ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΙΩΜΑ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΙΩΜΑ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
08/12/2009, 15:14:29
Φίλε zip ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞ Απάνταγες ΕΣΥ. Άσε τα τώρα αυτά που ξέρεις και απάντα τι είναι η ψυχή;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

08/12/2009, 15:14:49
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

ΤΟΝ wholemind ΚΑΙ ΤΗΝ enlightened τους ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ [...]

Ε, καλά, εσύ μπορείς να τους αναγνωρίζεις ... Αυτοί δεν ξέρω αν αναγνωρίζουν εσένα ...

08/12/2009, 15:17:07
ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΦΙΛΕ..ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ..Και περιμένουμε τις εμπειρίες σου στα:

Πες φίλε Υπάρχει η ψυχή η οποία συνεχίζει μετά τον θάνατο; Άσε τι λέει ο ένας υπηρέτης ..τι λες εσύ ο ζιπ;

Αποσαφήνισε μας …τελικά όταν κάποιος πεθαίνει ..παπαλα όπως έχεις πει και στο παρελθών; Όλα τελειώνουν;

Η συνείδηση είναι πέρα από τον νου ή όχι

Είναι δυνατόν κάποιος να βγει από το σώμα του (το φυσικό) συνειδητά και να ταξιδέψει με αλλά σώματα ή με την ψυχή του σε ανώτερους κόσμους ή όλα αυτά είναι τις φαντασίας μας;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 08/12/2009 15:18:31

08/12/2009, 15:19:54
quote:

quote:
alfa-omega

Μετά ακολούθησαν μέλη, τα οποία δεν έχουνε αποκτήσει στην ζωή τους βιωματικές εμπειρίες με το υπερφυσικό .

zip :
Πως είσαι τόσο σίγουρος ρε "αθάνατε"; Επειδή δεν έγραψαν τίποτε ;

Έγραψαν ,αλλά όλα όσα έγραψαν ήτανε και παραμένουνε ανθρώπινη λογική, ανθρώπινος ορθολογισμός , προσωπική σοφιστεία.

quote:

zip :
Επειδή βγαίνει ένας ονειροπαρμένος και σου λέει πως πέταξε συνειδητά με το αστρικό του σώμα σ' άλλη γη και σ' άλλα μέρη, αυτό για σένα είναι εμπειρία ;

Διάβασε προσεκτικά τα μηνύματά του και μην σε προκαταβάλει η εμπάθεια για μία προσωπικότητα ,σε υποβιβάζει νοητικά .

quote:

zip :
Είσαι σοβαρός ρε φίλε ; Καλά, έχεις το "κόλλημά" σου, το καταλαβαίνω, το σέβομαι γιατί ο κόσμος μας έχει μαστουριάσει από την μαλακία, ok. Αλλά πως ξέρεις ότι τα μέλη που συμμετείχαν και συμμετέχουν σ' αυτό το θέμα δεν έχουν εμπειρία ;

Τα όμοια έλκονται τα ανόμοια απωθούνται .
Εσύ ο ίδιος εφελκύεσαι και ανταποδίδεις την έλξη αυτή προς άτομα ,που σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο όπως εσύ ,δηλαδή τον εξωτερικό .

Το ίδιο συμβαίνει με άτομα τα οποία σκέπτονται διαφορετικά από εσάς .
Μόνο που ο τρόπος σκέψεως είναι εσωτερικός και όχι εξωτερικός .

Δύο διαφορετικοί κόσμοι.
Ο ένας αντικειμενικός .
Ο άλλος υποκειμενικός .

08/12/2009, 15:20:20
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις το πώς σκέφτεται αστον να στο πει ο ίδιος.. μην το βάζεις στα δικά σου καλουπια με την μηχανολογία. Αυτό είναι το δικό σου παραμύθι, εκεί πας να βάλεις τον άλλο.. να σου απάντηση σε κάτι που του ετοίμασες με το πρόσχημα ότι θέλεις να γνωρίσεις τι λέει ο συνομιλητής σου. ΜΑ Πως ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΛΛΗΜΑ;

Δεν τον αναγκάζω ρε βλαμένε! Τον ρωτάω τον άνθρωπο. Τον ρωτάω!

quote:
zip

Τώρα, να σε ρωτήσω και κάτι άλλο : Έχεις αυτοκίνητο ; οδηγείς ; ξέρεις τίποτε από μηχανολογικά ;

Είσαι τόσο τρόμπας ;

Αν γνωρίζει ο άνθρωπος, ίσως να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε καλύτερα. Αν δεν γνωρίζει, πιθανόν να τον ρωτήσω για κάτι που γνωρίζει, πάλι για να του απαντήσω σύμφωνα με αυτό που γνωρίζει αυτός, όχι εγώ!

