- ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
quote:
Κι επειδή αρκετοί φίλοι με ρωτούν αν αξίζει το κόπο να γραφτούν εδω
Και τί είναι μωρέ το esoterica? Πλυντήριο είναι και σε ρωτάνε? Αν ήντουνε φθηνό, οικονομικό στη χρήση, αν κάνει θόρυβο, αν καθαρίζει καλά, στη λεύκανση πως τό'χει και τα τοιαύτα?
Δηλαδής, αυτοί οι φίλοι, που είναι και αρκετοί, ματάκια δεν έχουσι? Ίντερνετ σύνδεσις? Αφού ο Αντώνης είπεν, πως όλοι θα έχουσι σύνδεση. Μην βγάζεις και τον Αντώνη ψεύτη...
quote:
θα φροντίσω να τους κατατοπίσω σχετικά για να μην πάθουν κι αυτοί αυτά που έπαθα εγω
Δηλαδή, δηλαδή, τί ακριβώς έπαθες? Εκτός και εννοείς, που έχεις ξεχέσει το κόσμος όλον κι εχάλασες το κάρμα σου, που όπως λες, συνήθως δεν του ξηγιέσαι έτσι.
Τί να πω. Βρε συ, μήπως είσαι αλλεργικός στις ερωτήσεις? Για ψάχτο. Δεν ξέρεις ποτέ.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Α) γιατι ηθελα να δωσω τα σεβη μου στον ενα αληταρα ονοματι DSM, μιας και σε δεκα αραδες ειχε περιγραψει την κοσμοθεωρια μου σχεδον.
Β) για να τρολλαρω τον αλλο αληταρα ονοματι Νικομαχο, του οποιου η καυστικη γλωσσα δεν αφηνει ουτε καθυστερημενο γιδοβοσκο ασυγκινητο.
Γ) και πιο βασικο, για να θετω ερωτησεις σε θεματα που γουσταρω να ρουφηξω γνωση αλλα και για να διαφωνω σε θεματα που τυγχανει να ψιλοκατεχω. Συμφωνοι μεχρι εδω??''
Aκου πουτανακι ...χαχαχα
Εδω ειναι φορουμς.
Οχι σελιδα για να γινεσαι υγρη με τα λογια των ''κακων''...
Κακων,ετσι οπως τους φανταζεσαι να σου συμπεριφερονται και να αναβεις...
Εγω ειπα οτι εχω να την παιξω 130 μερες(που ειναι και εσωτεριστικη πρακτικη ουτως η αλλως) και εκανα ενα αστειακι
και εφαγα μπαν μεχρι τελη αυγουστου..
Και η Αμαλια εξακολουθει να κραταει τη συμμορια ...
Για αυτο και εσυ Αμαλια εισαι μια καριολα ...Αυτο εισαι.
Ο χρονος και οι πραξεις σου εδειξαν αυτο...
Το υπολοιπο μηνυμα της Σοφιας,δεν το διαβασα μιας και φανταζομαι οτι ειναι μια εκλογικευση απο μερους της ,της προσπαθειας να δικαιολογησει τη μαλακισμενη της φυση και να ανεβει μονη της στο βαθρο που εφτιαξε για τον ευατο της...
Τους διωξατε ολους που ασχολουνται με τον εσωτερισμο ,πουτανακια.
Με τον τροπο σας,τον πουτανιστικο...
Ας μεινει το κακο και η πουτανια στο φορουμ...
Ανεκαθεν αυτα κυριαρχουσαν.
Εμεις σας τα βγαζουμε στην επιφανεια ,για να σας απομυθοποιουμε ,εσας και ολοι την κοινωνια.
Ποτε μην ασχοληθειτε με τις κουτσουλιες των πουτανων και των ανδρων(beta males-dsm,νικομαχος) .
Η ζωη εχει μεγαλυτερη αξια.
Περπατα σιγα μακρια τους και δες την ελευθερια μπροστα στη ζωη σου...
Σαν και αυτους υπαρχουν πολλοι.Το φορουμ ειναι μικρογραφια της κοινωνιας.
Edited by - panosfromlydian6 on 24/07/2014 15:12:24
ουκ έστι θεραπεία.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Απέχεις από την μαλακία και με τους 6 λογαριασμούς σου? Ρωτάω, γιατί ειδικά με τους τελευταίους, πάει σύννεφο...
Το ενδεχόμενο να είσαι απλώς από τους "άλλους", το έχεις εξετάσει καθόλου? Δεν είναι κακό, ξέρεις. Μπορεί να σου ανοίξει και πόρτες στη showbiz.
