ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΚΟΤΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΚΟΤΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Helios30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
AIONΜέλος
16/09/2003, 09:49:32
ΖΒΑΜΠΕ μετά τις απαντήσεις του Ιάμβλιχου που σου τις έτριψε στα μούτρα άφησες την καινή διαθήκη και έπιασες την παλαιά...(αυτό λέγεται "με ελαφρά πηδηματάκια")
Τι ζητάς απο τη ζωή σου ρε άνθρωπε ? Να μας πείσεις ? Αλήθεια τι είναι αυτό που θές ?
Δεν βλέπεις οτι δεν βγάζει πουθενά ?
Πίστευε στον Δία, κάνε σπονδές και θυσίες,σφάξε την κόρη σου να φυσήξει "ούριος άνεμος" κάνε ότι καταλαβαίνεις ... αλλά γιατι περιμένεις απο τους άλλους να δεχτούν σώνει και καλά την ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕΡΙΚΟΤΗΤΑ ?
Κατα πρώτον οι ιστορικές πηγές σου δεν αναφέρονται... μιλάς τόσο πολύ στον αέρα που βρίσκεσαι ένα στάδιο πριν απο τη γραφικότητα. Αποκόβεις αποσπάσματα και λέξεις που χτυπάνε στο μάτι λες και είσαι η ESPRESSO και θές να πουλήσεις φύλλα...
Κατα δεύτερον προσεγγίζεις ορθολογιστικά (μάλλον καφενοφιλοσοφώντας είναι ο πιο δόκιμος όρος) μια θρησκεία που σαν στόχο έχει την ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ... Εμείς τι θές να εξηγήσουμε τώρα ? Οτι θα αρχίσουμε να πετάμε όλοι και θα κάνουμε βασίλειο στον ουρανό λές και είμαστε γλάροι ?
Τι ψάχνεις να βρείς ? Γνωρίζεις κάτι απο Ανατολική μυστικιστική παράδοση ? Τι άλλο εκτός απο την επικράτηση του πνεύματος (που σαν τσάκρα κατα τους Ινδούς είναι στο κεφάλι) μπορεί να σημαίνει η βασιλεία των ουρανών ?
Τι άλλο μπορεί να εννοούσε ο Παύλος όταν έλεγε οτι περιμένει τον Λόγο να επιστρέψει,απο το οτι ο ίδιος θα έφτανε στο στάδιο της Χριστοποίησης ? (που πολλοί λένε οτι έφτασε...)
Ασε ρε φίλε, μη νομίζεις οτι κάτι κάνεις με το να μας αντιγράφεις τον Πλεύρη και τον Βερέττα εδω μέσα... Τίποτα δεν κάνεις. Αν θές βοήθησε μας και πές μας ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΟΥ ? Και αν θές κάτι καλύτερο σταμάτα να μασάς τα λόγια αλλων και πές κάτι απο την δικιά σου καρδιά... ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΤΕΛΙΚΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ?
θες να μας φωτήσεις και να μας δείξεις την αλήθεια? Είσαι τόσο ΜΑΚΡΑΝ που ξεπέρασες τον νού σου και τα δεδομένα της λογικής και κατάφερες να εναγκαλιστείς το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ?
Και πολύ φανατίλα βρε παιδί μου... πολύ μη μου άπτου με τον λαό σου και το έθνος σου και την θρησκεία σου...ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ?
Πάω στοίχημα οτι το δημοτικό το έβγαλες με βύσμα...και είσαι και σύ ένας απο τους πολλούς WANNABE διανοούμενους που βρήκαν καταφύγιο στην πλάτη μιας ιδέας ωστε να αποκτήσουν λίγο προσωπικότητα... ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ? Γιατι αλήθεια οι περισότεροι εθνικιστές είναι απόφοιτοι γυμνασίου και άνεργοι ? μη μου πείς οτι δεν το ξέρεις αυτό...
Χαλάρωσε λίγο και δέξου τουλάχιστον μερικά καλά μυνήματα απο την δικιά μας μερικότητα... όπως την Αγάπη, την αδελφοσύνη,την ισότητα που δίδαξε ο Χριστός.
Το πνεύματης της αθείας , του δήθεν ορθολογισμού και της απομωνομένης επιστημονικότητας διακατέχει τον αιώνα μας... μήπως είμαστε καλύτερα ?
Μήπως δεν σφάζονται άνθρωποι στην εποχή μας ?
Μήπως σταμάτησε η εκμετάλλευση? Σταμάτησε ο πόνος ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ ?

