ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

drumx13Μέλος
24/04/2003, 17:24:56
follow your hart Knight MIXAIL ...
οταν δεν εσαι σιγουρος οτι κανεις το "σωστο"..
ακουλουθησε την καρδια σου.
ο θεος σου μιλαει συνηθως μεσω αυτης και...
Τουλαχιστον να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου....

love for what is comming and forgivness for the past...

drumx13Μέλος
19/05/2003, 19:38:36
ξαναγραφω εδω με σκοπο να ξυπνησω το τοπικ που ειναι κοιμωμενο για πολυ καιρο....
quote:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ...
ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΑΣΧΑΛΗ

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
τα λογια του Martin Louther King. "Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ, ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΧΘΗΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ"...

--------------------------------------------------------------------------------

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ.....

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΙΩΠΟΥΜΕ...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΙΩΠΗ.....
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΕΡΙ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥ ???????????

ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ?????????????????
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΩ...........

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

Αν μηλισεις φιλε AVATAR και φερεις βια τι γινεται
Αν μηλησεις και παρεξηγηθουν τα λεγομενα σου και καταντησουν θρυσκεια τι γινετε
Αν ενας φανατικος φωναξει διπλα σου τζιχαντ και παρει 15 στο λαιμο του τι γινεται.
Το κοινο φαινεται να μην θελει να μεγαλωσει διοτι οπως ειχα πει παλιοτερα οι αλαγες και η εξοδος απ την ρουτινα μας ειναι "κακο" και για το κοινο και για μας...
Ετσι εξηγουνται τοπικ με τιτλο..
ειναι ο αγιο φως θαυμα
ειναι ο χριστος Ελληνας
ειναι ο χριστος υιος του θεου
και αλλα τετοια ρουτινιαρικα
Αλλα γιατι κρινω
ετσι για χαβαλε αλωστε το πασχα περασε ...
ας κανουμε και μια αμαρτια βρε αδερφε...
Ας τριφτουμε λιγο για να λειανθουμε και να φτιαξουμε τον ναο
Αν δεν κρινω δεν θα υπαρξει απαντηση και δεν θα υπαρξει ερευνα
και αν δεν υπαρξει ερευνα θα πεθανουμε μαζι με τα συμπρασματα ΜΑΣ Που ειναι απο μονα τους θανατος
Ας ανακατεψουμε λοιπον την τραπουλα αλλη μια φορα και καποιος να κοψει

Knight MIXAILΜέλος
22/05/2003, 00:43:03
WELCOME BACK
Μιλαμε για τα μεγαλα, τα σπουδαια, τα ηρωικα ...
Ειναι ομως τα μικρα, τα καθημερινα, τα ασημαντα,
που δεν μπορουμε, δεν προσπαθουμε να τα καφερουμε.
Σιγουρα αποδεικνυονται ως τα πιο δυσκολα
στο να τα κατορθωσουμε.
Δεν εχουμε αρκετη πιστη, σε αυτο που εμεις ορισαμε
ως αρετη, ουτε ως κοκκο σιναπεως.

Ειδατε το σημερινο ΤΙΜΕ ??
"γιατι ο στρατος των Μπιν Λαντεν δεν τελειωνει?"
Απαντα η Αντιγονη : Οποιος, οπως εγω, σε μυριες συμφορες
ζυμωθηκε, δεν ειναι ταχα κερδισμενος σαν πεθαινει ?

Απαληναμε τον πονο του γειτονα??
Ερχεται ο Κρεων και στεκωμε προσοχη
'Κρεοντα' φωναζει η Αντιγονη και
απαντω : ΠΑΡΩΝ

LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT

Kinght ΜΙΧΑΗΛ

drumx13Μέλος
23/05/2003, 20:45:08
quote:
Απαντα η Αντιγονη : Οποιος, οπως εγω, σε μυριες συμφορες
ζυμωθηκε, δεν ειναι ταχα κερδισμενος σαν πεθαινει ?

τα παντα ειναι θεμα συμφεροντος...

