- Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Μετά τις προσεχείς εκλογές αγαπητέ Scanner, όλοι οι πόντικες, διαδικτύου και μη, θα επιστρέψουν στις τρύπες τους και θα συνεχίζουν να φαντασιώνονται τη νύχτα των κρυστάλλων εν Ελλάδι του 2019, μέχρι τις επόμενες εκλογές ή μέχρι να ανακυκλωθούν. Η φυσική τους πορεία, όπως όλα τα απόβλητα του σύγχρονου πολιτισμού.
Αυτό ισχύει, αλλά για όλες τις πλευρές. Τόσο για τα 'αριστερά' όσο και για τα 'δεξιά' απόβλητα, και τους τζάμπα μάγκες, του πληκτρολογίου, των αφισών, αλλά και της βουλευτικής καρέκλας.
Το σύστημα και η κοινωνία είναι διαβρωμένα από την κορφή ως τον...πάτο.
quote:
Οταν η μετεμφυλιακή κυβέρνηση έκανε εθνοκάθαρση Σλαβόφωνων στα Ελληνικά εδάφη της (γεωγραφικής) Μακεδονίας, έπρεπε να σκεφτεί ότι κάτι που κάνεις τώρα, θα το βρεις κάποτε μπροστά σου.
Αυτό πάει σε άλλο level και είναι γενικότερο φαινόμενο.Τουλάχιστον των Βαλκανίων, για να μην πω και παγκοσμίως.
Οι λόγοι είναι ιστορικοί και γνωστοί στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ήτοι ιστορικούς και μελετητές και κάθε καλόπιστο ερευνητή,
και εν περιλήψει αφορούν το περασμα από το μοντέλο των μεγάλων Αυτοκρατοριών, σε Εθνικά Κράτη, και όπου οι πάσης φύσεως εθνοκαθάρσεις ήταν μαλλον ο κανόνας παρά η εξαίρεση, στο όνομα της όποιας πληθυσμιακής "Ομοιογένειας" (πολιτικής, εθνικής, θρησκευτικής, γλωσσικής)
Σχεδόν σε καμία περίπτωση αυτό δεν έγινε ομαλά, αναίμακτα και χωρίς γενικότερες ανακατατάξεις και ανακατωσουρες.
Προφανέστατα, όλοι οι Βαλκανικοί λαοί υπήρξαν και θύτες και θύματα σε ένα άγριο παιχνίδι ενναλλάξ ρόλων, μετά την διάλυση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και το πέρασμά της στο μοντέρνο Τουρκικό (κεμαλικό) κράτος.
Ήταν ένα πέρασμα, που όλοι την πλήρωσαν σε κάποια φάση από όλους, κατά μόνας ή κατά ομάδες.
Και δεν είναι βεβαίως μόνο η περίπτωση της Μακεδονίας, αλλά και αυτή της Θράκης -που ίσως είναι και περισσότερο επώδυνη, αλλά και λιγότερο γνωστή με ακρίβεια.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Μετά τις προσεχείς εκλογές αγαπητέ Scanner, όλοι οι πόντικες, διαδικτύου και μη, θα επιστρέψουν στις τρύπες τους και θα συνεχίζουν να φαντασιώνονται τη νύχτα των κρυστάλλων εν Ελλάδι του 2019, μέχρι τις επόμενες εκλογές ή μέχρι να ανακυκλωθούν. Η φυσική τους πορεία, όπως όλα τα απόβλητα του σύγχρονου πολιτισμού.
Φίλε heretic εγώ βλέπω πως τα απόβλητα ανακυκλώνωνται και επιστρέφουν, αλλά η νύχτα των κρυστάλων εν Ελλάδι είναι πολύ ποιό κοντά απ' ό,τι φαντάζεσαι, μπορεί να μη την έχεις αντιληφθεί αλλά σε διαβεβαιώ πως ανασαίνει πίσω από το αφτί σου...
Άλωστε οι έλληνες ακόμη εορτάζουν το ΟΧΙ στις 25 του Οκτώμβρη, μα δεν ξέρουν τι ακριβώς εορτάζουν και ΟΥΤΕ ποιός είπε το ΟΧΙ και γιατί.