Επειδή βλέπω οτι μια απο τα ίδια ... προτείνω να κλειδωθεί το τόπικ. Τα όσα έχουν ειπωθεί εδώ υπάρχουν σε καμια διακοσαριά τόπικ δεν είναι ανάγκη να μπούμε πάλι στο τριπ και να γράφουμε πάλι αυτά που έχουμε γράψει αλλού.Είναι χάσιμο χρόνου...

16/09/2003, 12:20:36
Χαιρετώ τον (Μέγα?) σοφιστή ΑΙΟΝ!

Καιρό είχα να «γευτώ» την εσωτεριστική σου σοφία. Μου έλειψε η αμπελοφιλοσοφία της απύθμενης σου γνώσης!
Τώρα ως προς το ποιος τείνει να καταντήσει γραφικός ή όχι, άσε να το κρίνει ο κόσμος και όχι κάποιος παρατρεχάμενος κολαούζος των αντι-διεθνιστικών οχλαγωγικών εκδηλώσεων σαν του λόγου σου (τρομάρα σου!).

Και κάτι ακόμη περί του «θέματος»: τις αηδίες σου περί Δία, σπονδές και θυσίες κατά έναν παράξενο τρόπο μόνο εσύ τις αναφέρεις. Να μου επισημάνεις σε παρακαλώ σε ποιο σημείο και πότε έκανα τέτοιους σχολιασμούς. Καλή η προπαγανδιστική τακτική φίλτατε ΑΙΟΝ, αλλά προσφέρεται μόνο για τις διαδηλώσεις!

Τώρα, ευρύτερα, για να αντιληφθείς εσύ (!) τον πολιτισμικό κόπο των Ελλήνων (όσο είχες αντιληφθεί και το τι πάει να πει Θεομαχία…) αλλά και την κατάντια στα χέρια των «σωτήρων» από την ασιατική στέπα, μοιάζει με πραγματικό θαύμα.
Σας ενοχλεί η αδιάκοπη επισήμανση της επιφανειακής κατοχύρωσης δικαιωμάτων επί ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ καθώς και το ιστορικό ξεσκέπασμα της προβατίλας. Αν δεν σας αρέσει, ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ, πάντως δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Μόνο ένας αφελής θα προσπαθούσε κάτι τέτοιο, και ειδικά εδώ μέσα. Το πιάνεις?

Το χρυσωμένο χάπι του Ρωμαιοχριστιανικού καισαροπαπισμού, τι να κάνουμε, δεν το καταπίνουνε όλοι. Τα…μηνύματα της μερικότητας που ευαγγελίζεσαι περί της «ιδεατής» χριστολογίας και των τάχα απόκρυφων μηνυμάτων, είναι η προβιά του λύκου φίλτατε. Και αν δεν το κατάλαβες, τα πρόβατα είστε εσείς! Η κοσμική λαίλαπα θεοκαπηλίας που κατατρώγει κάθε προσπάθεια ενδυνάμωσης του Έλληνα κατάντησε πριν όχι πολύ καιρό (λέγε με Βυζαντινό αίσχος) ΕΝΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΚΑΙ ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΕ ΕΙΔΟΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ!!!
Να σκέφτεσαι καλύτερα πριν εκστομίζεις τις πανικόβλητες σου κατηγορίες , διότι κάποτε ούτε λόγο δεν θα μπορούσες να ορθώσεις κύριε διεθνιστή στο θεοκρατούμενο έδαφος που πατάς. Αν αυτό για σένα είναι λαϊκισμός ή οτιδήποτε άλλο θέλεις να δεις, για μένα είναι η θλιβερή καθημερινότητα. (για δέστε ρε έναν…ανοιχτόμυαλο εκ του ασφαλούς!)

