ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ (ΑΗ ΒΑΙΛΗ ) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ (ΑΗ ΒΑΙΛΗ ) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Χρίστος Έλ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/01/2014, 20:42:56
Και για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα. Αν καθ' υπόθεση πολλοί εδώ είναι αριστεροί, κομμουνιστές, μασώνοι, "νεοεποχίτες", εβραίοι, άθεοι, άθρησκοι, εχθροί της Βίβλου, εχθροί της αρχαίας ελληνικής θρησκείας και δεν ξέρω εγώ τί άλλο, μαγκιά τους. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για μένα.

Αρκεί να μη μου στέλνουν λογαριασμούς στο σπίτι.

06/01/2014, 20:50:51
quote:
Εσύ ρε Κώστα δεν είσαι υπέρ της ελευθερίας απόψεων; Γιατί παρενέβεις και είπες δεν το είδε η Δ.Ο; Δηλαδή παρατάσσεσαι με Dsm και Νικόμαχο;

Παρατάσσομαι ενάντια στις μαλακίες, ειδικά όταν αυτές έχουν προσβλητικό περιεχόμενο. Το είχα δει από χθες αυτό που έγραψες και εξοργίστηκα αλλά δεν έγραψα τίποτα...γιατί θα ήμουν άκομψος απέναντι σε εσένα αλλά και στην άλλη τη φαντασμένη...και τι σχέση έχει δηλαδή η ελευθερία απόψεων με αυτό που έγραψες? τι φταίμε όλοι όσοι μπαίνουμε καθημερινά στο Μύθος & Θρησκεία να λουζόμαστε τόσο απαίσια μηνύματα...

06/01/2014, 20:54:27
quote:
Χρίστος Έλ
Και για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα. Αν καθ' υπόθεση πολλοί εδώ είναι αριστεροί, κομμουνιστές, μασώνοι, "νεοεποχίτες", εβραίοι, άθεοι, άθρησκοι, εχθροί της Βίβλου, εχθροί της αρχαίας ελληνικής θρησκείας και δεν ξέρω εγώ τί άλλο, μαγκιά τους. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για μένα.

Η Δ.Ο. μπορεί φυσικά να πράξει όπως νομίζει, και αυτό είναι καθαρά δικό της θέμα.

Κάτι μου λέει όμως, πως εσύ θα κληθείς λίαν συντόμως να δώσεις εξηγήσεις, κι αυτή τη φορά, όχι στην Δ.Ο.
Και να είσαι σίγουρος, πως οι λογαριασμοί θα είναι το τελευταίο πράγμα πως θα σε ενδιαφέρει εκείνη τη στιγμή.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

06/01/2014, 20:59:30
quote:

quote:
Εσύ ρε Κώστα δεν είσαι υπέρ της ελευθερίας απόψεων; Γιατί παρενέβεις και είπες δεν το είδε η Δ.Ο; Δηλαδή παρατάσσεσαι με Dsm και Νικόμαχο;

Παρατάσσομαι ενάντια στις μαλακίες, ειδικά όταν αυτές έχουν προσβλητικό περιεχόμενο. Το είχα δει από χθες αυτό που έγραψες και εξοργίστηκα αλλά δεν έγραψα τίποτα...γιατί θα ήμουν άκομψος απέναντι σε εσένα αλλά και στην άλλη τη φαντασμένη...και τι σχέση έχει δηλαδή η ελευθερία απόψεων με αυτό που έγραψες? τι φταίμε όλοι όσοι μπαίνουμε καθημερινά στο Μύθος & Θρησκεία να λουζόμαστε τόσο απαίσια μηνύματα...

Να σου πω, πως μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι σε εξόργισε; Αλλά σημασία έχει ότι σε εξόργισε για τον λόγο που ξέρεις. Όμως και εσύ δεν έχεις γράψει προσβλητικά σχόλια (όπως και εγώ); Κάπου είχες προσβάλλει τον Χριστό [της Βίβλου] αν θυμάσαι.

Εγώ πάντως δεν έχω καμμιά ανάγκη να εκφράζω μέσω του εσωτέρικα την τσατίλα μου για κάποιες ομάδες, οπότε μπορείς να μείνεις ήσυχος πως δεν θα δεις πάλι ανάλογα μηνύματα(τουλάχιστον από εμένα).

06/01/2014, 21:00:57
quote:

quote:
Χρίστος Έλ

Η Δ.Ο. μπορεί φυσικά να πράξει όπως νομίζει, και αυτό είναι καθαρά δικό της θέμα.

