ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

thoth43 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
27/03/2003, 00:29:51
quote:

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤAME

Και ζητώντας συγνώμη ίσως από τον φίλο RMCCTR γιατί τον προσέβαλε...?

Ποιός το ΠΑΡΑ - Τραβάει στην τελική, φίλε μου?

**Take It or Leave It**

MaraΜέλος
27/03/2003, 00:45:08
ωραια και μιας και ξεκαθαριστηκε το "ζητηματακι" ως προσπαθησουμε να γυρισουμε στο θεμα του τοπικ ...

quote:
Ισως να ειναι και εντελως λαθος ο συνειρμος μου αλλα εχοντας ακουσει για την ανηφορα της Πεντελης - οπου το αμαξι ανηφοριζει αντι να κατηφορησει και υποστηριζουν οτι ειναι οφθαλμαπατη - και διαβαζωντας τωρα το πειραμα, αναρωτηθηκα κατα ποσο αυτα τα δυο μπορουν να συνδεθουν....

Μηπως εκει εχουν δημιουργηθει ιδιες συνθηκες με αυτες του πειραματος ...αλλα σε φυσικο πλεον περιβαλλον ???

And I keep on wondering....

DRAGOΝέο Μέλος
14/04/2003, 16:26:31
quote:

Καλησπερα σας

Ισως να ειναι και εντελως λαθος ο συνειρμος μου αλλα εχοντας ακουσει για την ανηφορα της Πεντελης - οπου το αμαξι ανηφοριζει αντι να κατηφορησει και υποστηριζουν οτι ειναι οφθαλμαπατη - και διαβαζωντας τωρα το πειραμα, αναρωτηθηκα κατα ποσο αυτα τα δυο μπορουν να συνδεθουν....

And I keep on wondering....
-----------------------------

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ. ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΛΙΣΗ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. Η ΓΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ.ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ Η ΓΩΝΙΑ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΗ , Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ Η ΚΛΙΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,ΝΙΚΟΣ