Knight MIXAILΜέλος
24/05/2003, 01:53:44
Μην τυχον και αφησεις καμμια λεξη να πεσει κατω...
αγαπητε drumx13. !!!!

Απλα παντως, αναφερομουνα στην αναγκη να αρχισουμε την
προσπαθεια μας απο τα μικρα και καθημερινα, ωστε σιγα σιγα
να αχθουμε στα μεγαλα και ηρωικα.
Αυτη η στιγμη που λεμε, του μεγαλου Οχι η Ναι, αυτη η
μοναδικη και καταλυτικη, μπορει να ερθει ποτε.
Μπορει ισως νομοτελειακα. Δηλαδη, αφου δεν ειμαστε ετοιμοι
για τα μικρα , ποιος Ηρακλης θα ξυπνισει μεσα σου ??

Το ανθρωπινο μετρο ειναι το πιο τελειο και το πιο μεγαλο.
Δεν λαμπει ο ανθρωπος που προσπαθει καθε μερα, διορθωνοντας τον εαυτο του, κανοντας λαθος αυριο, ξανα προσπαθει αυριο κλπ

Ο ορκος των Ιπποτων ηταν τεραστιος και με παρα πολλες υποχρεωσεις.
Ποσοι ηταν σαν τον Ιβανοη η τοσους αλλου που μονο κατ ονομα πλησιαζαν το Ιδανικο ?
οσοι ομως καθε μερα εστιαζαν την προσοχη τους σε ενα τμημα του ορκου και το επιτελουσαν, αυριο στο επομενο χωρις να ξεχασουν το χθεσινο, εφταναν καποτε..ισως αργα... στο καστρο της Αρετουσας.

Knight MIXAILΜέλος
24/05/2003, 02:00:14
SORRY
Ισως να φταιει η ωρα , αλλα το μηνυμα
εφυγε αποτομα και χωρις τσεκαρισμα. Ελλειπε και το...

ΥΓ. Ειναι ωραιο να μην ξεφευγει λεξη σε τετοιες συζητησεις.
δειχνουν χιουμορ και χαριζουν χαρα
Δεν σχολιαζω το 'συμφερον' πεζεις 'εντος εδρας'
αλλα το συζητησαμε και πιο πανω.

LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT

Knight ΜΙΧΑΗΛ

drumx13Μέλος
24/05/2003, 09:49:05
Ωραιος ο ιπποτης και συμφωνω για το χιουμορ...με εκανε και γελασα πρωι πρωι ...να εισαι καλα ιπποτη μου και οτι ποθεις να παθεις
Εχεις παρατηρησει οτι στα τοπικ και ειδικα στα "ψηλα" συζητιετε παντα το ιδιο θεμα και ειναι παντα κοματι-(ενα)- σκαλι-μερος-
του συνολου που ειναι το θειο(ολον)...
Εκτος αν το θεμα ξεφυγει λιγο και πεσει σε προσωπικες αντιπαραθεσεις και επιθεσεις οχι επι της ουσιας αλλα του χαρακτηρα του συγραφεα.

Το εγω και η αναγκη ανγνωρισεις και αποδοχης απο το πληθος ειναι νομιζω ο λογος..
οπως και οτι ο καθενας ειναι το κεντρο του συμπαντος του και ακομα ηλιος του εαυτου του....
Μια προσπαθεια ισως υποσυνηδειτη να αποκτησουμε πλανητες...
και μια αγωνια να δουμε πως μας αντιμετωπιζουν πως μας κρινουν οι αλλοι...
Γιατι μονο στα ματια του πληθους θα δεις τι αξιζεις πραγματικα ως ατομο
καθως ισχιει το πες μου τους φιλους σου (κυκλος σου ) να σου πω ποιος εισαι

24/05/2003, 12:02:35
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ.

