ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "" ΗΛΙΑΚΕΣ"" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- "" ΗΛΙΑΚΕΣ"" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Alexandros.30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/11/2013, 18:14:07
quote:

ΜΥΘΗΡΑ

Η ΓΘΣ δεν είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΩΡΙΑ όπως έγραψα από τα πρώτα μου μηνύματα και έχει τις δικές της ατέλειες ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ τις έχετε ακουμπήσει. Οι αιτιάσεις σου έναντι της ΓΘΣ δεν στέκουν.

Το πρόβλημα σου αρχίζει και τελειώνει στον Αιθέρα (όπου συμφωνούμε) αλλά μείνε εκεί. Η ΓΘΣ δεν καταρρίπτεται από αυτά που αναφέρει ο οποιοσδήποτε Τσόλκας.

Σε πληροφορώ ότι υπάρχουν ακόμα πιο σοβαροφανείς προσπάθειες κατάρριψης της ΓΘΣ από αυτές που είδα με μια γρήγορη ματιά στον Τσόλκα (τον οποίο τον έμαθα από εσένα και το ΝΙΚΟΜΑΧΟ που τον ανέφερε).

(Ο Τσόλκας μου μοιάζει σε επιχειρηματολογία με το ΝΙΚΟΜΑΧΟ στην επιστημονική του εκδοχή)

Τελικά τείνω να πιστέψω ότι όλοι αυτοί που προσπαθούν να την καταρρίψουν με τόσο προφανώς λάθος και επιστημονικά άκομψο τρόπο μάλλον συντελούν στη διατήρησή της.

Η ΓΘΣ κάποια στιγμή νομοτελειακά θα αντικατασταθεί από άλλη πληρέστερη θεωρία (η οποία μάλλον θα τη συμπληρώνει παρά θα την καταρρίπτει αφού ΗΔΗ εξηγεί πλήθος φυσικών φαινόμενων όπως σας έχω αναφέρει) ΑΛΛΑ αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο έχουμε για την εξήγηση της βαρύτητας και φαινομένων που σχετίζονται με αυτήν...

σχολιο 5

ΑΛΕΞΑΝΤΡΕ

...αν ενα σκαρι το τρωει τα βαθυ σαρακι ,,, δεν θα κατσουμε να ξεψειρισουμε τις στραβες φλουδιτσες και τα ξεφλουδισματακια του .. με καταλαβαινεις ??? ..

...το βαρυ σαρακι εν προκειμενω ειναι οι παραλογισμοι του τυπου αναγωγης ενος μυστηριακου αινσταινιου κενου σε καμπυλωμενο χωροχρονο

...και αδυναμια να εξηγηθει η καμπυλωση αυτη με τις κλασσικες εννοιες κατι που με τη υποθεση της αναγκαιας υπαρξη αιθερικου μεσου εξηγειται απευθειας ..και λογικοτατα χωρις υπερφυη αναπηδηματα της επιστημονικης φαντασιας ..

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΞΕΝΩΝ ΘΕΩΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ δεν φτανει αυτο ...ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ???

ΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΝΕΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΛΓΕΒΡΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΑΠΑΝΗΘΕΙ ...

ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ???? ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΣΑΝ ΝΟΗΜΟΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΜΑΜΕ ΤΙΣ <<ΤΑΧΥΠΛΟΕΣ>> ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΦΑΝΤΑΣΙΟΚΟΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙς ΛΙΓΟΤΕΡΕς ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΝΝΟΙΩΝ ..

...ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕς ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΔΕΕς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ...ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥΣ ΚΙ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΙΔΕΩΝ ,,,ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ..

...ειναι σαν ενα σπιτι που εχει ξεθεμελιωθει ολοτελα και καποιοι να συνεχιζουν πιστευουν οτι το προβληματακια του ειναι οι σκουριες στα παραθυρια και στα ξωπορτα του .. με καταλαβαινεις??? ...
προφανως για να στηριζεις με θερμη τη θεωρια αυτη εχεις επενδυσει νοητικη ενεργεια και χρονο φαινεται πολυ μελετωντας την,,, τι αλλο να υποθεσω ,,

..ειναι αληθεια οτιοι επιστημονες κι οι διανοουμενηοι που εχουν ξοδευτει νοητικα μεσα απο την τριβη με τις εννοιες και την αλγεβρα της αινστανιας φυσικης δε θα μπορεσουν να εγκαταλειψουν δυστυχως για κεινου το οικοδομημα αυτο ,,, θα μεινουν εκει κατω απο τα συντριμια του εγκατελειμενου σπιτιου προσπαθωντας να αναστησουν το πτωμα του ...προσπαθωντας να διορθωσουν τα παραθυρια και τις ξωπορτες του νομιζοντας οτι αυτα ειναι το προβλημα ...χμμμ οχι βεβαια..

