- Ας λογαριασουμε Τωρα για το Μετα... γιατι Μετα δεν θα λογαριαζουμε για το Τωρα... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Φίλε noema
quote:
θεση μου και αποψη μου ειναι Εκεινο που με αφορα και σε αφορα και αφορα και 'κεινον και 'κεινη και ολους οσους τρεχουν και ψαχνουν να βρουν ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ
Ανάλογα με τα βιώματά του, ο καθείς έχει το δικό του θέμα και τους δικούς του προβληματισμούς. Το "εκείνο" γιατί το γράφεις με κεφαλαίο, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ή αναφορά;
quote:
- ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ... ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ...
- ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ...
- ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ...
- ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ οπως ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΙ' ΑΥΤΟ δεν με ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ...
- ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΩΡΑ ... λεει ...
- ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ εσυ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ...
- ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ δηλαδη ...
- ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ...
- ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ εσυ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .. ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ ...
Δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχουν άτομα που σκέφτονται για το αύριο. Το θέμα είναι ποιες οι δράσεις που προτίθεται κάποιος να αναλάβει. Η λογική μίας πιθανής ευρέος φάσματος γήινης καταστροφής, παρότι είναι μία πιθανότητα ομολογώ, δεν είναι για μένα το βασικό ζήτημα, γιατί σε μία τέτοια περίπτωση, συνδυαζόμενη με την υποτιθέμενη αδυναμία της ατομικότητάς μου, οδηγεί στην πλήρη αδρανοποίηση. Προτιμώ δράσεις, έστω και στο επίπεδο του ατομικού, οικογενειακού ή φιλικού μικρόκοσμου, αλλά δράσεις.
Για τους κινδύνους τους οποίους υπονοείς έχεις κάποια τοποθέτηση ή κάποια πρόταση αντιμετώπισης;
quote:
αν εχω να κανω με ανθρωπους που ειναι ΕΚΤΟΣ ΥΠΝΟΥ ,ειτε ετσι ειτε αλλοιως ... παρακαλω σε να μου το λεγεις ... και σε παρακαλω να μου λεγεις και το ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΑΓΡΥΠΝΟΙ οσοι ειναι εκτος υπνου και γιατι αραγε αγρυπνουν
Μπορώ να σε διαβεβαιώσω τουλάχιστον για αρκετές παρουσίες μέσα σε αυτό τον ιστόχωρο, όπως (υποθέτω) και σε αρκετούς άλλους. Δε θέλω να πιστεύω ότι είμαι ο μόνος που θεωρεί ότι η παγκόσμια ιδιοπερίοδος κίνησης έχει ήδη βγει εκτός ορίων της λογικά αποδεκτής αντίστοιχης ανθρώπινης και γι' αυτό έχουν αυξηθεί πολύ τα κρούσματα ψυχοσωματικών παθογενειών ή η εγκληματικότητα. Το γιατί κάποιοι αγρυπνούν... η απάντηση είναι αρκετά απλή : όταν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να "κοιμάσαι", φροντίζεις να είσαι σε δημιουργική εγρήγορση.
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
- γιατι δεν συνηθισα δεν μπορω και δεν γινεται , να βαζω καθε φορα το ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ σε καθε μικρη ανασα της σκεψης ... ουτε και το ΣΥΜΠΑΘΑ ΜΕ που ειμαι δυσλεκτικος και ΚΑΤΑΔΕΞΟΥ ΜΕ και ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΜΕ σε παρακαλω , για τις μικρες μου ιδιοτροπιες ...
- νεος ειμαι ακομη και αργος και ακομη μαθαινω να προσαρμοζομαι αργα αργα στις κοινωνιες και στις λογικες τους ...
- μερικοι βιαστικοι και ευκολοσυνηθισμενοι στην βιασυνη και στην ευκολοσυνηθεια αρχισαν να με ΄κατηγορουν΄ και να με ΄ψιλαφιζουν΄ για την νοοτροπια μου ...
- μην το κανεις και συ ...
- καλησπερα σου ...