Το οτι μπαίνεις στη διαδικασία να σχολιάσεις με τι....ανάβω, είναι λίγο άρρωστο μωρέ.
Μιας και γουστάρεις φτήνια και ξεφτιλίκι, θα μιλήσω στη γλώσσα σου.
Είσαι 23 όπως έχεις δηλώσει, τράβα λοιπόν κάντην λάστιχο για λίγες μέρες. Να ξελαμπικάρεις. Να σου φύγουν τα νεύρα.
Όσο για μένα, αν γινόμουν...υγρή με τα λόγια των "κακών" που ηλικιακά και μόνο είναι πατεράδες μου, θα είχα τρομερό πρόβλημα. Ανάλογο του δικού σου υποθέτω. Ειλικρινά.
Καταλήγοντας το λοιπόν Πανούλη, το σχόλιο σου έγινε τζάμπα και βερεσέ, μιας που ούτε λογική είχε, ούτε και που με ανατσουτσούριασε.
Κοίτα να εστιάσεις στο που θα διοχετεύσεις όλη αυτήν την σεξουαλική ενέργεια που συσσωρεύεις, γιατί σε κόβω με κακά ξεμπερδέματα.
ειλικρινά, μπράβο για την ψυχραιμία σου και για την αξιοπρεπή (+ εύστοχη) απάντησή σου.
Θα επανέλθω σε αυτό και στα άλλα θέματα, αργότερα όμως, διότι όπως άλλωστε λέει και ο ΣΕΡΑΠΙΣ, έχουμε πάει για τα "μπανάκια μας"*.
(διότι ως γνωστόν, οι άνθρωποι που διαχειρίζονται ένα forum δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν, δεν έχουν ούτε καριέρα, ούτε οικογένεια, ούτε οτιδήποτε άλλο, οπότε όταν δεν έχουν τον απαιτούμενο πολύ χρόνο που χρειάζεται για κάποια πράγματα ώστε να μη γίνουν βιαστικά, είναι επειδή έχουν πάει για μπάνια)

quote:
Έγινε επέμβαση στο μήνυμα λόγω προσβλητικών εκφράσεων
που αρμόζουν σε χαμαιτυπείο και όχι σε σοβαρό χώρο συζητήσεων24/7/2014
Λοιπον ....φιλη Αμαλια [και το ενοω ]γιατι ετσι αισθανομαι , και θα ηθελα ,να πω και εγω την αποψη μου ,.......ισως την τελευταια
Και κατ αρχην , διαφωνω με την εκφραση ''σοβαρο χωρο συζητησεων ''
Σε καμμια περιπτωση δεν θα εδινα αυτον τον χαρακτηρισμο
Ο λογος ειναι προφανης
Δεν μπορει να αποκαλειται'' σοβαρος χωρος'' , καποιος χωρος , ο οποιος ,
, στην τελικη , σαν μονο , η σαν κυριο σκοπο , εχει την διασκεδαση συγκεκριμενων ατομων
ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !!!!!!!!!!!!
Μονο ετσι θα μπορουσα να χαρακτηρισω , την διαθεση και την γραμμη που ακολουθειται εδω απο καποιους
Και βεβαια, δεν θα εδινα αυτους τους χαρακτηρισμους , εαν , δεν υπηρχε η αμεριστη υποστηριξη , και καποιες φορες μαλιστα καταφανεστατη , απο συντονιστη
Αυτο δεν το αμφισβητει νομιζω κανεις
Πες μου ρε συ Αμαλια .........εσυ πως θα χαρακτηριζες ενα χωρο , που περιμενει τον καθε ανυποψιαστο , να τον χρησιμοποιησει , κοροιδευοντας χλευαζοντας , και ολα τα ''αζοντας ''
Και μαλιστα με την υποστηριξη ''συντονιστων ''
Και οταν βεβαια , το θυμα αντιληφθει , τι γινεται , και αρχισει και αυτος -η να ανταποδιδει διωχνεται
Δεν ειναι αδικο αυτο ;
Το φορουμ αυτο θα μπορουσε να ονομαστει ''ελατε να σας καροιδεψουμε '' ''να σας ειρωνευτουμε ''κλπ .....ΟΧΙ ΟΜΩΣ ESOTERICA
Γιατι ρε Αμαλια .....για να διασκεδασουν καποιοι
Επειδη ειναι παλιοι , ....επειδη ισως εχουν καποια σχεση με το φορουμ
Θα ηταν πιο τιμια και ισως και πιο σοβαρο , το φορουμ αυτο να ειχε ενα αλλο ονομα