Επίσης, για να καταλάβεις του λόγου σου ότι (η φυσική για τον άνθρωπο) η φιλοθεΐα είναι ταυτόχρονα και επικίνδυνη πνευματική ανευθυνότητα όταν ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ (όχι…«τας γραφάς») ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΞΕΝΟΥ ΣΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΛΑΟΥ, θα πέσει μάλλον πολύ νερό στο αυλάκι ακόμα!

Τώρα όσον αφορά τις αερολογίες σου περί ΜΕΡΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ και άλλα εύηχα αποκούμπια της ανασφάλειας σου, αυτά είναι τόσο διάτρητα φίλτατε όσο και οι κόκκοι της άμμου. Οι ετσιθελικές «ερμηνείες» και «αλληγορικές» σου αναλαμπές, απλά σε καταντούν γραφικό πολυπράγμων. Πάρτο χαμπάρι πια!
Ο πραγματικά φιλόθεος άνθρωπος (ανύπαρκτη έννοια στους εγκλεισμένους της Ιουδαϊκής αίρεσης των χριστιανών) δεν «δίνει» τόσο εύκολα στον Θεό του ούτε «δογματικά βιβλία υποχρεώσεων» (Αγία γραφή και δεν συμμαζεύεται), ούτε ΕΝΑ όνομα αλλά ούτε και θεωρεί «θέλημα θεού» και «εντολές» τα όνειρα και τα οράματα των θεοκάπηλων θεουργών.

Και κάτι τελευταίο: μην βάζεις πολλά στοιχήματα (αυτή η δογματικότητα θα σε φάει) διότι στο εξωτερικό που γεννήθηκα και μεγάλωσα το βύσμα χρησιμοποιείται μόνο σε ηλεκτρολογικές ανάγκες, και όχι στην παιδεία. Πρέπει όλα να τα «κρίνεις» βάση των βιωμάτων σου?

Shalom Μέγα Σοφιστή και Χριστολόγε ΑΙΟΝ!

16/09/2003, 12:39:20
Και κάτι ακόμα προς το δίδυμο ΑΙΟΝ & Ιάμβλιχος (ή…πνευματικά αδέρφια?)

Οι απαντήσεις που «μου έτριψε στα μούτρα» μάλλον μόνο για σας είναι…απαντήσεις! Εγώ το μόνο που διάβασα είναι η ερμηνεία της Κ.Διαθήκης…από την δεξιά πλευρά. Τι πρωτότυπο!

Και μιας ο λόγος για απαντήσεις: πριν λίγο καιρό είπες « ο Ιουδαϊσμός απευθύνεται μόνο σε Εβραίους». Και σε είχα ρωτήσει (ή μάλλον «ζητήσει τα φώτα σου»…) αν Η ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΠΕΝΤΑΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

Και αυτό διότι (σε περίπτωση που σας «ξεφεύγει») πρόκειται για ένα Ιουδαϊκό σόφισμα που ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ! Ο κεκαλυμμένος Γιαχβεδισμός από τους μεταπράτες Χριστολόγους που προσκυνάτε ΒΛΑΠΤΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ την υγεία φίλτατα αδέρφια!

Με τις υγείες σας!

AIONΜέλος
16/09/2003, 13:09:51
Για να καταλάβεις τι ****** είσαι, έρχεσαι σε ένα χώρο ο οποίος ονομάζεται ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ και έχει ως υπότιτλο "Μυστήριο,Αποκρυφισμός,Ανεξήγητο,Μεταφυσικό" και γράφεις
quote:
Τώρα όσον αφορά τις αερολογίες σου περί ΜΕΡΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ και άλλα εύηχα αποκούμπια της ανασφάλειας σου, αυτά είναι τόσο διάτρητα φίλτατε όσο και οι κόκκοι της άμμου.