ΕΣΥ όμως φίλε μου υποθέτω πως γνωρίζεις ΠΟΙΟΣ και το ΤΙ ήταν ο Ι. Μεταξάς που είπε το ΟΧΙ και βεβαίως βεβαίως και το γιατί...ε;
Μήπως θα ήθελες να πεις, ΠΩΣ χαιρετούσε η νεολαία Μεταξά;
Και σε διαβεβαιώ φίλε μου πως ο φασισμός ήδη έχει επιστρέψει στην Ευρώπη και κάθε μέρα που περνάει κερδίζει έδαφος διότι οι μπαγλαμάδες της Ε.Ε. αδυνατούν να διαχειριστούν την όποια κατάσταση εις βάρος των πολιτών, άρα τι μένει;
Απλά πράγμματα...
quote:
Οταν η μετεμφυλιακή κυβέρνηση έκανε εθνοκάθαρση Σλαβόφωνων στα Ελληνικά εδάφη της (γεωγραφικής) Μακεδονίας, έπρεπε να σκεφτεί ότι κάτι που κάνεις τώρα, θα το βρεις κάποτε μπροστά σου.
Και τι δουλειά έχουν οι Σλάβοι σε Ελληνικό έδαφος;Για πες...
Πήγα εγώ στη Vardaska να τους ενοχλήσω;
Αυτά τα εδάφη είναι Ελληνικά από τότε που οι σλάβοι ζούσαν πάνω σε δέντρα και μυρίζανε ο ένας τον πισινό του άλλου και βγάζανε κραυγές...
Ακατόρθωτο, είναι ό,τι δεν μπορείς να ονειρευτείς.
quote:
Άλωστε οι έλληνες ακόμη εορτάζουν το ΟΧΙ στις 25 του Οκτώμβρη,
26 του Οκτώβρη γιορτάζουμε τον Αγ.Δημήτριο στη Σαλονίκη, 28 το ΟΧΙ σε όλη την Ελλάδα. Το 25 πρώτη φορά το ακούω Ελληναρά μου...
Βλέπεις καμιά φορά ο πληκτρολόγιος μας κάνει να φαινόμαστε άσχετοι.
Σου υπόσχομαι να πληκτρολογώ σε ποιό αργό ρυθμό γιά να μη σε εκνευρίζω φιλαράκο.
Όσο γιά το ελληνάρας, ΟΚ το δέχομαι, είμαι ελληνάρας και τιμή μου και καμάρι μου, τουλάχιστον δεν έγινα ρουφιάνος γιά να εξυπηρετήσω συμφέροντα ξένων νεοναζί που ονειρεύονται...Μεγάλες Αλβανίες, Μακεδονίες του Αιγαίου, σύνορα της καρδιάς τους και πάει λέγοντας...
Μπράβο. Τώρα που το κατάλαβες ότι το καταλάβαμε κι εμείς, μπες και γράψε απ το κανονικό σου ψευδώνυμο.
Φυσικά. Όχι στους Ιταλούς που τους έπαιρνε και στους Ναζί κατέβασαν τα βρακιά και ανέλαβαν κάτι πρόθυμοι Τσολάκογλου.
--Και σε διαβεβαιώ φίλε μου πως ο φασισμός ήδη έχει επιστρέψει στην Ευρώπη και κάθε μέρα που περνάει κερδίζει έδαφος διότι οι μπαγλαμάδες της Ε.Ε. αδυνατούν να διαχειριστούν την όποια κατάσταση εις βάρος των πολιτών, άρα τι μένει;
Απλά πράγμματα...
Πολύ απλά πράγματα. Γράφεις ότι μαλακία σου κατέβει στο κεφάλι για να τρολάρεις. Ο τυπικός αργόσχολος του esoterica, τίποτα το πρωτότυπο δηλαδή.
--Και τι δουλειά έχουν οι Σλάβοι σε Ελληνικό έδαφος;Για πες...
Πήγα εγώ στη Vardaska να τους ενοχλήσω;
Ότι δουλειά είχαν/έχουν οι Έλληνες στις +25 χώρες που βρίσκονται, στις οποίες πήγαν κάποτε, το 99% απρόσκλητοι, για "να λιγδώσουν το έντερό τους".
