματικές πράξεις για να μας ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ πόση είναι η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ....
Για να δούμε λοιπόν!
quote:
Υποστηρίζεις ότι:
Ο μεγαλύτερος Έλληνας θεωρητικός του Εθνικισμού Κώστας Πλεύρης (κατά τον macedon πάντα)...Σου απαντώ ότι:
Ποτέ δεν απέδωσα τον τίτλο του "μεγαλύτερου Έλληνα θεωρητικού του εθνικισμού" στον Πλεύρη.Και για να υποστηρίξεις την συκοφαντία σου, παραθέτεις το κείμενό μου που λέει επί λέξει:
Όχι, δεν μπορώ να το εξηγήσω, όπως δεν μπορώ να εξηγήσω πώς ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο ένας εκ των δύο σύγχρονων θεωρητικών του εθνικισμού, που συνέβαλλε τα μέγιστα στη διάδοση των εθνικιστικών ιδεών με τα βιβλία του, βρίσκεται σε ένα παλαιοκομματικό σχηματισμό, σαν κι αυτά που χαρακτήριζε στα βιβλία του ως "φορείς διχασμού του έθνους.Βρε λοβοτομημένε τενεκέ, πού αναφέρω ότι είναι "ο μεγαλύτερος Έλληνας θεωρητικός του Εθνικισμού"; Λέω ρητά ότι είναι "ένας εκ των δύο σύγχρονων θεωρητικών (ο άλλος είναι ο Δενδρινός). Άλλο πράγμα ο "σύγχρονος" και άλλο "ο μεγαλύτερος".
Κρίμα...
Τζάμπα χάρηκα...
Ας πάμε όμως στην "απόδειξη" του macedon.
O macedon έγραψε παλαιότερα λοιπόν
quote:
macedon
Όχι, δεν μπορώ να το εξηγήσω, όπως δεν μπορώ να εξηγήσω πώς ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο ένας εκ των δύο σύγχρονων θεωρητικών του εθνικισμού, που συνέβαλλε τα μέγιστα στη διάδοση των εθνικιστικών ιδεών με τα βιβλία του, βρίσκεται σε ένα παλαιοκομματικό σχηματισμό, σαν κι αυτά που χαρακτήριζε στα βιβλία του ως "φορείς διχασμού του έθνους.
και την παρασκευή αυτό
quote:
macedon
Είσαι αισχρός ψεύτης! Ποτέ δεν απέδωσα τον τίτλο του "μεγαλύτερου Έλληνα θεωρητικού του εθνικισμού" στον Πλεύρη. Τον τίτλο αυτόν τον κατέχει επάξια ο Δραγούμης. Στον Πλεύρη απέδωσα τον τίτλο του ρουφιάνου των κρατικών υπηρεσιών.
Άρα στον Πλεύρη απέδωσες ΕΚΤΟΣ από το ρουφιανιλίκι για το ποιοι ήταν εθνικιστές στις κρατικές υπηρεσίες ΚΑΙ ότι ήταν "ο ένας εκ των δύο σύγχρονων θεωρητικών του εθνικισμού, που συνέβαλλε τα μέγιστα στη διάδοση των εθνικιστικών ιδεών με τα βιβλία του," κάτι το οποίο ΔΕΝ φάνηκε στο αρχικό σου πρόσφατο ποστ με το οποίο ξεμύτισες αλλά μικρό το κακό αφού είμαι εγώ εδώ.
Έχουμε και λέμε λοιπόν.
Από τα δύο παραπάνω quotes που τα έχει γράψει ένας άνθρωπος (ο macedon) και αναφέρονται ΚΑΙ τα δύο σε ένα άλλο άνθρωπο (Πλεύρης) εξάγεται ότι:
Είτε ο Πλεύρης είναι διχασμένη προσωπικότητα είτε ο macedon έχει λαλήσει από την πολλή σφαλιάρα!
Ένα το κρατούμενο λοιπόν.
Πάμε
Μπαίνοντας ακόμη περισσότερο στο αρρωστημένο μυαλό του macedon προκύπτει αβίαστα το εξής.
"
Ο Πλεύρης (ως)/(αν και) ρουφιάνος των εθνικιστών στις κρατικές υπηρεσίες υπήρξε ένας εκ των δύο σύγχρονων θεωρητικών του εθνικισμού, που συνέβαλλε τα μέγιστα στη διάδοση των εθνικιστικών ιδεών με τα βιβλία του
"
Εγώ όταν διαβάζω ότι κάποιος "συνέβαλλε τα μέγιστα " σε κάτι που εξ'αρχής αποσκοπούσε να κάνει είναι και ο ίδιος "μέγιστος" στον ίδιο ακριβώς τομέα που συνέβαλε τα μέγιστα.
Επειδή δέχομαι ότι μπορεί και να κάνω λάθος ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο macedon ΤΗΝ ΛΕΙΨΑΝΔΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ.
Δεύτερο το κρατούμενο.
