ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 4 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 4 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

KERRY KING30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/06/2014, 05:00:22
Δεν ξέρω πόσοι ασχολούνται ακόμα αλλά οι φίλοι της metal/rock αποκλείεται να μην έχουν πάρει χαμπάρι την παρακμή του κάποτε σπουδαίου Rockwave Festival. Μετά από τόσες και τόσες εκπληκτικές χρονιές, στις οποίες απολαύσαμε live συγκροτήματα που ούτε στα όνειρά μας δεν θα βλέπαμε, πλέον το εν λόγω φεστιβάλ έχει καταντήσει φτωχός συγγενής των μεγάλων ευρωπαϊκών φεστιβάλ σκληρής μουσικής.

Κι ενώ κάποτε βλέπαμε στο Rockwave ονόματα όπως Black Sabbath, Judas Priest, Metallica, Slayer, Megadeth, Twisted Sister, Accept, Anthrax, Wasp, Nightwish και πολλά άλλα, τη φετινή χρονιά δεν υπάρχει καν metal μέρα. Αλλά και οι υπόλοιπες μέρες δεν έχουν -πέραν 1-2 αξιόλογων ονομάτων- κάτι ενδιαφέρον να επιδείξουν. Επιπλέον οι μέρες από 3 ή 4 που ήταν κάποτε περιορίστηκαν σε 2 εκ των οποίων η μία περιέχει μόνο ελληνικό hip hop! Ωραίο rockwave!

Δείτε εδώ το τη σύνθεση και των δύο ημερών και φρίξτε.
http://www.rockwavefestival.gr/

Μέχρι να καλυτερέψουν τα πράγματα λοιπόν (και αν) θα ζούμε με τις ευχάριστες αναμνήσεις ενός πάλαι ποτέ μεγάλου φεστιβάλ που ξεχείλιζε αυθεντικό σκληρό ήχο...Κρίμα...

Lost in Necropolis

La ville de la mort

20/07/2014, 17:26:36
Καλά ρε KERRY, εξαφανίστηκα εγώ και ούτε 4 σελίδες δεν προχώρησε το φόρουμ;

31/12/2015, 19:19:27
R.I.P Lemmy...

In anticipation of my resurrection...

deadmoon54Νέο Μέλος
28/01/2016, 18:03:46
Εχω να προτεινω ενα black/atmospheric metal album, ελληνικο, το οποιο πιστευω ειναι καταλληλο για αυτη τη σελιδα.

Το αλμπουμ ειναι:

https://www.youtube.com/watch?v=jVxucJEMK3k

Ακουστε το ολοκληρο με ακουστικα, ειναι τρομερη εμπειρια!!

Edited by - deadmoon54 on 28/01/2016 18:05:12

29/01/2016, 15:13:34
Αν και δεν είμαι του black metal αλλά περισσότερο του dark/gothic, το έβαλα να το ακούσω μόλις τώρα.
Η εισαγωγή του Fires of Prometheus μου αρέσει αρκετά.

deadmoon54Νέο Μέλος
30/01/2016, 15:03:35
Υποθετω το ακουσες, πως σου φανηκε?

30/01/2016, 18:12:50
Ναι, το άκουσα εχθές το μεσημεράκι.
Μου άρεσε αρκετά, ειδικά τα ελληνικά στοιχεία που έμπαιναν μέσα στα κομμάτια και γενικότερα το atmospheric στοιχείο (του οποίου είμαι λάτρης).
Πραγματικά πολύ καλή δουλειά και πιστεύω πως το συγκεκριμένο συγκρότημα έχει μπροστά του μέλλον!

07/05/2018, 23:36:12

https://www.youtube.com/watch?v=QSZ-0Mr30mU

Ειλικρινά υπάρχει ακόμα κανείς που να πιστεύει ότι το παλιό καλό metal είναι παρωχημένο; Ή απλώς ένα κατάλοιπο της εφηβείας;
Εδώ μιλάμε για 'ντόπα' διαχρονική, για έμπνευση, εκτόνωση και ό,τι άλλο θέλετε!!!

Metal GearΝέο Μέλος
15/05/2018, 19:04:44
Γεια σε όλους τους μεταλλάδες m/
Τρελαίνομαι πολύ για το metal και σκέφτηκα να το προσθέσω στα χόμπι μου. Σκέφτηκα λοιπόν να μάθω να παίζω κιθάρα.Μήπως μπορεί κάποιος από εσάς να μου δώσει κάποια συμβουλή;