- ωρα καλή ...
quote:
ουτε και το ΣΥΜΠΑΘΑ ΜΕ που ειμαι δυσλεκτικος και ΚΑΤΑΔΕΞΟΥ ΜΕ και ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΜΕ σε παρακαλω , για τις μικρες μου ιδιοτροπιες ...
Σε κατανοώ καλέ μου φίλε.. απλά προσπάθησε για να γίνεις κατανοητός και εσύ να γράφεις πιο εμπεριστατωμένα...
quote:
μερικοι βιαστικοι και ευκολοσυνηθισμενοι στην βιασυνη και στην ευκολοσυνηθεια αρχισαν να με ΄κατηγορουν΄ και να με ΄ψιλαφιζουν΄ για την νοοτροπια μου ...
Ετσι γίνεται πάντα.. εκτός αν ξεκινήσεις και εσύ και αποκαλείς τον συνομιλητή σου ``αγαπητέ`` δεν εκδηλώνεις έτσι κραυγαλέα τις αντιλήψεις σου και δεν τους κατηγορείς για αυτό το οποίο είναι ή για αυτό που θέλουν να είναι...![]()
Πρός Θεού δεν θέλω να θεωρήσεις τα λόγια μου προσβλητικά απλά στα λέω και επεμβαίνω για να προσαρμοστείς ούτως ώστε να έχουμε μια εμπεριστατωμένη και εποικοδομητική συζήτηση.
Το site δεν μου ανοίγει ούτε εμένα και ετσι δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη ούτε βγάζω κάποια άκρη με τα γραφώμενα σου.
Εγώ πραγματικά θέλω να το συζητήσουμε και νομίζω και θα θέλουν και οι υπόλοιποι αλλά θα πρέπει να είσαι πιο αναλυτικός.
ωρα καλή και σε εσένα ![]()
- αγαπητε allzzaro ...
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΄ΦΙΛΙΚΗ΄ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΄ τι γινεται στο ημερολογιο της www.noisa. ΄ TO EIΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ site ...
ΕΓΩ ΣΑΝ noema ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΄ΕΥΚΑΙΡΙΑ΄ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ site ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ...
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΄ΠΡΑΓΜΑΤΙ΄ κατι ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ... κατι ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ , ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ... κατι ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ κατι ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ... κατι ΠΟΥ [κατα την γνωμη μου]ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ...
ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΄ΑΝΟΙΧΤΟ΄ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ...
ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΜΩΣ μερικα ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΑΦΟΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ...
ΚΑΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2007 , ΣΑΝ ΄ΛΟΓΟ΄ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ , ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΤΟ ...
^ ο νους του ανθρωπου , δεν ειναι Οπως και Οτι ηταν οι θεοι της λογικης του ...
- ο νους του ανθρωπου , ειναι μετα την λογικη του ... και ο νους του ανθρωπου ειναι Ενας και ειναι Υπερ του ανθρωπου και Κατα ... ^
καλημερα ...
.
^ οι αποστασεις μεταξυ αντιληπτου και κατανοητου απο το ακατανοητο και ασυλληπτο , δεν διανυονται ουτε με τα ποδια ουτε και με την λογικη ...
- διανυονται μονο με τον νου και ο νους ειναι ομοιος με τον θεο Εκεινον που σε Εκεινον ακουουν ολοι , ή δεν ακουει κανενας πια ...
- ο νους μας ειναι το πνευμα μας και το πνευμα μας ο εαυτος μας ... και καποιοι τον εχασαμε και οι αλλοι δεν τον βρισκουν ..
- και τα παιδια μας δεν το ξερουνε αυτο ...
- και γνωμες ζηταω χιλιες ... ^
ΚΑΙ 'ΓΩ ΖΗΤΑΩ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ .. ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ...
quote:
^ οι αποστασεις μεταξυ αντιληπτου και κατανοητου απο το ακατανοητο και ασυλληπτο , δεν διανυονται ουτε με τα ποδια ουτε και με την λογικη ...
- διανυονται μονο με τον νου και ο νους ειναι ομοιος με τον θεο Εκεινον που σε Εκεινον ακουουν ολοι , ή δεν ακουει κανενας πια ...
Θα συμφωνήσω με αυτό!
