- Την Κατάρα μου ν' έχεις! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Ως προς τι ο κλαυθμός και ο τετράκις καταραμένος οδυρμός???![]()
![]()
Γιατί δεν παραδειγματίζεσαι από τον φίλτατο 1900, που αντιμετωπίζει χαλαρά και με χιούμορ την αδιαφορία??![]()
![]()
![]()
![]()
The She Mantis
δεν θα εμφανιστεί κανένας άλλος ενοχλητικός μανιακός ψυχίατρος![]()
![]()
να βοηθήσει στην απομπαχαλοποίηση του θέματος?
τι έγινε κολλητικό είναι? ή δεν μπορείτε να κρατηθείτε να εισβάλλετε με το έτσι θέλω στα θέματα και να λέτε ότι πιάσει "γκλάβα σας"?![]()
![]()
![]()
ποιο ψίθυρο των άστρων.... εδώ έχουμε τον πόλεμο των άστρων!... τι κομήτες περνάνε ξυστά πάνω από τα κεφάλια μας, τι κάτι βλήμματα να! ένας κακός χαμός δηλαδή...!![]()
![]()
εσείς κύριε μου αυτό το βιολί θα παίζετε συνέχεια? θα μπαίνετε θα μας πετάτε ένα λακωνικό και θα την κάνετε με ελαφρά?.... τουλάχιστον οι άλλοι μπαχαλοποιητές έχουν την ευγενή καλοσύνη όταν μπουκάρουν στα θέματα μας να γράφουν και καμμιά λέξη παραπάνω....![]()
αλλά ξέρω ... ξέρω... πάνω στη στέγη κάνει κρύο και που να ακουστεί το βιολί....! Ο Πουλόπολος τι παίζει?![]()
![]()
![]()
![]()
τώρα ... για να μην κάνω την κατάρα εξάψαλμο σε μάκρος, για την ερώτηση που μας παραθέσατε εγώ θα σας έλεγα να μην αφήνετε τις ελπίδες ούτε στο Πάσχα γιατί ως γνωστόν το πτώμα ανευρέθη και έτσι το Πάσχα ακυρώθηκε για φέτος...!![]()
![]()
![]()
δεν ξέρω αν χρησιμοποιούσατε μια εξόχως μαγική και δοκιμασμένη λέξη αν θα καταφέρνατε κάτι καλύτερο.... αλλά και πάλι δεν παίρνω όρκο...![]()
άντε την κατάρα μου να 'χεις και εσύ τέκνον μου....![]()
![]()
![]()
Θηλυκά, Galadriel, Κλαρις, Galadriel, Κλαρις, Galadriel.... άστο ! μπερδεύτηκα!![]()
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
YES HOW MANY MESSAGES MUST BE SPENT BEFORE WE REALIZE IT'S ALL FAKE???
YES HOW MANY HOURS SLOUD A USER SPEND TILL HE SEES WICH IS THE TRUTH???
THE ANSWER MY FRIEND IS BLOWIN' ON THE NET THE ENSWER IS BLOWIN' IN THE NET....
EΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΔΙΑΣΚΕΥΗ???
ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙΨΕ....(Ε ΜΑΝΤΙΣ THNX FOR YOUR WELCOME BUT U KNOW STH I SEE NO CHANGES 'N' U NKOW WHAT A MEAN...)
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:ΟΧΙ
quote:Τι να κανω; Εχω χάσει τα λόγια μου...
θα μπαίνετε θα μας πετάτε ένα λακωνικό και θα την κάνετε με ελαφρά?....