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ;
ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΓΑΛΟΥΧΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΧΑΡΗΝ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ) ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ ΚΑΛΟΣ 'Η ΚΑΚΟΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΜΕΣΑ 'Η ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ;

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑΜΠΕΛΕΣ

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣ

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

24/05/2003, 12:06:32
LET 'S ROLL

Edited by - ARCHON on 24/05/2003 12:07:28

Knight MIXAILΜέλος
24/05/2003, 17:27:48
Non Nobis Domine, Non Nobis. Sed Nomini Tuo Da Gloriam
http://www.dreamwater.org/walknmud1/pics/seal1.jpg

LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT

Knight ΜΙΧΑΗΛ

delta4Νέο Μέλος
14/11/2005, 01:21:46
Γεια σας, μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει; Εδω και 3 χρονια εχω ενα βουητο στο κεφαλι, ξεκιναει απο πισω απο τα αυτια και πιανει το πισω και το επανω μερος του κεφαλιου. Οταν εχει ησυχια ειναι πολυ εντονο, καθως εχει ελατωθει και η ακοη μου.Οι γιατροι που πηγα λενε οτι δεν γινεται τιποτε πρεπει να το συνηθισω. Αν ξερει καποιος κατι ας μου πει.
14/11/2005, 08:35:46
Φίλε/η μου, με το που είδα το topic σου φαντάστηκα οτι επρόκειτο για λαβύρινθο αλλά θα το είχαν διαγνώσει οι γιατροί.
Εκείνοι σου είπαν απο τι ασθένεια πάσχεις?
Σου έχουν δώσει κάποια φαρμακευτική αγωγή?
Έχεις κάποια άλλα συμπτώματα πέρα από την ελαττωμένη ακοή πχ ιλίγγους, ζαλάδες κτλ?

In anticipation of my resurrection...

galazia_sfairaΜέλος
14/11/2005, 12:13:30
Kαλως ήρθες,
ίσως σου φανει απλοϊκό, και περαν των όποιων εξετασεων ίσως πρεπει να κανεις και όποιας φαρμακευτικής αγωγής λαμβάνεις,
τι έιναι αυτο που ακους και δεν το αντεχεις πλέον,
τι ειναι αυτο που αρνεισαι να ακουσεις ενω ο περιγυρός σου συνέχεια σου μουρμουράει...
γιατι κλεινεις τα αυτιά σου σε όσα σου λενε ,δικαίως ή αδίκως δεν έχει σημασία,
γιατι κωφεύεις και δεν απαντας ίσως....

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

katiaΜέλος
14/11/2005, 13:12:23
DELTA4 TOYΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΝΑ ΒΟΥΗΤΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ.ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΑΡΥΔΙ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ.ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ,ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΗΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΕΙΑ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

14/11/2005, 16:13:18
Αγαπητέ delta4 και υπόλοιποι φίλοι,

Ελπίζω αυτά που θα πω να μην παρεξηγηθούν και να μη θεωρηθεί ότι λειτουργώ "συντεχνιακά" ή ο,τιδήποτε άλλο, απλά έχω την άποψη ότι για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας που απασχολεί κάποιον, υπεύθυνος και μόνον αυτός είναι ο γιατρός του. Είναι λάθος, πιστεύω, το να λέμε πράγματα και να δίνουμε συμβουλές χωρίς να γνωρίζουμε, είναι επίσης μεγαλύτερο λάθος να γνωρίζουμε και να προσπαθούμε να συμβουλεύσουμε ή να βγάλουμε "διάγνωση" εξ αποστάσεως, δι' αλληλογραφίας, διά τηλεφώνου ή ο,τιδήποτε άλλο.

Αγαπητέ delta4, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς το γιατρό σου...Αν δεν είσαι ικανοποιημένος, μπορείς πάντα να πάρεις μια δεύτερη γνώμη από άλλο γιατρό, να απευθυνθείς ίσως σε κάποιον πιο ειδικό. Ο,τιδήποτε άλλο, και αυτό το λέω για δικό σου καλό και αν θες μ' ακούς, δεν πρόκειται να σε βοηθήσει, περισσότερο δε κακό θα σου κάνει και το πρόβλημά σου θα επιμένει.