Δηλαδή δεν παραδέχεσαι καμία εσώτερη ερμηνεία... και καλά κάνεις. Αλλά σε ξαναρωτάω ορθολογιστή Ελληναρά (του Εξωτερικού) ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΔΩ? και γράφεις και ξαναγράφεις τα ίδια και τα ίδια ? Μήπως θές να μας φωτήσεις εμάς τους χαζούς και ηλίθιους που ασχολούμαστε με τα ""Μυστήριο,Αποκρυφισμός,Ανεξήγητο,Μεταφυσικό"? Γιατι δεν πάς να δώσεις τις διατριβές σου στο scientific america και χάνεις το χρόνο σου με τους Θεόπληκτους ?

άκου πρόταση που έγραψες...

quote:
Τώρα ως προς το ποιος τείνει να καταντήσει γραφικός ή όχι, άσε να το κρίνει ο κόσμος και όχι κάποιος παρατρεχάμενος κολαούζος των αντι-διεθνιστικών οχλαγωγικών εκδηλώσεων σαν του λόγου σου (τρομάρα σου!).

Να κρίνει ο κόσμος... Καλά που νομίζεις οτι βρίσκεσαι παιδάκι μου ? Σε τηλεοπτικό πάνελ ή στο big brother που θα κρίνει ο κόσμος... Δηλαδή και αν με κρίνει ο κόσμος που διαβάζει θα γίνει τίποτα? χεχεχεχε, ρε σύ μπάς και κατεβαίνεις για Δήμαρχος και κυνηγάς ψήφους ? Καταλαβαίνεις τι χαζομάρες γράφεις? Νομίζεις οτι μονομαχείς με κάτι ή οτι πολεμάς κάτι?

quote:
Και κάτι ακόμη περί του «θέματος»: τις αηδίες σου περί Δία, σπονδές και θυσίες κατά έναν παράξενο τρόπο μόνο εσύ τις αναφέρεις. Να μου επισημάνεις σε παρακαλώ σε ποιο σημείο και πότε έκανα τέτοιους σχολιασμούς. Καλή η προπαγανδιστική τακτική φίλτατε ΑΙΟΝ, αλλά προσφέρεται μόνο για τις διαδηλώσεις!

Δηλαδή δεν πιστεύεις στον Δία ?(αυτόν που κουτούπωσε τον Γανυμίδη?)

quote:
Τώρα, ευρύτερα, για να αντιληφθείς εσύ (!) τον πολιτισμικό κόπο των Ελλήνων (όσο είχες αντιληφθεί και το τι πάει να πει Θεομαχία…) αλλά και την κατάντια στα χέρια των «σωτήρων» από την ασιατική στέπα, μοιάζει με πραγματικό θαύμα.
Σας ενοχλεί η αδιάκοπη επισήμανση της επιφανειακής κατοχύρωσης δικαιωμάτων επί ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ καθώς και το ιστορικό ξεσκέπασμα της προβατίλας. Αν δεν σας αρέσει, ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ, πάντως δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Μόνο ένας αφελής θα προσπαθούσε κάτι τέτοιο, και ειδικά εδώ μέσα. Το πιάνεις?

Ποιών ελλήνων? Των Λακεδαιμόνιων,των Θρακών,των Ιώνων,των Κρητών,των Αχαιών,των Δωριαίων,των Αρκάδων,των Μακεδόνων ? Για ποιούς Ελληνες μιλάς? ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ ? Μπεεεεεε!!!!
Ορθολογιστικά πάντα... ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ...χαζούλι...

quote:
Το χρυσωμένο χάπι του Ρωμαιοχριστιανικού καισαροπαπισμού, τι να κάνουμε, δεν το καταπίνουνε όλοι. Τα…μηνύματα της μερικότητας που ευαγγελίζεσαι περί της «ιδεατής» χριστολογίας και των τάχα απόκρυφων μηνυμάτων, είναι η προβιά του λύκου φίλτατε. Και αν δεν το κατάλαβες, τα πρόβατα είστε εσείς!