--Αυτά τα εδάφη είναι Ελληνικά από τότε που οι σλάβοι ζούσαν πάνω σε δέντρα και μυρίζανε ο ένας τον πισινό του άλλου και βγάζανε κραυγές...
Δεν υπάρχουν Ελληνικά εδάφη. Ούτε Σλαβικά, ούτε Τουρκικά, ούτε Αλβανικά, ούτε κανενός "έθνους". Γιατί δεν υπάρχει έθνος, δεν υπήρξε ποτέ. Το μόνο έθνος είναι αυτό των πιθήκων, πάντα σε αυτούς ανήκαν όλα. Το πρόβλημα τώρα βρίσκεται στο γεγονός ότι αυτοί που κατέβηκαν χθες ακόμα τα δέντρα, γυρίζουν εδώ και κει και φωνάζουν "αυτό είναι δικά μου!" και μας ζαλίζουν.
Η κόλαση είναι άδεια και όλοι οι διάβολοι είναι εδώ (Γουίλιαμ Σαίξπηρ)
Edited by - Heretic on 19/01/2019 11:18:47
quote:
Φυσικά. Όχι στους Ιταλούς που τους έπαιρνε και στους Ναζί κατέβασαν τα βρακιά και ανέλαβαν κάτι πρόθυμοι Τσολάκογλου.
Γιάννη, αυτό παραείναι απλούστευση, και απέχει κι από την αλήθεια.
Τα κριτήρια δεν ήταν αν τους έπαιρνε ή δεν τους έπαιρνε, γιατί ούτε με τους Ιταλούς μας έπαιρνε να τα βάζαμε το '40.
Είμαι κατά της ηρωοποίησης Μεταξά, και βεβαίως κατά της ιδεολογίας του (εξάλλου είναι γνωστο ότι πολιτικά ήταν κοντά σε πεποιθήσεις τύπου Μουσολίνι και Ράιχ) όμως είχε τη μαγκιά και το σθένος, τηρουμένων των αναλογιών να πει και ένα ΟΧΙ -για την ακρίβεια, "δεν περνάτε/αυτό σημαίνει πόλεμος" στην 'ελεύθερη διέλευση που του ζητούσαν οι άλλοι.
Το ίδιο ίσχυσε και με τους Γερμανούς, αλλά θα είχαμε ψευδαισθήσεις εάν νομίζαμε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε σε οποιοδήποτε επίπεδο να κοντράρει τη Γερμανία του τότε. Βρακιά όμως δεν κατέβηκαν από την Ελλάδα. Τουλάχιστον δεν κατέβηκαν με το καλημέρα, όπως κάτι Γαλλίες και Δανίες, όπου οι Γερμανοί κάνανε βόλτα και περίπατο για πλάκα.
Οι διάφοροι Τσολάκογλου και Γερμανοτσολιάδες ήρθαν μετά, αλλά βεβαίως πάντοτε υπήρχαν και υπάρχουν με τη μια ή την άλλη μορφή, ως μια "συμμαχία προθύμων" - και αυτό επίσης δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Αλλά μην τα πιάσουμε όλα μαζί, γιατί είναι απέραντο κεφάλαιο. Συζητάμε το '40 σε συνάρτηση με την Ευρώπη του Α και Β ΠΠ και το μεσοπόλεμο σε άλλο τοπικ αν υπάρχει χρόνος και διάθεση.
quote:
--Και σε διαβεβαιώ φίλε μου πως ο φασισμός ήδη έχει επιστρέψει στην Ευρώπη και κάθε μέρα που περνάει κερδίζει έδαφος διότι οι μπαγλαμάδες της Ε.Ε. αδυνατούν να διαχειριστούν την όποια κατάσταση εις βάρος των πολιτών, άρα τι μένει;
Απλά πράγμματα...Πολύ απλά πράγματα. Γράφεις ότι μαλακία σου κατέβει στο κεφάλι, για να τρολαρεις. Ο τυπικός αργόσχολος του esoterica.
Αυτό που λέει ο Scanner πιο πάνω, δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Ορίτζιναλ φασίστες, καθαρόαιμοι και παντός καιρού, μπορεί να είναι το 1%, το 3% ή το 5% ενός πληθυσμού, αναλόγως και των καταβολών.