Το θεϊκό-Ιερό στοιχείο μέσα μας είναι ο Νους. Αυτό είναι που ζητάει τ' άλλα... Αυτό κι όταν πεθαίνουμε γυρίζει στην πηγή του... Αθάνατο, Αιώνιο και Ιερό ανακυκλώνει την Ύπαρξη.
Μακάριος αυτός που καταφέρνει κι έρχεται σε επαφή με τον Νου του.

Το θέμα αυτό εξακολουθεί να μην έχει σαφές νόημα ύπαρξης. Ούτε έχεις προτείνει κάποιον άλλο τίτλο θέματος, ενώ η σελίδα στην οποία παραπέμπεις δε λειτουργεί καν!
Τα forums του esoterica είναι ένας χώρος που γίνονται συζητήσεις στις οποίες συμμετέχουν πολλοί άνθρωποι και τις οποίες διαβάζουν καθημερινά πολλοί περισσότεροι. Ο τρόπος που γράφεις δεν είναι εύκολα κατανοητός (για να μην πω, σχεδόν καθόλου) σε όποιον προσπαθήσει να καταλάβει τι θέλεις να πεις. Για να είμαι ειλικρινής, μοιάζουν περισσότερο με ασυναρτησίες και αν έχεις πραγματικά κάποιο μήνυμα που θέλεις να μεταδόσεις στους ανθρώπους που σε διαβάζουν, θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να το γράψεις που να μπορούν να σε καταλαβαίνουν. Επιπρόσθετα, αν θέλεις να φιλοξενηθούν οι απόψεις σου αυτές στον χώρο των forums και να διαβαστούν από ανθρώπους ή ακόμα και να συζητηθούν, θα πρέπει να παρουσιαστούν με σαφήνεια, λογικό ειρμό και συνέχεια, έτσι λειτουργεί το esoterica.
(Επιπλέον, επισκεφτήκαμε και το ομώνυμο θέμα στα forums του filosofia.gr - τι γινεται , '' στο ημερολογιο '' της www.noisa.gr, όπου επίσης δεν καταλάβαμε τίποτε!)
Σου είχαμε δώσει το περιθώριο 2 ημερών για να προτείνεις έναν τίτλο για το θέμα και να κάνεις μια σαφή εισήγηση αναφορικά με το τι ακριβώς θέλεις να συζητήσουμε. Επειδή δεν πρότεινες κάποιον τίτλο, επιλέξαμε - κάπως αυθαίρετα, αλλά προσπαθώντας να "πιάσουμε" κάπως ένα νόημα από αυτά που γράφεις - έναν τίτλο, ο οποίος και θα τοποθετηθεί στο θέμα. Από κει και πέρα, για να συνεχιστεί η συζήτηση θα πρέπει να υπάρχει αντικείμενο συζήτησης...
Συνεπώς, ο τίτλος του θέματος αλλάζει από:
"- τι γινεται στο ημερολογιο της www.noisa.gr -"
σε:
"Ας λογαριασουμε Τωρα για το Μετα... γιατι Μετα δεν θα λογαριαζουμε για το Τωρα..."

Επειδή εχω καταλάβει περίπου πως θέλεις να τοποθετηθείς αν θές μας σχολιάζεις αναλυτικά τα παρακάτω...
quote:
ας αρχισουμε αμα θελετε να λογαριαζουμε μεταξυ μας για το Ποσοι και Ποιοι και Γιατι θα μεινουνε στην γη ... και για το Ποσοι και Ποιοι και Γιατι θα συνεχισουνε για Που και Πως ...
Ο νέος τίτλος νομίζω οτι αντιπροσωπεύει αυτά που θα συζητηθούν οπότε με την ησυχία σου εκφράσου ελεύθερα..
Ο τίτλος αν και είναι πρόσφατος ανήκει σε εσένα και καλό θα είναι μαζί με τα παραπάνω να τοποθετηθείς και στα περί του τίτλου.
Τι εννοείς ``Ας λογαριάσουμε τώρα για το μετά γιατί μετά δενθα λογαριάζουμε για το τώρα``..
- ωρα σου καλη ...
