ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Χριστιανός Ορθόδοξος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
RedArrowZΜέλος
20/12/2012, 00:37:55
quote:
stiv έγραψε:
quote:
RedArrowZ έγραψε:
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ έγραψε:

Λέω κι εγώ:Σκασίλα μου ποιός έχει δίκιο.Είμαι αδιάφορος.

Και εγώ αδιάφορος είμαι και δεν έχω θρησκεία --> άθρησκος, αλλά δεν ακυρώνω την ύπαρξη δημιουργού ούτε με ενδιαφέρει αν υπάρχει.

Εσύ είσαι αδιάφορος τύπου άθεος

επι της ουσιας εχει καμια διαφορα αυτο που λες ,ασε το τυπικο μερος,με αυτο που λεει ο Νικ!

Ναι έχει! Είμαστε και οι δύο αδιάφοροι με τη διαφορά ότι εγώ δεν ακυρώνω την ύπαρξη δημιουργού

20/12/2012, 00:48:03
quote:

Ναι έχει! Είμαστε και οι δύο αδιάφοροι με τη διαφορά ότι εγώ δεν ακυρώνω την ύπαρξη δημιουργού

To ωραίο φίλε μου είναι,ότι ούτε εγώ την ακυρώνω.

Ακυρώνω όμως την πίστη και την λατρεία που ακολουθεί.

Απλά είμαι αδιάφορος στο άν υπάρχει ή όχι.

Και άν υπάρχει,έχω να του σούρω τα εξ'αμάξης για τις...ατελέστατες δημιουργίες του.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

20/12/2012, 03:49:15
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Και άν υπάρχει,έχω να του σούρω τα εξ'αμάξης για τις...ατελέστατες δημιουργίες του.
Τέτοια υποτίμηση εαυτού Νικόμαχε...
Ε μας τα μασάς τώρα. Πριν έλεγες οτι θα είναι ο τάδε, και ήσουν σίγουρος για αυτό (ο πρόερδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου έλεγες; κάτι τέτοιο) τώρα μας λες, ε, μπορεί να τον πάρει κάποια κάμερα, μπορεί κάποιο μάτι να τον αντικρίσει... τι είναι αυτά;
Περιμένεις να κάποιος να βασιστεί σε τέτοιες πληροφορίες;
quote:

Κοίτα,μην τα θες όλα στο πιάτο...Η εσχατολογική πληροφορία είναι δύσκολη και βγαίνει ύστερα απο πολύ ιδρώτα και αίμα!Σκέψου οτι είσαι στην πλεονεκτική θέση να γνωρίζεις κάτι που δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη αγνοούν!Πόσο πολύ δεν σε ανεβάζει αυτό;Γι'αυτό,μην θέλετε και λεπτομέρειες για το παραμικρό,ήδη αυτό που έχει γίνει είναι αρκετά μεγάλο!

20/12/2012, 13:36:33
quote:
Ντοτορο
Τέτοια υποτίμηση εαυτού Νικόμαχε..

Μήπως περιπατείς σε λάθος μονοπάτι Ντοτόρο?

Ακόμη και άν ο εαυτός μου,είναι τμήμα του Συμπαντικού Ενα,τότε ένας ακόμη λόγος,να είναι ατελές το Ολον.Παράδειγμα,εσύ,ο άλλος,εγώ!!!

Εκτός κι άν δεχθούμε,ότι το Ενα δημιουργεί ατελέστατες μαριονέτες,για να παίζει...!

Για αυτο Ντοτόρο,τείνω να αναγάγω σε δόγμα το << με απόλυτη σιγουριά και πέραν πάσης αμφιβολίας >>,το οποίο "γυροφέρνω" στα τόπικ του φόρουμ και λίγοι είναι αυτοί που "πιάνουν" το νόημα!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

quote:

quote:
Ντοτορο
Τέτοια υποτίμηση εαυτού Νικόμαχε..

Μήπως περιπατείς σε λάθος μονοπάτι Ντοτόρο?