,,το προβλημα ειναι οτι οι θεωριες αυτες ειναι προιον επιστημονικου παραλογισμου ,, και πραγματι οι γενιες του μελλοντος θα τις μελετανε σαν μουσειακες ιδεες εκτροπης των επιστημων απο την φυσικη πραγματικοτητα που ενεπλεξαν την ανθρωπινη γνωση και την καθυστερησαν δραματικα ...

...επισης σαν νοητικα πειραματα και σαν παιχνιδια του νου ναι εχουν καποια αξια ,, αλλα μονο για αργοσχολους κι οχι για επιστημονες ερευνητες των φυσικων φαινομενων ...ΟΣΟ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΑ ΚΥΒΑΚΙΑ ...

...οσο για τον τροπο που προτεινω δηλαδη για την οργανωση ενος πολεμου εναντια σε σαθρες θεωριες διακρινοντας 4 επιπεδα καταρριψης και μη εγκυροτητας και κομψος ειναι και αιχμηρος αρα ετοιμοπολεμος και αποφασισμενος για τη νικη ..χμμ!!...

...παντως αν εξελθεις απο την εμμονη να εκδικηθεις τους παλαιοφρουριτες που στεκονται σαν ξωανα-φρικια για να σκιαζουν τους νεοσεισερχομενους του φορουμ .. και θελησεις λιγο σοβαρο αντιλογο ελα στο θεμα εδω για το 4πλο Επιχειρημα ...

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

06/11/2013, 08:20:47
σχολιο 6

...αν καποιος μας λεει <<ας θεωρησουμε οτι ο ηλιος ειναι ενας κυβος ... κι ας προσπαθησουμε να λυσουμε τις εξισωσεις κυβισμου του>> πχ .. λεω τωρα .. δε θα κατσουμε να ξεψειρισουμε το ζητημα κατα ποσο λυνονται οι εξισωσεις ...γιατι οι μαθηματικοι φορμαλισμοι κι η αυτοσυνεπεια τους, πχ οι λυσεις εξισωσεων ,δεν εχουν να κανουν με τις φυσικες παραδοχες , την συνεπεια των φυσικων νομων και πορισματων...

..μπορει ενα μαθηματικο αλγεβρικο κομψοτατο συστημα να εχει προβλεψει για ολα και να ειναι αυτοσυνεπες αλλα απο την αλλη καμμια σχεση να μη εχει με την φυσικη πραγματικοτητα (πχ μια εξισωση εχει συνεπεια οταν λυνεται κι ειναι τοτε που εχει μαθηματικο οπως λεμε νοημα)...

...αυτη ειναι η θεμελιωδης διαστροφη... η μαθηματικοποιηση κι ""αποφυσικοποιηση"" των φυσικων θεωριων .. που αποτελει μεγαλο πληγμα για την ορθη αναπτυξη τους τα τελευταια 100 χρονια ...

ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟΛΟΓΙΕΣ ΚΙ ΥΠΕΡΒΑΤΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΜΑΛΙΣΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΒΑΘΙΑ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ...ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΑΤ ΜΑΛΙΣΤΑ Ν ΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΤΙΑ ΑΝΓΚΕΣ ΤΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ..

ΠΧ ...οταν οι κβαντομηχανικοι καταντησαν να λενε οτι τα ηλεκτρονια ειναι κυματα πιθανοτητων ...κι επαψαν να τα βλεπουν ως φυσικες οντοτητες

.. αυτο ηταν μια ισχυροτατη ενδειξη της επικινδυνης διαστροφης απο την οποια κινδυνευαν οι φυσικες επιστημες ...

..δυστυχως κι αλλες εκτροπες ακολουθησαν και πλεον η κατασταση εχει γινει οριακη με τις δεκαδες θεωριες που εχουν σακατεψει την φυσικοτητα των φυσικων θεωριων ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑς ΤΙς σε αφηρημενα μαθηματικα μοντελα ..

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΓΙΝΕ ΑΦΕΝΤΗΣ ..ΕΠΕΙΓΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΕΙΔΟΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

( ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΒΕΒΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ )

===============================================

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 06/11/2013 08:24:21

06/11/2013, 19:39:08
Καλή μου ΜΥΘΗΡΑ όλα αυτά τα γενικά για τη Φυσική που μας αναφέρεις (πως πρέπει να οδηγούμαστε στη δημιουργία/αποδοχή/απόρριψη θεωριών, ποια πρέπει να είναι η σχέση της με τα Μαθηματικά κτλ) είναι προιόν προσωπικών σου εμπειριών από τον εν λόγω χώρο/σου τα έχουν πει Φυσικοί/έχεις διαβάσει σχετικά βιβλία?