Εγω βεβαια ξαναλεω οτι εχω αποκομισει τα μεγιστα εδω μεσα , και για αυτο το εσοτερικα , θα ειναι παντα μεσα μου συνδεδεμενο , με πραγματα σημαντικα και βεβαια σοβαροτατα
Απο την αλλη μερια , επισης , δεν συμφωνω με την συμπεριφορα καποιων , που βριζουν και συμπεριφερονται με τροπο τελειως απαραδεκτο , επειδη θεωρουν οτι αδικηθηκαν
Στο κατω κατω , οπως και εσυ ειπες , το φορουμ ειναι ιδιωτικο
ΣΙΓΟΥΡΑ υπαρχει καποιος λογος , για ολα αυτα που γινονται
Ειμαστε πολυ μικροι , για να πουμε πως θα επρεπε να ειναι τα πραγματα , και να ειμαστε σιγουροι για αυτο
Εγω θα συνεχισω να παρακαολουθω το φορουμ , και επλιζω να βρεθει καποια καλυτερη φορμουλα
Βεβαια φωνή βοώντος εν τη ερήμω
Αγαπητέ Χρήστοχατζ ειναι πλέον πασιφανες ότι οι δυο αυτοί τραμπούκοι εχουν την αμέριστη υποστηριξη των διαχειριστών
Τον λογο δεν τον ξερω , τον ξερουν ισως καλυτερα οι ιδιοι οι διαχειριστες
Είναι προφανες ότι εχουν την αδεια των διαχειριστων να χλευαζουν και ναβριζουν
Οσο για την Αμαλία , απο τη στιγμη που θεωρεί αυτό :
quote:
Είσαι 23 όπως έχεις δηλώσει, τράβα λοιπόν κάντην λάστιχο για λίγες μέρες. Να ξελαμπικάρεις. Να σου φύγουν τα νεύρα.
Όσο για μένα, αν γινόμουν...υγρή με τα λόγια των "κακών" που ηλικιακά και μόνο είναι πατεράδες μου, θα είχα τρομερό πρόβλημα. Ανάλογο του δικού σου υποθέτω. Ειλικρινά.
ως αξιοπρεπή και εύστοχη μαλιστα απάντηση , μαλλον καποια πράγματα αρχιζουν να μπαινουν τη θεση τους και οι ρητορείες περι του φορουμ που φτιαχθηκε με αγαπη και μερακι πανε περιπατο.
ΠΡΟΦΑΝΩς ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΕΥΔΩς ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ .
.
Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
Στα 4 χρόνια συμμετοχής μου, έχω λάβει εύσημα, αλλά και παρατηρήσεις από την διαχείρηση.Εχω στο "ενεργητικό" μου 5 κίτρινες κάρτες προσωρινής απενεργοποίησης του λογαριασμού μου, πράγμα που αποδεικνύει την ευθυκρισία της Δ.Ο., αλλά και την ανοχή της.
Αυτά γιά να σταματήσει η κλάψα, της ιδιαίτερης μεταχείρησης.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αντιλαμβάνομαι που δεν μπορείς να παραθέσεις κάποιο quote στο οποίο σε βρίζω.
Θα μπορούσες τουλάχιστον να μου εξηγήσεις τί ήταν αυτό που σε ενόχλησε στο κείμενο του ασταθούς δίσκου?
Υ.Γ. Αν η Σοφία ήταν κόρη σου και κάποιος mitsosfromfrygian της έγραφε αυτά που γράφτηκαν εδώ, πως θα την χαρακτήριζες την απάντησή της?
Εγώ ρε φίλε που σε ειρωνεύτηκα και με έψαλλες;
Η πλάκα είναι ότι αν θες να ψάχνεις παλιό θα έπρεπε να ψάχνεις για μένα, που διαβάζω τα θέματα του εσωτέρικα από την εποχή που τα άνοιγε ο pyramid, και συζητούσανε η Αφροδίτη με τη Gretel ευγενικά ακόμη.
Κοίτα τώρα δίπλα πόσα ποστ έχω.
Μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου στο ότι ο Νικόμαχος είναι εριστικός,και ότι ο DSM ήταν επιθετικός ως προς τα λεγόμενα σου, και μόνο ως προς αυτά.
Αλλά ρε φίλε κανείς δεν σε έβρισε.
