- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Η εκτίμηση (αν υπάρχει) προέρχεται από το γεγονός ότι εγώ δεν ψεύδομαι. Δοκίμασέ το ... δεν είναι και πολύ δύσκολο να μην λες ψέμματα.
Αμφιβάλλω οτι δεν ψεύδεσαι. Πριν λίγες σελίδες είπες οτι είχες την(/τις) τάδε εμπειρία που σαφώς δεν την είχες για να αποδείξεις οτι έχεις δίκαιο.
Ή καλύτερα, για να πεισεις οτι έχεις δίκαιο.
Ή μήμπως είναι αλήθεια οτι πήγες κάπου "που σου δίδαξαν Σαμαέλ" ο τρόπος και μόνο που το λες συν το τι λες δέιχνει οτι δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς.
Θεωρείς φίλε Ζιπ οτι ΓΝΩΡΊΖΕΙΣτην αλήθεια?
Τότε γιατι μιλάς σαν να την γνωρίζεις?
quote:
Εντάξει τότε, θα πω τις λεπτομέρειες σ' αυτούς. Εσύ, θες να τις πω και σε σένα ;
Κρατάω τις δικές σου υπογραμμίσεις και ο νοών νοείτο.
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
quote:
Dr Jekyll Mr HydeΠριν λίγες σελίδες είπες οτι είχες την(/τις) τάδε εμπειρία που σαφώς δεν την είχες για να αποδείξεις οτι έχεις δίκαιο.
Ή καλύτερα, για να πεισεις οτι έχεις δίκαιο. [ τι είπα ; τι είπα ; αυτό είπα ; ... δεν νομίζω ... για ξαναδέστο φίλε ]Ή μήμπως είναι αλήθεια οτι πήγες κάπου "που σου δίδαξαν Σαμαέλ" ο τρόπος και μόνο που το λες συν το τι λες δέιχνει οτι δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς. [ ρε φίλε, χώριζε λίγο τις προτάσεις σου, βάζε σημεία στίξης, είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος τι λες ... τέλος πάντων, ναι, είπα ότι πήγα σε ένα κέντρο που δίδασκαν Σαμαέλ ... ποιο το πρόβλημα ; ]
Θεωρείς φίλε Ζιπ οτι ΓΝΩΡΊΖΕΙΣτην αλήθεια?
Τότε γιατι μιλάς σαν να την γνωρίζεις? [ Μου κάνεις δύο ερωτήσεις, και την δεύτερη την κάνεις ΕΠΕΙΔΗ απαντάς Ο ΙΔΙΟΣ (αντί να με αφήσεις να απαντήσω εγώ) στην πρώτη! Δηλ. ... τι να πω ; Απαντάς για μένα χωρίς εμένα ... μπράβο ρε φίλε! εύγε!]
Τέλος πάντων, για να σου απαντήσω : Δεν είπα ότι γνωρίζω την αλήθεια. Είπα ότι εγώ δεν ψεύδομαι. Δεν λέω ψέμματα δηλ. Κι εφόσον δεν λέω ψέμματα, ε, μιλάω χωρίς να λέω ψέματα.
Edited by - zip on 02/08/2009 13:34:07
quote:
Ακριβώς επειδή το έχω νιώσει κι εγώ αυτό, ακριβώς γι' αυτό λέω πως όλο αυτό το δημιουργεί ο νους. Και θα σε ρωτήσω, ακριβώς αυτά που είχα ρωτήσει εγώ τον εαυτό μου, κάθε φορά που μου συνέβαινε αυτό. Πάλι ξαναλέω πως αυτό είναι μια απλή διαταραχή του ύπνου μας.
Θεωρώ οτι ΟΛΟΙ μας είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε την εμπειρία σου Ζιπ. Ήρθε η ώρα όλοι να κρίνουμε οι ίδιοι νομίζω.
ΥΓ: Η ΑΠ δεν ανήκει σε κάποια διδασκαλία συγκεκριμένα, υπάρχουν μάλιστα σάιτ ειδικά για αυτό το φαινόμενο που κανονίζουν νομίζω και αστρικές συναναντήσεις και τέτοια, οπότε είναι άσχετη με το θέμα μας αυτή η συζήτηση, εν τούτοις εφόσον είναι εποικοδομητική αξίζει να γίνει.
Και γρήγορα.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 02/08/2009 13:32:17
quote:
Dr Jekyll Mr HydeΘεωρώ οτι ΟΛΟΙ μας είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε την εμπειρία σου Ζιπ. Ήρθε η ώρα όλοι να κρίνουμε οι ίδιοι νομίζω.
Και τι είστε εσείς ; Δικαστήριο ; [ κοίτα ρε κάτι πράγματα στο esoterica.gr ... ]
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
Δηλ. ρε Dr Jekyll Mr Hyde - μου κάνει εντύπωση - έτσι και σου πω εγώ τις εμπειρίες μου, θα αλλάξει κάτι στο πως με βλέπεις εσύ εμένα ;
Αυτή τη στιγμή. Όχι.
quote:
Και πως ξέρεις αν θα σου πω αλήθεια ;
Outsmart me
quote:
ζιρ Δεν έχω να αποδείξω τίποτε. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ.
