- ιπταμενο αντικειμενο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Οποτε την επομενη φορα,επειδη δεν εμεινα μονο απο το μπαλκονι του σπιτιου μου να χαζευω το φαινομενο,βρηκα με την ομαδα μου ενα σημειο το οποιο ειναι μοναδικο θα στειλω και φωτογραφιες για τουσ καχυποπτους...με την καλη εννοια παντα!!
ΤΟ(ΜΕΡΟΣ)ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
AEV
"
4-7-2003 Μυστηριώδη φωτεινά αντικείμενα παρατηρούνται στον ουρανών της Σπάρτης
Ταχυδρομημένη 7-7-03
Παρασκευή βράδυ 4-7-03 και ώρα 11 μμ παρατηρήθηκαν ανεξήγητα φωτεινά αντικείμενα στον ουρανό της Σπάρτης . Ο μάρτυς που ήταν μαζί με τη γυναίκα του παρατήρησαν στη αρχή ένα σχηματισμό από 7 φωτεινά αντικείμενα που διέγραφαν ακανόνιστες τροχιές , τα άγνωστα φωτεινά αντικείμενα διέγραφαν μικρές τροχιές χωρίς να χαλά ο σχηματισμός τους Τα UFO παρατηρήθηκαν περίπου 20 -30 δευτερόλεπτα .Σε λιγότερο από 10 λεπτά φάνηκε ένας "τεράστιος μετεωρίτης" που εισήλθε στην ατμόσφαιρα με ένα εκτυφλωτικό και απόκοσμο φως."
Φίλε AEGEWN VRIAREW δεν ακούστηκε κάτι για Πάτρα αλλά τέτοιες παρατηρήσεις μπορεί να βγουν αργότερα... Παρακολούθησε λίγο το site μήπως βγάλουν κάποια άλλη μαρτυρία.
http://www.huforc.net/
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
AEGEWN VRIAREW καλωςηρθες:))
μην αποκλειουμε καμια περιπτωση,αναφερομαι και στα αεροσκαφη stealth.
τα υλικα μπορει να ειναι δυσκολο να βρεθουν,ομως οχι ακατορθωτο,για την κατασκευη τετοιου ειδους αντικειμενων.
επισης η τεχνολογια που υπαρχει οσον αφορα την καθετη αποπροσνειωση των αεροσκαφων ,μπορει να χρησιμοποιηθει σε σκαφη stealth,με σχημα ufo
οπως επισης και η στασιμοτητα τετοιων σκαφων στον αερα ,σαν τα ελικοπτερα πανω απο το νερο για την ποντιση sonar.
τωρα η παρουσια τους ειναι εκεινη που πρεπει να μας κανει να αναρωτηθουμε ,την παρατηρηση τους ,την παραμονη τους και την ελευση? τους σε συγκεκρημενες περιοχες και μερη.
ισως να ειναι κατι που αφορα τον ελληνικο στρατο,που παει μετα απο την πυροσβεστικη η και καθολου.
οποτε σε αυτη την περιπτωση δεν θα αναφερθω αλλο.
στην περιπτωση ομως που προκειται για μετεωρητη,παρουσια μικροτερων του κομματιων ,εκει που οπως πολυ ευστοχα αναφερθηκατε ,η βοηθεια αλλων κρατων κανει αισθητη την παρουσια της,για την αντιμετωπιση μιας καταστροφης.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 23/10/2003 11:58:37
. .
.
.. => .
AEV
AEV
επισης θα παρατηρησεις πως αναφερθηκα σε τεχνογνωσια/τεχνολογια που πιθανοτατα εμπεριεχεται σε σκαφη stealth με την μορφη ufo ,δεν μιλησα για ελικες:)))
σε ευχαριστω για την κατανοηση
σε ευχαριστω για μια ακομη φορα
Τους βαθυτατους χερετισμους μου.
AEV
Φιλικα
και μην ζητας συγνωμη,πολλες φορες τυγχανει να μην εκφραζω καλα αυτα τα οποια θελω να γραψω η να πω:))
η ιδιοτητα μου ειναι να ακουω πολλα,να πιστευω λιγα,να προσπαθω να εχω τις αισθησεις μου σε εκγρηγορση ,να ψαχνω αυτα που με απασχολουν και με ενδιαφερουν και προσπαθω να γραφω οταν εχω κατι να γραψω,με επιχειρηματα και αποδειξεις.
οσον αφορα την ιδιοτητα μου στο site,την ιδια ιδιοτητα που εχεις και εσυ,ειμαι αναζητητης,φιλοξενουμενος,με γεμιζει ,το σεβομαι και το αγαπω,οπως και τους ανθρωπους που συμπορευονται μαζι και πλαι μου σε αυτο:)
δεν εχω γνωσεις,δεν γνωριζω απολυτως τιποτα:))συνεχως μαθαινω νεα πραγματα απο εσας
ny152b ,καλως ηρθες στην παρεουλα μας:)))θα το ψαξω το θεμα που αναφερεις και θα μας απαντησω:))
Edited by - manos on 24/10/2003 00:53:00
8a h8ela na tonisw oti kalo 8a htan na mhn eimaste eukolopistoi, epifaneiakoi kai na mhn parasyromaste eukola... H swsth, ka8arh kai logikh krish einai o kaluteros boh8os mas, arkei na proseggizoume to 8ema sobara kai oxi epifaneiaka, me klise ki ekfraseis stereotypes enw den exoume ereynhsei kan ta diafora peristatika sta opoia anaferomaste...
