ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ Η ΟΧΙ;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ Η ΟΧΙ;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/01/2011, 23:14:57
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 18/1/2011
17/01/2011, 23:15:30
Ηλιθιο τρολευ

Μακρυα απο καρφιτσες!!!

Αν λαβω κατα γραμμα αυτα που σου λεει ο Εαρινος,τοτε φιλε,εχεις
μεγαλο προβλημα.Κι αν πραγματι μεγαλωνεις και παιδια και εχεις την ευθυνη της παιδειας τους,τοτε...

Κανε μια προσπαθεια,μονο για σενα,αποτραβηξου λιγο καπουβ μονος και κατσε και σκεψου.

Βαλε κατω την γνωση που εχεις και ειναι πολλη απο οτι βλεπω,τεμαχισε
τη και παρε τα κομματια ενα-ενα και εξετασε τα.Δες ποιο ταιριαζει με
ποιο και ταξινομησε το.

Για χαρη της οικογενειας σου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

17/01/2011, 23:18:44
17/01/2011, 23:19:00
quote:

Ρε πανηλιθιοι κοφτε τον αυνανισμο "Ελληνες"....

που σας γαμιεται το σπιτι...

... θα παθετε τιποτα. Δηλητηριο ειναι η υπαρξη σας και μονο. Ιεροσυλα διποδα μικροβια, που ειναι καλυτερα να κλανουν παρα να μιλουν.

Μάλλον ο "Θεός" σου και οι Αγιοί σου και οι 12 Απόστολοί σου μαζί και τα λειψανά σας μαζί με τα λιβάνια σας...μαζι και οι λαμπάδες σας....

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
17/01/2011, 23:20:49
quote:

Τωρα για το αλλο τους το εχω ξαναγραψει
ας κανουν ενα πριβε κλαμπ με προσκληση και οχι εγγραφη με μείλ χωρις μαλιστα να εμφανιζετε η θεματολογια!
Οχι τιποτε αλλο,μην πιανομαστε και εμεις οι σαρδελες μαζι με τα μεγαλα ψαρια!

Θα κανει και η εΦη τους πριβε χορους που θελει!

Μια μαλακία μόνιμη ρε Geo-stat...αυτό είσαι αλλα οι λογαριασμοί δεν πληρώνονται με μαλακία...

17/01/2011, 23:21:16
Ώστε του Μωυσή έδωσε ο θεουλης τις 10 εντολές?

Βρε χαζοχαρουμενα αποβλακωμενα σκυβοπροσκυνουμενα γλυφτοκομπλεξικα μωρακια, αφου ήταν θεοσταλτες, γιατί δεν τις εφαρμόσετε ποτέ σας?

Γλύφτες αξιολυπητοι πιστό χαζοχαρουμενοι, τρεχετε και δεν φτανετε!

Συμφωρα σας πιστοαπιστοι!

17/01/2011, 23:24:42
quote:

Ναι ενοχλει πολυ η βλακεια σας. lol

Για κλαματα εισαστε κουραδοελληνες.

Μονο η ευθανασια μπορει να σας βοηθησει.

Προτεινω πρωτα για αρχη τον ευνουχισμο για να μην συνεχισουν να εξαπλώνονται τα συμπλεγματικα μικροβια.

πρρρτ. Σας εκλασα. Μια κλανια μου μονο φτανει, αεροπλανο να σε κανει πανηλιθιε Ελληναρα. lol

Κάποια στιγμή είχα την αίσθηση ότι κάτι είχες να πείς..κάτι να "αποκαλύψεις"...λάθεψα...τελικά είσαι πολύ περισσότερο ανήλικος και ανώριμος...οι δικοί σου άνθρωποι θα ταλαιπωρηθούν απο το κρίμα σου και προφανώς είναι κρίμα για ένα κρίμα σαν και σένα..

17/01/2011, 23:25:51
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Βαλε κατω την γνωση που εχεις και ειναι πολλη απο οτι βλεπω,τεμαχισε
τη και παρε τα κομματια ενα-ενα και εξετασε τα.Δες ποιο ταιριαζει με
ποιο και ταξινομησε το.

Για ποια γνώση μιλάς φίλε ΝΙΚΟΜΑΧΕ ; Που βρέθηκε γνώση στον εγκέφαλό του ; Αν κρίνουμε από τις απαντήσεις του , είναι ένας ψυχανώμαλος βουτυρομπεμπές με με παιδικά τραύματα , που έχει βόθρο στο σημείο που θα έπρεπε να υπάρχη εγγκέφαλος .

*

17/01/2011, 23:26:35
17/01/2011, 23:27:51
quote:

[quote]

Το 2006 αν ψάξεις, θα βρεις πόστ μου που αποχώρησα, γιατί υποστήριζα τη μη διαγραφή μελών....

Αν κάτι σου λέει...αυτο.

Αλλο ρωτησα εγω,αν ξερεις ποιος ειναι ο λουπους γιατι το κρατας για τον admin και την amalia και δε το λες και σε μας!

Βρε ουστ!

Απο εκείνα τα χρόνια υπάρχουν τα τρολλευ...έχει ορισμένα που μοιάζουν πολυ με τα σημερινά! Και σιγουροςννα ήμουν, δεν θα το έγραφα ποτέ.

Όπως προκάλει και βρίζει, απαντώ...η διάφορα είναι πως εγω δεν έχω τίποτα να χάσω, αυτός έχει....πολλα!

Λουπους....πες μου τι γουσταρεις να σου κατεβαζω?

Θεό, Άγιο, πίστη....