ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η κοινωνία παρούσα σε ένα “Κρυφό δωμάτιο” - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Η κοινωνία παρούσα σε ένα “Κρυφό δωμάτιο” - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

simori75 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
αμοθενΜέλος
12/10/2011, 12:59:59
Gaea
Καλως ηρθες και υπομονη.

Η «ζωη» είναι το σπουδαιοτερο αγαθο ,στον πλανητη και είναι δωρεαν.

Επισης ο γενετικος σου κωδικας και το μυαλο σου είναι δωρεαν, χωρις αυτά δεν μπορεις να κανεις «βημα» στη ζωη.

Αλλα σπουδαια «πραγματα» , δωρεαν, είναι ο ΗΛΙΟΣ και ο ΑΕΡΑΣ που αναπνεεις.

Στο χωρο της αναζητησης της αληθειας θα ακουσεις και θα δεις πολλα εσυ θα αποφασισεις στο τελος τι θα πιστεψεις .Υπομονη λοιπον και ανοιχτο μυαλο.

Παντα καλοπροαιρετα και φιλικα στο ονομα της γνωσης και της αναζητησης της αληθειας.

25/09/2003, 15:41:38
η μηχανικότητα της καθημερινής ζωής...
η συνεχής επανάληψη των σκέψεων, των συναισθημάτων και των ενεργειών...
το περιορισμένο πεδίο του καθημερινού -εγωκεντρικού- νου...

με λίγα λόγια, η ζωή μας!
κύκλοι, που επαναλαμβάνονται, και επαναλαμβάνονται, και επαναλαμβάνονται...
και εμείς, εγκλωβισμένοι μέσα τους, σε αυτούς του φαύλους κύκλους, ζούμε μιά καθημερινότητα, όπου η σημερινή μέρα μοιάζει με τη χθεσινή, και η αυριανή θα μοιάζει με τη σημερινή...

κι όμως!
κάπου μέσα μας βρίσκεται η δύναμη να κάνουμε το άλμα...
να ανατρέψουμε αυτά, τα οποία μας χαρακτήριζαν, και να πάμε αλλού.

ο Καστανέντα μιλά γιά έλεγχο και σβίσημο της προσωπικής μας ιστορίας, ή γιά το μεγάλο πήδημα (στο γκρεμό)
άλλοι μιλάνε γιά αποκάλυψη...

πως βιώνετε εσείς αυτή την επανάληψη, και πως αντιλαμβάνεστε την αποκάλυψη -το άλμα που θα σας πάει αλλού?

Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα

click ^

no nameΝέο Μέλος
25/09/2003, 16:21:33
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα... πως θα γίνει αυτό το άλμα γιατί μετά όταν κάποιος κάνει αυτό το βήμα όλα κυλούν σαν νεράκι..
Αν σκεφτείς ένα φυλακισμένο που μόλις τελείωσε τη ποινή του και είναι έξω από τα κάγκελα εκείνη τη στιγμή ότι υπάρχει γύρω του έχει απίστευτη αξία..
Αυτά τα ίδια βλέπουμε εμείς κάθε μέρα αλλά δεν μπορούμε να τα αντιληφθούμε.
Κι αρχίζω σοβαρά να πιστεύω ότι υπάρχει σίγουρα λόγος που δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό το άλμα...
Σου στέλνω τη καλησπέρα μου.

25/09/2003, 16:26:01
λιλιθ μας,η καθημερινοτητα μας εχει σχεδον,φτασει σε ενα τελμα.

οι πραξεις μας σχεδον γινονται μηχανικα,ξεχνοντας τα βασικα και τα ουσιωδη.

ευτηχως που υπαρχει ο χωρος ο συγκεκριμενος και ερχομαστε σε μια πνευματικη-ψυχικη επαφη.

αλλιως η μοναξια θα ηταν πιο αμμεση και επικινδυνα-επι καθημερινης βασης μελαγχολικη για τις ψυχες μας.