Αν ρωτήσουμε 100 Χρυσαυγίτες ποιον ξέρουν ως εθνικιστή (χωρίς τα μέγιστος, σύγχρονος κτλ) τον Πλεύρη ή τον Ίωνα Δραγούμη πόσοι Χρυσαυγίτες θα ξέρουν... καν τον Δραγούμη (γενικώς και αορίστως)???
Τρίτο το κρατούμενο.
Και τέλος ο Μιχαλολιάκος στα 90's με το ρουφιάνο των εθνικιστών, Πλεύρη, στα τέλη των 70's με ποια ιδιότητα βρίσκεται σαν ουρά του Πλεύρη στην εν λόγω εκπομπή του Πρετεντέρη (όπου τους κατατρόπωσε αμφότερους ο Γιανναράς αλλά δεν είναι επί της παρούσης)?
ΩΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΣ Ή ΩΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΒΛΑΞ
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MIkAsBla-KA#!
Πάμε παρακάτω.
quote:quote:
Άρα οι πράξεις της Χρυσής Αυγής από τον Παστίτσιο και το "Χυτήριο" δείχνουν ότι είναι φώλα Ορθόδοξοι και συνεπώς τα παλιά κείμενα/ποιήματα Μιχαλολιάκου και στελεχών της Χρυσής Αυγής περί Πανός, Δωδεκαθέου, Εωσφόρου κτλ είναι για το λούτσο.Αυτό θες να πεις ή κατάλαβα λάθος???
Κατάλαβες λάθος αλλά δεν θα μπορέσω να στο εξηγήσω.
ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΗΤΤΑΣ.
Εδώ έχεις προσπαθήσει να εξηγήσεις άλλα και άλλα, και σ'αυτό βρήκες να κολλήσεις???
quote:
Τα υπόλοιπα είναι επίσης στο γενικό σου στυλ: Ένα μάτσο μαλακίες όπου σκόπιμα προσπαθείς να διαστρεβλώσεις τα λεγόμενά μου (ή άλλων) προκειμένου να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο, αν και δεν γνωρίζεις ούτε εσύ τι στο διάλο θέλεις να αποδείξεις και για ποιο λόγο.
Αυτό το λες ως ανειδίκευτος ψυχαναλυτής της πλάκας, ως δάσκαλος του Δημοτικού ή ως υποψήφιος πτυχιούχος της Νομικής?
Ακόμα και μ'αυτές τις παραδοχές της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΗΤΤΑΣ το ενδιαφέρον μου για την περίπτωσή σου παραμένει αμείωτο...
quote:
Να μερικές από τις ανοησίες σου
Πολύ μου αρέσει όταν γίνεσαι συγκεκριμένος.
α) Δεν τολμάει να μεταφράσει ούτε μια ολοκληρωμένη πρόταση από τα Αγγλικά αν δεν τον συμφέρειΔεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα. Απλά μεταφράζω τις δικές μου τοποθετήσεις όχι των αλλωνών όταν τις ζητάνε.
Αν επροκειτω να σε δικαιώσουν ΘΑ ΕΤΡΕΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ΕΔΑΦΙΑ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΠΗΓΗΣ που δέχθηκα να μιλήσουμε ΜΟΝΟ επ'αυτής διότι ήξερα το αποτέλεσμα της ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΗΣ ΣΟΥ αφού ήξερα τι γράφει ο Gibbon και τι πας να μας πουλήσεις εσύ ξεδιάντροπα εδώ μέσα.
Παρ'όλα αυτά υπάρχει και η περίπτωση του Renan (ΠΑΛΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΗΓΗ) και σ'αυτήν αναφερόμουν αλλά επειδή προσπαθείς να τη ξεχάσεις εγώ θα είμαι εδώ για να στα θυμίζω ΟΛΑ.
Η πρόταση από Renan είναι η εξής
"The empire at times persecuted Christianity most severely but at least it did not arrest its progress (26)."
Η μετάφραση από το ΧΕΡΑΚΙ του ίδιου του macedon είναι η εξής
Θαυμάστε την!!!
quote:
macedon
"Θα πρέπει να παραδεχτούμε πως η ρωμαϊκή αυτοκρατορία δίωξε σε συγκεκριμένες περιόδους το χριστιανισμό...
Ορίστε ολόκληρη η παράγραφος του Renan που περιέχει την παραπάνω πρόταση ώστε να βγαίνει και κάποιο ολοκληρωμένο νόημα.
"The empire at times persecuted Christianity most severely but at least it did not arrest its progress (26) Republics however would have overcome the new faith Even Judaism would have smothered it but for the pressure of Roman authority The Roman magistrates were all that hindered the Pharisees from destroying Christianity at the outset (27) "
Ο macedon ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ μετάφρασε και την υποσημείωση 26 η οποία στο Αγγλικό κείμενο έχει ως εξης:
"26 We shall show later that these persecutions at least until that of Decius have been much exaggerated "
Και η μετάφραση από macedon είναι η εξής:
Ξαναθαυμάστε επίπεδο και συνέπεια μετάφρασης!!!
quote:
macedon
"Θα δείξουμε όμως παρακάτω πως οι διώξεις αυτές παραφουσκώθηκαν κατά πολύ.