Τα παραπάνω με κάθε καλή διάθεση φυσικά...

galazia_sfairaΜέλος
15/11/2005, 08:23:01
Aγαπητη-ε durden,εχεις δίκιο που υποστηρίζεις αυτην την άποψη,αυτή ειναι η δικιά σου,καιειναι σεβαστή αλλά υπαρχουν κια μερικοί που πιστευουν ότι οτιδήποτε εκδηλώσει το σώμα εχεινα κανει με την ψυχη μας,αυτό ειναι δικη μου άποψη,σωστή ή λαθος υπερασπίζομαι πάντως αυτό που πιστευω για μενα και μόνο αυτο εκφρα΄ζω,χωρις διαγνωσεςι και με μεγαλη προσοχή.Ευχαριστω πολυ και να εισαι καλα.

katiaΜέλος
16/11/2005, 08:49:17
Durden_alie δεν εχεις αδικο,αλλα μας λεει οτι το προβλημα το εχει 3 χρονια και οι γιατροι του λενε να το συνηθησει.Δεν λεει ο γιατρος αλλα οι γιατροι.Αρα το εχει ψαξει το θεμα καλα.
Delta αν μπορεις να μας αναφερεις τι γιατρους εχεις επισκεπτει?

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

17/11/2005, 18:37:07
Αγαπητή galazia_sfaira,

Κάνω αυτήν την παρέμβαση αφενός για να αποσαφηνίσω το φύλο μου--είμαι "ο"...--κι αφετέρου για να σου πω ότι δεν διαφωνώ απαραίτητα με τη δική σου άποψη--η Ψυχοσωματική Ιατρική είναι ένα μεγάλο και ακόμη ανεξερεύνητο κεφάλαιο της Ψυχιατρικής και κατ' επέκταση, της Ιατρικής επιστήμης και ίσως θέμα-ταμπού ακόμη για πολλούς. Αναγνωρίζω δε την καλή πρόθεση τόσο τη δική σου, όσο και των υπόλοιπων συνομιλητών, απλά εξέφρασα, με καλή πάντα διάθεση, μια ένσταση ως προς το κατά πόσο ένα forum είναι ο κατάλληλος χώρος για να εξαχθούν συμπεράσματα για το πρόβλημα υγείας ενός μέλους. Κατά τα άλλα νομίζω ότι όλοι θέλουμε μόνο να βοηθήσουμε και αυτό το αναγνωρίζω πέρα για πέρα!

Να είσαι επίσης καλά...

TikTakΝέο Μέλος
18/11/2005, 00:15:01
Ενα βουητο,χωρις να μου ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο,το εχω και εγω οταν βρεθω σε χωρο οπου υπαρχει απολυτη ησυχια.

Π.χ. στο σπιτι βραδυνες ωρες,και με γενικη διακοπη ρευματος.

Τις υπολοιπες ωρες υπαρχει ενα ενυδρειο σε λειτουργια,το οποιο παραγει καποιους μικροθορυβους οποτε το βουητο περνα απαρατηρητο.

Δοκιμασε κατι αναλογο, π.χ. αν εχεις το pc στο υπνοδωματιο,κλεινε μονο την οθονη,και ασε τον σκληρο και τα ανεμηστηρακια να δουλεουν.

Ισως αν υπαρχει ενας μικρος θορυβος το βουητο για το οποιο παραπονιεσαι να περνα απαρατηρητο

galazia_sfairaΜέλος
18/11/2005, 10:45:10
... το θέμα ειναι να δουμε απο τι προέρχεται ότι μας ενοχλει κι όχι να κανουνουμε ότι δεν ακουμε ή δεν το βλεπουμε γαιτι καποια στιγμη αυτο δεν θα ειναι εφικτό και τότε θα αντιμετωπισουμε όχι μόνο το σύμπτωμα αλλα και τα αποτελεσματα του.Αξίζει να βρούμε την αιτία σε ένα σύμπτωμα καισίγουρα υπαρχει....