ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Μορφέας30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΜορφέαςΜέλος
25/02/2006, 13:05:21
Παρακαλώ πολύ ας μην ανοίξει διάλογος με το συγκεκριμένο μέλος έως ότου απενεργοποιηθεί ο λογαρριασμός του ή συνέλθει και σβηστούν τα υβριστικά μηνύματα΄.

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Edited by - Μορφέας on 25/02/2006 13:06:36

25/02/2006, 14:44:59
quote:
Unseen μου και Αμαλία μου ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου δώσατε, να είστε καλά.

Πυραμιδούλα, εγώ σε ευχαριστώ που στάθηκες αφορμή να ανοίξω για λίγο το χρονοντούλαπο...

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

25/02/2006, 14:47:17
quote:
Παρακαλώ πολύ ας μην ανοίξει διάλογος με το συγκεκριμένο μέλος έως ότου απενεργοποιηθεί ο λογαρριασμός του ή συνέλθει και σβηστούν τα υβριστικά μηνύματα΄.

Γιατρέ μου, υπάρχει περίπτωση θεραπείας;

(όλα ok με το φίλο μας).

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

ΜορφέαςΜέλος
25/02/2006, 14:55:58
Αμαλία... μόνο η θεραπεία του ηλεκτροσόκ κάνει καλό σε αυτές τις περιπτώσεις

ΜορφέαςΜέλος
25/02/2006, 15:03:54
Λοιπόν... από την χθεσινή μας "συνάντηση"

Ρούλα θέλω να σε ρωτήσω κάτι, έχεις κάνει ιατρικές εξετάσεις για το πρόβλημα στην μέση σου;
Έχεις κάποια μετατόπιση σπονδύλων;

Να θυμάσαι οτι η θεραπεία αυτή θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα το βράδυ.

Όταν μπορέσεις πες μας και σε τι κατάσταση βρίσκεσαι.

Να είσαι καλά

25/02/2006, 19:20:42
Γειά σας παιδιά.

Είμαι πολύ καλά, έχει ξεπιαστεί και η πλάτη μου. Προσέχω ακόμα και δεν κάνω ταρζανιές, αλλά περπατάω το ίδιο με πριν μπορώ να σηκωθώ πιό γρήγορα και να ξαπλώσω μπρούμυτα σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Τι να πω ευχαριστώ όλους σας, σε γεμίζει ελπίδα ότι στο τσακ και χωρίς τυμπανοκρουσίες άνθρωποι μπορούν να τρέξουν για βοήθεια.

Να σας πω τώρα για την στιγμή της ομαδικής θεραπείας.
Κατάλαβα την ενέργεια γιατί ένοιωσα κάτι να ανεβαίνει μέχρι το λαιμό μου και να καίει, σαν φωτιά. Δεν κράτησε πολύ αλλά ήταν τόσο χαρακτηριστικό που ήταν αδύνατον να το μπερδέψω με κάτι άλλο.

Όταν είχε περάσει πλέον η ώρα ένοιωθα κάτι περίεργο στο λαιμό, σαν κάτι να με μπουκώνει. Δεν μπορώ να το περιγράψω καλά αλλά ήταν ακριβώς το ίδιο που ένοιωσα όταν έστειλε ρέικι η Unseen και όταν μου έκανε θεραπεία η Αμαλία.
Το ίδιο ένοιωσα για λίγη ώρα όταν σηκώθηκα σήμερα το πρωί.

Avallon μου ένοιωσες εσύ κάτι παρόμοιο την ώρα της θεραπείας?

Μορφέα μου, από την εμπειρία σου στις διάφορες θεραπείες, έχεις παρόμοιες περιγραφές?

Όσον αφορά για τις εξετάσεις όχι δεν έχω κάνει, μάλλον παίζει η μετατόπιση σπονδύλων. Αποφεύγω τους γιατρούς αλλά ίσως να ήταν φρόνιμο να κάνω κάποιες ακτινογραφίες.

another starΜέλος
26/02/2006, 00:16:00
Αφού δικό μου το μαγαζάκι, άλλος εδώ άλλος εκεί, κανείς μέσα, ας γράψω ένα τραγουδάκι έτσι στο άσχετο

Somewhere over the rainbow
Way up high
There's a land that I heard of
Once in a lullaby
Skies are blue
And the dreams that you dare to dream
Really do come true
Some day I'll wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles melt like lemondrops
Away above the chimney tops
That's where you'll find me
Bluebirds fly
Birds fly over the rainbow
Why then, oh why can't I?
Some day I'll wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles melt like lemondrops
Away above the chimney tops
That's where you'll find me
Bluebirds fly
Birds fly over the rainbow
Why then, oh why can't I?
If happy little bluebirds fly
Beyond the rainbow
Why, oh why can't I?