Τι επίπεδο κατανόησης έχεις στην Αγγλική γλώσσα δάσκαλε του Δημοτικού?
Μετά από τόοοοσους μήνες (αρχές του 2012) βρήκες λίγο ανδρισμό ώστε να ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΠΗΓΩΝ????
Μετά από αυτό όλοι γνωρίζουν ΓΙΑΤΙ αποφεύγεις να μεταφράσεις και την άλλη ΠΗΓΗ ΣΟΥ το Gibbon δάσκαλε του Δημοτικού.
Πάμε παρακάτω
ζ) Όταν για τη βεβαιωμένη έλλειψη του βιβλίου Hebrew is Greek του Jahuda αναφέρει ψευδώς πως θα δώσει στο συνομιλητή του τηλέφωνα από καμμια δεκαριά βιβλιοπωλεία που το έχουν και τελικά του φέρνει χωρίς αιδώ το τηλέφωνο της Amazon όπου έχει δυο-τρια αντίτυπα με τιμή πάνω από 1000 ευρώ έκαστο επιβεβαιώνοντας το πόσο...καρντάσης είναι.Και τα βιβλία του Δενδρινού εξαφανισμένα είναι. Και του Δημόπουλου επίσης. Και του Μανιάτη "Η Μάχη του Βερολίνου" επίσης. Τι θέλεις να μας πεις μ' αυτό;
ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΗΤΤΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ.
Η ένστασή μου δάσκαλε του Δημοτικού δεν είναι η εξαφάνιση ενός βιβλίου από τα ράφια των βιβλιοπωλίων αλλά ότι ΕΣΥ ΜΗ ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
Προχώρα!
Το κάνεις όλο και καλύτερο!!!!
θ) Όταν φέρνει την ίδια σαχλαμάρα περί του γυμνού νεαρού που γράφει και στο λιβελογράφημά του και τον ρωτάει ο συνομιλητής του την ψυχολογική κατάσταση του Ιησού ακριβώς πριν την εμφάνιση του νεαρού σύμφωνα με το ίδιο Ευαγγέλιο λίγα χωρία πιο πάνω καταλαβαίνει ότι το κολπάκι δεν πιάνει και αποχωρεί ως συνήθωςΤην υπόθεση του γυμνού νεαρού την αναφέρει ο Μάρκος στο πλήρες ευαγγέλιό του, όπου λέει ότι καθόταν μαζί με τον Ιησού το βράδυ για να του κάνει ιδιαίτερα μαθήματα. Δεν είχα καταλάβει ότι το αγνοούσες, θα στο έλεγα.
Παπαδοπαίδι macedon ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΑ ΧΩΡΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ (ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΣΤΩ) ΤΟΥ ΓΥΜΝΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.
Γενικά πάντως τα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ Σ'ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΣΑΣ είναι ΥΠΑΡΚΤΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΟΥΔΕΤΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
Και ο "μπαμπάς" του έδωσε (παραέδωσε καλύτερα) ν-το πλήθος τέτοια ιδιαίτερα μαθήματα (κάποια από τα οποία τα απολαμβάνετε όλοι σας στην Π.Δ) οπότε καταλαβαίνεις με τι έχετε μπλέξει έτσι macedon???
ια) Άσε βαρέθηκα, συν ότι μου ήρθε και μια αναγούλα μετά απ'όλα αυτά...Θα βοηθούσε αν απέφευγες να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη.
Καλά ούτε και σ'αυτό δεν βρήκες να γράψεις κάτι "έξυπνο"???
Όσο και να προσπαθείς να μου το παίξεις βλάκας (καθώς είδες ότι αποφεύγω τους βλάκες του forum) δεν θα καταφέρεις να μειώσεις το ενδιαφέρον μου για την περίπτωσή σου!
Βρε ΟΥΣΣΣΤ που θες και να μιλήσεις περί Εθνικισμού και Χρυσής Αυγής μαζί μου!Δεν είμαι τόσο φιλόδοξος. Συζητήσεις κάνω με κανονικούς ανθρώπους. Με συμπλεγματικούς, με ηλίθιους και με φανατικούς δυσκολεύομαι. Αν τώρα κάποιος ανήκει και στις τρεις αυτές κατηγορίες, όπως εσύ, όπως καταλαβαίνεις όχι μόνο η συζήτηση αλλά και οποιαδήποτε προσπάθεια απλής επικοινωνίας είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.
ΟΙ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ "ΔΟΥΛΙΤΣΑ" ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ.
Μπορείς να σκούζεις όοοοοοσο θες καθώς ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ στα τελευταία σου ποστς.