προσωπικα δεν εχω τοσο καλη επικοινωνια ,δεν τα καταφερνω τοσο καλα στις κοινωνικες μου συναναστροφες,λογω του οτι ειμαι κλειστος χαραχτηρας.

πιστευω πως λιγο πολυ τα περισσοτερα παιδια ετσι ειμαστε,χαιρομαι που υπαρχει αυτη η επικοινωνια και μπορουμε να αναπτυξουμε αυτα που τοσο καιρο κραταμε μεσα μας.

που μπορουμε να ξεδιπλωσουμε την ψυχη και τον εαυτο μας,γνωριζοντας πλεον πως υπαρχουν πλαι μας πραγματικοι ανθρωποι,που μοιραζομαστε ολα εκεινα που μας απασχολουν.

το αν υπαρχει τροπος να κανουμε το βημα εκεινο που θα μας φερει περισσοτερο κοντα αποκαλυπτοντας και το ποιοι ειμαστε πισω απο τα πληκτρολογια αποκτωντας μια πιο αμμεση επαφη,ναι πιστευω πως ειναι στο χερι μας να ξεφυγουμε απο τα τυπικα .

λιλιθ μου ,δεν ξερω αν μπορεσα να "πιασω" το μηκος κυματος της ερωτησης σου,απαντωντας σου καταλληλα,γι'αυτο εκ των πρωτερων σας ζητω συγνωμη,απειρες φορες.

σας ευχαριστω που μου δωσατε την ευκαιρια,εστω και αν οι απαντησεις μου ειναι ισως ασχετες με την ερωτηση.

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

25/09/2003, 21:37:05
λοιπόν, επανέρχομαι... πιό διευκρινιστικά!

προσωπική ιστορία:
μιά αποκρυσταλλομένη εικόνα του εαυτού μας, την έχουμε σχηματίσει στο παρελθόν, συχνά δεν είμαστε οι μόνοι υπάιτιοι γιά το σχηματισμό της. πολλά παίζουν ρόλο, το οικογενειακό μας περιβάλλον, τυχαίες συνθήκες από τα παιδικά και ευφηβικά μας χρόνια, κλπ.
πάντως, κάτι σχηματίζεται, που καταλήγει να μας χαρακτηρίζει...
και αυτό το κάτι, πολλές φορές παραμένει στατικό.
εμείς μπορεί να θέλουμε να αλλάξουμε, να προσπαθούμε να αλλάξουμε, ακόμη και να αλλάζουμε πολύ, αλλά το περιβάλλον μας θεωρεί ότι είμαστε αυτοί που ήμασταν...

"άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!"
"πάντα ήταν φοβιτσιάρης ο Γιώργος"
"ο Νίκος είναι loozer"
"η Μαρία δε σταυρώνει γκόμενο, γιατί είναι γκρινιάρα"
κλπ. κλπ. κλπ.

και ακόμη και αν ο Μανωλιός, ο Γιώργος, ο Νίκος, η Μαρία κλπ. απέχουν ΠΙΑ πολύ από το να είναι αυτό που τους προσάπτουν ότι είναι, αυτή η ιδέα που έχουν οι γύρω τους γιά αυτούς, τους εγκλωβίζει, και τους δυσκολεύει να απομακρυνθούν πολύ από αυτό, που γιά τους άλλους ΠΑΝΤΑ ήταν...
έτσι, η ζωή συνεχίζεται, και τίποτε δεν αλλάζει.

σβίσημο της προσωπικής ιστορίας:
γιά δοκιμάστε να φύγετε μακριά από το γνωστό σας περιβάλλον, να πάτε πχ. σε μιά ξένη χώρα, όπου κανείς δε σας ξέρει... τότε, εσείς είστε οι κυρίαρχοι του τι είσαστε. εσείς διαμορφώνετε εκ νέου τον καινούργιο σας εαυτό...απεγκλωβιζόσαστε από το σχήμα, που σας έχουν ταιριάξει...