Edw blepoume thn anafora apo thn katadiwxh enos "UFO" apo 2 F-16A ths Belgikhs Aeroporias stis 31 Martiou 1990:
http://www.ping.be/aura-oasis/belgUFO.htm.
http://www.ping.be/aura-oasis/BelgUFO.htm
Epishs s ena pio prosfato peristatiko stis H.P.A.:
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/articles/A8131-2002Jul26.html
http://www.commondreams.org/headlines02/0727-03.htm
Edited by - Phantom II on 24/10/2003 06:05:29
Η προσωπική μου γνώμη πάντα, είναι ότι τα τριγωνικά ufo μπορεί να έχουν γήϊνη προέλευση όπως λέει και ο μάνος. Ισως όχι όλα, αλλά εφ όσον οι αμερικάνοι έχουν φτιάξει τέτοια σκάφη και προσπαθούν να τελειοποιήσουν την τεχνολογία τους, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ανήκουν σε αυτούς.
Γιατί πετούν πάνω από την περιοχή μας και τι παρακολουθούν (αν όντως παρακολουθούν κάτι) είναι υπό συζήτηση.
ny152b έψαξα να βρω αν έχουμε κάποιο meteor shower αυτές τις μέρες, αλλά φαίνεται ότι δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο (τελευταίο peak είχαμε στις 21 Οκτωβρίου από τον αστερισμό του Ωρίωνα) . Βρήκα όμως, ότι θα έχουμε έντονη δραστηριότητα τον Νοέμβριο (έχουμε τους Λεοντίδες μεταξύ 17 και 19 Νοεμβρίου) και εκτός του ότι το θέαμα φέτος θα είναι εντυπωσιακό όπως λένε, φοβούνται μήπως υπάρξει πρόβλημα με τους τεχνητούς δορυφόρους μας.
Ενα κατατοπιστικό άρθρο
http://www.nature.com/nsu/010927/010927-5.html
Επειδή πάντως έχουμε αρκετές περιπτώσεις διαττόντων αστέρων τελευταία δεν αποκλείω αυτό που είδες να είναι κάτι τέτοιο.
Phantom II για διευκρίνησε αυτό που λες
"To peribohto 'Koufoboubi' einai h megaluterh 'Radio Arbyla' istoria twn E.E.D. ... Akoma kai an einai alh8ino, de nomizw oti 8a htan fronimo na dwsoume leptomereies, etsi den einai... ;)¨"
Τι είναι το "κουφομπούμπι" καλέ;!!! ![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ.
Θελω να πιστεψω αλλα δεν με πειθουν.
AEV
Typografiko la8os, b anti n, "Koufobouni" h8ela na pw... Mia istoria pou apo oso xerw legetai ws "astikos my8os"/Radio Arbylla sxedon se ka8e kentro ekpaideyshs toy ES ta teleytaia 13 toulaxiston xronia... H pio synh8hs anafora s'ayto einai oti brisketai ston Ebro, opou uparxei pragmati xwrio me to onoma "Koufobouni"... Par'ol'auta den einai logikh h topo8ethsh tou toso konta sthn pi8anh prwth grammh kai ws ek toutou AN pragmati uparxei - proswpika amfiballw - tote h logikh leei oti 8a brisketai se meros pou den 8a mporei na f8asei m'eukolia o ex8ros... Pantws "kapoio nhsi" exei th megaluterh - kai pio kala prostateymenh - aeroporikh bash ths Ellados, opote isws na sygxeetai apo pollous me to "Koufobouni"... Allo pragma na uparxoun shelters(katafygia) maxhtikwn a/fwn mesa sto braxo kai ALLO na uparxei oloklhro aerodromio "mesa sto bouno"...
AN omws kanoume thn upo8esh ergasias oti uparxei (omilw panta gia aeroporikh bash mesa se bouno), tote 8a htan exairetika hli8io, epikindyno kai poinika kolasimo, n'anafer8ei to otidhpote gia to 8ema...
O filos "Belos" ISWS mporesei na pei kati perissotero gia to 8ema...
θα κοιταξω ξανα αυτα που εχετε αναφερει,να ευχαριστησω και την οστρια για την πολυτιμη βοηθεια της
μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι .
θα παραθεσω μια φωτο που βρηκα ψαχνοντας, που και ψευτικη να ειναι ,με εκανε να νιωσω καπως:)))))))
λενε πως ειναι καπου στην ιταλια

Καλώς ορίσατε φίλοι!!![]()

Φιλικα ny152b