Ατελείωτη Γαργάρα
α) στα βιντεάκια περί Οικονομίας που μου ζήτησες και εγώ και καλά σου έφερνα περί...Ορθοδοξίας
β) στο βιντεάκι για τη Χαλυβουργική και τη στάση της Χρυσής Αυγής ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΑΡΓΑΡΑ,
γ) στις ρήσεις του Ίωνος Δραγούμη περί κοσμοπολίτικου Εθνικισμού (αλλά και Ορθοδοξίας) και πόσο ταιριάζουν στη φιλοσοφία της Χρυσής Αυγής ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΑΡΓΑΡΑ (συν ότι τις αποκάλεσες και ένα μάτσο μαλακίες εκ μέρους μου αλλά έχεις άλλα πολύ χειρότερα να ξεκαθαρίσεις τη θέση στο esoterica)
quote:
Καλό Σαββατοκύριακο και φρόντισε να μη σε στοιχειώνει συνέχεια ο macedon. Μπορεί να σου μείνει μόνιμο...
Καλό χειμώνα σου εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου macedon αν και δεν τον βλέπω να είναι και τόσο παραγωγικός φέτος συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές.
Ερευνάτε τας Γραφάς
Τι να πω πιθανόν χάνω κάτι, από τα τόσα που έχετε πει και γράψει ...
many questions, tiring answers
quote:
Παιδιά θα μου επιτρέψετε σας παρακαλώ μια παρένθεση - σχετικά με τη μετάφραση των φράσεων από το macedon. Δε βλέπω κάτι το μεμπτό -προσωπικά- αλλά μάλλον θα είναι σχετικό με τη φιλονικία σας.Τι να πω πιθανόν χάνω κάτι, από τα τόσα που έχετε πει και γράψει ...
Τίποτα δε χάνεις.
Ο macedon είτε αποκρύπτει λέξεις που αλλοιώνουν τα νόηματα των προτάσεων ΚΑΙ στις δύο περιπτώσεις που μας έκανε την τιμή να μεταφράσει ΔΙΚΗ του πηγή (Renan), ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΔΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΗΓΗ (Gibbon) που καταρρίπτουν ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΗΓΕΣ.
Επειδή εν τέλει οι πηγές ΔΕΝ επιβεβαιώνουν το macedon και το λόγο που μας τις έφερε προτιμά να ξεφτιλίζεται τόσους μήνες παρά να υπερασπίζεται τις θέσεις του ελπίζοντας ότι κάποιοι δεν θα βλέπουν κάτι το μεμπτό.
Αν συνεχίζεις να μη βλέπεις κάτι το μεμπτό συγγνώμη αλλά εσύ έχεις το πρόβλημα και όχι ο macedon που σας δουλεύει ψιλό γαζί...
Η ζημιά πάντως στην αξιοπιστία του macedon ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (όπου αρκεί να βρεθεί κάποιος να τολμήσει να κάνει τις πράξεις με τη πιθανότητα που έχω ζητήσει για την πανομοιότυπη αντιγραφή των δέκα πηγών στη σειρά) είναι ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ και ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ...
Ερευνάτε τας Γραφάς
Για να δούμε πόσες μέρες θα φάμε για να κατανοήσουμε τα αυτονόητα...
quote:
Από τα δύο παραπάνω quotes που τα έχει γράψει ένας άνθρωπος (ο macedon) και αναφέρονται ΚΑΙ τα δύο σε ένα άλλο άνθρωπο (Πλεύρης) εξάγεται ότι:Είτε ο Πλεύρης είναι διχασμένη προσωπικότητα είτε ο macedon έχει λαλήσει από την πολλή σφαλιάρα!
Από την ασυμβατότητα λόγων και έργων, θα έλεγα πως ο Πλεύρης είναι διχασμένη προσωπικότητα. Ασε που αυτά που εσύ ονομάζεις "σφαλιάρες" εγώ τις λέω "έμμονες ιδέες σε στάδιο ονείρωξης".
Αλήθεια, με βλέπεις και στον ύπνο σου;
quote:
Εγώ όταν διαβάζω ότι κάποιος "συνέβαλλε τα μέγιστα " σε κάτι που εξ'αρχής αποσκοπούσε να κάνει είναι και ο ίδιος "μέγιστος" στον ίδιο ακριβώς τομέα που συνέβαλε τα μέγιστα.
Εσύ μπορείς να καταλαβαίνεις ό,τι θέλεις. Το ότι κάποιος έγραψε πέντε βιβλία όπου κωδικοποίησε την εθνικιστική ιδεολογία, καλύπτοντας έναν χώρο που ήταν κενός και την έκανε γνωστή τη δεκαετία του 70, δεν τον κάνει ΚΑΙ εθνικιστή, πόσο μάλλον "μέγιστο".
Η προσφορά του στη διάδοση των εθνικιστικών ιδεών (με το αζημίωτο βέβαια) ήταν μεγάλη, όχι ο ίδιος σαν εθνικιστής. Αν δεν το καταλαβαίνεις, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να στο εξηγήσω πιο απλά.
quote:
Επειδή δέχομαι ότι μπορεί και να κάνω λάθος ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο macedon ΤΗΝ ΛΕΙΨΑΝΔΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ.