Αφιερωμένο σε όλους τους γλυκούς ανθρώπους (πολύ ζάχαρη πέφτει παιδιά)

Φιλάκια

Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό

UnseenΜέλος
26/02/2006, 03:04:16
Γειά σας κι από μένα

Pyramid χαίρομαι εξαιρετικά πολύ για την έκβαση της θεραπείας! Πολύ ωραία θα ήταν να μας έλεγε και η Avallon πώς κατέγραψε τη θεραπευτική δύναμη την προηγούμενη φορά. Να σημειώσω μόνο πως στο ρέικι τουλάχιστον διαφέρει η καταγραφή από άτομο σε άτομο (άλλοι νιώθουν θερμότητα, άλλοι δροσιά, άλλοι ήπια πίεση, άλλοι απολύτως τίποτα). Δεν ξέρω αν έχει σημασία ότι το πρόβλημα στη μέση σου το είδα σαν κάτι που έκαιγε μάλλον παρά σαν κάτι που ήταν σκοτεινό.

Avallon εγώ έβλεπα τις... μάγισσες του Στρασβούργου εκείνη την ώρα γιατί είχα κόσμο στο σπίτι (φίλους από το Στρασβούργο) που ξεκολλημό δεν είχαν. Κι ενώ είχα αφαιρεθεί και συζητούσαμε περί tarte flambee στις 11.02 πετάχτηκα από ένα έντονο συναίσθημα. Ζήτησα συγνώμη και απομονώθηκα για 10 περίπου λεπτά, ίσα να κάνω συνειδητά το τεχνικό κομμάτι (παρεμπιπτόντως είδα ξανά τον δράκο αμέσως μέσα στον σωλήνα). Αφήνοντας τη Ρούλα μέσα στο σωλήνα και το αστρικό μου σώμα να συνεχίζει τη θεραπεία, επέστρεψα στους καλεσμένους.

Δεν έχω ξαναεπιχειρήσει να αφήσω συνειδητά το αστρικό μου κάπου και η υπόλοιπη να είμαι αλλού. Ήταν πολύ περίεργη η αίσθηση, σα να ήμουν λειψή! Σαν κάτι διαρκώς να "έτρεχε" στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Στις 11.25 ξανα-απομονώθηκα για να κλείσω και επανήλθα πλήρης συνείδησης στις 11.35 περίπου... Δηλαδή Avallon όπως φαίνεται κάναμε βάρδιες!

Τοξοτάκι ηρέμησε λίγο βρε παιδί μου, τι τρέξιμο είναι αυτό! Το ίδιο κι εσύ another star (πώς τα πήγες ως σούπερ γούμαν;). Θα σας ενημερώσωε εγκαίρως για το πρόγραμμα της Καθ. Δευτέρας, μην ανησυχείτε.

Μορφέα, nst, πώς ήταν για σας η συνάντηση; galazia sfaira ευτυχώς που υπάρχει και το μαραφέτι του γαμπρού σου () και μπόρεσες να μας γράψεις τα νέα...

Αμαλία, γειά σου!

Την αγάπη μου σε όλους. Καλό βράδυ.
Unseen

******* Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *******

Edited by - Unseen on 26/02/2006 03:06:41

26/02/2006, 10:04:43
quote:
Αφήνοντας τη Ρούλα μέσα στο σωλήνα και το αστρικό μου σώμα να συνεχίζει τη θεραπεία, επέστρεψα στους καλεσμένους.

Πως φαίνονται οι πεπειραμένες!!
Δυστυχώς εγώ το μόνο που ένιωσα την ώρα της θεραπείας ήταν μια γλυκιά χαλάρωση πράγμα βέβαια απίστευτο αν σκεφτείτε ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή έβηχα κάθε 3 λεπτά και το σώμα μου τρανταζόταν από τις συσπάσεις... Αυτό που πρόσεξα ήταν ότι η βελτίωση ολοκληρώθηκε την τρίτη μέρα γί'αυτό άλλωστε ρώτησα και τον Μορφέα αν η θεραπεία γίνεται εκείνη τη στιγμή ή αν ολοκληρώνεται σταδιακά μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα...