ας πουμε πως ο δικος μου νους ειναι κοινος , ειναι κοντος και ειναι και μικρος ακομη ...
κι ας πουμε και πως δεν θα μεγαλωσει και δεν θα αυξηθει περισσοτερο ...
ας πουμε πως ο νους μου ειναι Οτι και Οσο και το πνευμα μου ειναι ...
στα λεω αυτα για να γνωριζομαστε εν τω μεταξυ ...
μ' αυτον τον νου μου λοιπον και με Εκεινα τα Οσα και Οποια χωραει και αντεχει συνειδητα ...
λεω πως ..
δεν θα ειμαστε πολλοι μεχρι και ΄την δευτερη γενια΄ απο τωρα .. και πως ΄στην τριτη και πιο αγονη απο τωρα γενια΄
οι εναπομειναντες θα ειμαστε μετρημενοι
και απελπισμενοι ..
και κυνηγημενοι απο τον εαυτο μας και ο ενας απο τον αλλονε ...
και κουρασμενοι και πεινασμενοι και διψασμενοι πολυ ...
και με το ενστικτο μας να αντιστεκεται στο ΄ο σωζων εαυτον σωθειτω΄ .. οι ανθρωποι .........
αν θελεις να εισαι φιλος μου ...
δοκιμασε να αποκλεισεις ΄το ενδεχομενο΄ και δοκιμασε και να συνειδητοποιησεις καλα καλα και ΄τι θα αποκλεισεις΄...
οι παγοι πηραν και λοιωνουνε απο καιρο παληκαρι ...
αλλα η στερεα γη δεν ΄εκινηθηκε΄ απο το περισσοτερο απ' αυτην νερο ακομη ...
αρα ειναι ακομη καλος ο καιρος και η ωρα ...
μπορουμε να ξερουμε Ποσοι και Ποιοι θα παραμεινουμε μεσα στην σαρκα μας και στην λογικη μας ...
και μπορουμε να ξερουμε και Ποιοι θα προσπαθησουμε να μπορεσουμε να συνεχισουμε την ζωη Μας με τον νου ...
γιατι μονον δια του νου θα μπορεσουμε να συνεχισουμε ...
μονο δια του νου ειναι ΄ενδεχομενο΄ το Μετα μας ...
δια του κοινου Εκεινου νου ...
του κοινου ...
του επιτελους και δικου σου και δικου μου και δικου του , η κανενος ...
ευχαριστω πολυ για την ΄αδεια΄ σου και περισσοτερο για την ευγενια σου να με καταδεχτεις εκφραζομενο ελευθερα ...
την Αμαλια Αμαλια , θα της ζητησω συγνωμη που την ταλαιπωρησα και την εβαλα σε νοιασμους και σε παραπανησια ζορια και θα της πω , πως ΚΑΤΑΦΕΡΕ κατι ... που αλλοι δυσκολα να καταφερουν ...
να νοικοκυρεψει ...
σ' αυτην την νοικοκυρισια ψυχη θα ΄οφειλετε΄ οτι Καλό βγει απο τις κουβεντες που θα κανουμε ΕΔΩ ... Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ... της esoterica ...
μην γινει παρεξηγηση παρακαλω ...
αν υποτιμουσα τον εαυτο μου , θα υποτινουσα και τον χωρο που ΄με φιλοξενει΄ και αυτους που ΄με φιλοξενουν΄ ...
εχετε μου εμπιστοσυνη ...
το ΄τι γινεται στο ημερολογιο της noisa ... ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΚΤΙΜΗΣΑ ΩΣ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ...
ΓΙΑΤΙ ΘΑΡΡΩ .. ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΄ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ΄...
ετσι δεν ειναι ... ;
αν ομως γινει παρεξηγηση , θα κοψουμε την καλημερα μας ...
ωρα καλη για ολους ...
.
quote:
Γεια σου noemaΤο θέμα αυτό εξακολουθεί να μην έχει σαφές νόημα ύπαρξης. Ούτε έχεις προτείνει κάποιον άλλο τίτλο θέματος, ενώ η σελίδα στην οποία παραπέμπεις δε λειτουργεί καν!