Τη δεκαετία του '70 ο Πλεύρης ήταν αρχηγός του Κόμματος 4ης Αυγούστου ΚΑΙ ταυτόχρονα πράκτορας της ΚΥΠ, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε.
Ταυτόχρονα, έγραψε κάμποσα βιβλία που καταπιάνονται με κάθε θέμα, από το ελληνικό αλφάβητο μέχρι την ερμηνεία του Ταλμούδ. Τα περισσότερα απ' αυτά είναι γεμάτα αυθαιρεσίες και ανοησίες και απευθύνονται σε άτομα σαν και σένα. Τα 2-3 βιβλία του για τον εθνικισμό όντως είναι πολύ καλά και αποτελέσανε την πρώτη προσπάθεια εκλαϊκευσης των ιδεών του Δραγούμη και του Γιαννόπουλου.
Πρόκειται για δύο διαφορετικά θέματα που το ένα δεν προϋποθέτει το άλλο. Και ο Στάινερ έγραψε ένα εξαιρετικό βιβλίο για τον Αδόλφο Χίτλερ αλλά ούτε εθνικοσοσιαλιστής ήταν ούτε οπαδός του.
quote:
Αν ρωτήσουμε 100 Χρυσαυγίτες ποιον ξέρουν ως εθνικιστή (χωρίς τα μέγιστος, σύγχρονος κτλ) τον Πλεύρη ή τον Ίωνα Δραγούμη πόσοι Χρυσαυγίτες θα ξέρουν... καν τον Δραγούμη (γενικώς και αορίστως)???
Και οι 100 θα σου πούνε πως ο Πλεύρης ήταν πράκτορας και πως ο Δραγούμης ήταν ο μεγάλος Δάσκαλος. Και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό θα σου πούνε και τι ακριβώς λέει ο Δραγούμης.
quote:
Και τέλος ο Μιχαλολιάκος στα 90's με το ρουφιάνο των εθνικιστών, Πλεύρη, στα τέλη των 70's με ποια ιδιότητα βρίσκεται σαν ουρά του Πλεύρη στην εν λόγω εκπομπή του Πρετεντέρη
Θα πρέπει να ρωτήσεις τον ίδιο.
quote:
Αυτό το λες ως ανειδίκευτος ψυχαναλυτής της πλάκας, ως δάσκαλος του Δημοτικού ή ως υποψήφιος πτυχιούχος της Νομικής?
Ως νοήμων άνθρωπος. Δεν ξέρεις τι είναι αυτό κι εγώ δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση να σου εξηγήσω ΚΑΙ αυτό.
quote:
Η ένστασή μου δάσκαλε του Δημοτικού δεν είναι η εξαφάνιση ενός βιβλίου από τα ράφια των βιβλιοπωλίων αλλά ότι ΕΣΥ ΜΗ ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ
Η ανυπαρξία του βιβλίου από τα ράφια των βιβλιοπωλείων ούτε με βολεύει ούτε δεν με βολεύει. Με αφήνει απλά αδιάφορο και υποθέτω πως δεν έγινε ανατύπωση γιατί δεν υπήρχε αγοραστικό ενδιαφέρον.
quote:
Παπαδοπαίδι macedon ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΑ ΧΩΡΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ (ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΣΤΩ) ΤΟΥ ΓΥΜΝΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.
Η ψυχολογική κατάσταση του Ιησού σε διάφορες φάσεις της υποτιθέμενης ζωής του και η συνολική ψυχολογική του κατάσταση βρίσκονται μέσα στο βιβλίο μου. Αλλά και στο ευαγγέλιο η μάνα του λέει πως τα είχε χαμένα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τον ακολουθούν τύποι σαν και σένα. ![]()
quote:
Γενικά πάντως τα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ Σ'ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΣΑΣ είναι ΥΠΑΡΚΤΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΟΥΔΕΤΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
Ιδιαίτερα δεν θα μπορούσε να μας κάνει γιατί εμείς δεν συνηθίζουμε να ξεβρακωνόμαστε και να περνάμε τη νύχτα μας με περιπλανώμενους ραββίνους, όπως ο εν λόγω νεαρός. Δεν ξέρω αν εσύ το συνηθίζεις.
quote:
Και ο "μπαμπάς" του έδωσε (παραέδωσε καλύτερα) ν-το πλήθος τέτοια ιδιαίτερα μαθήματα (κάποια από τα οποία τα απολαμβάνετε όλοι σας στην Π.Δ) οπότε καταλαβαίνεις με τι έχετε μπλέξει έτσι macedon???
Λίγο το' χεις; Μέχρι και ανθρωπάκια έφτιαχνε... ![]()
Απλά δεν είχε ιδέα ότι είχε ή θα αποκτούσε γιο.

macedon
quote:
macedonΓια να δούμε πόσες μέρες θα φάμε για να κατανοήσουμε τα αυτονόητα...
Άσε ρε ΚΌΤΑ ΛΥΡΑΤΗ όπου από τις αρχες του 2012 κρύβεσαι να απαντήσεις και ζητάς και τα ρέστα από επάνω!