αυτή είναι η μιά πλευρά του θέματος.

υπάρχει και άλλη πλευρά -πολλές πλευρές.
μπορούμε να τις συζητήσουμε όλες.
γιά την ώρα, θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε αυτή την πλευρά, ή και άλλες πλευρές.

click ^

25/09/2003, 21:53:46
ααααααα:)

λοιπον λιλιθ μας ,το διευκρινησες αψογα:)

αν δεν πιστευουν σε'σενα πως θα πιστεψεις στον εαυτο σου και ιδιως οταν αυτη η αμφισβητηση προερχεται απο δικους σου ανθρωπους.

το εζησα,το βιωσα,με εχει παει "πισω",προσπαθω να ορθωποδησω.

οι πονοκεφαλοι συχνο φαινομενο απο το αγχος και τις εννοιες και αυτης της καταστασης απομειναρια μιας εποχης μεγαλου χρονικου ευρους.

ευτηχως παει καιρος που μπορεσα να απομακρυνθω απο εναν χωρο και απο ανθρωπους που δε πιστεψαν ποτε σε μενα

"παλευω" με τον εαυτο μου,"παλευω" με τις καταστασεις,"παλευω"με ολους οσους με ηθελαν κοντα τους για δικους τους λογους-δειχνοντας το με λαθος τροπους.

γενικα μια κατασταση οχι ομορφη,μια κατασταση οπου δεν σε αφηνουν να παιρνεις πρωτοβουλιες ,μα οταν τολμησεις και κανεις κατι,οι "κυρωσεις" ειναι τεραστιες σε ψυχικο επιπεδο.

ευτηχως ειστε διπλα μου :)

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

Edited by - manos on 25/09/2003 21:56:51

26/09/2003, 21:00:11
Σβησιμο της προσωπικης ιστοριας.
Μα και βεβαια!
Αλλα δε χρειαζεται να το "κουνισεις ρουπι" απο δω!
αλλιως θα σημαινει "κατα γραμμα κανω οτι μου λεει ο καστανεντα!..."
Το θεμα ειναι να σβησεις....
να συνεχισεις χωρις "αποχωρησεις"...
Εκει ειναι το κλειδι.

Ο Οσσο λεει(+η Ατμα επισης..)οτι αν δεν αλλαζουν τα πραγματα απο απεναντι σου....
(πχ...η Ατμα ειναι ντροπαλη+κλαψιαρα-λεμε τωρα!-)
τοτε πρεπει ν'αλλαξεις τη σταση σου απεναντι σ'αυτα...

ενταξει ειναι δυσκολο...μα το προσπαθησες;
(δε μιλω προσωπικα /προσεξε /μα απευθυνομαι σε σενα που διαβαζεις..)

στην κελτικη "Ατραπο"των ρουνων ,
υπαρχει ενα συμβολο για αυτη τη "δυναμη της Παραδοσης"...
ειναι το ονταλ/οθελ....

Ειναι ολα οσα κουβαλαμε(ακομη και αυτες τις κριτικες για το τι ειμαστε+μαλιστα απο τους γονεις μας!...)
αυτο ειναι ενα φορτιο/κληρονομια που δυσκολα(σχεδον αδυνατο φανταζει....)να το ξεφορτωθουμε...
-ειναι κατι σαν "το σταυρο που κουβαλαμε αστρολογικα" ..-
δυσκολα οι γονεις αλλαζουν αποψη για τα παιδια τους....
δυσκολα τα παιδια αλλαζουν αποψη για το πως τα βλεπουν οι γονεις τους....
φαυλος κυκλος ναι....