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
quote:
ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙΨΕ....(Ε ΜΑΝΤΙΣ THNX FOR YOUR WELCOME BUT U KNOW STH I SEE NO CHANGES 'N' U NKOW WHAT A MEAN...)
Παρακαλώ καλό μου παιδί, δεν είπα ότι κάνω θαύματα ή ότι τα κάνω τσάμπα...![]()
Όλα έχουν κάποιο τίμημα, που όταν θέλεις κάτι θα πρέπει να το πληρώσεις... και μην ακούτε τις μλκιες που λένε κάποιοι ότι όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις... για το "τίμημα" τα λένε όλα...![]()
![]()
Το ίδιο "τίμημα" που πρέπει να πληρώσει όποιος μπλέκει σε καταστάσεις που είναι πάνω από μπόι του... τα είχα πει, τα είπα και θα τα ξαναπώ, όπως φαίνεται...![]()
The She Mantis
quote:
quote:Τι να κανω; Εχω χάσει τα λόγια μου...
Κάλλιο αργά... παρά ποτέ, αγαπητέ 1900...![]()
The She Mantis
Ελάτε τώρα Δρ. Λέκτερ!
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------Τι να κανω; Εχω χάσει τα λόγια μου...
...κάπου πάνω σας θα 'ναι...και δεν το προσέξατε! ![]()
στο κάτω κάτω πείτε το με ένα τραγούδι, ένα ποίημα, ένα copypaste, ένα λινκ, μια φωτογραφία! κάπως το κάνουν όλοι οι άλλοι..! δεν πιστεύω ότι δεν μπορείτε να το κάνετε κι εσείς..!![]()
![]()
μήπως σας έπεσε βαρύς ο εξάψαλμος?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν είναι να πω την μαγική λέξη και να διορθωθεί το θέμα παραυτα! όπως συνηθίζεται άλλωστε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θηλυκά (επαναλαμβάνομαι ώρες ώρες), Galadriel
WARNING !
quote:
Αυτό κι αν είναι κατάρα! Δεν είμαι τόσο κακή, όσο ύπουλη... λέω να πάρω ένα μεγάλο ψαλίδι και να του κόψω τα... καλώδια του ΟΤΕ...
εσύ φταις δηλαδή βρε θηρίο που με πέταξε έξω πριν? και γω που νόμιζα ότι έχει να κάνει με τίποτα περίεργα βουντού που χρησιμοποιούν μερικοί μερικοί ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Όχι τίποτα άλλο… θα προστατευτώ από διάφορους αλλεργικούς τύπους που μου προκαλούν… αλλεργία!!!
και εγώ πως θα προστατεύομαι από τις αλλεργίες? τους αλλεργικούς ήθελα να πω ! θα το 'κανες ποτέ αυτό στην καλή σου φίλη που σε αγαπάει τόσο πολύ και θέλει το καλό σου? και να δεις που θα μας πουν και κουτσομπόλες στο τέλος... δηλαδή σαν να λέμε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα ένα πράμα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Στάκα να σου στείλω με mail την σελίδα… με ένα δύο copy-paste και link, το έσωσες το τομάρι σου!
ά πα πα πα ! αυτά είναι πράγματα του σατανά! δεν ανακατεύομαι εγώ με τέτοια γιατί υπάρχει και ο Νόμος των Τριών και μας βλέπει...!
εξάλλου δεν ξέρω και τι είναι αυτό το λινκ που μου λες... έχει να κάνει με την μινκ? και πως θα βοηθούσε μια γούνα στην συγκεκριμένη περίπτωση? ειδικά δε αν έχει και ράμματα πάνω της..!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Παίρνεις μερικά αιματοβαμμένα θέματα, τα στύβεις, μαζεύεις το αίμα σε ένα post… ρίχνεις και λίγο φαρμάκι, ανακατεύεις και προσθέτεις μια σκελίδα link. Επικαλείσαι ανώτερες αόρατες δυνάμεις και αν δεν είναι απασχολημένες αλλού, μπορεί να σου κάνουν το χατήρι…
για κάτσε ρε παιδί μου... γιατί αυτό έχει ενδιαφέρον τώρα... το φεγγάρι πρέπει να είναι στη χάση ή στη γέμιση? και αν πρέπει να είναι στη γέμιση, σε τι γέμιση? με λικέρ? με καρύδι? με δαμάσκηνο?
το αίμα μπορώ να το αποφύγω? μη μου βάψει και τα χαλιά φοβάμαι!![]()
και πόσο ανώτερες δυνάμεις πρέπει να επικαλεστώ? μέχρι το 6ο πάτωμα καλά είναι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... "δεν το κάνω από κακό, θέλω να 'χω υλικό... κι ας μου τρώει η περιέργεια τη σόοοοολα"!![]()
![]()
![]()
![]()
Θηλυκά(μην τα ξαναλέμε τώρα),Galadriel
WARNING !
quote:E, αμα είναι πάνω μου, αστα εκει. Είναι κι επίκαιρο· θα είμαι σα χριστουγεννιάτικο δέντρο
...κάπου πάνω σας θα 'ναι...και δεν το προσέξατε!
Πω πω αυτο το κορίτσι!!! Γλώσα δεν έχει βάλει μέσα τις τελευταίες μέρες ![]()