Πάμε παρακάτω.
Ολόκληρη η ακατάσχετη μπουρδολογία σου περί Πλεύρη καταλήγει ΕΔΩ
Και τέλος ο Μιχαλολιάκος στα 90's με το ρουφιάνο των εθνικιστών, Πλεύρη, στα τέλη των 70's με ποια ιδιότητα βρίσκεται σαν ουρά του Πλεύρη στην εν λόγω εκπομπή του ΠρετεντέρηΘα πρέπει να ρωτήσεις τον ίδιο.
Που πήγε η "επιχειρηματολογία" σου ρε δάσκαλε του Δημοτικού???
Γιατί έπεσε σε τοίχο έτσι απότομα???
Μια χαρά μας τα έλεγες. Διχασμένη προσωπικότητα ο Πλευρης. Κωδικοποίησε για τη ψυχή της μάνας του τον Εθνικισμό αλλά ο ίδιος δεν είναι Εθνικιστής
Όταν δω το Μιχαλιάκο, άσε και ξέρω τι θα του πω και τι θα τον ρωτήσω.
Πάντως ρε γμτ για κοίτα ξανά το βίντεο και πες μου.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MIkAsBla-KA#!
Σ'αυτό το βίντεο των 90's ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ (ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ "ΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΟΣ" ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ????
Το ότι κανένας παραέξω δεν πιστευει τις ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ που μας γράφεις περί Πλεύρη σε απασχολεί καθόλου ή έχεις ξεφύγει εντελώς από την πραγματικότητα που σε περιτριγυρίζει και είναι όντως κατάμαυρη...
Αυτό το λες ως ανειδίκευτος ψυχαναλυτής της πλάκας, ως δάσκαλος του Δημοτικού ή ως υποψήφιος πτυχιούχος της Νομικής?Ως νοήμων άνθρωπος. Δεν ξέρεις τι είναι αυτό κι εγώ δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση να σου εξηγήσω ΚΑΙ αυτό.
Ρε νοήμονα, δεν ξαναπροσπαθείς να ολοκληρώσεις τη ρημαδομετάφραση του Renan που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα από τις αρχές του έτους???
Ρε νοήμονα, στα Μαθηματικά είσαι καλός?
Σου ζητάω να μου υπολογίσεις τη ψυχρή, αντικειμενική και ακριβή μαθηματική πιθανότητα να ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ και το αποφεύγεις ΚΑΙ αυτό.
Τι διάολο νοήμων είσαι? Μόνο για να μας πεις ότι ο Πλεύρης είναι διχασμένη προσωπικότητα και ότι δεν ήταν Εθνικιστής???
Η ένστασή μου δάσκαλε του Δημοτικού δεν είναι η εξαφάνιση ενός βιβλίου από τα ράφια των βιβλιοπωλίων αλλά ότι ΕΣΥ ΜΗ ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙΗ ανυπαρξία του βιβλίου από τα ράφια των βιβλιοπωλείων ούτε με βολεύει ούτε δεν με βολεύει. Με αφήνει απλά αδιάφορο και υποθέτω πως δεν έγινε ανατύπωση γιατί δεν υπήρχε αγοραστικό ενδιαφέρον.
Ρε νοήμονα γιατί κουτσούρεψες το quote και απάντησες ΚΑΙ ΠΑΛΙ άλλο αντί άλλου???
Τα τηλέφωνα ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ πότε θα μας τα δώσεις όπως μας υποσχέθηκες.
Άντε κότα που το παίζεις και νοήμων...
Το αγοραστικό ενδιαφέρον Τζανετάκο του esoterica ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ η τιμή του στα 1000 ευρώ το κομμάτι.
Επιπλέον αν δεν έχει αγοραστικό ενδιαφέρον μου δίνεις το δικό σου που ισχυρίστηκες ότι έχεις???
Πες μας και σε τι τιμή το πουλάς αφού δεν έχει αγοραστικό ενδιαφέρον.
Παπαδοπαίδι macedon ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΑ ΧΩΡΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ (ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΣΤΩ) ΤΟΥ ΓΥΜΝΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.Η ψυχολογική κατάσταση του Ιησού σε διάφορες φάσεις της υποτιθέμενης ζωής του και η συνολική ψυχολογική του κατάσταση βρίσκονται μέσα στο βιβλίο μου. Αλλά και στο ευαγγέλιο η μάνα του λέει πως τα είχε χαμένα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τον ακολουθούν τύποι σαν και σένα.
Πως το είπες αυτό για τις εμμονές???
Πολύ μου άρεσε βρε νοήμων.
Και εσύ γιατί ταράζεσαι κάθε φορά με ανύπαρκτα πρόσωπα που είχαν και ψυχολογικά προβλήματα αν και ανύπαρκτα???
Όση ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΡΕ ΝΟΗΜΟΝΑ...