σαμσαρα ομως χωρις επαναληψη καταστασεων δεν υπαρχει..-

εσπασα τη δικη μου πλανη....
ο καθενας ειναι υπευθυνος για το σπασιμο της δικης του.
το μονο που μπορω να πω ....
ειναι
πως ετουτο το φορτιο...
αν τελικα το επωμισθεις...
καποια στιγμη να θυμασαι οτι θα πραττεις το ιδιο...
δηλαδη
-περα απο τις αμφισβητησεις(=φιλοσοφιες)που θα προβαλλεις για να το αναβαλλεις!...-
θα ψαχνεις απεγνωσμενα τη στιγμη να το παραδωσεις.....
στα δικα σου "παιδια"....(σαρκινα η πνευματικα)
εκει ειναι το κλειδι...
και την αυτης κουβεντας-αμφισβητησης
αλλα και του ιδιου το φορτιου....

ιδου η "ροδος" ηδου και το "πηδημα"

(χαιρομαι για τα πνευματικα μου παιδια...επελεξα γαρ)

φως!

ΓιώργοςΜέλος
27/09/2003, 01:22:38
Η εν δυνάμει κατάσταση (το άλμα) υπάρχει φίλη μου λίλιθ ….αυτό που λείπει είναι η ένταση και η δυναμικότητα….

Αλλά να μου πεις ...πως μπορείς να είσαι δυναμικός με μικρά πιστεύω και μικρές επιθυμίες…

Γιώργος…
..η ζωή μας είναι μόνο η μισή αλήθεια….

28/09/2003, 14:41:42
φίλη ΑΤΜΑ, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

και κάτι άλλο...απαραίτητο, κατά τη γνώμη μου

γιά να κάνεις το άλμα, γιά να ξεφύγεις από τη μηχανική επανάληψη, πρέπει να γνωρίζεις τι είναι αυτό, που επαναλαμβάνεται.
να γνωρίζεις τον εαυτό σου,
την εικόνα (εικόνες) που βγάζεις προς τα έξω,
το παρελθόν σου...
κλπ.

γιά να αλλάξει κάτι, πρέπει να υπάρχει αντικείμενο, που θα αλλάξει.
πολύ συνειδητοποιημένο, κατεγραμμένο, ορισμένο...

ο Καστανέντα -και δεν είναι ο μόνος, απλά με βολεύει εδώ το παράδειγμα- μιλά γιά επαναφορά της προσωπικής ιστορίας του μαθητή, ένα βήμα πριν το σβίσημο αυτής της ιστορίας...

ο μαθητής καλείται να θυμηθεί -να επαναφέρει στο συνειδητό του- όλη την προηγούμενη ζωή του, με όσο το δυνατόν περισσότερη λεπτομέρεια.
η επανασυνειδητοποίηση αυτή θα φέρει την αυτογνωσία και τον έλεγχο της προσωπικής του ιστορίας.
ό,τι είναι συνειδητό, μπορεί να επιλεχθεί...
αυτό που επιλέγεται μπορεί να επαναδιαμορφωθεί, να επεξεργαστεί...
τελικά να αλλάξει, ή να σβήσει, κατά βούληση.

click ^

FlawlessΜέλος
28/09/2003, 18:33:17
Καλησπέρα και από εμένα και μπράβο για το ωραίο θεματάκι !

Εγώ θα προσθέσω μόνο ότι το πραγματικό εμπόδιο είναι η προσκόλληση σε ιδέες και όχι σε συνήθειες.
Επίσης ο τρόπος που ‘λειτουργει΄ η εποχή μας δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια. Θα μου πείτε οk αλλά αν αλλάξεις εσύ τα πάντα θα αλλάξουν, ... σύμφωνοι υπάρχουν όμως (τουλάχιστον μέχρι κάποιο σημείο τις ζωής σου) παράγοντες εξωγενείς που δεν μπορείς να ελέγξεις.

Υπάρχει ο χρόνος,
Και ενώ θα έπρεπε να είμαστε υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε με το εγώ μας ασχολούμαστε περισσότερο με ανούσια πράγματα (καθήκοντα)

Ελπίζω να έγινα κάπως κατανοητός και να μην κούρασα .

Φιλικά Γιάννης!