Εγώ είχα τις ενστάσεις μου και οι υπόλοιποι κράζανε τα πιστεύω σου.
Το ότι θεωρείς ότι έχεις κάποιες γνώσεις δεν σημαίνει ότι οι άλλοι πρέπει να σου πούνε ναι έχεις δίκιο μεγάλε εσύ τα ξέρεις σωστά.
Και θα υπάρξουν ενστάσεις, και ειρωνίες, το θέμα είναι να μένουμε στις απόψεις και να μην το γυρίζουμε στο προσωπικό.
Αυτό ισχύει για όλους μας και όχι μόνο για σένα.
Σε αυτά που σου είπε ο DSM, θα μπορούσες να του απαντήσεις στο ίδιο ύφος αφού σε χάλασε τόσο, ισχυροποιώντας τις θέσεις σου, αλλά προτίμησες να αρχίσεις τα μπινελίκια.
Αυτό φίλε μου δείχνει αδυναμία και έλλειψη επιχειρημάτων. Και αυτό είναι δική σου ευθύνη.
Μπες και μόνος σου σε θέματα όπως η κούφια γη να δεις τι ειρωνικό ύφος έχουν αυτοί που του φαίνεται χαζομάρα, και με τι ωραία επιχειρήματα οι υποστηρικτές της κερδίζουν το σεβασμό ακόμα και από τους επικριτές τους χωρίς μπινελίκια χωρίς τίποτα.
Μπες σε θέματα όπως το μεταναστευτικό και οι ξένοι να δεις τι μου σέρνει ο Macedon και πόσο ωραία του απαντάω.
Τα μπινελίκια δεν είναι απάντηση. Αν είσαι σίγουρος για αυτά που λες υποστήριξε τα.Αν όμως δεν είσαι, μην τα γράφεις γιατί σε περίπτωσηπου κάνεις λάθος θα πάρεις στο λαιμό σου πολά παιδάκια που οι γνώσεις τους είναι ελλιπείς.
Και γω φίλε έχω γράψει ότι έχω δει καλλικάτζαρους, και μπήκα εδώ μέσα για δράκους και νεράιδες και ξέρω ότι κάποιοι θα το διαβάσουν και θα γελάνε. Το κάνω όμως εν γνώσει μου. Δεν θα αρχίσω τα μπινελίκια σε οποιον μου ζητήσει τα ρέστα. Θα του πω φίλε συγνώμη δεν έχω αποδείξεις, θα το γυρίσω στις άλλες συχνότητες μπλα μπλα και το θέμα θα καταλήξει στο πουθενά. Αυτό όμως είναι εν γνώσει μου. Αντιδράσεις του στυλ άντε γαμήσου ρε μαλάκα της έκοψα στα 18 μου.
Αυτό που δεν θες να καταλάβεις και είναι ότι όταν λες κάτι πρέπει να περιμένεις και τον αντιλογο, ο οποίος μπορέι και να μη σου αρέσει.
Τέλος πάντων δεν έχω να προσθέσω κάτι.
quote:
Ιταλος
Μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου στο ότι ο Νικόμαχος είναι εριστικός,
Τι κι αν είμαι εριστικός Ιταλε?
Η εριστικότητά μου, αλλάζει τίποτα στην αλήθεια των λόγων μου?
Αλλάζει τίποτα στην πραγματικότητα της κοινής λογικής, την οποία υποστηρίζω, απέναντι σε ημιμάθειες και αρλούμπες?
Το ότι είμαι εριστικός, σημαίνει ότι ο Χριστος Ελ έλεγε αλήθεια, όταν υποστήριζε πως ο ήλιος γυρίζει γύρω από την Γη?
Δεν διαφωνώ με την δική σου προσέγγιση, στους "ασταθείς" τύπους του φόρουμ, αλλά δεν πρέπει κι εσύ να διαφωνείς με την δική μου.
Επειδή υπάρχουν τύποι που την ακούν μόνο με τον τρόπο σου και τύποι που την ακούν μόνο με τον δικό μου.
Και υπάρχουν και τύποι, που δεν την ακούν με κανένα τρόπο.
Π.χ Σέραπις, panosfromπουθενά, πανπαμιτσα και μερικοί άλλοι πιό σόφτ!!!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
το πρώτο είναι ή το τελευταίο?
Τώρα για τους περαστικούς, που είδαν φως και μπήκαν.
Όχι άλλο κάρβουνο πατριώτες!
Το "exit" όπως ο νόμος ορίζει είναι φωτεινότατο, κι εύκολα προσβάσιμο.