Γενικά πάντως τα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ Σ'ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΣΑΣ είναι ΥΠΑΡΚΤΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΟΥΔΕΤΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.Ιδιαίτερα δεν θα μπορούσε να μας κάνει γιατί εμείς δεν συνηθίζουμε να ξεβρακωνόμαστε και να περνάμε τη νύχτα μας με περιπλανώμενους ραββίνους, όπως ο εν λόγω νεαρός. Δεν ξέρω αν εσύ το συνηθίζεις.
α) Κοιτα τον αριθμό των ποστς σου
β) Πες μας κατά προσέγγιση πόσα αναφέρονται στον ανύπαρκτο
Είμαι σίγουρος ότι ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ "ΒΙΑΖΕΣΑΙ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΝΥΧΤΑ-ΜΕΡΑ, ΧΕΙΜΩΝΑ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΑΡΓΙΕΣ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ...
Και ο "μπαμπάς" του έδωσε (παραέδωσε καλύτερα) ν-το πλήθος τέτοια ιδιαίτερα μαθήματα (κάποια από τα οποία τα απολαμβάνετε όλοι σας στην Π.Δ) οπότε καταλαβαίνεις με τι έχετε μπλέξει έτσι macedon???Λίγο το' χεις; Μέχρι και ανθρωπάκια έφτιαχνε...
Άσε το φτιάξιμο και κοίτα το χάλασμα λέμε.
Θα σου φανεί πιο χρήσιμο.
quote:
Απλά δεν είχε ιδέα ότι είχε ή θα αποκτούσε γιο.
Εσύ για την κόρη σου το έμαθες στην ώρα του ή στο φύλαξε για έκπληξη η σύζυγος καθώς σε έβλεπε απασχολημένο με ανύπαρκτους ανθρώπους που φέρεται να έζησαν πριν από 2000 χρόνια...
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
Μια χαρά μας τα έλεγες. Διχασμένη προσωπικότητα ο Πλευρης. Κωδικοποίησε για τη ψυχή της μάνας του τον Εθνικισμό αλλά ο ίδιος δεν είναι Εθνικιστής
Για την ψυχή της μάνας του... όχι. Για τα έσοδα από τα βιβλία...πολύ πιθανό.
Ο Πλεύρης είναι τόσο εθνικιστής όσο είσαι εσύ χριστιανός. Άσε που χρησιμοποιεί και την ίδια μεθοδολογία πολλές φορές που χρησιμοποιείς και συ. Εφευρίσκει στοιχεία και παραπαποιεί τα ήδη υπάρχοντα (π.χ. το βιβλίο του "Εβραίοι: όλη η αλήθεια" είναι ένα μάτσο ανοησίες).
quote:
Σ'αυτό το βίντεο των 90's ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ (ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ)
Δεν με απασχολεί τι φαίνεται, με απασχολεί τι είναι. Και η μέχρι τώρα πορεία του αποδεικνύει ότι δεν είναι εθνικιστής. Εσύ βέβαια που έχεις μαύρα μεσάνυχτα από εθνικισμό μπορείς να τον χαρακτηρίζεις όπως θέλεις αλλά η γνώμη σου δεν ενδιαφέρει κανέναν.
quote:
Το ότι κανένας παραέξω δεν πιστευει τις ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ που μας γράφεις περί Πλεύρη
Αυτά που γράφω περί Πλεύρη είναι η κοινή άποψη όχι μόνον της Χρυσής Αυγής αλλά και όσων γνωρίζουν πέντε πράματα για την ιστορία του ελληνικού εθνικισμού, τον οποίο υπηρετώ από το 1977.
Το ότι εσύ βέβαια ζεις σε έναν εικονικό κόσμο όπου οι καταστάσεις και τα πρόσωπα έχουν πλαστεί σύμφωνα με τη φαντασία σου, δε νομίζω ότι απασχολεί ιδιαίτερα κανέναν παρά μόνον, ίσως, τον ψυχίατρο που θα έπρεπε να σε παρακολουθεί.
quote:
Το αγοραστικό ενδιαφέρον Τζανετάκο του esoterica ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ η τιμή του στα 1000 ευρώ το κομμάτι.
Και το ημερολόγιο του Μεταξά τιμάται στα 200 ευρώ. Είμαι σίγουρος πως θα κάνουν ουρές να το αγοράσουν αλλά το σύστημα δεν θέλει να γίνουν οι ιδέες του ευρέως γνωστές...
Η τιμή ενός βιβλίου, αναλφάβητε τενεκέ, καθορίζεται (μεταξύ άλλων) και από την σπανιότητα του βιβλίου.
Εν πάσει περιπτώσει, μου ζήτησες πού μπορείς να το βρεις και σου απάντησα. Αν δεν σε βολεύει η τιμή, βολέψου με κανένα .pdf ή παζάρεψέ το.
quote:
Επιπλέον αν δεν έχει αγοραστικό ενδιαφέρον μου δίνεις το δικό σου που ισχυρίστηκες ότι έχεις???Πες μας και σε τι τιμή το πουλάς αφού δεν έχει αγοραστικό ενδιαφέρον.
