- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:Για να μάθεις για την αγάπη, πρέπει να έχεις μάθει τι είναι ο άνθρωπος,αγαπητέ μου φίλε...Κι αυτό είναι μια μεγάλη ιστορία....
Ας πλακωθούμε Ευάγγελε , λοιπόν...
Για πές μας γι'αυτήν την ιστορία περί αγάπης και του τι είναι άνθρωπος..θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον...και μετά θα σε πλακώσω , να είσαι σίγουρος γι'αυτό..![]()
Αλήθεια γιατί αγαπάς τον χριστό σου ή τον θεό σου??![]()
Γιατί τον ακολουθείς και τον υπακούς...για πές..![]()
soul
quote:
Eγώ έχω καλές προθέσεις απέναντί σου ...μάλιστα μάλωσα και τον Γιάπετ και γι'αντάλλαγμα με πικραίνεις..
Εγώ στα είπα. Θα στην κάνει. Και στην έκανε.
Και εγώ μάλωνα με τους αλλους οταν τον αποκαλούσαν ψυχοπαθή.
εεε... οταν τον στρίμωξα και βρέθηκε σε αδιέξοδο αντέδρασε με το να μου πεί να πάω να με δεί κανένας ψυχολόγος.
αααα.. φίλε Βαγγέλη με συγχωρείς αλλά το έχω παράπονο αυτό..![]()
ρε φίλε, εσύ τι έλεγες για μένα; Γιατι υπερβάεις τα δικά μου και δεν βλέπεις τα δικά σου σνομπίστικα σχόλια, για το ποιός είναι ποιός;
Αγαπητέ μου Εαρινέ, συνεχίζεις να μην λές για το θέμα σου και ρωτάς εωτήσεις..Μαράζι το είχες να είχες ρόλο τηλεπαρουσιαστή παιχινιδιών;
Η αγάπη μου προς τον Θεό, προέκυψε, όταν συνηδειτηοποίησα τι έκανε Αυτός για μένα και όλους μας και οι πράξεις του, λόγω της σοφίας του, με έκανε να αγπαήσω και το θείο τρόπο του στο να κινεί αρμονικα τον κόσμο..Τον σεβάστηκα κι όλας...
quote:
earinosquote:
Eγώ έχω καλές προθέσεις απέναντί σου ...μάλιστα μάλωσα και τον Γιάπετ και γι'αντάλλαγμα με πικραίνεις..
Εγώ στα είπα. Θα στην κάνει. Και στην έκανε.
Και εγώ μάλωνα με τους αλλους οταν τον αποκαλούσαν ψυχοπαθή.
εεε... οταν τον στρίμωξα και βρέθηκε σε αδιέξοδο αντέδρασε με το να μου πεί να πάω να με δεί κανένας ψυχολόγος.αααα.. φίλε Βαγγέλη με συγχωρείς αλλά το έχω παράπονο αυτό..
Κάτσε Allzzaro , διότι τώρα εισάγονται νέα δεδομένα , που δεν τα ήξερα..
Αν σου είπε για ψυχολόγο . τότε σημαίνει ότι αποδέχεται την χρησιμότητά του και την αποτελεσματικοτητά του!
Δηλαδή αναιρεί την πίστη του ...ως μοναδικό και υπέρτατο μέσο ίασης???
Και αν αποδέχεται την ψυχολογία , θα αποδέχεται και τις επισημάνσεις και γνώσεις της , δηλαδή και την καταστατικότητα του ανθρώπου ...που είναι ριζικά αντίθετες με τα όσα πιστεύει ή λέει εν-τέλλει ότι πιστεύει..
Στο είπε αλήθεια αυτό , περί ψυχολόγου???![]()
soul
Λέτε αντιφατικά πράγματα..Ή είμαστε σαν εσάς και κάνουμε οτι κι εσείς, οι χαρακτηρισμοί και οι κρίσεις μας είναι σαν τις δικες σας κα ισχύουν το ίδιο ή δεν ειμαστε, οπότε μπορέι να σημαίνουν κάτι άλλο, οπότε βιαστική η κρίση σας ..Εκτός, αν μόνο κάποιοι ολίγοι "εκλεκτοί", μπορούν να έχουν τέτοια δικαιώματα κι οι υπόλοιποι, η ...πλέμπα, δεν δικαιούται...
Βρε ξεκαβαλικεύστε, λέμε!!!!!...
quote:
Στο είπε αλήθεια αυτό , περί ψυχολόγου???
Mα το θεώ..![]()
Ξέρεις ο καθένας απο εμάς εχει εναν ιδιαίτερο, μοναδικό τρόπο να εκφράζεται.
Εγώ πχ νομίζω οτι είμαι πολύ αυθόρμητος, παρορμητικός, αλλά εως εκεί.
Δεν εχω προσβάλλει κανέναν, δεν εχω βρίσει κανέναν δεν με έχουν διαγράψει ποτέ για κάτι τέτοιο κάποιες παρατηρήσεις απο τος διαχειριστές.
Βάζω ενα φρένο στον παρορμητισμό μου.
Ο τρεχαγύρευε εχει δύο κακά ελαττώματα.
Το ενα είναι οτι δυσκολεύεται να καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται ο αλλος με αποτέλεσμα να παρερμηνεύει και..
