- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 5". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
η πατρίδα αποτελείται από το χώρο (εναέριο χώρο, αιγιαλίτιδα ζώην, έδαφος, υπέδαφος), το λαό και την κυβέρνησή του. Ο λαός έχει πολιτισμό, γλώσσα κτλ που τον ξεχωρίζει από τους άλλους της γης...
μέσα σε αυτά δεν είναι η οικογένεια οι πρόγονοι κλπ κλπ;
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
ελευθερούτε πατρίδ`,
ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας,
θεών τε πατρώων έδη θήκας τε προγόνων.
Νυν υπέρ πάντων αγών"
Ο Αισχύλος, διαχωρίζει προγόνους και οικογένειες από τη λέξη πατρίδα... Το τι ισχυρίζομαι εγώ είναι τριτεύον. Ζήτα τα ρέστα από τον Αισχύλο που τα ξεχωρίζει
Εμπρός, τέκνα των Ελλήνων, ελευθερώστε την πατρίδα, ελευθερώστε τα παιδιά σας, τις γυναίκες σας, τα ιερά των πατρογονικών θεών σας, τους τάφους των προγόνων σας τώρα ο αγώνας είναι για τα πάντα
Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=152788&ct=83&dt=20/07/2003#ixzz0rswpzgbx
αλλά ας δεχτούμε ότι όλα αυτά δεν αποτελούν την πατρίδα θες να μου πεις ότι στον πόλεμο πολεμάς μόνο για την πατρίδα;
quote:
Το τι ισχυρίζομαι εγώ είναι τριτεύον.
καλά το μόνο σίγουρο, από την στιγμή που εσύ δεν θα σκοτώσεις τον εισβολέα γιατί και αυτός έχει μάνα γυναικά και παιδιά που τον περιμένουν μπορώ να πω ότι είναι και ταρταρεύον
quote:
Ζήτα τα ρέστα από τον Αισχύλο που τα ξεχωρίζει
ο άνθρωπος γράφει γιατί πρέπει να πολεμήσουν δεν λέει άλλο η πατρίδα άλλο η οικογένεια άλλο οι τάφοι των προγόνων σας και τα ιερά
αποδίδει στο έργο του τους λόγους που πολεμάει κάποιος
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Εσύ θα πολεμήσεις για το σόι σου και εγώ για την πατρίδα μου...Το αποτέλεσμα μετράει...
quote:
άστο ρε άθεε...Εσύ θα πολεμήσεις για το σόι σου και εγώ για την πατρίδα μου...Το αποτέλεσμα μετράει...
το αφήνω γιατί σε έχει βαρέσει η χαζομάρα στο κεφάλι
αλήθεια πως θα πολεμήσεις αφού δεν μπορείς να σκοτώσεις τον άλλον θα ρωτάς πριν ρίξεις αν ο άλλος έχει οικογένεια ή είναι μόνος στον κόσμο;
ή θα προσπαθείς να τους συλλάβεις χωρίς να σκοτωθεί κάποιος όπως είχε προτείνει ο κοιλαράς το 96 στα ίμια;
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
quote:
αλήθεια πως θα πολεμήσεις αφού δεν μπορείς να σκοτώσεις τον άλλον θα ρωτάς πριν ρίξεις αν ο άλλος έχει οικογένεια ή είναι μόνος στον κόσμο;
Εγώ ΔΕ θέλω να αναγκαστώ να σκοτώσω ΚΑΝΕΝΑ άνθρωπο...Αν γίνει πόλεμος θα αναγκαστώ όμως...
Σου έχω ξαναπεί, μη μου πουλάς εμένα τον πατριωτισμό που διάβασες στα βιβλία, εγώ τον έχω ζήσει από κοντά. Όποιον και αν ρωτήσεις από αυτούς που πολέμησαν θα σου πουν τα χειρότερα για τον πόλεμο, ανεξαρτήτως δικαίου/αδίκου, νίκης/ήττας...
Οι συνθήκες, που ζούμε, δείχνουν κατι τέτοιο...
Τουλάχιστον, μια επιεκείμενη γεωπολιτική αλλαγή....
Ειτε λογω πετρελαίου, ειτε λόγω ισχύος,είτε λόγω σχηματισμών....Συμφωνούμε;...
Η πατριδα εκτος απο τα εδαφη ειναι και ο λαος, η οικογενειες μας,οι φιλοι μας,η ιστορια μας, η γλωσσα μας,η θρησκεια μας και πολλα αλλα.
Η πατριδα ειναι τα παντα για μας και οχι μονο το εδαφος, ειναι το εθνος δηλαδη ολοι εμεις μαζι.
Αυτα τα λεω για να διαχωρισουμε τις λεξεις πατριδα και κρατος, το κρατος ειναι τα λαμογια και οι προδοτες που κυβερνουν την πατριδα οποτε η τελευταια καραμελα που εχει βγει απο αναρχικους και λεει 'τι εκανε το κρατος για μενα για να παω να πολεμησω' δεν ισχυει.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,εχω σιχαθει τους αριστερους και την ηλιθια σκεψη τους.
Συμφωνω απολυτα με τον αθεος σε αυτα που ειπε αλλα διαφωνω μαζι του για τις προφητειες, δεν ειναι ολες μουφες αλλα υπαρχουν και αληθινες προφητειες απο αγιους πραγματικα ανθρωπους. Επισης η θρησκεια ειναι πολυ σημαντικη για ενα εθνος που σημαινει οτι πρεπει να την στηριζεις ακομα και αν δεν πιστευεις.
Αυτα απο μενα και πρεπει να κατεβασουμε τους τονους, ειμαστε ολοι αδερφια και πρεπει να ειμαστε εννωμενοι.Ο καθενας εχει τις αποψεις του και ειναι σεβαστες......
quote:
IndustrialAngel κανεις μας δεν θελει να σκοτωσει αλλα σε καιρο πολεμου ισχυει το 'ο θανατος σου η ζωη μου' και 'ο λαος μου η ο λαος σου'.
Σιγά ρε φίλε... Από τον πόλεμο στη γενοκτονία το έφτασες... Δηλαδή σε ένα πόλεμο πρέπει να εξοντωθεί ένας ολόκληρος λαός; Θα σκοτωθούν κάποιοι άνθρωποι όχι θα ξεκινήσουν 2 λαοί και θα μείνει ένας...Έλεος...
Το θέμα είναι να μη γίνει πόλεμος, είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ που μπορεί να κάνουν 2 κράτη με διαφορές...
τη LENCOLAS!!! Tι γίνεται;
Eπίσης.... Tα θέματα "εξήγηση της μόρας" κ "εξήγηση αστρικής προβολής" είναι κλειδωμένα ή όχι;
Mου τα βγάζει μία έτσι... μία γιουβέτσι...