Λυπάμαι, δεν πουλάω κανένα από τα βιβλία μου και τα περισσότερα απ' αυτά είναι εξαφανισμένα από τα ράφια των βιβλιοπωλείων.
quote:
Πως το είπες αυτό για τις εμμονές???
Ότι μάλλον θα με βλέπεις και στον ύπνο σου. Τι ακριβώς δεν κατάλαβες;
quote:
Πολύ μου άρεσε βρε νοήμων.
Στην κλητική κάνει "νοήμονα" αλλά συγχωρείσαι.
quote:
Και εσύ γιατί ταράζεσαι κάθε φορά με ανύπαρκτα πρόσωπα που είχαν και ψυχολογικά προβλήματα αν και ανύπαρκτα???
Ταραχή; Δηλαδή θα πρέπει να προσθέσουμε και τις παραισθήσεις στα υπόλοιπα ψυχολογικά σου προβλήματα;
Απλά με διασκεδάζει αφάνταστα να βλέπω τύπους σαν και σένα να θεοποιούν τον Ιησού, τον μπάτμαν, τους Κλίγκον, κτλ. Ομολογώ ότι τους λυπάμαι βέβαια αλλά δεν μπορώ να μη διασκεδάζω με την αφέλειά τους.
quote:
Όση ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΡΕ ΝΟΗΜΟΝΑ...
Το αναλύσαμε παραπάνω και δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτε γι' αυτό. Εκπαιδευτικός είμαι, όχι ψυχίατρος.
quote:
α) Κοιτα τον αριθμό των ποστς σουβ) Πες μας κατά προσέγγιση πόσα αναφέρονται στον ανύπαρκτο
α) Τον κοίταξα
β) Το 14,73%
Δεν μου απάντησες όμως. Συνηθίζεις να ξεβρακώνεσαι και να περνάς τις νύχτες σου με περιπλανώμενους ραββίνους; Αυτό ρώτησα...
quote:
Άσε το φτιάξιμο και κοίτα το χάλασμα λέμε.
Θα σου φανεί πιο χρήσιμο.
Συγκρινόμενος με τον Joker, τον εχθρό του μπατμαν, δεν πιάνει μία...
quote:
Εσύ για την κόρη σου το έμαθες στην ώρα του ή στο φύλαξε για έκπληξη η σύζυγος
Εννοείς ότι και ο Γιαχωβάς περίμενε το τεστ του υπέρηχου για να διαπιστώσει ότι θα έκανε γιο και το τεστ έγινε μετά τη συγγραφή της ΠΔ;
Τελικά δε νομίζω ούτε ο ψυχίατρος να σε ωφελήσει. Μάλλον χρειάζεσαι εγκλεισμό. Φιλικά στο λέω...
ΥΓ: Αλήθεια, πώς με βλέπεις στον ύπνο σου; Σου κάνω τίποτε; Σου μιλάω; Σου διδάσκω την αλήθεια για τη βασιλεία των ουρανών; Είσαι ξεβράκωτος;
Θα ήθελα πολύ να μάθω...

macedon
Edited by - macedon on 30/10/2012 13:40:02
Ποιός ήρθε?
Edited by - Κostakourtas on 30/10/2012 14:58:56
Από την Δευτέρα ξεκινάει μια από τις σημαντικότερες, πιστεύω, εκθέσεις που έγιναν στην σύγχρονη Ελλάδα.
Η έκθεση που εγκαινιάζεται στην "Εθνική Πινακοθήκη" έχει τίτλο: "Το Φως του Απόλλωνα" (τι ωραίος τίτλος !!!) και περιλαμβάνει 150 έργα μεγάλων δημιουργών της περιόδου από τα μέσα του 14ου αιώνα μέχρι τις αρχές του 16ου. Θα υπάρχουν έργα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, του Ντονατέλο, του Μποτιτσέλι, του Τισιανό, του Βερονέζε, του Καραβάτζιο, του Ραφαέλο κ.α.
Τα έργα προέρχονται από 160 μουσεία και συλλογές και διαρθρώνονται σε 21 θεματικές ενότητες.
Το κύριο κριτήριο επιλογής των έργων είναι η επιρροή της αρχαίας ελληνικής σκέψης στην Ιταλική Τέχνη της Αναγέννησης, κάτι που ακόμα και ένας... τυφλός μπορεί να το το δει. ![]()
Εκτός από ζωγραφικούς πίνακες, η έκθεση περιλαμβάνει γλυπτά, χειρόγραφα, πολύτιμα αντικείμενα του Οίκου των Μεδίκων κ.α.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2004.
Νομίζω ότι αυτήν την έκθεση δεν πρέπει να την χάσει κανένας !!!

dsm
Την προηγουμενη εβδμαδα ειχα δει στη ΝΕΤ-στα πλαισια μιας ενημερωτικης εκπομπης για τα δρωμενα της πολιτιστικης ολυμπιαδας- συνεντευξη απο τη υπευθυνη της διοργανωσης και παρουσιαση της εκθεσης...
..ξεχωρισα βεβαια... τα αριστουργηματα των Μεδικων...
ΦΩΣ!

...the soul of the rose...