Όταν αυτό γίνεται όμως 20% και 30%, από Γερμανία, Γαλλία-Λεπέν, Αυστρίες, κλπ, αλλά και στα καθ'ημας με την παλαι ποτέ ανύπαρκτη ΧΑ που παίζει σταθερά σε διψήφια τα τελευταία χρόνια,
αυτό έχει κοινωνικές και οικονομικές αιτίες από πίσω. Σε καταστάσεις ζορίσματος, ανέχειας, κοινωνικών ανισοτήτων κλπ, ευημερούν τέτοια κόμματα και μορφώματα. Και τραβάνε μαζί τους και κόσμο του 'κέντρου', 'νοικοκυραίους' κλπ. Μην κανεις ότι δεν το βλέπεις ή δεν το καταλαβαίνεις. Η αντίδραση και η οργή τους θρεφουν τους άλλους και τους κάνουν μάγκες. Αυτό εχει δείξει η ιστορία.
quote:
--Και τι δουλειά έχουν οι Σλάβοι σε Ελληνικό έδαφος;Για πες...
Πήγα εγώ στη Vardaska να τους ενοχλήσω;Ότι δουλειά έχουν και οι Έλληνες στις 25 χώρες που βρίσκονται, στις οποίες πήγαν το 99% απρόσκλητοι για "να λιγδώσουν το έντερό τους".
Ούτε κι αυτά είναι ακριβώς έτσι. Εδώ έχετε και οι 2 λάθος.
Ο μεν για τη Βαρντάσκα, που λέει ότι δεν πάμε,
πάμε και παραπάμε εμείς οι Ελληνες εκεί, (έστω για καζίνο, πουτάνες, και φτηνή βενζίνη - ελληνικές εταιρείες ελέγχουν, παράγουν ή συμμετέχουν σε πάνω από το 10-15% του Σκοπιανού ΑΕΠ) και αυτό είναι μέρος του προβλήματος επίσης.
Από την άλλη, η ιστορική κάθοδος των Σλάβων δεν έγινε για οικονομική μετανάστευση, με τους σύγχρονους όρους.
Είχα πει κάτι για τις αυτοκρατορίες παραπάνω.
Από εποχής του Βυζαντίου υπήρχαν θέματα μετακινήσεως πληθυσμών. Οι λόγοι ήταν πολλοί και διάφοροι. Επαιξαν ρόλο τα κοινωνικά μοντέλα, οι οικονομίες της εποχής, ο τρόπος ζωής. Ο Βλάχος τσέλιγκας δεν είχε σύνορα, όργωνε όλα τα Βαλκάνια. Ο μισθοφόρος ακρίτας επίσης, κλπ,κλπ.
Δεν είναι διατυπωσεις της μιας πρότασης αυτά τα θέματα...
quote:
Δεν υπάρχουν Ελληνικά εδάφη. Ούτε Σλαβικά, ούτε Τουρκικά, ούτε Αλβανικά, ούτε κανενός "έθνους". Γιατί δεν υπάρχει έθνος, δεν υπήρξε ποτέ. Το μόνο έθνος είναι αυτό των πιθήκων, πάντα σε αυτούς ανήκαν όλα. Ειδικά αυτοί που κατέβηκαν χθες ακόμα από τα δέντρα, γυρίζουν και φωνάζουν "αυτό είναι δικά μου!" και μας ζαλίζουν.
Έδαφός σου είναι ότι καταφέρεις να κατακτήσεις, και να προασπιστείς.
Και επίσης πρέπει να ορίσεις και ένα ιστορικό εύρος.
Και η Σικελία ήταν ελληνικό έδαφος πριν 2500 χρόνια, και η Ανατολική Θράκη πριν 100 χρόνια. Όμως πήραμε τον πούλο, μεσω κάποιας αλληλουχίας γεγονότων και Συνθηκών, κλπ. και εντέλει τα σύνορα αλλάζουν και οριοθετοούνται σε κάποια τραπέζια που οι εκάστοτε μεγάλοι κάνουν μοιρασιές.
