- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δεν υπερασπίζομαι ότι ο Ηλίας και ο Ενώχ έχουν έρθει, όμως αν διαβάσετε τον βίο του Κοσμά του Αιτωλού, υπάρχει κάτι που κάνει τρομερή εντύπωση:
1. Ονομάζει Αντίχριστο των Μωάμεθ, τους Εβραίους και τους Τούρκους.
2. Τον θανάτωσε ο Πασάς μετά από προτροπή και άγριο πόλεμο των εβραίων.
3. Το πτώμα του το πετάξανε σε ποτάμι. Το ψάχνανε οι Χριστιανοί και το βρήκαν ακριβώς μετά από 3 μέρες. Έμεινε δηλαδή άταφος ο Άγιος Κοσμάς 3 μέρες!!
4. Οι διδαχές του δεν πεθάνανε ποτέ. Το αντίθετο, "αναστηθήκανε" και κρατηθήκανε στις ψυχές και στα στόματα των πιστών και ακόμη και σήμερα γίνονται οδηγός πίστης.
Μπορώ και εγώ να δώσω πολλά παραδείγματα που αποδεικνύουν τα λεγόμενα σου.
Ακόμα και η άλωση της Πόλης προς όφελος μας ήταν αλλιώς τώρα όχι Ελληνικά δεν θα μιλούσαμε αλλά ούτε καν θα ξέραμε τι είναι.
"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"
quote:
ellinas το μικροτσίπ αυτό δεν είναι υποχρεωτικό σε περίπτωση που δε σκοπεύεις να βγάλεις το ζώο στο εξωτερικό. Εγώ στο δικό μου δεν έβαλα μικροτσίπ.
ΦΙΛΕ ΣΤΡΑΤΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ!
ΑΝ ΕΒΑΖΑ ΤΣΙΠ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΠ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ Ή ΤΟΥ ΤΣΙΠ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ!ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ;ΑΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΤΟΝΗΣΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!
ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
G.BAZIGOS
πως θα ήταν αδύνατη η κατανόηση όποια προφητείας δίνεται για τον Ελληνισμό ή να το πω καλύτερα, από Έλληνες Ορθοδόξους Αγίους αναφορικά με την Ελλάδα, αν δεν προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε το Μέγα Σχέδιο του Θεού για την χώρα αυτή δια μέσου των αιώνων.
Αν συνειδητοποιήσουμε ότι πολλά από τα κακά και τα καλά που μας έχουν συμβεί γίνονται για συγκεκριμένους λόγους και εκπληρώνουν έναν πολύ μεγαλύτερο σκοπό, αν δεν καταλάβουμε ότι τα περισσότερα "κακά της Ελλάδος" είναι οι μεγαλύτερες της ευλογίες από τον Θεό, τότε δεν θα συναισθανθούμε εύκολα γιατί και πως θα γίνουν κάποια πράγματα.
Μόνο προσοχή: Να μην θεωρηθούμε ως ο εκλεκτός λαός του Θεού, γεμίσουμε αλαζονεία και καταντήσουμε σαν τους Εβραίους!
Πολύ καλή κι η προηγούμενη ανάλυσή σου. Αναρωτιέμαι μόνο καμιά φορά ρε παιδιά μη τυχόν και έχουμε καταλάβει και ερμηνεύσει λάθος τις προφητείες και την κρίσιμη στιγμή πιαστούμε στον ύπνο και πάθουμε μεγάλη πλάκα.
Ισως ειναι η πρωτη φορα που μια προφητεια των καθολικων αναφερεται σε ενα γενικο πολεμο ,με επικεντρο μαλιστα την Τουρκια και λεει οτι ελαχιστοι Τουρκοι στρατιωτες θα γυρισουν στα σπιτια τους!
Έλλειψα για λίγο λόγω διακοπών, αλλά βλέπω τα πράγματα δεν πάνε καλά στο thread. Ρε παιδιά, δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε μεταξύ μας... Ούτως ή άλλως ο καθένας αντιλαμβάνεται τις προφητείες όπως μπορεί, δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε επειδή έχουμε διαφορετικές απόψεις πάνω στο θέμα.
Να μια ωραία είδηση που μιλάει για το τι όπλα φέρει το "Ξανθόν γένος":
http://english.pravda.ru/science/19/94/379/15777_weapons.html
filosofos3:
Και οι απόστολοι θεωρούσαν ότι η εποχή που θα ερχόταν ο αντίχριστος ήταν η δικιά τους, δεν τους ακυρώνει αυτό καθόλου.
Τώρα για το θέμα αν είναι ένας ο αντίχριστος ή πολλοί, είναι ένας απ'την φυλή του Δαν ο τελικός, και αρκετοί πριν από αυτόν. Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος λέει πως ήδη από την εποχή του εμφανίζονταν αντίχριστοι. Ο ίδιος ο Ιησούς είπε πως πολλοί θα έρθουν πριν το τέλος του Κόσμου και θα πουν ότι είναι μεσσίες για να πλανέψουν τον κόσμο.
Λέτε να έκανε λάθος ο Άγιος Ιωάννης όταν έβλεπε ήδη από τότε αντιχρίστους; Μήπως δεν ήταν αυτός χαζός αλλά εμείς που δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο να ήταν τέτοια η χάρη του Πνεύματος μέσα του που του επέτρεπε να εντοπίζει τους αντίχριστους ήδη από τότε;
Διαβαζα προσφατα στις διακοπες μου και καποιες αλλες προφητειες,αλλα για ευνοητους λογους θα το σκεφτω αν θα τις ανεβασω τις επομενες ημερες.
http://worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=44107
"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"