Σου ζητήσαμε να καταπιείς τίποτα ?
Οσο για τα πρόβατα... ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ "ΟΣΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ" ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ...
Ενώ οι Ελληνάρες που τρέχαν στα μαντεία για να πάρουν χρησμό ακόμα και όταν ήθελαν να χέσουν...είναι αετοί και λιοντάρια...
Ασε ρε σύ...πάρτα αλλιώς...

quote:
Η κοσμική λαίλαπα θεοκαπηλίας που κατατρώγει κάθε προσπάθεια ενδυνάμωσης του Έλληνα κατάντησε πριν όχι πολύ καιρό (λέγε με Βυζαντινό αίσχος) ΕΝΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΚΑΙ ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΕ ΕΙΔΟΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ!!!

Για ποιό γένος μιλάς ? Των Λακεδαιμόνιων,των Θρακών,των Ιώνων,των Κρητών,των Αχαιών,των Δωριαίων,των Αρκάδων,των Μακεδόνων ?
Αλήθεια ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΑΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΖΟ ΓΕΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ?

quote:
Να σκέφτεσαι καλύτερα πριν εκστομίζεις τις πανικόβλητες σου κατηγορίες , διότι κάποτε ούτε λόγο δεν θα μπορούσες να ορθώσεις κύριε διεθνιστή στο θεοκρατούμενο έδαφος που πατάς.

χε,χε,χε ενώ στην ΤΕΛΕΙΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ μιλάγαν όλοι ελεύθερα...(βλ.Σωκράτη (τελικά αυτός ο Σωκράτης είναι το βατερλώ σας...)Ας μη πούμε για τη ΣΠΑΡΤΗ (ΒΛ. Κρυπτία)
Τελικά όλοι εσείς οι χλαμυδολάγνοι μοιάζετε με παιδάκια που μώλις ξεφυλλήσατε κάποια εικονογραφημένη μυθολογία και σας φάνηκαν όλα τόσο ωραία... με τι διαφορά οτι εσείς πείσατε τους εαυτού σας οτι έτσι είναι!!!! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!

quote:
Επίσης, για να καταλάβεις του λόγου σου ότι (η φυσική για τον άνθρωπο) η φιλοθεΐα είναι ταυτόχρονα και επικίνδυνη πνευματική ανευθυνότητα όταν ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ (όχι…«τας γραφάς») ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΞΕΝΟΥ ΣΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΛΑΟΥ, θα πέσει μάλλον πολύ νερό στο αυλάκι ακόμα!

Γραμματικά και συντακτικά η πρόταση αυτή είναι τόσο χάλια που αδυνατώ να βγάλω ένα νόημα...
Αν εννοείς αυτό που φαντάζομαι και αφουγκράζομαι προσπαθώντας να κατανοήσω τα πέντε κολυβογράμματα που καταθέτεις, έχω να σου πώ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ γιατι απευθύνεται στον ΑΝΘΡΩΠΟ χωρίς καμία διάκριση.
Οσο για τις τοπικες παραδόσεις θα ήθελα να μου πείς για ποιών τις παραδόσεις μιλάς, των Λακεδαιμόνιων,των Θρακών,των Ιώνων,των Κρητών,των Αχαιών,των Δωριαίων,των Αρκάδων,των Μακεδόνων ? Πρέπει να γίνεσαι πιο σαφής ... ή θα μας πείς οτι όλοι είχαν τα ίδια έθιμα,τις ίδιες γιορτές,τους ίδιους θεούς στην τελική...
Γιαυτό σε λέω αμμόρφωτο βρε χαζούλι... επειδή ακόμα δεν έχεις ανοίξει ούτε ιστορία,ούτε αρχαία ελληνική γραμματεία (και κατα τη γνώμη μου για να μορφωθεί κάποιος χρειάζεται οπωσδήποτε και τα δύο..)