08/12/2009, 15:22:26
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΦΙΛΕ..ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ.

Ναι; Για παρέθεσε που ακριβώς το έχουν πει και πως το έχουν πει ...

Edited by - zip on 08/12/2009 15:23:03

08/12/2009, 15:23:53
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Φίλε zip ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞ Απάνταγες ΕΣΥ.

Ναι ; Που ; Για δείξε μου ... Ρώτησες εσύ τίποτε τον alex22 και απάντησα εγώ αντί γι' αυτόν ; Μα ... εσύ δεν ρωτάς τους "αμύητους", αυτούς που δεν έχουν εμπειρία. Είναι ντροπή. Αλλά για δείξε μου τα μηνύματα. Έχουν παραθέσεις ;

Edited by - zip on 08/12/2009 15:29:40

08/12/2009, 15:28:29
Ωραία συμπεριφορά όπως αρμόζει σε έναν χασναμουσιν!!

quote:

Δεν τον ρωτάς τι είναι η ψυχή;.. αλλά των αναγκάζεις να σου απαντήσει σε κάτι που θες εσύ. Τον βάζεις στο καλούπι σου.. τον αναγκαζεις.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

08/12/2009, 15:35:37
Κοιτά που πιάστηκες τώρα για να αποφύγεις τις απαντήσεις. Έλα τώρα πες μας αυτά που σε ρωτάμε και θα μπω στον κόπο να τα βρω. Άντε,…εντάξει;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

08/12/2009, 15:36:28
ΥΠΗΡΕΤΗ,

Όλοι διαβάζουν τι λέω και πως το λέω. Σου επαναλαμβάνω πως ρωτάω τον hunter1 αν ξέρει από μηχανολογία. Και το κάνω αυτό, γιατί αν αυτός ο άνθρωπος γνωρίζει, εγώ θα του απαντήσω σύμφωνα με αυτό που γνωρίζει και θα συσχετίσω αυτό που ρωτάει για την ψυχή με κάτι που γνωρίζει. Έτσι, θα το καταλάβει καλύτερα. Δεν τον αναγκάζω. Άμα θέλει το παλικάρι ας απαντήσει, άμα δεν θέλει ας μην απαντήσει.

Σε φόρουμ βρισκόμαστε ρεεε! Ξύπνα!

Γράφουμε! Εκφράζουμε τις απόψεις μας γραπτώς. Άμα είχα την δύναμη να αναγκάζω τους ανθρώπους να κάνουν κάτι μόνο και μόνο μέσα από τα γραπτά μου, τότε εσύ δεν θα έγραφες.

08/12/2009, 15:38:15
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Κοιτά που πιάστηκες τώρα για να αποφύγεις τις απαντήσεις. Έλα τώρα πες μας αυτά που σε ρωτάμε και θα μπω στον κόπο να τα βρω.

Ναι ... για μπες ... για μπες ...

08/12/2009, 15:40:40
quote:

Ωραία συμπεριφορά όπως αρμόζει σε έναν χασναμουσιν!!

quote:

Δεν τον ρωτάς τι είναι η ψυχή;.. αλλά των αναγκάζεις να σου απαντήσει σε κάτι που θες εσύ. Τον βάζεις στο καλούπι σου.. τον αναγκαζεις.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

Όταν ένα άτομο χάνει την ψυχραιμία του και αρχίζει να βρίζει και μάλιστα σε πολύ χαμηλό νοητικό επίπεδο (θα έλεγα φθηνό ) ,αυτό σημαίνει ότι τα έχει παίξει .
Θεωρεί τον εαυτό του τέλειο και όποιος αδυνατεί να τον αντιληφθεί , να τον ακολουθήσει τον νομίζει για βλάκα …,

Μία συμπεριφορά που πρέπει να αποφεύγουμε .
Ευχαριστούμε zip για το μάθημα .