quote:
Λοιπον ....φιλη Αμαλια [και το ενοω ]γιατι ετσι αισθανομαι , και θα ηθελα ,να πω και εγω την αποψη μου ,.......ισως την τελευταια
Και κατ αρχην , διαφωνω με την εκφραση ''σοβαρο χωρο συζητησεων ''Σε καμμια περιπτωση δεν θα εδινα αυτον τον χαρακτηρισμο
Ο λογος ειναι προφανηςΔεν μπορει να αποκαλειται'' σοβαρος χωρος'' , καποιος χωρος , ο οποιος ,
, στην τελικη , σαν μονο , η σαν κυριο σκοπο , εχει την διασκεδαση συγκεκριμενων ατομων
Θα μπορούσες να είσαι τίμιος, και όχι δήθεν, και να πείς πως το πρόβλημά σου είναι με εμένα και τον Νικόμαχο. Δεν το έκανες, αλλά προτίμησες να υιοθετήσεις μια στάση πιό ουδέτερη, τάχα μου αποστασιοποιημένη και συγκαταβατική. Κατά τη γνώμη μου, αυτή η επιλογή σου είναι εντελώς δήθεν, όπως άλλωστε πιστεύω και για τη συνολική σου συμμετοχή στο esoterica.
Προσωπικά πιστεύω, πως δεν έχεις τίποτα να πεις, παρά κάτι ομιχλώδεις θεωρίες σε γλυκανάλατο ύφος και ερμαφρόδιτη προσέγγιση. Αυτή φυσικά είναι απλώς η άποψή μου, συν το οτι θεωρώ εντελώς γλοιώδη τον τρόπο με τον οποίο ψάχνεσαι να τσιμπήσεις "μαθητές", για ποιός ξέρει τί διάολο μαθητεύσεις.
Στα λέω μπέσα τώρα, κι εκτίμησε τουλάχιστον που δεν κάνω την κότα. Φυσικά δέχομαι πως σε έχω πει ηλίθιο, και μάλιστα κατ' επανάληψη. Για την ακρίβεια, κι εσύ κι εγώ ξέρουμε, πως δεν το εννοώ ακριβώς έτσι, αλλά σου κάνω τράτο που τουλάχιστον συντακτικά είσαι επαρκής. Τις περισσότερες φορές.
Ξέρεις όμως, γιατί σε θεωρώ ηλίθιο? Πάρε μια ιδέα, που άλλωστε από εκεί ξεκίνησε η συμπάθεια:
Θέμα: Τι είναι φιλοσοφία;
Θεματοθέτης: Αμαλία.
Link: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=11816
Απάντηση xristosxatz,
27/12/2013, 02:18:53:
quote:
Αν και αυτοκλητα θα εκφρασω και εγω την γνωμη μου
Κατ αρχην η λεξη φιλοσοφια για μενα υποδειλωνει την προσπαθεια που καταβαλει ο ανθρωπος που ειναι φιλος της σοφιαςΤο λεει και η λεξη
Σκοπος του ειναι να γνωρισει και να εναρμονιστει με τις αρχες που διεπουν το αγαθο ,την ευρυθμη λειτουργια ,την αρμονια κλπ
Και βεβαια απο τον καθε μυστη- φιλοσοφο ,ειναι δυνατον αν πραγματικα το θελησουμε να υιοθετησουμε ''κολπακια''η ιδεες για το πως θα προσεγγισουμε αυτην την εργασια
Αλλωστε αυτος ειναι και ο πιο αρμοδιος να δωσει τις πιο υπευθυνες συμβουλες -κατευθυνσεις επειδη η αφιερωση του στο συγκεκριμενο θεμα τον καθιστα ''ειδικο ''
Ουσιαστικα ομως, αν θελουμε να γινει κατι τετοιο, θα πρεπει να ξαναανακαλυψουμε αυτα τα οποια εχουμε ακουσει ''κολπακια η ιδεες''Απο την στιγμη που κατι εχει κατανοηθει ,οσο αφορα τον τροπο λειτουργιας του,[βλεπε πρακτικη της Βιπασσανα ]εστω και εν μερη, ειναι ΚΑΙ κτημα, αυτου που εχει καταβαλει την προσπαθεια να το κατανοησει
Εχει πλεον γινει ενα εργαλειο !!
