- ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Και απο μενα μια καλημερα και καλη βδομαδα να εχετε!
Πραγματικα ryche τελικα οι συναντησεις οντως φερνουν τα μελη πιο κοντα!!
Αν και η διαθεση μου πεσμενη λιγο καθοτι με περιτρυγιριζει γριπη (το καταλαβα σημερα καθοτι ρουθουνιζω ολη μερα σνιφ σνιφ) η παρεα ηταν ευχαριστη και οι καινουργιες γνωριμιες αξιολογες, την επομενη ομως φορα μαλλον θα πρεπει να κανονισουμε καποιο μερος οπου να εχει στρογγυλα τραπεζια (εμεις και οι ιπποτες του Αρθουρου!) για να μπορεσουμε να αναπτυξουμε ολοι μαζι καποια συζητηση (χωρις να βλεπουμε την πλατη του κυριου "εχω και κοτερο")
Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
ευχομαι απλα να ειναι συναχακι και να μην σ ταλαιπωρησει,γιατι αν ειναι γριππη σα τον μανο ε..δεν...ασε..τα πραγματα θα ειναι πολυ περισσοτερο ασχημουλικα αχαχαχαχαχχ
φαντασου με να αντιτιθομαι σε καθε τι που θα λες και να σε αντικρουω ,πω πω ... ,φαντασου .. η ομοιοπαθητικος μου ,στελνει την διαγνωση στο φαρμακειο της περιοχης μου μετα απο 2 μερες μελετη των συμπτωματων μου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχ
περαστικουλια:)))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 10/11/2003 11:47:43
(η σειρά αλφαβητική και συγνώμη εκ των προτέρων αν ξέχασα κάποιον/κάποια)
σας ευχαριστώ που για άλλη μια φορά πέρασα υπέροχα απολαμβάνοντας τη συντροφιά σας, αν και το τραπέζι δεν εξυπηρετούσε για συζήτηση με αποτέλεσμα να υπάρχει χάσμα και δημιουργία (αναγκαστικά) μικρών παρεών. Mara συμφωνώ και επαυξάνω για την αναγκαιότητα εξεύρεσης στρογγυλής τραπέζης και σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση.
Εύχομαι ολόψυχα καλή εβδομάδα σε όλους όσους ήλθαν αλλά και σε όσους δεν ήλθαν (ακούς Kapodistria ;) καθώς επίσης και σ ένα καλό φίλο που κάποια στιγμή επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικώς και μας λείπει απο το forum (Ntavelis666)

Edited by - Oannes on 10/11/2003 11:58:29

Ο κακός λύκος
χααχαχχαααχαχαχαααχαχααχαχαχχααχαχαχα
θα φερω και το πειστηριο β' ,να τοποθετησουμε στο κεντρο της ιερας τραπεζας χαααααχαχαχχααχαχαχαχαχχααχχααχαχαχ
και μετα θα ξεκινησουμε το κομματι των MEGADETH "HOLY WARS" χααααχχα
χααχαχαχααχχααχαχαχαχαχαχχααχααχαχαχαχαχαχαχαχα
υ.γ αααααααα,ξεχασα και τα κερακια ,πω, πω ατμοσφαιρα....το βιβλιο συνομοσιολογιας γρηγορα ,ξεχασα τα spells χαχαααχαχαχαχααχχααχχααχααχαχ
(7) ..33 μηνυματα,σας λεει κατι ;;;
Edited by - manos on 10/11/2003 17:14:06
Edited by - manos on 10/11/2003 17:18:25
quote:
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 1ης ΕΠΙΣΗΜΗΣ Σ.Μ.ΕS. (ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ESOTERICA).ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...
1η ΕΠΙΣΗΜΗ Σ.Μ.ΕΣ.(ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ESOTERICA)
ΝΑΙ,ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ MASVIDAL,
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...
ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Ο κακός λύκος

Χωρίς Σχόλια ..... απλά κάτι άκουσαν και γελάνε !
Ο κακός λύκος
Edited by - Ramoglou on 10/11/2003 21:11:57
Ειπα να μην πω τπτ αλλα οσο βλεπω αυτο το μωρακι δεν μπορω να κρατηθω και να μην πω οτι ειναι φοβερη φατσα!
Κλεινει ξανα η δικη μου παρενθεση.
Καλο σας βραδυ
Edited by - Το ξωτικό on 10/11/2003 21:31:30
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ. RAMOGLOY ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΖΕΔΑΔΙΚΑ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 2 ΚΑΡΑΦΑΚΙΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Edited by - GEORGE D on 11/11/2003 17:10:49
Δεν λυπήθηκες ούτε εμένα , αλλά ούτε την γυναίκα μου και τα παιδιά μου και με έδωσες έτσι στεγνά...

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
ηθελα να σας ρωτησω αν θελετε να κανονισουμε να παμε Σινεμαδακι,:))
θα ηθελα τις γνωμες σας ,μερος ,ωρα και ταινια ,την οποια μετα θα σχολιασουμε μεσα στο forum :)))))))
ειναι καλη η ιδεα μου;;;;;;:)))))))))))))))))
καλο βραδακι
ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΖΕΔΑΔΙΚΑ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ...

Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
Εγώ ξέρω ότι την είπαμε στον κύβο να κάνει κράτει , ώστε να πάρει και κάποιος άλλος πρωτοβουλία , αλλά ![]()
![]()
![]()
τζίφος.
Μάνο η ιδέα σου μάλλον δεν είναι καλή.
Μέλη του esoterica , έχει νόημα να βρεθούν ή για να γνωριστούν ή για να συζητήσουν.
Το σινεμά δεν πολύ κολλάει νομίζω.

υ.γ τετελεσται αντμιν αντμιν λαμα....
Βλέπω οτι εχετε μερακλωθεί εδω εσείς.... Ουζάκια, μεζεδάκια,, χαμός γίνεται .... χαίρομαι...
Εχω ομως μία απορία....
Σε μία φωτο που εχει ο anounakis ... δείχνει μια συμπαθέστατη παρέα ... αλλά κάποιος δεν πρόσεξε κάτι να το σχολιάσει...
Κάποιος απο πίσω ...ετσι φαίνεται ενα χέρι ... μάλλον είναι αληθινό..
δηλαδή μία μούτζα..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά anounaki δεν το είχες δεί??????
Δεν πιστεύω να το είχες δεί και μας την έβαλες επίτηδες...
``Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ``.. Καλό εεεεεεεε..
Καλά το χέρι τίνος είναι...????
Edited by - allzzaro on 13/11/2003 22:47:08