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
quote:
Πω πω αυτο το κορίτσι!!! Γλώσα δεν έχει βάλει μέσα τις τελευταίες μέρες
αυτό πράγματι είναι αλήθεια! σε αντίθεση με άλλους που την έχουν καταπιεί προσπαθώντας να κρατήσουν ισορροπίες εις βάρος των όσων διακήρυτταν στο παρελθόν για θέματα φιλίας και αδερφοσύνης γενικότερα!
και τώρα θα γίνει και ακόμα χειρότερη η γλώσσα μου γιατί το "ξεκατίνιασμα" είναι μια καταπληκτική μέθοδος να πέφτουν παντός είδους μάσκες![]()
![]()
![]()
και όλα αυτά για την πανανθρώπινη ειρήνη και αγάπη και αδελφοσύνη και τα παιδάκια που πεινάνε.... εγώ τα ακούω βερεσέ όταν δεν έχει κανείς ένα ζευγάρι παντελόνια να φορέσει για τους δικούς του φίλους....
είναι όπως οι εσωτεριστές "μαϊμού" και οι ειρηνιστές "μαϊμού"![]()
![]()
![]()
![]()
τι να το κάνω που στέλνουν γάλατα και νερά στις χώρες που έχουν ανάγκη και δίπλα τους υπάρχουν "άνθρωποι" και δεν τους βλέπουν...
Θηλυκά (αν και φοράω "παντελόνια"), Galadriel
WARNING !
ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΥΠΟΥ ΝEW WORL ORDER ΚΤΛΠ.
ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
Στην περίπτωση του Τεκτονισμού, πρέπει να αναφερόμαστε σε θρύλους, καθώς οι ιδιότητα του Τέκτονος είναι κάτι το υπαρκτό. Αυτά!

Επίσης δε νομίζω ο κάθε Τέκτων να ασχολείται με το τι ειπώνεται κάθε φορά περί Τεκτονισμού και να μπαίνει σε διαδικασία επιβεβαίωσης ή διάψευσης. Σίγουρα ο χρόνος του καθενός (Τέκτονος και μη) έχει μεγαλύτερη αξία!

Απ' όσο γνωρίζω, ένας αληθινός Τέκτοωας ποτέ δεν θα διατυμπανίσει την ιδιότητα του.
Πρέπει να την κρατάει μυστική.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
Απ' όσο γνωρίζω, ένας αληθινός Τέκτονας ποτέ δεν θα διατυμπανίσει την ιδιότητα του.
Πρέπει να την κρατάει μυστική.
Mμμμ... αυτό βέβαια με προβληματίζει αφού οι περισσότεροι τον τελευταίο καιρό το διατυμπανίζουν....
Bέβαια υπάρχει και η άλλη ... η "υπόγεια" άποψη ότι όλοι αυτοί μπορεί να μην είναι πραγματικά Τέκτονες αλλά να το ισχυρίζονται για να δυσφημίζουν τον Τεκτονισμό...
Διαλέγετε και παίρνετε...![]()

Edited by - Avallon on 09/08/2005 08:23:39
quote:
Mμμμ... αυτό βέβαια με προβληματίζει αφού οι περισσότεροι τον τελευταίο καιρό το διατυμπανίζουν....Bέβαια υπάρχει και η άλλη ... η "υπόγεια" άποψη ότι όλοι αυτοί μπορεί να μην είναι πραγματικά Τέκτονες αλλά να το ισχυρίζονται για να δυσφημίζουν τον Τεκτονισμό...
Φίλε μου, όπως είπες μπορεί, να διατυμπανίζουν οτι είναι Τέκτονες για να δυσφημίσουν τον Τεκτονισμό
Ή πάλι μπορεί να θέλουν να "τραβήξουν την προσοχή" λέγοντας πως είναι Τέκτονες.
Απλά ένας Τέκτονας κάνει το έργο του (που δε νομίζω να είναι κάτι το κακό) χωρίς να διατυμπανίζει αυτή του την ιδιότητα.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Τι να κάνουμε οι άνθρωποι αφου είναι θεοι και δαιμονες πρακαταλειμένοι μαζί τους!!!!
Και τι δέν τους έχουν σούρει τους έχουν πεί κακους υποχθόνιους σατανικούς κατευθυνόμενους απο το απόλυτο κακο και οτι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Και το μονο τους κακό είναι οτι ενδιαφέρονται για την ανώτερη πνευματική γνώση άν είναι δυνατό να θεωρηθεί αυτό κακό.