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
Για το πρώτο δεν ξέρω.
Για το δεύτερο ξέρω. Τα κλείδωσα γιατί όπως ήδη ειπώθηκε υπάρχουν τα θέματα αυτά και είναι ήδη ενεργά. Θα πρέπει να είναι κλειδωμένα. Γιατί να σου φαίνονται έτσι-γιουβέτσι;

Γιατί να μου βγάζει τη Lencolas;;...
(Δεν μπορώ να πω πως με χαλάει πάντως! Eίναι μια χαρούμενη νότα...)

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
ΑΡΓΑ ΠΑΛΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΒΡΕ VALNTA ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ!
ΩΣΤΟΣΟ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?
ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ

Alma Libre....
ADMIN ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ?ΑΝΤΙ ΓΙΑ LENCOLAS ΝΑ ΓΙΝΕΙ LEGOLAS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ?

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΟΝΟΜΑ....

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ....

ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
Edited by - lencolas on 23/11/2003 20:31:10
Πάω να πω στην κολλητή μου, να το βάλει εκείνη username...χαχαχαχαχα!!!
Τρέχωωωωωωωω 
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!

ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ
....Η ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ...
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΣΕ 
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
Edited by - lencolas on 23/11/2003 23:06:03
Με πιάσανε οι κακίες μου!![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"