quote:
Ο πραγματικά φιλόθεος άνθρωπος (ανύπαρκτη έννοια στους εγκλεισμένους της Ιουδαϊκής αίρεσης των χριστιανών) δεν «δίνει» τόσο εύκολα στον Θεό του ούτε «δογματικά βιβλία υποχρεώσεων» (Αγία γραφή και δεν συμμαζεύεται), ούτε ΕΝΑ όνομα αλλά ούτε και θεωρεί «θέλημα θεού» και «εντολές» τα όνειρα και τα οράματα των θεοκάπηλων θεουργών.

Χαζούλι με άκουσες πουθενά να λέω οτι είμαι Ορθόδοξος ? Και αφού δεν ανήκω σε κάποια συγκεκριμένη εκκλησία, έχω κάθε δικαίωμα να ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !

Edited by - AION on 16/09/2003 13:16:56

Έγιναν τροποποιήσεις από τον Διαχειριστή ΤΗΟΤΗ

16/09/2003, 14:02:36
Γειά σου ρέ ΑΙΟΝ! Με έκανες να γελάσω μπαγάσα!

Ειδικά η ατάκα με το ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ και το "χαζούλι", μιλάμε γράψανε!
Δέν λέω, αν θέλεις είσαι και διασκεδαστικός. Να'σαι καλά!

Στο ζουμί: πάλι φαντασιώνεσαι καταστάσεις. Και ξεκόλλα απο το "φόρτωμα" που τρώς με τους Ελληνες, γιατί χλευάζεις και τάχα μου καυτηριάζεις, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κατηγορείς τους άλλους. Αυτό τουλάχιστον το πιάνει το εσωτεριστικό σου μεγαλείο? Μάλλον όχι, εκ του αποτελέσματος.

Όσον αφορά την συντακτική μου πρόταση που δέν βγάζεις νόημα, νομίζω ότι είναι συνηθισμένο παρεπόμενο σε σένα. Δέν είναι η πρώτη φορά που το παθαίνεις. Θα συνηθίσεις.

Στο έχω ξαναπεί: άν θέλεις να πιστεύεις στον ιστορικά ανύπαρκτο Χριστό (των μετά του 4ου αιώνα πλαστογράφων) δικαίωμα σου. Τα μελιστάλακτα λογάκια πάντως δέν πείθουνε. Η προβατίλα όμως μυρίζει! Και η βρόμα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

Καλύτερα λοιπόν "χλαμυδολάγνοι" παρά Εβραιόπληκτοι! Καλύτερα Ελληνάρες (κι'ας μήν σου κάθεται!) παρά προσκυνητές Ιουδαιοπαρμένοι! Το πιάνεις τέκνο του Αβραάμ? Η και απο αυτό δέν είσαι??

Shalom, πρόβατο του Messiah!

AIONΜέλος
16/09/2003, 14:15:49
Θώθ ... ξεκόλα !!!
Προβατάρα τον είπα τον άνθρωπο,δεν τον έβρισα.
Αλλωστε μου φαίνεται οτι πιστεύει σε έναν τραγοπόδαρο θεό που τον ονομάζει ΠΑΝ οπότε το να τον παρομοιάζω με τον θεό του , μόνο βρισιά δεν είναι!!
Σωστός ?

Πάντως Ζβάμπε δυστυχώς εσύ ούτε διασκεδαστικός δεν μπορείς να γίνεις...

16/09/2003, 14:24:39
quote:
Καλύτερα λοιπόν "χλαμυδολάγνοι" παρά Εβραιόπληκτοι! Καλύτερα Ελληνάρες (κι'ας μήν σου κάθεται!) παρά προσκυνητές Ιουδαιοπαρμένοι! Το πιάνεις τέκνο του Αβραάμ? Η και απο αυτό δέν είσαι??