08/12/2009, 15:41:56
ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ 03/11/2009, 11:25:09 σελ 2 μιλω με τον αλλεξ και απαντας εσυ με πολύ καυστικο και ειρωνικο τρόπο.

enlightened 07/11/2009, 09:18:36 ΣΕΛ 2 Όλα αυτά που γράφετε, αγαπητε φίλε «ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ», (στις 5/11/2009), είναι κατανοητά και αποδεκτά...
Προφανώς μιλάμε (κι εσείς κι εγώ κι όσοι έχουν εμπειρία αυτών που λέτε), γιά μία μόνιμη κατάσταση απο-ταύτισης... όπου τα «πράγματα» δεν συμβαίνουν πιά στο νου, αλλά στην συνείδηση...

θα σου στείλω και αλλά..

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

08/12/2009, 15:45:27
ΥΠΗΡΕΤΗ, ναι ... για στείλε ... για στείλε ...

alfa-omega, σε είχα σε εκτίμηση αλλά βλέπω πως είσαι μεγάλος τενεκές κι εσύ. Θα μας πεις για τις υπερφυσικές εμπειρίες σου ;

Edited by - zip on 08/12/2009 15:47:12

08/12/2009, 15:46:37
quote:

zip :
Γράφουμε! Εκφράζουμε τις απόψεις μας γραπτώς. Άμα είχα την δύναμη να αναγκάζω τους ανθρώπους να κάνουν κάτι μόνο και μόνο μέσα από τα γραπτά μου, τότε εσύ δεν θα έγραφες.

Έχει και συνεχίζει να θρέφει πράγματι οξεία εμπάθεια για σένα φίλε ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ .
Πρόσεχε τα νώτα σου .

08/12/2009, 15:48:39
Κι εσύ, κι εσύ "αθάνατε", κι εσύ πρόσεχε τα νώτα σου ...

08/12/2009, 15:49:26
Για να δεις πόσο καλά σε ξέρω.

quote:
ζιπ Όλοι διαβάζουν τι λέω και πως το λέω. Σου επαναλαμβάνω πως ρωτάω τον hunter1 αν ξέρει από μηχανολογία. Και το κάνω αυτό, γιατί αν αυτός ο άνθρωπος γνωρίζει, εγώ θα του απαντήσω σύμφωνα με αυτό που γνωρίζει και θα συσχετίσω αυτό που ρωτάει για την ψυχή με κάτι που γνωρίζει. Έτσι, θα το καταλάβει καλύτερα. Δεν τον αναγκάζω. Άμα θέλει το παλικάρι ας απαντήσει, άμα δεν θέλει ας μην απαντήσει.

quote:
ενας υπηρετης Δηλ τώρα θα μας δώσεις μια απάντηση για το τι είναι αυτό που δεν γνωρίζεις μέσα από κάτι που γνωρίζεις;;;;

Πες μας απλά τι είναι η ψυχή και αν υπάρχει μεταθανατον ζωή. Έχεις πει ότι όταν το σώμα πεθάνει όλα παπαλα. Περιμένουμε την απάντηση σου χωρίς την μαχανολογεια. Περιμένουμε την απάντηση σου για το αν η συνείδηση μπορεί να αποχωριστή το σώμα; Ευχαριστούμε.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

08/12/2009, 15:52:08
ΕΛΑ ΤΩΡΑ.. ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

08/12/2009, 15:52:47
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ 03/11/2009, 11:25:09 σελ 2 μιλω με τον αλλεξ και απαντας εσυ με πολύ καυστικο και ειρωνικο τρόπο.

ΥΠΗΡΕΤΗ,

στη σελ. 2, απλώς σχολιάζω μια ηλιθιότητα που ΕΣΥ έγραψες. Δεν έχεις ρωτήσει τίποτε τον alex22 και ούτε εγώ απαντάω για τον alex22.

08/12/2009, 15:53:51
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Για να δεις πόσο καλά σε ξέρω.

Πολύ θα το 'θελες, ε ;