- Μια τεράστια απορία (Επίκληση πνευμάτων) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
parakalo an gnorizete apantiste
me kakia
. : Devil : Family : .![]()
![]()
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
pos na kanoyme trapezaki???parakalo an gnorizete apantiste
To Hollywood Έχει Κάψει!
quote:
pos na kanoyme trapezaki???parakalo an gnorizete apantiste
με πολύ απλούς τρόπους:
- διαβάζοντας το περιοδικό "φτιάξτο μόνος σου" και αγοράζοντας από τον μαραγκό της περιοχής τα απαραίτητα ξύλα, βίδες, κ.λπ. Σημαντικό εδώ, να υπάρχει μπλάκεντέκερ, κατσαβίδια, καρφιά, σφυρί και ξυλόβιδες.
- κάνοντας μία επίσκεψη στο "πράκτικερ" όπου υπάρχουν και οδηγίες, αλλά και τα κατασκευαστικά υλικά για έπιπλα (εκτός από τραπεζάκια, θα βρεις και καρέκλες, βιβλιοθήκες, ράφια, κ.λπ)
- επίσης εάν προμηθευτείς από το κατάστημα "ΙΚΕΑ" μία βάση τραπεζιού και πόδια (που βιδώνουν στη βάση - οι βίδες περιέχονται στη συσκευασία, η οποία έχει και ροδάκια), μπορείς και πάλι να κάνεις τραπεζάκι.
Εγώ, αυτούς τους 3 τρόπους γνωρίζω.
Ελπίζω να βοήθησα! ![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Αλεξάνδρα.
καλωσήρθες στο forum
έχεις κάνει ποτέ ορμονικά τεστ για τον θυροειδή σου?
απο μια γρήγορη έρευνα που έκανα βρήκα την παρακάτω σελίδα ενδιαφέρουσα.Είναι στα αγγλικά.Εάν δεν γνωρίζεις πες μου να σου εξηγήσω εν συντομία τί γράφει.
http://www.vegansociety.com/html/food/nutrition/iodine.php
Επίσης το ιώδιο μπορεί να είναι η λύση(είτε μερική είτε ολική)για σένα.Απλώς διάβασε και πες μου την γνώμη σου.
Tip:Μην δίνεις σημασία στην δοσολογία του Ιωδίου που αναγράφεται στο τέλος του άρθρου.Αυτή θα πρέπει να είναι σε πολλές περιπτώσεις τουλάχιστον 100πλάσια.
διάβασα το άρθρο που μου πρότεινες. Η έλλειψη ιωδίου στον οργανισμό (και κατ' επέκταση, η ανάγκη περαιτέρω λήψης του με φυσικό τρόπο ή μέσω κάποιου σκευάσματος) σχτίζεται με τα προβλήματα του θυρεοειδή (όπως κι εσύ ανέφερες). Όμως, πριν 3 μήνες είχα κάνει ορμονολογικές εξετάσεις και όλα είναι φυσιολογικά (FT3, FT4, TSH, Αντιθυρεοσφαιρινικά αντισώματα, αντιμικροσωμιακά αντισώματα - αυτά τα έγραψα σε περίπτωση που γνωρίζεις αυτές τις εξετάσεις).
Έχεις κάτι άλλο να μου προτείνεις? έστω κάποια αλοιφή για να μειώσω τα συμπτώματα (π.χ. τις χιονίστρες στα χέρια μου? - μοιάζουν τουλάχιστον με χιονίστρες, δεν ξέρω αν είναι κάτι άλλο)
Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου :)
Αλεξάνδρα.
quote:
Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη βοήθεια και τις συμβουλές κάποιου που γνωρίζει κάτι πάνω στο θέμα :)
Φίλη μου απο τα λεγόμενα σου αντιλαμβάνομαι οτι είσαι ψαγμένη πάνω στο θέμα. Οπωσδήποτε λοιπόν μιας και εχεις κάνει τις ανάλογες εξετάσεις και εχεις και τη γνωμάτευση του ειδικού γιατρού θα γνωρίζεις για την ασθένεια, αν είναι θεραπεύσιμη και τι συνέπειες έχει.
Οι διαδικτυακές συμβουλές δεν θα έλεγα οτι είναι ανούσιες, αλλά καλό θα είναι να τις ταυτίσεις σύμφωνα με τις γνώσεις σου πάνω στο θέμα.
Απο οτι λές το πρόβλημα το είχες απο μικρή και επιδεινώθηκε τα τελευταία χρόνια.
Ισως θα ήταν καλύτερα να περιέγραφες την ηλικία σου, τα κιλά σου, τη διατροφή σου, τις συνήθειες σου (αν καπνίζεις) εαν κάποια στιγμή στη ζωή σου εχεις χάσει βάρος, εαν είσαι αγχώδης, εάν εχεις καταθλιπτικές τάσεις, εάν βγάζεις εξανθήματα ειδικά οταν μένεις αρκετή ώρα στον ηλιο.. κλπ...