Φιλάκια σε όλους!
Χριστινάκι δε μου απάντησες στο μήνυμά μου...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
another starΜέλος
26/02/2006, 13:52:47
Καλημέρα σε όλους

αγαπημένη μου Unseen, δυστυχώς η super woman δεν μπορεσε να πετάξει πάνω από τις πολυκατοικίες, άρχισε αλλά προσγειώθηκε. Με ταλαιπωρούν τρομερά κάτι πονοκέφαλοι. Είμαι με ponstan συνέχεια. Ξέρεις τι είναι να ξυπνάς από τον πόνο? Με το που σηκώνομαι πριν τον καφέ πίνω 2 πονσταν. Αλλά δεν είναι μόνο ο πονοκέφαλος. Λες και γίνεται χωρός γύρω μου. Νιώθω πολλά. Δεν ξέρω.
Επειδή ξύπνησα αργά, θα προσπαθήσω να κάνω αργότερα τον καθαρισμό όπως τον έχεις προτείνει. Τον έκανα μία φορά και ένιωσα πολύ όμορφα στο σπίτι μου. Μέχρι και vivaldi είχα βρει και είχα βάλει, που εγώ με κλασσική μουσική καμία σχέση. Πάντως ότι κάτι γίνεται γύρω μου αυτό το πιστεύω σίγουρα. Ίσως αυτό μου προκαλεί τους πονοκεφάλους.
Θα τον κάνω λοιπόν και επειδή έχω πέσει πολύ μετά θα ρίξω και μία χρυσή αύρα μπας και νιώσω διαφορετικά και να δω και τι παίζεται.

Λοιπόν φιλιά σε όλους.

Ευχαριστώ

Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό

UnseenΜέλος
27/02/2006, 09:02:19
Καλημέρα και πολύ καλή εβδομάδα

quote:
Πως φαίνονται οι πεπειραμένες!!

Είδες βρε Avallon μου; Χρόνια στο κουρμπέτι!!!
Συγνώμη που δεν απάντησα στο μήνυμά σου νωρίτερα, είπα να μη σου γράφω ξημερώματα αλλά μετά δεν κατάφερα να ξαναμπώ στο ίντερνετ...

Another star,
Πράγματι, η συγκεκριμένη τεχνική καθαρισμού είναι σπουδαία και τα αποτελέσματα υπέροχα. Χαίρομαι που τη δοκίμασες και το διαπίστωσες και η ίδια.

Με πολλή αγάπη,
Unseen

******* Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *******

SM-GIOTAΜέλος
27/02/2006, 11:14:02
Αχ πόσα ωραία πράγματα διάβασα. Έλειπα την Παρασκευή από τη δουλειά και τώρα πήγε 11 η ώρα και διαβάζω από τις 09.30. Μορφέα τι ωραία αυτά που μας είπες για την πολικότητα των ενεργειών. Θα μπορούσε να συζητάει κανείς γι΄αυτά μέρες ολόκληρες. Αλλά έχω μιά απορία. Αν ξέρεις πές μου γιατι ο Πικάσο και ο Βανγκογκ ήταν παρεμποδιστές στην εξέλιξη;
Σήμερα το πρωί έκανα τη σμαραγδί ασπίδα και χάρηκα που το κατάφερα γιατί πολύ καιρό προσπαθούσα και δεν κατάφερνα να δώ και να νοιώσω το συγκεκριμένο χρώμα.
Φιλιά σε όλους.
SM-GIOTAΜέλος
27/02/2006, 11:21:20
Another star. Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά τις τελευταίες μέρες είμαι κι εγώ συνέχεια με πονοκέφαλο και σε καταλαβαίνω.

Επίσης θέλω να σου πω ότι κάτι μου κάνει κλικ σχετικά με αυτό που έλεγες ότι κάποιος άνθρωπος σε έχει βλάψει και όταν σε διαβάζω νοιώθω μιά αναστάτωση σαν αγωνία και ταχυπαλμία. Κάπως περίεργα. Δεν ξέρω ακόμα τι γίνεται και γιατί. Φαντάζομαι ότι θα εξελιχθεί και κάποια στιγμή θα καταλάβω.
Φιλάκια και περαστικά.

ΜορφέαςΜέλος
27/02/2006, 11:57:23
Kαλημέρα σε όλες τις Νεράιδες του τόπικ...

Αγαπητή μου Πύραμιν...
πολύ χαίρομαι για την πλάτη σου, αν και περιμένω να μας πεις και σήμερα σε τι καάσταση βρίσκεσαι.

Η αίσθηση αυτή που είχες με τον λαιμό εκτός από την απλή παθολογική του αιτία που μπορεί να σημαίνει οτι υπάρχει μετατόπιση σπονδύλου στο ύψος εκείνο, έχει και μια άλλη βαθιά υποσυνείδητη και δύσκολα αντιληπτή αιτία, ένα πολύ βαθύ θέμα με τους γονείς σου που αφορά την έκφρασή σου αλλά και την σημερινή σου στάση στην ζωή.

Μπορεί να έχεις αντιληφθεί την αίτία ή μπορεί και όχι... θα σου πρότεινα να διαλογιστείς στην δεύτερη περίπτωση.

