- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
321
quote:
Να το ρωτησω και αλλιως.Εισαι σιγουρος οτι ο διωγμος του 70 μ.Χ ηταν ο τελευταιος;;;;321
Για να ξεκαθαρίσει το πράγμα:Η γενιά στην Βίβλο αναφέρεται στην συνολική διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου,και όχι πότε θα γεννήσει τον απόγονό του!Και όπως βλέπουμε στις μέρες μας,ο μέσος όρος ζωής είναι τα 70-75 έτη για κάθε άνθρωπο...Αρα,σε απόσταση μιας γενιάς(70 χρόνων) περικλείονται και όλα όσα θα γίνουν μέχρι το τέλος του κόσμου,όπως μας είπε ο Χριστός(Ματθ.κεφ.κδ.στιχ.34)!
nedib,
λέει η Αποκάλυψη οτι η Ιερουσαλήμ θα καταπατηθεί απο τα έθνη για 42 μήνες προς το τέλος του κόσμου,όταν και πάλι θα είναι ελεύθερη.(Αποκ.κεφ.ια,στιχ.2).Αυτή η ''καταπάτηση'' απο τα έθνη,δεν είναι τίποτα άλλο,απο την εισχώρηση του Ισραήλ στην Ευρωπαική Ένωση,όπου τα άλλα 28 κράτη-μέλη,θα ''υποδουλώσουν'' κατα μία έννοια την πόλη την αγαπημένη,αλλά μόνο για 3,5 χρόνια,όσο θα διαρκέσει και η βασιλεία του Αντιχρίστου πάνω της!
εν τη ημερα εκεινη αναστησω την σκηνην Δαυιδ την πεπτωκυιαν και ανοικοδομησω τα πεπτωκοτα αυτης και τα κατεσκαμμενα αυτης αναστησω και ανοικοδομησω αυτην καθως αι ημεραι του αιωνις
Απ'οτι βλεπεις αγαπητε ο προφ. Αμως,καθως και ολοι οι προφητες της Π.Δ μιλουν για πτωση και μια ανασταση του Ισραηλ που δεν εχει συμβει ακομη.
321
quote:
Αμως θ'11
εν τη ημερα εκεινη αναστησω την σκηνην Δαυιδ την πεπτωκυιαν και ανοικοδομησω τα πεπτωκοτα αυτης και τα κατεσκαμμενα αυτης αναστησω και ανοικοδομησω αυτην καθως αι ημεραι του αιωνις
Απ'οτι βλεπεις αγαπητε ο προφ. Αμως,καθως και ολοι οι προφητες της Π.Δ μιλουν για πτωση και μια ανασταση του Ισραηλ που δεν εχει συμβει ακομη.321
Mήπως δεν είναι του Ισραήλ,αλλά του Ελληνισμού η ανάσταση;Απο εδώ το πας,απο εκεί το πας,εκεί θέλεις να καταλήξεις!
Που τα σκεφτεσαι;;;
321
quote:
Φίλε μου κουβέντα κάνουμε και αν δεν μου πεις αυτά που πιστεύεις πως να μάθω και εγώ κάτι που πιθανόν μου διαφεύγει.Εγώ περιμένω να μάθω κάτι από τα μέλη που έχω χαρακτηρίσει ως ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ οπότε δεν θα με πονέσεις ότι και αν μου πεις!
Πανο,κανω και λιγη πλακα ρε συ.Αν θελεις ριχτο το κομματι του διογενη λαερτιου να σε απαντησω,για να δεις οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως νομιζεις.
quote:
.... ο Αντίχριστος γεννήθηκε το 1983 και πρόκειται να εμφανιστεί το 2013,για να βασιλέψει για 7 περίπου χρόνια,μέχρι το τέλος του κόσμου το 2018......
Μήπως ξέρουμε και που γεννήθηκε ;
Εάν ναι , τότε με λίγο ψάξιμο ......ίσως μπορούμε να βρούμε και ποιος είναι ο κερατάς.....
Όχι τίποτε άλλο , απλώς να μην.......σφετερίζονται ορισμένοι την ταυτότητά του.......
quote:
X.O.quote:
.... ο Αντίχριστος γεννήθηκε το 1983 και πρόκειται να εμφανιστεί το 2013,για να βασιλέψει για 7 περίπου χρόνια,μέχρι το τέλος του κόσμου το 2018......
Εάν ναι , τότε με λίγο ψάξιμο ......ίσως μπορούμε να βρούμε και ποιος είναι ο κερατάς.....
Όχι τίποτε άλλο , απλώς να μην.......σφετερίζονται ορισμένοι την ταυτότητά του.......
Εκτος του οτι σε λιγες μερες η 7ετια γινεται 5ετια και οδευει προς 4ετια και κατι συν
321

macedon
quote:
X.O.quote:
Πιστεύω οτι γεννήθηκε στην Αγγλία και θα είναι Άγγλος,λογω και της δήλωσης του Μπλερ,οτι ''το 2012 θα σας παρουσιάσουμε τον άνθρωπό μας!''Αλλα και το Fox,αγγλικό τείνει να είναι,οπότε.....