Ειλικρινά δεν τα έχω ξανακούσει ή διαβάσει κάπου και μου θυμίζουν έντονα απόψεις που θα μπορούσε να έχει ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ για να καταρρίψει τη Σχετικότητα προς χάριν π.χ του Ηλεκτρικού μοντέλου...

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω πως κατέληξες στις εν λόγω απόψεις.

Και εγώ συμφωνώ ότι υπάρχει πολύ παρασκήνιο με το θέμα του Αιθέρα αλλά ΚΑΙ οι δύο "Σχετικότητες" έχουν αποδείξει την αξία τους λύνοντας υπαρκτά προβλήματα Φυσικής όπως σας έχω ήδη αναφέρει.

Η προσωπική καφενειακή και αυθαίρετη άποψη μου (ή διαίσθηση για να μη γελιόμαστε) είναι ότι η όποια θεωρία του Αιθέρα αναπτυχθεί ποτέ θα εμπεριέχει ως υποσύνολα (και ίσως και γνήσια μάλιστα) τις "Σχετικότητες".

06/11/2013, 20:52:49
quote:

ΚΑΙ οι δύο "Σχετικότητες" έχουν αποδείξει την αξία τους λύνοντας υπαρκτά προβλήματα Φυσικής όπως σας έχω ήδη αναφέρει.

Σαφώς ναι!

Οταν δίνουμε τιμές σε μεγέθη όπως το g, το t και το Λ, τα οποία στην πραγματικότητα πιθανόν και να μην υφίστανται, τότε προσκαλούμε την Φύση, να υποκύψει στους νόμους μας!

Τα πάντα όλα, υπέρ των νόμων των ανθρώπων!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Far-fighterΝέο Μέλος
07/11/2013, 13:17:28
Αλέξανδρε, λύσε μου κάποιες απορίες που ο ίδιος ο Αϊνστάιν απέφευγε έξυπνα:

1. Γιατί η αδρανειακή μάζα είναι ισοδύναμη με τη βαρυτική μάζα;

2. Πως «στρεβλώνεται» ο χώρος από την παρουσία της ύλης; (εδώ μπαίνουμε στη μεταφυσική)

3. Η ΕΘΣ έθεσε όριο ταχύτητας c (ταχύτητα του φωτός) στη βαρύτητα. Ωστόσο, ο Νεύτωνας είχε δείξει ότι η βαρύτητα πρέπει να ενεργεί
στιγμιαία για να διατηρείται η σταθερότητα των πλανητικών τροχιών.
Μια καθυστέρηση λόγω ταχύτητας του φωτός θα παρήγαγε στροφορμή, η οποία θα μετακινούσε τη Γη μακριά από τον Ήλιο σε μερικές χιλιάδες χρόνια!

07/11/2013, 22:31:42
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
quote:

ΚΑΙ οι δύο "Σχετικότητες" έχουν αποδείξει την αξία τους λύνοντας υπαρκτά προβλήματα Φυσικής όπως σας έχω ήδη αναφέρει.

Σαφώς ναι!

Οταν δίνουμε τιμές σε μεγέθη όπως το g, το t και το Λ, τα οποία στην πραγματικότητα πιθανόν και να μην υφίστανται, τότε προσκαλούμε την Φύση, να υποκύψει στους νόμους μας!

Τα πάντα όλα, υπέρ των νόμων των ανθρώπων!

Βρε ΝΙΚΟΜΑΧΕ ας σε πάω σε κάτι πιο κοντινό σου διότι τα προηγούμενα που σου ανέφερα μάλλον δεν τα κατάλαβες.

Μπορείς να μας πεις πως λειτουργεί το γνωστό σε όλους μας πλέον GPS?

07/11/2013, 23:16:44
quote:
Aλεξ

Δεν ξέρω Αλέξανδρε, μανάβης είμαι!

Θέλεις να σου πώ, για τις χρήσεις των...αγγουριών?

Πάντως για να μαθαίνω κι εγώ, θα ήθελα να απαντήσεις στον Far-fighter!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

07/11/2013, 23:36:03
quote:
Far-fighter
Αλέξανδρε, λύσε μου κάποιες απορίες που ο ίδιος ο Αϊνστάιν απέφευγε έξυπνα:

1. Γιατί η αδρανειακή μάζα είναι ισοδύναμη με τη βαρυτική μάζα;

Δεν καταλάβα αυτό που απέφευγε ο Einstein.