Αυτά αλλάζουν μόνο με πόλεμο, και ιδίως στα τελευταία χρόνια αυτό γίνεται και ακόμα δυσκολότερο.
Εκτός βεβαίως αν είσαι Κινέζος (βλ. Ταιβάν) ή Πούτιν (βλ. Κριμαία) ή Αγγλος (βλ. Φώκλαντ) ή ισραηλινός (βλ. πόλεμος 6 ημερών) ή και ...Τούρκος, (βλ.Κύπρο)
Όσο δεν είσαι ή δεν γίνεσαι, κάνεις μώκο.
'Οπως έκανε η πάλαι ποτέ Μεγάλη Βουλγαρία (που τον ήπιε στους Βαλκανικούς), όπως έκανε η Τουρκία μετά τον Α' ΠΠ, όπως κάνει και η Ελλάδα από το 1897 και μετά, η Σερβία πιο πρόσφατα, κοκ.
Άμα διαβάσεις σοβαρά και με κριτική σκέψη την ιστορία, καταλαβαίνεις τί γίνεται και γιατί. Έστω και 100 χρόνια μετά.
Όμως στο συγκεκριμένο θέμα με τα ανεμοσκορπίσματα-ανεμομαζώματα των Σκοπιανόγυφτων, δεν υπήρχε λόγος η Ελλάδα να κάνει μώκο και τουμπέκα. Οι όροι έπρεπε να ήταν αλλιώς.
Βεβαίως όμως έχουν 'πλάτες' και από κει ξεκινάει όλο το κακό.
Γι'αυτό θα ήθελα να μάθω ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που οι μεγάλοι -ή κάποιοι απ'αυτούς έστω- τους σιγοντάρουν σε αυτό το καραγκιοζιλίκι με τα βαφτίσια, και ποιο (θα) είναι (γι'αυτούς) το κέρδος της όλης ιστορίας.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Όμως στο συγκεκριμένο θέμα με τα ανεμοσκορπίσματα-ανεμομαζώματα των Σκοπιανόγυφτων, δεν υπήρχε λόγος η Ελλάδα να κάνει μώκο και τουμπέκα. Οι όροι έπρεπε να ήταν αλλιώς.
Βεβαίως όμως έχουν 'πλάτες' και από κει ξεκινάει όλο το κακό.
Γι'αυτό θα ήθελα να μάθω ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που οι μεγάλοι -ή κάποιοι απ'αυτούς έστω- τους σιγοντάρουν σε αυτό το καραγκιοζιλίκι με τα βαφτίσια, και ποιο (θα) είναι (γι'αυτούς) το κέρδος της όλης ιστορίας.
Αν θες να συζητήσω σοβαρά, προφανώς η πεισματική άρνηση της Ελλάδας, θα οδηγούσε σε ντε φάκτο καθολική αναγνώριση της FYROM σαν Μακεδονία με εθνικό προσανατολισμό και να έχουμε ήττα επιπέδου 100ετίας. Η χώρα αυτή είναι προτεκτοράτο και πλυντήριο διαφορών σκιωδών οργανισμών. Οι Σκοπιανοί ζητάνε ανταλλάγματα, προϋποθέσεις συνοχής για να τους κάνουν εξυπηρετήσεις. Βρήκαν την πατέντα του Τίτο και πάτησαν. Δεν αντιδράσαμε σωστά όπως έπρεπε, όταν έπρεπε, τα σκάτωσε και η δεξιά το 90 και τώρα έπρεπε να δοθεί η λιγότερο ανώδυνη λύση. Είναι αυτή που βλέπεις.
Μοίρασε πίπες ο Ζάεφ για να περάσει η συμφωνία στη βουλή τους, κάτι μοιράζει και ο Τσίπρας εδώ, θα τελειώσει η ιστορία σε λίγο και τα παράσιτα τύπου VMRO θα λήξουν εκεί. Εδώ τα αντίστοιχα έχουν σηκώσει κεφάλι και φιλοδοξούν να στήσουν κυβέρνηση ΝΔ-ΧΑ ή έστω ΝΔ-Νέας Δεξιάς και ότι άλλο κάτσει και μετά θα αρχίσει το πογκρόμ. Αυτά είναι τα επικίνδυνα σενάρια. Τώρα όλα τ' άλλα είναι πατήματα εθνοκαπήλων και πατριδοκαπήλων.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο, σκοτίστηκαν οι ξένοι τι θέλει η Ελλάδα, μια χώρα ζήτουλας. Να λήξει η ιστορία αυτή χωρίς πολύ φασαρία του νοιάζει και να πάρουν τα δανεικά τους πίσω με τις λιγότερες απώλειες. Η προδοσία έγινε όταν πηγαίναμε και δανειζόμασταν ένα κουβά λεφτά, όχι με αυτά που γράφονται εδώ.