Ακόμη και άν ο εαυτός μου,είναι τμήμα του Συμπαντικού Ενα,τότε ένας ακόμη λόγος,να είναι ατελές το Ολον.Παράδειγμα,εσύ,ο άλλος,εγώ!!!

Εκτός κι άν δεχθούμε,ότι το Ενα δημιουργεί ατελέστατες μαριονέτες,για να παίζει...!

Για αυτο Ντοτόρο,τείνω να αναγάγω σε δόγμα το << με απόλυτη σιγουριά και πέραν πάσης αμφιβολίας >>,το οποίο "γυροφέρνω" στα τόπικ του φόρουμ και λίγοι είναι αυτοί που "πιάνουν" το νόημα!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Νικόμαχε,τα πράγματα θα γινόντουσαν για σενανε πιο απλά,απλά αν πίστευες στον Ιησού Χριστό!Όλες σου οι απορίες θα λυνόντουσαν.......

20/12/2012, 13:42:14
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Κοίτα,μην τα θες όλα στο πιάτο...Η εσχατολογική πληροφορία είναι δύσκολη και βγαίνει ύστερα απο πολύ ιδρώτα και αίμα!Σκέψου οτι είσαι στην πλεονεκτική θέση να γνωρίζεις κάτι που δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη αγνοούν!Πόσο πολύ δεν σε ανεβάζει αυτό;Γι'αυτό,μην θέλετε και λεπτομέρειες για το παραμικρό,ήδη αυτό που έχει γίνει είναι αρκετά μεγάλο!

Εχω ένα ποιηματάκι για σένα,που μόλις συνέθεσα...

Στον δρόμο περιπατείς
αλεξιβρόχιον κρατείς
Η φύσις απλόχερα μυαλά εμοίραζε
κι ο Χριστιανός περί άλλων ετύρβαζε!!

Τα πνευματικά δικαιώματα του στίχου δεν...μεταβιβάζονται!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Εχω ένα ποιηματάκι για σένα,που μόλις συνέθεσα...

Στον δρόμο περιπατείς
αλεξιβρόχιον κρατείς
Η φύσις απλόχερα μυαλά εμοίραζε
κι ο Χριστιανός περί άλλων ετύρβαζε!!

Τα πνευματικά δικαιώματα του στίχου δεν...μεταβιβάζονται!!

quote:

Τί εννοείς με αυτό;Οτι εμείς οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι,δεν έχουμε μυαλό;Καμιά φορά η πίστη απο μόνη της αρκεί για να σωθείς.......

20/12/2012, 13:52:50
quote:

Τί εννοείς με αυτό;Οτι εμείς οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι,δεν έχουμε μυαλό;Καμιά φορά η πίστη απο μόνη της αρκεί για να σωθείς..

Οχι δεν εννοώ αυτό.

Είδες πόσο κακή είναι η χρήση του αλεξιβρόχιου?

Εσύ μου λές να πιστέψω στον Ιησού και θα λυθούν τα προβλήματά μου.

Εγω δεν σου ζητώ να πιστέψεις πουθενά.

Απλά σου ζητώ να κλείνεις κάπου-κάπου την...ομπρέλα!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

quote:

quote:

Τί εννοείς με αυτό;Οτι εμείς οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι,δεν έχουμε μυαλό;Καμιά φορά η πίστη απο μόνη της αρκεί για να σωθείς..

Οχι δεν εννοώ αυτό.

Είδες πόσο κακή είναι η χρήση του αλεξιβρόχιου?

Εσύ μου λές να πιστέψω στον Ιησού και θα λυθούν τα προβλήματά μου.

Εγω δεν σου ζητώ να πιστέψεις πουθενά.

Απλά σου ζητώ να κλείνεις κάπου-κάπου την...ομπρέλα!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Μιλάς λες και την ομπρέλα εμείς την χρησιμοποιούμε για να μην σκεφτόμαστε!Λάθος!Απλώς έχουμε εμπιστοσύνη στην ανώτατη αυθεντία που ονομάζεται Θεός!Δεν τον προσεγγίζουμε με την λογική μας,αλλά με την καρδιά μας!Εκεί είναι η διαφορά......