- ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Τα δύο θέματα στα οποία ΣΕΡΑΠΙΣ υβρίζεις όσους διαφωνούν μαζί σου τα διάβασα. Δεν ξέρω καν εάν υπάρχει λόγος άλλης τοποθέτησής μας επί του ζητήματος του αιτήματος διαγραφής (ή... "διαγαφής") του λογαριασμού σου, μιας και φρόντισες να ξεκαθαρίσεις με τη στάση σου ποιος αξίζει να μείνει και ποιος να φύγει από τις συζητήσεις.
Οπότε, το αίτημά σου γίνεται ΔΕΚΤΟ.

Στην ποιοτητα και την αναζητηση της ,υπαρχει η αισθηση του μυσττηριου...
Εκει την εχουν πατησει dms,νικομαχος και κηφεας...
Ακολουθοι ψευτο-αυθεντιων εχασαν τη δημιουργικοτητα τους
γιατι εχασαν αυτη την αισθηση μυστηριου...
Πλεον νομιζουν πως ξερουν πολλα και οι συνομιλητες τους ελαχιστα...
Τοτε γιατι διαβαζουν τα φορουμ και απαντουν?
Κατι σε λαγνεια μου κανει...
Τελικα αυτο το συναισθημα παιρνει πολλες μορφες΄.
Προς Σοφια και αμαλια(επειδη δεν εχουν ποιοτητα)

Να θυμασαι Αμαλια η διαθεση για μη σοβαροτητα και παιδικοτητα δεν ειναι αιτιες για μπαν.
Edited by - panosfromlydian0 on 25/07/2014 08:22:36
quote:
Θα μπορούσες να είσαι τίμιος, και όχι δήθεν, και να πείς πως το πρόβλημά σου είναι με εμένα και τον Νικόμαχο.
Εσεις οι δυο εισαστε οι πρωτεργατες
Απο πισω ομως σας ακολουθουν καμποσοι , και επιπλεον ,που ειναι και το πιο σκανδαλωδες , τα συντονιστικα οργανα
quote:
Δεν το έκανες, αλλά προτίμησες να υιοθετήσεις μια στάση πιό ουδέτερη, τάχα μου αποστασιοποιημένη και συγκαταβατική
Η σταση μου δεν ειναι ....ουτε αποστασιοποιημενη , ουτε και συγκαταβατικη
Το γεγονος οτι , σταματαω να γραφω , μου στερει ηδη πραγματα , που θεωρω σημαντικα
Δεν γινεται ομως αλλιως
Καποιος πρεπει να δειξει και να διαμαρτυρηθει για ολα αυτα που γινονται
Εγω διαλεξα αυτον
Αυτος ειναι ο μονος τροπος που εχω να το κανω , και πιστεψε με τον πληρωνω
Και βεβαια , με το να βριζει καποιος , [για να μην ειναι δηθεν οπως λες ], και να συμπεριφερεται με τους γνωστους τροπους , απλα , ειναι χωρις κανενα νοημα , τις περισσοτερες φορες
Απαραιτητο μεν καποιες φορες ,[ για να χτυπησει τον συναγερμο ] αλλα ανωφελο ,και αντιπαραγωγικο , οταν συνεχιζεται , χωρις ελεγχο , απλα για να εκφραστουν εσωτερικες εντασεις
Τον συναγερμο , ηδη , καποιοι τον χτυπησαν , και καλα εκαναν
Εγω καταδυκνειω , την εστια της πυρκαιας
Αυτα που γραφω , τα απευθυνω στην ΑΜΑΛΙΑ , που θεωρω οτι ειναι η μονη με στην οποια μπορω να απευθυνθω αν μπορω ετσι να το πω
quote:
Κατά τη γνώμη μου, αυτή η επιλογή σου είναι εντελώς δήθεν, όπως άλλωστε πιστεύω και για τη συνολική σου συμμετοχή στο esoterica.Προσωπικά πιστεύω, πως δεν έχεις τίποτα να πεις, παρά κάτι ομιχλώδεις θεωρίες σε γλυκανάλατο ύφος και ερμαφρόδιτη προσέγγιση. Αυτή φυσικά είναι απλώς η άποψή μου, συν το οτι θεωρώ εντελώς γλοιώδη τον τρόπο με τον οποίο ψάχνεσαι να τσιμπήσεις "μαθητές", για ποιός ξέρει τί διάολο μαθητεύσεις.
Οτι πεις !!!!!!!!!!!!!!
quote:
ΣΕΡΑΠΙΣ:
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΥΠΟΠΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΛΕΥΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΘΛΙΟΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την κοροϊδία
ζητώ επίσης συγγνώμη για τις ψευδής υπηρεσίες που σας ταξαμε...
Παρακαλώ πολυ να περάσετε απο το ταμείο να πάρετε τα χρήματα σας πίσω.
Τελικά μετα απο 13+ χρόνια βρέθηκε μια ομάδα 2-3 ατόμων και ξεσκέπασε
το πανούργο σχέδιο μας...
Γατάκια...
Ειναι οτι δεν εχεις την ψυχικη δυναμη να αντιταχθεις
απεναντι στον τραμπουκισμο.
Απεναντιας τασσεσαι υπερ του.
Κατι που σου στερει ανδρισμο...
Φαντασου την εικονα μιας παρεας ,οπου το καλο παιδι φοβαται να βγαλει απο την παρεα τους τραμπουκους,γιατι ολοι γυρω φαινεται να τους σεβονται.
Το καλο παιδι και οι γυρω απλως ειναι αδυναμοι και φοβουνται να ταχθουν απεναντι στο κακο...
Το θεμα ειναι οτι το καλο παιδι εδω ειναι διαχειριστης ,κατι που δεν κολλαει στην κατασταση.
Στην παρεα δεν θα ηταν διαχειριστης.
Το esoterica είναι ένα site που θα μπορούσαμε να ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ απόψεις και εμπειρίες και αντ' αυτού πλακωνόμαστε μεταξύ μας.
Μικρογραφία της κοινωνίας και εδώ.
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε οτι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, οτι συνδεόμαστε, οτι είμαστε συνοδοιπόροι.....
Να σφαζομαστε μεταξυ μας,τη στιγμη που μπορουμε να αλλυλοβοηθηθουμε....
Αισχος ειμαστε....
αποτέλεσμα θετικό θα υπάρξει όταν μέσα από τα προβλήματα αποκτήσουμε υπομονή και ταπεινοφροσύνη.
δηλαδή λιγότερο εγωισμό και περισσότερο Αγάπη.
κεντρικό ρόλο δια-παιδαγωγού στον Χριστιανισμό έχει ο Διάβολος με την παρέα του.
χωρίς τον διάβολο ο άνθρωπος δεν θα γινόταν ποτέ Άνθρωπος.
Αν λοιπόν "εγώ" σας ενοχλώ συνεχώς και παίζω τον ρόλο του διαβολέα ή της παρέας του, τότε έχετε μια καλή ευκαιρία να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι, αντί να γκρινιάζετε για τα κακώς κείμενα...
βέβαια το να με αντιμετωπίσετε με Αγάπη, ταπεινοφροσύνη και υπομονή είναι το δύσκολο, το εύκολο είναι να γινόμαστε μπινελικοδρόμιο αυτο-ικανοποιώντας το Εγώ του Γνώστη...
Ειρήνη υμίν και ημίν να ούμε...