Ειναι δηλαδη και δικο του πλεον, να το χρησιμοποιησει, με τον τροπο που αυτος επιλεγει
Οσο τωρα, για το αν ο ανθρωπος που αφιερωνει την ζωη του στην φιλοσοφια ,μπορει να λεγεται θρησκευομενος , αν και αυτο ειναι μια ακομα ονομασια, και ως εκ τουτου δεν εχει και μεγαλη σημασια ,για μενα και παλι ειναι ο μονος ουσιαστικα, που μπορει ''επαξια να φερει αυτον τον χαρακτηρισμοΟ λογος ειναι οτι αυτος ασχολειται και ενδιαφερεται ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΚΛΠ με ποιο τροπο θα το προσεγγισει και δεν αρκειται σε απλες θεωρησεις ,στις οποιες τελικα να καθισταται ενας απλος οπαδος-ακολουθητης
Σκεφτειται !!Οι ανθρωποι ακουνε και παιρνουν θεωριες απο οπουδηποτε ,ειτε αυτο ειναι θρησκεια, ειτε εσωτεριστικο κινημα ,και το κανουν σημαια !!
Στις περισσοτερες των περιπτωσεων ξεχνιεται και η ευρυθμη λειτουργια και το αγαθο
Και δεν με χάλασε που αερολογείς, με χαλάει που το παίζεις δάσκαλος και γνώστης, και μαζεύεις τον κάθε παπάρα, μόνο και μόνο επειδή δεν καταλαβαίνει αυτό που δεν καταλαβαίνεις κι εσύ. Κι αυτό που δεν καταλαβαίνετε όλοι μαζί, το ονομάζετε εσωτεριστικό. Κι αφού το ονομάζετε έτσι, πρέπει να το αναλύετε στο esoterica. Και να ψαρεύουν ψάρια οι ψαράδες. Που δεν ξέρουν να δολώσουν.
Εγώ μίλησα μπέσα. Με ονόματα και διευθύνσεις.
Ευχαριστώ πολύ φίλε αθεροβαμονα που τουλάχιστον ΕΣΥ ειχες το θάρρος να παραδεχτέίς ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕς , ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Προφανως της ιδίας κατηγορίας και του ιδίου ήθους εισαι κι εσύ και οι υπόλοιποι συντονιστες εδω μεσα τους υπόλοιπους τραμπούκους.
Δε ξερω κι όλας μηπως τους υπαγορευεται κι εσεις υβρεις και χλευασμους που δεν μπορειτε να πειτε κατευθειαν λογω της δηθεν αμεροληπτης θεσης σας.
Τουλάχιστον εσυ το παραδεχτηκες ενω καποιοι αλλοι ακομη και τωρα ποιουν την νησσαν.
Τι φοβαστε αραγε , οτι θα φανερωθεί το αληθινό σας πρόσωπο ;;
Θυμίζετε μια πορνη που φορα ακριβα αρωματα για να κρυψει το ποιόν της , ενω ο κωλος της ειναι ακάλυπτος και διακριτος σε όλους .
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΥΠΟΠΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΛΕΥΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΘΛΙΟΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
.
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
Edited by - ΣΕΡΑΠΙΣ on 25/07/2014 04:52:39
Διαφωνώ σε δύο πράγματα με τον Αλβέρτο.
1. Την ΓΘΣ και
2. << η βλακεία είναι ανίκητη >>
Εσύ, αν και είσαι τραμπούκος-αληταράς, θα παραμείνεις να φυλάς το οχυρό.
Η βλακεία θα φύγει.Αρα νικήθηκε!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Το φορουμ σας θα αποκτησει απο εμενα την διαφήμιση που του αρμόζει.
Δοξα το Θεό εχω αρκετες γνωριμιες και σας υποσχομαι οτι σε αυτην την βρωμιά εδω απο εδω και μπρος θα μπαινουν μονο τραμπουκοι και αληταρια σαν και του λογου σας .
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ
.
quote:
Πριν να φυγω ομως θα σας υποσχεθω κατι
Το φορουμ σας θα αποκτησει απο εμενα την διαφήμιση που του αρμόζει.
Δοξα το Θεό εχω αρκετες γνωριμιες και σας υποσχομαι οτι σε αυτην την βρωμιά εδω απο εδω και μπρος θα μπαινουν μονο τραμπουκοι και αληταρια σαν και του λογου σας .
Προφανώς, αναφέρεσαι στον κύκλο σου, τον οποίο και θα επιστρατεύσεις, έ?
Αυτούς, που το συζητάγατε αν είναι καλό το πλυντήριο που σου έλεγα.
Μπαφονιέτ.