Κάτι μου λέει όμως, πως εσύ θα κληθείς λίαν συντόμως να δώσεις εξηγήσεις, κι αυτή τη φορά, όχι στην Δ.Ο.
Και να είσαι σίγουρος, πως οι λογαριασμοί θα είναι το τελευταίο πράγμα πως θα σε ενδιαφέρει εκείνη τη στιγμή.

Γλουπ!

06/01/2014, 21:10:14
Dsm, για πες μου βρε συ, σου αρέσει πολύ ο ρόλος που παίζεις;

06/01/2014, 21:15:11
quote:
Όμως και εσύ δεν έχεις γράψει προσβλητικά σχόλια (όπως και εγώ); Κάπου είχες προσβάλλει τον Χριστό [της Βίβλου] αν θυμάσαι.

Είναι σοβαρά τώρα αυτά που λες??? Όταν ένας θρησκευτικός ηγέτης περιγράφεται να λέει πως "όποιοι δεν πιστέψουν στο κήρυγμά σας θα έχουν πολύ άσχημο τέλος (όπως στα Σόδομα και Γόμορα)" και άλλα τέτοια εννοείται ότι θα είμαι πολύ αυστηρός και ειρωνικός απέναντι στα υποτιθέμενα αυτά λόγια του (τα οποία βέβαια δεν είναι λόγια "θεού" αλλά λόγια "πιστών" και "ιερέων")...δηλαδή τι μας λες τώρα? εγώ πάνω απ'όλα κριτικάρω τους ζηλωτές χριστιανούς που αγνοούν τα ευαγγέλια (και στα καλά τους και στα άσχημα τους).

Μην αλλάζεις λοιπόν την κουβέντα και κάνε αυτοκριτική σε αυτές τις θλιβερές γενικεύσεις που κάνεις για λαούς και φυλές

06/01/2014, 21:15:27
Ν 927 1979

06/01/2014, 21:25:44
quote:

quote:
Όμως και εσύ δεν έχεις γράψει προσβλητικά σχόλια (όπως και εγώ); Κάπου είχες προσβάλλει τον Χριστό [της Βίβλου] αν θυμάσαι.

Είναι σοβαρά τώρα αυτά που λες??? Όταν ένας θρησκευτικός ηγέτης περιγράφεται να λέει πως "όποιοι δεν πιστέψουν στο κήρυγμά σας θα έχουν πολύ άσχημο τέλος (όπως στα Σόδομα και Γόμορα)" και άλλα τέτοια εννοείται ότι θα είμαι πολύ αυστηρός και ειρωνικός απέναντι στα υποτιθέμενα αυτά λόγια του (τα οποία βέβαια δεν είναι λόγια "θεού" αλλά λόγια "πιστών" και "ιερέων")...δηλαδή τι μας λες τώρα? εγώ πάνω απ'όλα κριτικάρω τους ζηλωτές χριστιανούς που αγνοούν τα ευαγγέλια (και στα καλά τους και στα άσχημα τους).

Μην αλλάζεις λοιπόν την κουβέντα και κάνε αυτοκριτική σε αυτές τις θλιβερές γενικεύσεις που κάνεις για λαούς και φυλές

Κάτσε ρε συ Κώστα. Δεν άλλαξα την κουβέντα.

Με την ίδια λογική μπορεί να είμαι και εγώ ειρωνικός και αυστηρός με τα λόγια και τις πράξεις κάποιων, όπως εσύ είσαι με τους "ζηλωτές χριστιανούς"

(τους οποίους βρίζεις μέσω του Ιησού;)

Αλλά όπως καταλαβαίνεις μια συζήτηση δεν μπορεί να διεξαχθεί υπό προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Υποτίθεται πως στην συζήτηση πας φιλικά και αντικειμενικά.

Αν δηλαδή εσύ βρίζεις τον Χριστό, τους χριστιανούς της Βίβλου και λες πως αυτός που λέει την τάδε άποψη είναι γελοίος για διασυρμό, πως θα διεξαχθεί η κουβέντα;

Να κάνουμε αυτοκριτική, κάνε όμως και εσύ.

06/01/2014, 21:33:04
Δηλαδή Kost μου επιτρέπεις να βρίσω κοινωνικές, πολιτικές και θρησκευτικές ομάδες; Το μόνο που πρέπει να προσέχω είναι να μην προσβάλλω φυλές και έθνη;

Νομίζω πως αυτό που λες για "γενίκευση" είναι λανθασμένο. Όχι δυο μέτρα και δυο σταθμά ρε συ Κώστα.