Τα forums του esoterica είναι ένας χώρος που γίνονται συζητήσεις στις οποίες συμμετέχουν πολλοί άνθρωποι και τις οποίες διαβάζουν καθημερινά πολλοί περισσότεροι. Ο τρόπος που γράφεις δεν είναι εύκολα κατανοητός (για να μην πω, σχεδόν καθόλου) σε όποιον προσπαθήσει να καταλάβει τι θέλεις να πεις. Για να είμαι ειλικρινής, μοιάζουν περισσότερο με ασυναρτησίες και αν έχεις πραγματικά κάποιο μήνυμα που θέλεις να μεταδόσεις στους ανθρώπους που σε διαβάζουν, θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να το γράψεις που να μπορούν να σε καταλαβαίνουν. Επιπρόσθετα, αν θέλεις να φιλοξενηθούν οι απόψεις σου αυτές στον χώρο των forums και να διαβαστούν από ανθρώπους ή ακόμα και να συζητηθούν, θα πρέπει να παρουσιαστούν με σαφήνεια, λογικό ειρμό και συνέχεια, έτσι λειτουργεί το esoterica.
(Επιπλέον, επισκεφτήκαμε και το ομώνυμο θέμα στα forums του filosofia.gr - τι γινεται , '' στο ημερολογιο '' της www.noisa.gr, όπου επίσης δεν καταλάβαμε τίποτε!)
Σου είχαμε δώσει το περιθώριο 2 ημερών για να προτείνεις έναν τίτλο για το θέμα και να κάνεις μια σαφή εισήγηση αναφορικά με το τι ακριβώς θέλεις να συζητήσουμε. Επειδή δεν πρότεινες κάποιον τίτλο, επιλέξαμε - κάπως αυθαίρετα, αλλά προσπαθώντας να "πιάσουμε" κάπως ένα νόημα από αυτά που γράφεις - έναν τίτλο, ο οποίος και θα τοποθετηθεί στο θέμα. Από κει και πέρα, για να συνεχιστεί η συζήτηση θα πρέπει να υπάρχει αντικείμενο συζήτησης...
Συνεπώς, ο τίτλος του θέματος αλλάζει από:
"- τι γινεται στο ημερολογιο της www.noisa.gr -"
σε:"Ας λογαριασουμε Τωρα για το Μετα... γιατι Μετα δεν θα λογαριαζουμε για το Τωρα..."
Ας λογαριασουμε Τωρα για το Μετα ... γιατι Μετα δεν θα λογαριαζουμε για το Τωρα ...αυτο ειναι ωρα καλη , το πνευμα που ΄επικρατει΄ στο ημερολογιο της noisa φιλη Αμαλια ...
αυτο ειναι το θεμα που ΄λογαριαζουμε΄ και ΕΔΩ και στην filosofia και στην noisa ...
αυτο ΄γινεται΄ στο ημερολογιο της noisa ...
λογαριαζουνε για το Μετα , Τωρα ...
εγω ειμαι δυσλεκτικος , ομως λεω ..
ας το κανουμε και 'Μεις ΕΔΩ ...
ας παμε ο Ενας στην θεση του Αλλουνου με τον νου μας και Μεις ...
θα Μας χρειαστει ...
εχουμε τον δρομο μας οι ανθρωποι μπροστα ...η θεματολογηση που καταφερες , μου καθησε και μενα πιο σωστη ..
με ΄ξεαγχοσες΄ ...
θαρρεψα για μια στιγμη πως θα κολλουσαμε σε διαφορα ...
δεν πειραξε και πολυ ομως ...΄Ας λογαριασουμε Τωρα για το Μετα λοιπον ... γιατι Μετα μαλλον δεν θα λογαριαζουμε για το Τωρα΄ ...
΄Ας λογαριασουμε και αν εχουμε αναγκη απο την ΄κοινονοηση΄ για να λογαριαζουμε για το ιδιο για Μας .. και Τωρα και Μετα ...
΄Ας λογαριασουμε πως ειναι αναγκη να μην απομεινουμε χωρις αιτια και γιατι οι ανθρωποι ...
- χαρηκα για την ΄γνωριμια΄ ...