Μπορεί να είσαι
Έχε υπ' όψιν σου λοιπόν πως ακριβώς επειδή είσαι ένα αυτολοβοτημένο τομάρι του κερατά που ξεπουλάς τη Χώρα που σε μεγάλωσε από την κομπλεξική σου ιδεοληψία, στις εκλογές που έρχονται οι έλληνες θα ρίξουμε στην κάλπη Χρυσή Αυγούλα μόνο και μόνο γιά κάτι πούστηδες σαν εσένα.
Κι ας ονειρεύτηκα σε όλη μου τη ζωή άμεση Δημοκρατία.
Τέλος να σου πω πως ήμουν από τα πολύ παλιά και πολύ αγαπητά μέλη του esoterica, ΟΧΙ κάποιο troll και έφυγα γιά να μη βλέπω κάτι σκατόφατσες σαν τη δικιά σου και 2-3 άλλων που είσαστε σαν το σκατό που κολάει κάτω από το παπούτσι και μας ζαλίζετε τα κάρκαλα με την αρώστια σας.
Μέλη όπως ο DSM , ο NIKOMAXOΣ και κάποιοι ακόμη, δεν σου αξίζουν γιά συνομιλητές...
Αλλά θα τα πούμε στις εκλογές και μετά από αυτές παλιό-καθίκια.
Ένα μύνημα στον Αιθέρα που καλό θα είναι να το έχετε όλοι υπ' όψιν σας και η Amalia.
Μετά τις εκλογές θα σας αποστείλω εντολή γνωστοποίησης της IP ορισμένων χρηστών ακόμη και από το 2001, προσωπικά δεν σας κατηγορώ γιά την υπέρμετρη ανοχή σε ορισμένα κατακάθια της Κοινωνίας, γνωρίζω εκ των προτέρων την καλή σας διάθεση και κατανόηση, όμως η αξιωματική θέση μου πλέον προτάσει να εντοπίστούν ορισμένα άτομα διότι έχουν να δώσουν κάποιες "εξηγήσεις" γιά το ΤΙ κάνουν μέσα στη Χώρα, ΟΧΙ δε με πειράζουν τόσο οι μαλακίες που γράφουν στο esoterica, με πειράζει η δράση τους στον πραγμματικό κόσμο.
Η Χώρα μας έχει μιά τελευταία ευκαιρία να ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΓΑΓΚΡΑΙΝΑ των εθνο-ρουφιάνων μήπως και σωθεί κάτι...
Τα προσωπικά μου στοιχεία θα σας τα αποκαλύψω μαζί με την κοινοποίηση της εισαγγελικής εντολής.
Αυτά γιά την ώρα, αν επιθυμείτε βέβαια κάποιες διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο προσωπικό μου email.
quote:
Scanner:
[...]
Έχε υπ' όψιν σου λοιπόν πως ακριβώς επειδή είσαι ένα αυτολοβοτημένοτομάρι του κερατάπου ξεπουλάς τη Χώρα που σε μεγάλωσε από την κομπλεξική σου ιδεοληψία, στις εκλογές που έρχονται οι έλληνες θα ρίξουμε στην κάλπη Χρυσή Αυγούλα μόνο και μόνο γιά κάτιπούστηδεςσαν εσένα.[...]
Ένα μύνημα στον Αιθέρα που καλό θα είναι να το έχετε όλοι υπ' όψιν σας και η Amalia.
[...]
Αυτό βρε παιδί μου, που όλοι οι Χρυσαυγίτες Ελληνολάτρες είναι και ανορθόγραφοι έχει πολύ γέλιο!