‘’Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ’’

12/06/2004, 00:49:39
φως! σ'ενα κοιμωμενο ενδιαφερον θεμα....(και για μη καστανεντ-ικους)
(λιλιθ-λιλιθ εισαι εδω;...σε περιμενουμε για την ανελιξη προς το δευτερο μερος του τιτλου:)

Technoshamanism
20/06/2004, 13:01:35
Όπως είπε κι ο Osho και η Ατμα κι ο Wittgenstein κι αρκετοί ακόμη,
το κλειδί είναι η αλλαγή της στάσης μας προς τα πράγματα.

Η πλήξη-επανάληψη ωφείλεται στο παθητικό της στάσης μας.
Καθημερινά αιτιολογούμε-δικαιλογούμε, αυτή μας την στάση, την στολίζουμε με ψευδαισθήσεις και τη διατηρούμε σ' άριστη κατάσταση.

Παραμυθιάζουμε τους άλλους και τον εαυτό μας κι έχουμε μάθει να το κάνουμε τόσο έντεχνα που, ακόμα και για μας, μοιάζει πραγματικότητα.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο ήλιος θα δύσει, η μέρα θα κλείσει και το πρωί πάλι θα βγεί για να φωτίσει! Η ίδια διαδικασία κάθε μέρα. Κι όμως, εκείνο το συννεφο που μοιάζει με καράβι, δεν υπήρχε χθές.

Καποιες ταινίες τις βλέπω ξανα και ξανά και κάθε φορά ανακαλύπτω πράγματα που δεν είχα προσέξει ή μ' αγγίζουν με τελείως διαφορετικό τρόπο

Πόσο προσέχουμε αυτό που γίνεται γύρω μας; Πόσο πράγματα θεωρούμε δεδομένα κι έχουμε σταματήσει να κοιτάμε;...

ΚΙΝΗΣΗ

Η κίνηση είναι τρομερή δημιουργία. Πιστεύω οτι οι πιο δημιουργικές στιγμές στη ζωή μου είναι όταν περπατάω (ή τρέχω) μόνος μου. Η ενέργεια δεν καίγεται. Μεταφέρεται σε ψυχή και νου. Όσο κινούμαι τα πάντα είναι δυνατά. Κι όχι μονο (αλλα και)σωματική κίνηση. Κι ο διάλογος, η επικοινωνία είναι κίνηση.
Και τα πάντα μπορούν να γίνουν κινητήρια δύναμη και δημιουργία, ακόμη και το μίσος, ο φόβος, ο εγωισμός, αρκεί ο στόχος να είναι η δημιουργιά, η ανατροπή κι όχι η καταστοφή.

Είναι καλό να υπάρχει κάτι που σ' ενοχλεί στη ζωή σου. Σου βάζει φυτίλια γι αλλαγές. Αρκεί να μην το θάψεις.
Κι όχι γκρίνιες, παράπονα και αυτοθυματοποίηση, αλλά πράξη γι αλλαγή,
κι η αλλαγή ξεκινάει απο σένα

ΕΝΤΑΣΗ

Το μεγάλο άλμα μπορεί να είναι ένα μικρό βήμα, αλλα με μεγάλη ένταση!
Όπως είπε κι ο Γιώργος:

quote:
Η εν δυνάμει κατάσταση (το άλμα) υπάρχει φίλη μου λίλιθ ….αυτό που λείπει είναι η ένταση και η δυναμικότητα….
Έτσι είναι! Η κινηση συμβαίνει παντού γύρω μας είτε την προκαλούμε εμείς είτε όχι. Εγώ θα 'λεγα κι η ένταση υπάρχει...αλλά δεν την αντιλαμβανόμαστε για να τη νιώσουμε στο μεδούλι μας και να δώσουμε κι εμείς πίσω ίδιας έντασης ενέργεια.