H αρχή της ισοδυναμίας της Σχετικότητας του Einstein ΔΙΝΕΙ φυσικό περιεχόμενο στο ότι η αδρανειακή μάζα ισούται με τη βαρυτική ενώ η Νευτώνια απλά διαπίστωσε την ισχύ του ανωτέρω μη μπορώντας να εξηγήσει το φαινόμενο.

Αν εννοείς κάτι άλλο και μπορώ να σε βοηθήσω πολύ ευχαρίστως.

quote:

2. Πως «στρεβλώνεται» ο χώρος από την παρουσία της ύλης; (εδώ μπαίνουμε στη μεταφυσική)

Να σου πω ποιος σκότωσε και το JFK και αν μας έχουν επισκεφτεί εξωγήινοι?

Κάνε με προφήτη να σε κάνω πλούσιο Far-fighter...

quote:

3. Η ΕΘΣ έθεσε όριο ταχύτητας c (ταχύτητα του φωτός) στη βαρύτητα. Ωστόσο, ο Νεύτωνας είχε δείξει ότι η βαρύτητα πρέπει να ενεργεί
στιγμιαία για να διατηρείται η σταθερότητα των πλανητικών τροχιών.
Μια καθυστέρηση λόγω ταχύτητας του φωτός θα παρήγαγε στροφορμή, η οποία θα μετακινούσε τη Γη μακριά από τον Ήλιο σε μερικές χιλιάδες χρόνια!

To ακαριαίο της διάδοσης της βαρύτητας είχε απορριφθεί προ Einstein το 1900 από το Lorentz (σαν υπόνοια λόγω των ομώνυμων μετασχηματισμών που θα έπρεπε να ισχύουν) και το 1905 από τον Poincare που έλεγε πως όλες οι δυνάμεις έπρεπε να μετατραπούν σύμφωνα με τους μετασχηματισμούς Lorentz. Οι βαρυτικές λόγω του ακαριαίου της μετάδοσης δεν μπορούσαν και πρότεινε να έχουν και αυτές ως μέγιστη ταχύτητα διάδοσης αυτή του φωτός όπως τα Η/Μ κύματα.

Το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Νευτώνιας βαρύτητας το έβαλε ο Einstein διότι η απόσταση στο τετράγωνο που έχει στον παρονομαστή ο νόμος Παγκόσμιας έλξης του Νεύτωνα δεν πρέπει να μένει σταθερή αλλά να μετασχηματίζεται κατά Lorentz ανάλογα με τον παρατηρητή (δηλ. αδρανειακό σύστημα).

Αυτό με τη στροφορμή δεν το έχω ξανακούσει ως αιτίαση εναντίον της ΓΘΣ.

Δώσε μου περισσότερες πληροφορίες αν θες.

07/11/2013, 23:45:11
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
quote:
Aλεξ

Δεν ξέρω Αλέξανδρε, μανάβης είμαι!

Και τι σημαίνει αυτό???

Οπως καταπιάνεσαι με ΓΘΣ, Ηλεκτρικά μοντέλα, εξωγήινους, Χριστιανισμό, βιβλική αρχαιολογία (ουφ κουράστηκα ρε συ, πολυπράγμων σε βρίσκω για μανάβη) μάθε και για το ρημαδο-GPS που χρησιμοποιείς στο Datsun...

quote:

Θέλεις να σου πώ, για τις χρήσεις των...αγγουριών?

Για πες καμμία που δεν ξέρω και δεν στην έχω εφαρμόσει ακόμα επάνω σου...

quote:

Πάντως για να μαθαίνω κι εγώ, θα ήθελα να απαντήσεις στον Far-fighter!

Πες μου πόσο έχεις τα μαρούλια...

08/11/2013, 00:05:11
quote:
Αλεξ
. Οι βαρυτικές λόγω του ακαριαίου της μετάδοσης δεν μπορούσαν και πρότεινε να έχουν και αυτές ως μέγιστη ταχύτητα διάδοσης αυτή του φωτός όπως τα Η/Μ κύματα.

Αυτός το πρότεινε, αυτές όμως δεν του έκαναν την...χάρη να διαδίδονται με c και να το αποδείξουν.Απλώς τον...έγραψαν!

Για τα αγγούρια, ξέρω ότι είναι κατάλληλα για σαλάτες και για συνοδεία αλκοόλ.
Εσυ πρέπει να ξέρεις κι άλλες χρήσεις, εκεί στα μοναστήρια που πάς, κάθε Σαββατοκύριακο!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.