ΠΩ, ΠΩ, ΠΩ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!!!!!!
Τώρα που το σκέπτομαι υπάρχει και το :
Καλύτερα χλαμυδολάγνοι, εβραιόπληκτοι, ελληνάρες Ιουδαιοπαρμένοι.
Ε πως σου φαίνεται δεν είναι special;;;;;
Και κανείς δεν θα σε κατηγορήσει για πρόβατο.
Ίσως για λύκο.......

AIONΜέλος
16/09/2003, 14:25:33
Και φυσικά δεν είμαι τέκνο κανενός Αβρααμ γιατι και πρίν τον Αβρααμ υπήρχαν άνθρωποι (δηλαδή και τον Αβρααμ κάποιος τον γέννησε...δεν φύτρωσε...)ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ ?
Επίσης υπάρχει ένα ιδιαίτερο σωματικό χαρακτηριστικό πάνω μου το οποίο ένας Ελληναράς, σαν και του λόγου σου ,ψευτοβιολόγος της πεντάρας,θεωρεί οτι το έχουν μόνο οι γνήσιοι Ελληνες...
Οπότε ειδικά για τα δικά σου μέτρα και σταθμά ΕΙΜΑΙ 100% pure Ελλην!!!
Θα πρέπει να με υποστείς ως όμοιο και απόλυτα ίσο σου !!!

16/09/2003, 14:30:27
Αδιόρθωτος ο ΑΙΟΝ!

σώνει και καλά να βρείς και να βάλεις ταμπέλες στον καθένα. Επειδή δηλαδή εσύ κόλλησες μία στην αφεντιά σου (να'χαμε να λέγαμε δηλαδή) που τυχάνει να είναι προβατολάγνα ασιατική στέπα, πρέπει να έχουνε πάθει και όλοι οι άλλοι το ίδιο? Βρέ μανία με ονόματα και χαρακτηριστικά θεών!

Με την ευκαιρία να σου υπενθυμίσω κάτι: τον άρχοντα που προσκυνάς έχεις διαβάσει ΠΩΣ τον περιγράφει ο Ιωάννης στην αποκάλυψη?

Διάβασε πρώτα και τίποτα μεγάλε σοφιστή, διότι το "αναμενόμενο Αρνίον" που μας περιγράφει ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΤΑΤΑ ο Ιωάννης ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ ΠΟΥ ΛΑΜΠΙΡΙΖΟΥΝΕ!!

Αντε, και σύντομα με καμία τριχιά στο ώμο!

Σοβαρέψου λέω εγώ, και άσε τις βαθυστόχαστες αμπελοφιλοσοφίες σου γιατί ΔΕΝ σου πάει το ρημάδι!

Shalom, και ζήτω το αναμενόμενο "Αρνίον" (άν αγαπάς και Messiah).

AIONΜέλος
16/09/2003, 14:40:56
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να με λές πρόβατο... Μια χαρά ζωάκια είναι!!
Πές με ότι θες (λες και δίνω δεκάρα...)
Εσύ έχεις πάθει ψυχαναγκαστικό σοκ και προσπαθείς να αποδείξεις οτι δεν είσαι πρόβατο...
(μήπως όμως τελικά είσαι λίγο προβατάκι και σύ ?)
Λοιπόν άντε αρκετά με τα πρόβατα ας τα σαλαγήσουμε "τσαπρρρρρ" και ας πούμε για κανα διωγμό και καμια σφαγή των κακών Ούρουκ Χάι ,ούπς! των κακών Χριστιανών ήθελα να πώ...
Ρε συ σβάμπε είναι αλήθεια οτι στο παιδί σου λές "θα σε φάει ο Μεσσίας" οταν δεν τρώει το φαγητό του ?

Edited by - AION on 16/09/2003 14:43:43