Μαλιστα. Και μετα. Ερχετε η διαδασκαλια.
quote:
ΖΙΡ Ανθρώπους που κάνουν ανάληψη γνώσης, θα συναντήσεις, είναι αυτοί που το παίζουν δάσκαλοι. Αυτοί τι κάνουν ; Καταλαμβάνουν την γνώση (με διάφορους τρόπους, έτσι ; μπορεί να την κλέψουν π.χ ή να την δανειστούν ή ακόμη και να την αγοράσουν), αντιλαμβάνονται αυτή την γνώση και αναλαμβάνουν αυτή την γνώση να την μεταδώσουν.[ Βέβαια, αυθαίρετα το κάνουν, από μόνοι τους, θέλω να πω δηλ. δεν τους ζήτησε κανένας να το κάνουν αυτό ]
. Επειδή όμως οι ίδιοι δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στην μετά της λήψης "φάση" ας το πούμε της γνώσης, στην μετάληψή της δηλ. δεν μπορούν να κάνουν τίποτε.Γιατί ουσιαστικά, σ' αυτήν την φάση της μετάληψης, γίνεται . μετουσίωση της γνώσης
Τέτοιους δεν θα βρεις πολλούς. Κι αν βρεις, ίσως να μην σου μιλήσουν κιόλας ... ίσως δηλ. να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό ... ή να σε πάνε μια βόλτα για κα'να τσίπουρο και κα'να γαύρο γούνα στα κάρβουνα ... αλλά αυτούς φίλε, άσ'το, δεν θα τους καταλάβεις κιόλας ...
Έτσι όλοι δεν ξερόυν τίποτα. ΜΟΝΟ Ο ΖΙΡ ΠΟΥ ΜΑς ΔΕΙΧΝΕΙ (ΟΧΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ)
ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ Η "μετουσίωση της γνώσης"
μάλιστα!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 02/08/2009 14:27:26
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 02/08/2009 14:29:04
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑΡΑΧΤΙΚΑΤΕ?
ΠΕΣ ΤΑ !!!!ΠΕΕΕΕΕΕΣΣΣ ΤΑ !!!!!!ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ!ΠΕΕΕΕΕΕΣΣΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝΕ !
Κανε αστρικη προβολη να σωθεις σου λεει!!!!
Δεν καταλαβα δηλαδη , οι αλλοι θα χαθουνε ?
Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!
ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣ ΤΑ !!!!! ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣ ΤΑ , ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΑΝΤΕ καλο καλοκαιρι!
Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.
ΑΝΤΕ καλο καλοκαιρι!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
Κανε αστρικη προβολη να σωθεις σου λεει!!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ cody30
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
Dr Jekyll Mr HydeΑυτή τη στιγμή. Όχι. [ ε, τότε ; ]
Outsmart me [ και γιατί να το κάνω αυτό ; επειδή το κάνει ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ;
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΈτσι όλοι δεν ξερόυν τίποτα. ΜΟΝΟ Ο ΖΙΡ ΠΟΥ ΜΑς ΔΕΙΧΝΕΙ (ΟΧΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ)
ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ Η "μετουσίωση της γνώσης"
Παρά τούτο, δεν νομίζω πως πήρες πρέφα ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ έπαθες ...
Edited by - zip on 02/08/2009 14:49:54
quote:
Outsmart me [ και γιατί να το κάνω αυτό ; επειδή το κάνει ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ;
Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Ή μπορεί και να υπάρχει? Δε ξέρω διαφωτίστε με....... νιώθω έντονα αυτην τη αναγκη τώρα...
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 02/08/2009 14:59:53
quote:
zipΑνθρώπους που κάνουν ανάληψη γνώσης, θα συναντήσεις, είναι αυτοί που το παίζουν δάσκαλοι. Αυτοί τι κάνουν ; Καταλαμβάνουν την γνώση (με διάφορους τρόπους, έτσι ; μπορεί να την κλέψουν π.χ ή να την δανειστούν ή ακόμη και να την αγοράσουν), αντιλαμβάνονται αυτή την γνώση και αναλαμβάνουν αυτή την γνώση να την μεταδώσουν. [ Βέβαια, αυθαίρετα το κάνουν, από μόνοι τους, θέλω να πω δηλ. δεν τους ζήτησε κανένας να το κάνουν αυτό ] Επειδή όμως οι ίδιοι δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στην μετά της λήψης "φάση" ας το πούμε της γνώσης, στην μετάληψή της δηλ. δεν μπορούν να κάνουν τίποτε. Γιατί ουσιαστικά, σ' αυτήν την φάση της μετάληψης, γίνεται μετουσίωση της γνώσης. Τέτοιους δεν θα βρεις πολλούς. Κι αν βρεις, ίσως να μην σου μιλήσουν κιόλας ... ίσως δηλ. να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό ... ή να σε πάνε μια βόλτα για κα'να τσίπουρο και κα'να γαύρο γούνα στα κάρβουνα ... αλλά αυτούς φίλε, άσ'το, δεν θα τους καταλάβεις κιόλας ...
Αυτό το είπα, πριν μέρες ... και το "κουβαλάς" ακόμη ; μωρέ μπράβο ...
Είπαμε μονό ο μεγαλειώδης ΖΙΡ ΜΕ Τις Αποδείξεις ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΞΕΡΕΙ.
Τελικά εδώ και ώρα δεν απαντάς κάτι σοβαρό.
Πες μας κάτι, δώσε μια απόδειξη σε αυτά που κατηγορείς, προφυλαξε τον κόσμο από το κακό και από αυτούς που θέλουν το κακό τους με ποιο τρόπο θα φυλαχτούν αν δεν μας πεις;
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