Πούμα πολύ ωραίο το τραγουδάκι σου

Ανσίν μου, η συνάντηση για μένα ήταν πολύ καλή, οι ενέργειες ήταν όλες όπως πρέπει, ο οδηγός μας βρισκόταν εκεί, και παρόλο που έβλεπα την Πυραμιντ στην αρχή να αντιστέκεται μετά αφέθηκε και όλα προχώρησαν καλά.

Γιώτα μου Καλημέρα

Χαίρομαι που σου άρεσαν τα προηγούμενα ποστ, έχουν πάρα πολύ βαθιά νοήματα.

Ο Πικάσο και ο Βαγκόκ θεωρούνται δονητικά πάρα πολύ χαμηλού επιπέδου όντα. Ήρθαν να αντισταθμίσουν την υψηλή δόνηση του Μιχαήλ Άγγελου, του Ελ Γκρέκου και άλλων και βέβαια τα κατάφεραν. Θεωρούνται τα έργα τους ως πηγές ιδιαίτερης χαμηλής ακτινοβολίας. Μην ξεχνάς επίσης οτι ήξταν και οι δύο "ψυχοπαθείς".

27/02/2006, 12:05:19
quote:
Αν ξέρεις πές μου γιατι ο Πικάσο και ο Βανγκογκ ήταν παρεμποδιστές στην εξέλιξη;

Το αυτό επιθυμώ και γω μιας και ο Βαν Γκόγκ είναι ο αγαπημένος μου ζωγράφος...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
UnseenΜέλος
27/02/2006, 12:08:38
Άσ' τα Γιώτα... κι εγώ δεν έχω καθόλου διάθεση για δουλειά σήμερα.

Μορφέα,
Πειράζει να διαφωνήσω μαζί σου; Δεν ξέρω αν ο Πικάσο και ο Βαν Γκογκ ήταν χαμηλού επιπέδου όντα αλλά το έργο τους σίγουρα δεν ήταν. Τα έργα του Πικάσο αποτελούν ευθεία αναφορά στις παράλληλες διαστάσεις και τα έργα του Βαν Γκογκ περιλαμβάνουν πάρα πολλά στοιχεία των αόρατων κόσμων... Τα έργα του Μιχαήλ Άγγελου είχαν φιλοσοφικό/θεοσοφικό βάθος, όπως και του Ελ Γκρέκο... Αυτό δεν σημαίνει ότι οι μεν είναι υποδεέστεροι των δε ούτε το αντίθετο. Όσο για την ψυχοπάθεια, ας σκεφτούμε το ενδεχόμενο οι δύο αυτοί άνθρωποι να εκτέθηκαν σε ενέργειες που δεν άντεξαν...

Με πολλή αγάπη,
Unseen

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****

galazia_sfairaΜέλος
27/02/2006, 12:12:17
Kαλημερα καλημέρα όλη μερα σε ολους μας!!!!!!
Χαίρομαι να σας διαβ'αζω την Δευτέρα που ερχομαι .....μουλειπετε βρε παιδι μου αμάν.
Μωυση μου ο καπνός που εγω ειδα στο σωληνα πανω απο το σώμα της πυραμίδας τι μπορει να υποδηλωνει,μπορειε να ειναι η αντισταση που προέβαλε ή ο εξαγνισμος αποτην αποδοχή της ενέργειας?

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

ΜορφέαςΜέλος
27/02/2006, 12:13:19
Ανσίν... δεν θα ήθελα να μπερδέψουμε των χαμηλών δονήσεων ακτινοβολία με τον όρο υποδεέστερος. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την υψηλή τεχνική και τον αποσυμβολισμό των έργων των δύο αυτών ζωγράφων. Απλά οι μεν υπηρετούν την δεξιά ατραπό και οι δε την αριστερή.
Αν θυμάσαι το δέντρο της ζωής... οι μεν εξυπηρετούσαν την άνοδο και οι δε την κάθοδο με στόχο φυσικά και πάντα την ισσοροπία.

Edited by - Μορφέας on 27/02/2006 12:16:36

ΜορφέαςΜέλος
27/02/2006, 12:15:13
Γαλάζια Σφαίρα Καλημέρα , ο καπνός που είδες στον σωλήνα είναι πολύ καλό σημάδι οτι η Πύραμιντ καθάριζε από την συσσωρευμένη ενέργεια που της δημιουργούσε το πρόβλημα

UnseenΜέλος
27/02/2006, 13:03:21
Μορφέα,

Πράγματι επ' αυτού δεν μπορώ να διαφωνήσω!

Με πολλή αγάπη,
Ανσίν

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****