Το δεύτερο είναι οτι οταν στριμώχνεται αντιδρά με αυτόν τον τρόπο ξεχνώντας το ποιός είναι ο αλλος, πως του έχει φερθεί κλπ.
Σε οτι αφορά αυτό που μου είπε το είπε οταν με επέπληξε οτι έχω ``μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου``.
Επειδή με είχε τσαντίσει του απάντησε οτι ``ναί έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου``. Και εκεί γυρνάει και μου λέει οτι πρέπει να επισκεφτώ εναν ψυχίατρο
Οταν εγώ επέπληττα τον zip άλλά και αλλους που τον αποκαλούσαν ψυχοπαθή λέγοντας τους οτι αυτά δεν είναι σωστά πράγματα..
Ο τρεχαγύρευε αντί για να μου ζητήσει συγνώμη για το συμβάν το αρνείται...![]()
Ελα που εγώ ομως δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποιό τόπικ τα έγραψα αυτά για να τα χρησιμοποιήσω ως αποδεικτικό στοιχείο. Χρησιμοποιώ την αναζήτηση αλλά μάταιο..![]()
quote:
earinosquote:
Στο είπε αλήθεια αυτό , περί ψυχολόγου???Mα το θεώ..
Ξέρεις ο καθένας απο εμάς εχει εναν ιδιαίτερο, μοναδικό τρόπο να εκφράζεται.
Εγώ πχ νομίζω οτι είμαι πολύ αυθόρμητος, παρορμητικός, αλλά εως εκεί.
Δεν εχω προσβάλλει κανέναν, δεν εχω βρίσει κανέναν δεν με έχουν διαγράψει ποτέ για κάτι τέτοιο κάποιες παρατηρήσεις απο τος διαχειριστές.
Βάζω ενα φρένο στον παρορμητισμό μου.Ο τρεχαγύρευε εχει δύο κακά ελαττώματα.
Το ενα είναι οτι δυσκολεύεται να καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται ο αλλος με αποτέλεσμα να παρερμηνεύει και..
Το δεύτερο είναι οτι οταν στριμώχνεται αντιδρά με αυτόν τον τρόπο ξεχνώντας το ποιός είναι ο αλλος, πως του έχει φερθεί κλπ.Σε οτι αφορά αυτό που μου είπε το είπε οταν με επέπληξε οτι έχω ``μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου``.
Επειδή με είχε τσαντίσει του απάντησε οτι ``ναί έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου``. Και εκεί γυρνάει και μου λέει οτι πρέπει να επισκεφτώ εναν ψυχίατροΟταν εγώ επέπληττα τον zip άλλά και αλλους που τον αποκαλούσαν ψυχοπαθή λέγοντας τους οτι αυτά δεν είναι σωστά πράγματα..
Ο τρεχαγύρευε αντί για να μου ζητήσει συγνώμη για το συμβάν το αρνείται...
Ελα που εγώ ομως δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποιό τόπικ τα έγραψα αυτά για να τα χρησιμοποιήσω ως αποδεικτικό στοιχείο. Χρησιμοποιώ την αναζήτηση αλλά μάταιο..
Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη...έχω χάσει σενάρια..
Πρέπει αν είναι έτσι , όπως τα λές , ένθεν να είμαστε προσεκτικοί!
Θα έλεγα πολύ προσεκτικοί και με βαθειά κατανόηση..![]()
Ευάγγελε σ'αγαπάμε...!!!![]()
soul
quote:
Βρε ξεκαβαλικεύστε, λέμε!!!!!...
Εμείς... εχουμε κατέβει απο τα άλογα Βαγγέλη.
Εσύ κοίτα να αφιππεύσεις το σκουπόξυλο. Η κυρία τρεχαγύρευε στο έδωσε για να κάνεις καμμία δουλίτσα και εσύ το εχεις κάνει
ντεντένι..
quote:
Ευάγγελε σ'αγαπάμε...!!!
Αναμφισβήτητα.. ![]()
Τον μπαγάσα παρόλα οσα γράφει και εγώ τον αγαπάω..
Αυτό ισχύει για όλους μας εδώ έτσι...
Μπορεί να πειράζουμε ο ενας τον αλλον, να έχουμε τις αντιρρήσεις μας αλλά για μίσος οχι ρε παιδιά..
quote:
τρεχαγυρευεquote:
Βρε ξεκαβαλικεύστε, λέμε!!!!!...Εμείς... εχουμε κατέβει απο τα άλογα Βαγγέλη.
Εσύ κοίτα να αφιππεύσεις το σκουπόξυλο. Η κυρία τρεχαγύρευε στο έδωσε για να κάνεις καμμία δουλίτσα και εσύ το εχεις κάνει
ντεντένι..
θέλει σέλωμα το γαιδούρι Ευάγγελε...και μείς δεν την κατέ-ου-με την τέχνη..
Και στο σέλωμα αδαείς είμεθα...μόνο να καβαλάμε ξέρουμε!!!
Σέλωνε εσύ και ερχόμαστε εμείς μετά...μην σελώνεις και το καβάλημα δεν θα γίνει..
Allzzaro , εσύ καβαλικεύεις και ασέλωτο το άτι???
soul