- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
666
Ομολογουμένως από τα γραφόμενά σου μένω άφωνος,μη μπορώντας να αντι-
τάξω απολύτως τίποτε άλλο από αυτά που ήδη έχω άναφέρει.
Οπωσδήποτε είναι εμφανές ότι οι σχετικές σου εμπειρίες από το βουνό
είναι περισσότερες,τουλάχιστον από τις δικές μου.
Δεν ξέρω τι να πω περισσότερο από απλά συγχαρητήρια για την έρευνα
που κάνεις για το σχετικό θέμα.
Φιλικώτατα
Πετρος
Σήμερα εβαλα στην πριζα τον φίλο μου ...και τρέχαμε στην Πεντέλη ...και ο λόγος ...ηθελα να δώ που στο καλό ειναι αυτό το ορυχείο ...και που οι Αγ Ασ'ωματοι ///
Αλλά τζίφος ...εισεπραξα ενα ωραίο καταιγισμό παραπόνων ....(με το δίκιο του ο ανθρωπος ...οσο ανεβαίναμε δεν βλέπαμε την μύτη μας ...
που να δούμε μποστα μας με την ομίχλη που υπήρχε !!!!!
Και ετσι αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε πίσω στην καθημερινότητα μας ...
και εγώ δεν ειδα τίποτα τελικά ...κλαψ ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Ι-Ε-ΡΟ-ΤΑ-ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΔΙΠΛΩΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΚΕΙΝΟ. ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ.
ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΠΡΟΣ CAT: ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑΝΟΥ.
666
TO METAΛΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΥΚΝΟ ΔΑΣΟΣ. ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΣΩΜΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΝΤΑΒΕΛΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΠΟΔΑΡΑΤΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
666
φιλη cat...μεταξυ αλλων, παραλιγο να παμε και εμεις σημερα!
νομιζω οτι θα επρεπε πραγματι να κανονισουμε μια εκδρομουλα,
αν δε θελουμε να μας συμβει το εξης τραγελαφικο:
1η ομαδα: για σας παιδια, πως απο δω? -εμεις ειπαμε να ψαξουμε για τα μαγικα μερη της πεντελης
2η ομαδα: α και εμεις το ιδιο, τι συμπτωση. ενα site που λεγεται εσωτερικα το ξερετε?
1η ομαδα: μα και εσεις απο τα εσωτερικα εισαστε? μα μολις ειδαμε αλλες δυο ομαδες απο τα εσωτερικα που περιφερονται εκει πιο πανω
...
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
ΕΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ. ΕΚΕΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ Κ.ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΑΜΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΠΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΒΑ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ..ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΩΝΗ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΨΥΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΝΥΧΤΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ. Η ΦΩΝΗ ΗΤΑΝ ΜΙΣΗ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΜΙΣΗ ΘΛΙΜΜΕΝΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ Η ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΗΧΗΣΕ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ. ΠΑΓΩΣΑΜΕ! ΥΣΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ. ΒΓΑΖΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ ΤΟ REC ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟ. Ο ΗΛΙΘΙΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΦΑΚΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΦΩΝΗ...ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ! ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΛΛΑ Η ΦΩΝΗ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ, ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ, ΝΙΩΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΨΥΘΙΡΙΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΥΜΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑ. ΕΝΙΩΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΜΕ ΛΟΓΙΑ.
ΑΡΓΟΤΕΡΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ. ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΣΑ, ΒΓΗΚΕ ΦΑΝΕΡΑ ΑΝΥΣΗΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ...ΦΩΝΕΣ. ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ. ΥΣΤΕΡΑ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ, ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ.
ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΑΥΤΗ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΣΑΝ ΘΛΙΜΜΕΝΟ ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΤΟ, ΣΑΝ ΜΟΙΡΟΛΟΪ. ΚΑΠΟΙΑ ΝΥΜΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ ΙΣΩΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΛΥΠΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ
ΝΤΑΒΕΛΗΣ666
666
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
Δώσε μου περισσότερα στοιχεία μήπως και μπορέσω να το βρώ κάπου ...
αλλιώς θα σου στείλω διευθυνση στο mail σου ..
*και παλι ευχαριστώ ![]()
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ.
ΦΙΛΕ ΛΟΥΚΑ, ΤΟ SITE ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
666
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.