Ωραία,ας αποκλείσουμε κάποιο ορμονολογικό πρόβλημα.Εν τούτοις θα σου έλεγα να δοκιμάσεις Ιώδιο Lugol's. Κι εγώ όπως και πολλά άτομα που το έχουμε δοκιμάσει παγκοσμίως, έχουμε απαλαχτεί απο συμπτώματα όπως αυτά που ανέφερες, άλλοι σε μικρότερο άλλο σε μεγαλύτερο βαθμό.(δέν μιλάω συγκεκριμένα για κάποιο σύνδρομο).
Εγώ προσωπικά παίρνω lugol's απο την άνοιξη.Παρατήρησα μεταξύ άλλων και αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος μου(ας μην μπερδευτούμε με την αίσθηση της διαφοράς θερμοκρασίας που μεγαλώνει σ'αυτή την περίπτωση όταν έχει κρύο).
Θα σου συνιστούσα αυτή την μέθοδο, εκτός και αν είσαι αλλεργική στο ιώδιο(σπάνιο ωστόσο).Μπορείς να παίρνεις απο 1-15 σταγόνες ημερησίως, μακριά απο αντιοξειδωτικά όπως σελήνιο, βιταμίνες Α και C.
Είναι ακινδυνο, φθηνό και άμεσο σε αποτελέσματα.
Εαν κάποτε θελήσεις να πάρεις και δεν το βρείς στην Ελληνική αγορά, μια καλή πηγή είναι εδώ:
http://www.jcrows.com/iodine.html
Sorry αλλα δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό προς το παρόν.Το ιώδιο είναι μεταλλικό στοιχείο.Είναι απαραίτητο στον οργανισμό, όχι μόνο για τον θυροειδή, αλλά και για υπόλοιπα όργανα.Έχω δώσει και σε άλλα άτομα δοκιμαστικά.Όσοι δοκίμασαν μου ζητάνε κι'αλλο.Κάποιο βότανο που ίσως αναζητάς ίσως απαλύνει τα συμπτώματα μόνο.
Α, και κάτι άλλο.Οι περισσότερες ασθένειες που θεωρούνται αυτοάνοσες ή ιδιοπαθείς ή σύνδρομα, δέν είναι τίποτα άλλο παρα μια έκφραση ανώμαλης λειτουργίας του οργανισμού που στις περισσότερες περιπτώσεις ωφείλεται σε παράσιτα, βαριά μέταλλα, τοξικές ουσίες, ή και έλλειψη μεταλλικών στοιχείων και βιταμινών.Ο οργανισμός μας δεν είναι φτιαγμένος να δεισλειτουργεί.Δεν το χάφτω πλέον όταν ακούω ιδιοπαθής.
Ψάξε όσο μπορείς να βρείς το αίτιο.Εγώ ψάχνω εδώ και 3 χρόνια και πιστεύω πως έχω βρεί πολλές απαντήσεις μέχρι στιγμής.
keep researching
Σου εύχομαι καλή συνέχεια!
Σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρεις, θα σε συμβούλευα να ρωτήσεις και κάποιον γιατρό ή φαρμακοποιό για κάποια κρέμα που να ανακουφίζει τα χέρια σου.
Ειδικά τον χειμώνα με το κρύο και το κρύο νερό ίσως να εντείνεται το πρόβλημα οπότε θα μπορούσες να φοράς πιο συχνά γάντια ή να αποφεύγεις το κρύο νερό.
Τον χειμώνα αντιμετωπίζω κι εγώ κάποιο πρόβλημα με τα χέρια μου κι ειδικά στο δέρμα επάνω στα οστά που συνδέουν τα δάχτυλα μου με την υπόλοιπη παλάμη.
Έχω δοκιμάσει μια φαρμακευτική αλοιφή η οποία με βοηθάει όντως πάρα πολύ.
Εάν λοιπόν ρωτήσεις τον φαρμακοποιό και του αναφέρεις και το σύνδρομο Raynaud ίσως σου δώσει κάτι που να σε ανακουφίζει.
Σχετικά με την χορήγηση ιωδίου, είναι όντως ένα πολύ χρήσιμο στοιχείο για τον οργανισμό μας.
Μπορεί πράγματι να έχει ευεργετικές δράσεις η πρόσθετη δοσοληψία του αλλά θα σε συμβούλευα να ρωτήσεις κάποιον ειδικό ώστε να είσαι σίγουρη.

In anticipation of my resurrection...
σου εύχομαι να έχεις βρεί μια λύση, αλλα σα διαφορετική περίπτωση θα σε προέτρεπα να διαβάσεις τα παρακάτω threads, έτσι για να πάρεις μια ακόμη ιδέα
Γιά την λήψη του ιωδίου,θα σου πρότεινα αποκλειστικά την γνωμοδότηση ιατρού