Ο άνθρωπος πρέπει να είναι δέκτης
πάντα έτοιμος να αλλάζει απ' τη μια στιγμή στην άλλη, ν'αναθεωρεί. Να μπορεί να βλέπει τα παντα διαφορετικά κάθε μέρα, κάθε ώρα. Σαν να τα βλέπει για πρώτη φορά και να ξεχάσει οτι ξέρει γι αυτο τον κόσμο για μια στιγμή. Να είναι έτοιμος ν' αφομιώσει ή ν' απομυθοποιήσει το κάθε τι και τον καθένα. Να δει τη σφαίρα της ύπαρξης να κινείται συνεχώς.
Αυτό είναι το σύμπαν: βούληση και κίνηση
Το πλαίσιο που ζωγραφίσαμε δεν είναι ο κόσμος.
Ο κόσμος είναι όσος τον βλέπαμε σαν ήμασταν παιδιά: άπειρος.

Που βρίσκεται λοιπόν η κίνηση, το άπειρο, το αιώνιο;
Που γίνεται το βήμα, το άλμα, η αλλάγή;
Που πρέπει να δώσουμε έμφαση, ένταση, δυναμικότητα;
Η απάντηση είναι μία:

ΣΤΟ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ

Το παρελθόν και το μέλλον δεν έχουν ζωή
κι αν τ' αφήσεις απομυζουν το παρόν.
Είναι τα παράσιτα του επινοημένου χρόνου.

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος

Edited by - 1900 on 20/06/2004 13:02:42

20/06/2004, 17:29:50
quote:
Το παρελθόν και το μέλλον δεν έχουν ζωή
κι αν τ' αφήσεις απομυζουν το παρόν.
Είναι τα παράσιτα του επινοημένου χρόνου.

.."ειναι ο Μινωταυρος// νους σου" που τα αρχιοθετει ολα στο χρονο -->>>προσεξε τον τουτο τον ..λαβυρινθο" ( οπως θα ελεγε κι ο οδοντιατρος της ατμα:)

επειδη αναφερθηκατε* στην Aριαδνη+τον μητο της ...(με φωναξε κανεις;...):

* Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΩΛΕΣΘΕΙΣ ΛΟΓΟΣ...
( Η ΑΛΗΘΕΙΑ=Ο ΑΠΩΛΕΣΘΕΙΣ ΛΟΓΟΣ)

Η ΑΡΙΑΔΝΗ;....
(Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ,
ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΛΥ...
+ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ....ΛΗΘΗΣ...//+ Ο ΜΙΤΟΣ; - ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ...)

_____-_-

ΟΚ!
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 3ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΝΑ-ΡΩΤΗΜΑΤΟΣ/

ΘΗΣΕΑΣ+ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ....ΘΗΣΕΑΣ~ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ

ΦΩΣ ΕΚ ΣΚΟΤΕΙ!

ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΝΞ

Edited by - ΑΤΜΑ on 20/06/2004 17:32:56

22/06/2004, 16:11:43
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ...

quote:
.."ειναι ο Μινωταυρος// νους σου" που τα αρχιοθετει ολα στο χρονο -->>>προσεξε τον τουτο τον ..λαβυρινθο" ( οπως θα ελεγε κι ο οδοντιατρος της ατμα:)

επειδη αναφερθηκατε* στην Aριαδνη+τον μητο της ...(με φωναξε κανεις;...):

* Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΩΛΕΣΘΕΙΣ ΛΟΓΟΣ...
( Η ΑΛΗΘΕΙΑ=Ο ΑΠΩΛΕΣΘΕΙΣ ΛΟΓΟΣ)

Η ΑΡΙΑΔΝΗ;....
(Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ,
ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΛΥ...
+ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ....ΛΗΘΗΣ...//+ Ο ΜΙΤΟΣ; - ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ...)

ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ....
ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΕΣΜΙΟΥΣ....
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ...
ΘΗΣΕΑΣ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ....
ΜΙΤΟΣ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ....

ΑΡΙΑΝΔΗ Η ΘΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

16/12/2004, 18:42:56
Τα γρανάζια κινούνται πάλι...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος