ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ας γίνει μιά καλή αρχή...Πρόταση ψυχής...Κι αν κλειδωθεί το θέμα χαλάλι... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ας γίνει μιά καλή αρχή...Πρόταση ψυχής...Κι αν κλειδωθεί το θέμα χαλάλι... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Peronosporos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
karmaΜέλος
19/01/2006, 03:11:13
Αγαπητοί μου φίλοι

Θα κάνω μία παρένθεση ορμώμενη από τη δημοσίευση του αγαπητού durden_alie και ειδικά σε αυτό :

quote:
Τα προβλήματα, κατ’ εμέ, ξεκινούν όταν ο διαδικτυακός θάνατος—ο TheChosenNone έχει μιλήσει σ’ ένα παλιό θέμα γι’ αυτό—ή έστω η απειλή αυτού, βιώνεται ως εμπειρία πραγματικού θανάτου! Όταν αυτή η ταύτιση προσώπου και λογαριασμού, που είναι αναπόφευκτη ως ένα βαθμό, γίνεται τόσο ισχυρή, που το άτομο δεν μπορεί να διανοηθεί την ύπαρξή του χωρίς την ψηφιακή του υπόσταση...

Internet και σύγχρονη εποχή... Αν και στη Ελλάδα (ευτυχώς) βρισκόμαστε ακόμα πίσω, το Internet έχει γίνει για πολλούς τρόπος ζωής... Ίσως και μία εξάρτηση.

Παλιά υπήρχε μεταξύ των ανθρώπων άμεση και προσωπική επαφή. Συναντούσαν ο ένας τον άλλον στα καφενεία, στα σπίτια, στις συνεστιάσεις κ.λ.π. (οι πρόγονοί μου στην Πόλη τις λέγανε βεγγέρες). Στη σύγχρονη κοινωνία που ζούμε, ίσως επειδή δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος ή έτσι μας έχει μάθει το σύστημα, η προσωπική αυτή επαφή έχει κατά πολύ αντικατασταθεί με το Internet, τα forums και ιδιαίτερα με τα chat rooms, όπου η συζήτηση από τα σαλόνια και από τις ζεστές γωνιές δίπλα στο τζάκι, έχει μεταφερθεί εκεί. Εμείς οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη για επικοινωνία. Είμαστε κοινωνικά όντα, γι’ αυτό ζούμε σε οργανωμένες κοινωνίες και όχι μόνοι στα βουνά... Άσχετα από το σύστημα, πιστεύω ότι η προσωπική επαφή είναι καλύτερη και αναντικατάστατη. Γίνεται ανταλλαγή ενέργειας, κάτι που δεν μπορεί να δώσει μία επικοινωνία πίσω από έναν ψυχρό υπολογιστή. Όταν συναντηθήκαμε μερικοί φίλοι από το Esoterica, για τη φιλοσοφική μας συζήτηση, γυρίσαμε σπίτι «άλλοι άνθρωποι»...

Φιλικά, η www.greekastrology.gr

19/01/2006, 04:39:25
Γεια σου και πάλι Pixeldream...

Λες :

quote:
durden_alie
Η δικαιοσύνη είναι ακριβή και πολύπλοκη.
Αυτοί που την απλοποιούν...στην ουσία ράβουν την δικαιοσύνη στα μέτρα τους.

Κοίτα να δεις που έχω την ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετη άποψη......Και, θ’ ακουστεί ίσως οξύμωρο, αλλά νομίζω πως τελικά δεν απέχει και πολύ απ’ τη δική σου...Θα καταλάβεις ελπίζω τί εννοώ!

Λες ότι η δικαιοσύνη είναι πολύπλοκη...Αντιθέτως πιστεύω πως τελικά η δικαιοσύνη είναι πάρα μα πάρα πολύ απλή...Κάτι τέτοιο δεν την κάνει κι εύκολη...Κάθε άλλο!

Βλέπεις, Pixeldream, το μόνο εύκολο είναι να ωρύεται κάποιος για την αδικία που έγινε Σ’ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, εκτοξεύοντας κατάρες κατά...«δικαίων και αδίκων» και ξεχνώντας τις αδικίες που μπορεί να διέπραξε κι ο ίδιος ή που μπορεί να διαπράχθηκαν και εναντίον άλλων! Αυτά που λέω δεν έχουν στόχο εσένα φυσικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επικροτώ τον «καταγγελτικό» σου λόγο...Αισθάνεσαι όμως πικραμένος κι αυτό το αναγνωρίζω και το δέχομαι...Είναι απλά οι προβληματισμοί μου πάνω στο θέμα! Θα θεωρούσα δε τον ίδιο μου τον εαυτό τον τελευταίο που έκανε κτήμα της συνειδήσεώς του αυτό το περιβόητο αίσθημα δικαίου για το οποίο μιλάμε...Αλλά, προσπαθώ, Pixeldream, ειλικρινά προσπαθώ! Και μέσα στην προσπάθειά μου αυτή, διακρίνω όλο και περισσότερο την απλότητα της δικαιοσύνης...Μέσα στην απλότητά της, η δικαιοσύνη εκτός από τυφλή είναι και ήρεμη, Pixeldream...Δεν κρατά πύρινες ρομφαίες...Είναι λιτή κι αυτό ίσως είναι που την κάνει και δύσκολη!

Θεωρώ ότι γίνεται μια προσπάθεια αυτή τη στιγμή να δειχτεί, μέσα απ’ αυτό το θέμα, το ΠΟΣΟ ΑΠΛΗ είναι τελικά η δικαιοσύνη! Γιατί, όταν τα μεγάλα και πομπώδη λόγια ξεφουσκώσουν και όλη η συσσωρευμένη οργή καταλαγιάσει, τότε είναι που αναδύονται και λάμπουν σ’ όλο τους το μεγαλείο η λογική και η σύνεση...τα προαπαιτούμενα αυτά της δικαιοσύνης! Μιας δικαιοσύνης που δεν θα κοιτά «ονόματα και ταμπέλες», που δεν θα ‘χει τίποτε απ’ τη μιζέρια και τη φαγωμάρα που μας οδήγησε ως εδώ. Μια δίκαιη λύση, που την έχετε—και την έχουμε—ΟΛΟΙ ανάγκη θα είναι πέρα και πάνω από τέτοιες πρακτικές, αν θέλει να ‘ναι δίκαιη! Ελπίζουμε λοιπόν σ’ αυτήν και την περιμένουμε όλοι!

Χάρηκα που σε ξαναείδα, έστω κι ως dragon rider! Ελπίζω σύντομα να σε δω και ως Pixeldream, όπως και τα υπόλοιπα τέσσερα απενεργοποιημένα μέλη!

Edited by - durden_alie on 19/01/2006 04:40:39

19/01/2006, 10:48:23
Για το ζήτημα των nickname επιτρέψτε μου να έχω την δική μου άποψη. Δεν θα την αναλύσω επειδή θα βγούμε εκτός θέματος.
Πάντως η εικονική προσωπικότητα μπορεί είτε να ταυτίζεται με το πραγματικό πρόσωπο μας, είτε να μην ταυτίζεται καθόλου και να είναι εντελώς αυτόνομη, είτε να παίζει τον ρόλο του "δικηγόρου του διαβόλου" (των πραγματικών μας απόψεων), είτε να ταυτίζεται με το ιδανικό και όχι με το αληθινό πρόσωπό μας, είτε, είτε... Υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί και όλοι εξαρτούνται από τα κίνητρα μας την κάθε φορά.

Τώρα αν η ταύτιση μας με ένα nickname (και με το εικονικό προφίλ του) είναι απόλυτη και δεν μπορούμε να υπάρξουμε διαδικτυακά χωρίς αυτό (πόσο μάλλον αν αυτό επηρεάζει και την πραγματικότητά μας) τότε νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα. Παρόλα αυτά δεν βρίσκω κακό να επιθυμούμε να εκφραζόμαστε με κάποιο συγκεκριμένο nickname. Και εγώ όταν πρωτομπαίνω σε έναν χώρο ελέγχω να δω αν είναι ελεύθερο ένα από τα nicknames που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια.

quote:
Στην ζωή έξω από το forum όλοι κάνετε πράγματα που υπόσχεστε όχι στους άλλους αλλά στον ίδιο τον εαυτό σας;
Στην ζωή έξω από το forum έχετε απόψεις που σας αρέσουν και δεν κάνετε ποτέ το αντίθετο από αυτό που λέει η άποψη σας;

Εχω την ελπίδα ότι αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε. Ομως αν κατ' επανάληψη άλλα λέμε και άλλα πράττουμε τότε είμαστε αναξιόπιστοι. Αυτή είναι και η πρόκληση αν θες. Να μιλάμε για πράγματα εφαρμόσιμα και πρώτα-πρώτα εφαρμόσιμα από μας τους ίδιους.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

19/01/2006, 11:32:54
Ολοι έχουμε τις κακές μας στιγμές...
Το να πω κάποια στιγμή μια βλακεία δε με κάνει αυτόματα βλάκα.
Νομίζω ότι καταλαβαίνετε τι θέλω να πω...

Εχω όμως μιαν απορία... Τι πρόβλημα υπάρχει αν δεν χρησιμοποιείται το nickname Ατμα ή Pixeldream? Aφού ούτως ή άλλως και τον dragon rider pixeldreamτον αναφωνούμε... Κοινώς ξέρουμε ότι αυτές οι απόψεις, αυτή η συνεισφορά είναι από τον pixeldream.
Αυτό σε απάντηση στον Ryche (νυν ΤheChosenNone) για το ότι είναι κρίμα να ξεχαστεί η συνεισφορά κάποιου nickname εδώ μέσα.
Δε ξεχνιέται... όλοι γνωρίζουμε... και όλοι αναγνωρίζουμε...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
PeronosporosΜέλος
19/01/2006, 11:43:37
quote:
Περονόσπορε αντικαταστατές μπορούν να βρεθούν οι απόψεις όμως δεν θα είναι οι ίδιες.
Δεν θα ακούγονται όλες οι απόψεις.
To forum δεν είναι ο Περονόσπορος ούτε o pixeldream. Όταν θα φύγουμε με το καλό απο εδώ θα είναι διαφορετικό, αλλά αν το σκεφτείς καλά το φόρουμ είναι απλά ένα περιτύλιγμα ζαχαροπλαστείου. Μέσα μπορεί να έχει ότι γλυκό μπορείς να φανταστείς. Το φόρουμ σήμερα είναι διαφορετικό από χθές. Αύριο θα είναι διαφορετικό από σήμερα.

Δεν έχει σημασία ποιές απόψεις ακούγονται, αρκεί να ακούγονται απόψεις ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Εγώ δεν έχω δεί ανελευθερία απόψεων μέσα στο φόρουμ, το οποίο από όσο γνωρίζω είναι από τα πλέον "χαλαρά" και ελεύθερα φόρουμ στην Ελλάδα. Εγώ πχ. και μερικοί άλλοι στο "μύθος και θρησκεία" θα είχαμε φάει ban προ πολλού σε άλλα fora. Αυτό δεν το λέω για να γλύψω κανέναν, απλά θέλω να σου υποδείξω ότι είσαι πάρα πολύ υποκειμενικός όταν κατηγορείς τους υπεύθυνους του esoterica για "φίμωση" και ανελευθερία.

Ελεύθερα είπες κάποια πράγματα και ελεύθερα σε κλειδώσαν. Όπως και ένας ληστής ελεύθερα κλέβει κάποια πράγματα και ελεύθερα οι άλλοι τον φυλακίζουν. Τον περιορισμό της ελευθερίας σου πρέπει να τον δέχεσαι εσύ στα πλαίσια μιας δημοκρατίας (αλήθεια ξέρεις τί είναι)όταν αυτή υπερβαίνει τα δικά σου δικαιώματα. Εσύ δεν νοείς να καταλάβεις(και η πλειοψηφία των ατόμων που έχω συναντήσει εδώ μέσα) ότι δεν μπορείς να λές ότι θέλεις σε μια δημοκρατία, στο όνομα της ελευθερίας του λόγου. Ελευθερία του λόγου υπάρχει για να ακούγονται απόψεις όχι για να προσβάλλονται άνθρωποι έστω και ανώνυμα

Εσύ μπορείς δηλαδή να βγείς και να προσβάλλεις το σύνταγμα ή την σημαία Με ποιό δικαίωμα Άμα είναι έτσι να κυκλοφορείς γυμνός και να ισχυρίζεσαι ότι είναι δικαίωμά σου διότι εκφράζεις την άποψή σου έμπρακτα.

quote:
Εγώ συνήθιζα να ανταλλάσσω απόψεις με τα μέλη.
Γιατί να αναγκαστώ να πάω σε μια συζήτηση στην οποία θα είναι άνθρωποι με τους οποίους μπορεί και να μην έχω συζητήσει ποτέ;
Τί κόλημα είναι αυτό πάλι Αγοραφοβία έχεις
quote:
Δεν εκφράζεται το nickname αλλά ο άνθρωπος.
Το nickname υπάρχει για να ξέρουμε με ποιον μιλάμε.
Η άποψη ανήκει στον άνθρωπο πίσω από το nickname και όχι στο nickname.
Αυτή σου η άποψη με την ακριβώς επόμενη είναι τελείως αντίθετες
quote:
Αν η άποψη ενός ανθρώπου σου ταιριάζει και σου αρέσει μπορείς να την υιοθετήσεις.
Αν η άποψη που σου αρέσει δεν τηρείται από αυτόν που στην πρόσφερε είναι δικό του πρόβλημα.
Το θέμα είναι αν με αυτή την άποψη βρήκες κάποιες λύσεις ή όχι.
Άρα δεν μιλάμε για τον άνθρωπο αλλά για τις απόψεις του. Ρε μήπως πίνεις τίποτα περίεργο
quote:
Αφού δεν σου αρέσει γιατί δεν φεύγεις;
Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για σένα, εγώ μια χαρά είμαι εδώ και καλά περνάω,εσύ χτυπιέσαι χωρίς λόγο. Παρεπιπτώντως γιατί κάθεσαι αφού ΔΕΝ συμμετέχεις σε άλλα θέματα εκτός από το τυράχλαδο και τις απόψεις. Δεν σε είδα ποτέ στο παράξενο πχ.

Ryche

quote:
Σε ποιους μιλάς;
Πες ξεκάθαρα.
Σε ρωτώ ωστε να ξερουμε σε ποιους αναφέρεσαι και να μπορέσουν και αυτοί να σου απαντήσουν.
Εσένα τί σε κόφτει είσαι από αυτούς που απευθήνομαι
quote:
Γιατί να μην έχουν τις ταυτότητες τους όσοι τις θέλουν;
Κακώς στρέφεις αλλού τη συζήτηση. Εγώ ρωτάω αν είναι νοσηρό να ζητάς πάση θυσία να μπείς με ένα nickname γιατί έχεις ταυτιστεί απόλυτα με αυτό. Τελικά είναι ή δεν είναι νοσηρό γιατί συμπεριφορά υγιούς πνευματικά ανθρώπου δεν είναι...
quote:
Δηλαδη τωρα που εσύ γνωρίζεις οτι ειμαι ο Ryche με Ξέρεις;
Πρέπει νομίζω να αποφασίσεις.Έτσι και αλλιώς δεν γνωριζόμαστε.Ο καθένας μας γνωρίζει αυτό που εχει επιτρέψει ο άλλος να δει.
Δηλαδή εσύ τί νομίζεις ότι είμαι Αυτή η πρόταση είναι λάθος. Εσύ απλά βλέπεις πράγματα και υποθέτεις, το τί σου επιτρέπω να δείς είναι αδιάφορο, η εμπειρία σου συνθέτει το προφίλ μου και τα συναισθήματά σου καθορίζουν το πώς θα μου συμπεριφερθείς. Με λίγα λόγια είσαι θύμα της ίδιας σου της αυταπάτης. Ο περονόσπορος δεν υπάρχει, εγώ λέγομαι Ανέστης. Ο περονόσπορος είναι μια οθόνη και καμιά 500 μυνήματα, ο Ανέστης είναι άνθρωπος και ζεί ανάμεσά σας.
Αν ο περονόσπορος πεθάνει, ο Ανέστης πρέπει να συνεχίσει την ζωή του.

Με τον περονόσπορο μπορεί να χτυπιέσαι εδώ μέσα αλλά να πάς με τον Ανέστη για κρασί. Ο περονόσπορος ΔΕΝ είναι ο Ανέστης, είναι ένα μόνο ένα παράγωγο των σκέψεών του Ανέστη. Οι απόψεις του περονόσπορου είναι απόψεις καθαρά δικές του. Ο Ανέστης χρησιμοποιεί διπλωματία στις καθημερινές του σχέσεις, ο περονόσπορος δεν την χρειάζεται γιατί δεν είναι ο Ανέστης-άνθρωπος αλλά ένα φανταστικό παράγωγο. Δεν έχει να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την όποια κοινωνική θέση του ή την όποια περιουσία του.

Έτσι και εσύ Ryche είσαι ένα φανταστικό παράγωγο. Και όλοι αυτοί που διαγράφηκαν θέλουν να αναβιώσουν ώς φανταστικά πρόσωπα-παράγωγα σκέψεων. Αν αλλάξουν όνομα δηλαδή θα γίνουν λιγότερο "αληθινοι" Μα ήδη είναι πέρα για πέρα "ψεύτικοι" απλώς δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα. Δεν είναι οι εαυτοί τους, αλλά κάποιοι άλλοι...

I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.

Edited by - Peronosporos on 19/01/2006 13:04:29

VELISSARIOSΜέλος
19/01/2006, 12:29:50
quote:
Με τον περονόσπορο μπορεί να χτυπιέσαι εδώ μέσα αλλά να πάς με τον Ανέστη για κρασί. Ο περονόσπορος ΔΕΝ είναι ο Ανέστης, είναι ένα μόνο ένα παράγωγο των σκέψεών του Ανέστη. Οι απόψεις του περονόσπορου είναι απόψεις καθαρά δικές του. Ο Ανέστης χρησιμοποιεί διπλωματία στις καθημερινές του σχέσεις, ο περονόσπορος δεν την χρειάζεται γιατί δεν είναι ο Ανέστης-άνθρωπος αλλά ένα φανταστικό παράγωγο. Δεν έχει να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την όποια κοινωνική θέση του ή την όποια περιουσία του.

Ανεστη εισαι σωστος συγχαρητηρια αποδιδεις τα σωστα.

Ενας εκπαιδευμένος πολεμιστής πρέπει να είναι ικανός να αντεπεξέλθει εναντίον ενός εχθρικού στρατού χωρίς να χρησιμοποιήσει ματωμένο σπαθί.

dragon riderΜέλος
19/01/2006, 15:08:01
durden_alie
μέσα από την συζήτηση βλέπεις που έχεις κάνει λάθος και που είσαι σωστός.
Μέσα από την συζήτηση ξεμπερδεύονται κάποιες καταστάσεις.
Οι συζητήσεις ξεπερνάνε κάποια όρια και επιστρέφουν σε αυτά.
Δεν είναι πάντα δυσάρεστες οι καταστάσεις όπου ξεπερνάμε κάποια όρια.
Τα υπόλοιπα είναι επανάληψη.

Οι πύρινες ρομφαίες είναι η φυσική αντίδραση στην αδιαφορία.
Η δικαιοσύνη πρέπει να έχει πύρινες ρομφαίες για να είναι σεβαστή.
Η δικαιοσύνη πρέπει να είναι τυφλή για να μαγκώνει και αυτούς που νομοθετούν.

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου πομπώδη.
Πιστεύω πως ζήτησα απλά πράγματα τα οποία σύμφωνα με τον τρόπο που έχει διαμορφωθεί η ζωή μας ακούγονται κάπως παράξενα.

dragon riderΜέλος
19/01/2006, 15:10:07
Ostria
Η αναξιοπιστία βλάπτει σε μεγαλύτερο ποσοστό τον αναξιόπιστο.

dragon riderΜέλος
19/01/2006, 15:11:25
Avallon
Δεν είναι θέμα nickname.
Είναι θέμα ανθρώπινης υπόληψης.
Είναι θέμα υποκρισίας.

dragon riderΜέλος
19/01/2006, 15:16:32
Peronosporos
Κάποιες πλευρές του forum δεν αλλάζουν και δεν θα αλλάξουν όσο κάποιοι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την ίδια τακτική.
Κάθε μέρα δημοσιεύονται και διαφορετικές απόψεις όμως οι χαρακτήρες δεν αλλάζουν.

Ελευθέρα είπα κάποια πράγματα και ελευθέρα με φίμωσαν.
Μάλιστα.
Γιατί συγκρίνεις δυο διαφορετικά πράγματα;
Είπα την άποψη μου και κάποιοι έδρασαν εναντίον μου.
Τι σχέση έχει η άποψη κάποιου ανθρώπου με τον τρόπο που ενεργούν κάποιοι ενάντιων του.
Ενάντια στον άνθρωπο και όχι στην άποψη.

Ελευθέρια του λόγου υπάρχει για να λες αυτό που σκέφτεσαι.
Την άποψη μου είπα και εγώ.
Δεν μπορείς να ξέρεις πάντα ποτέ θα προσβάλεις κάποιον.
Όταν μιλάς αόριστα και προσβάλεις κάποιον;
Γιαυτο υπάρχουν οι συζητήσεις.

Προσωπικά έχω ρωτήσει ποιον έχω προσβάλει όμως δεν έλαβα καμία απάντηση.

Τα παραδείγματα με την σημαία και το σύνταγμα είναι συγκεκριμένα.
Πιστεύω πως ήμουν αόριστος.

Ποιος προσβάλει την σημαία;
Αυτός που την καίει ή αυτός που δεν ξέρει αν η 25η Μαρτίου έγινε το 1821 ή το 1940;

Ποιος προσβάλει το σύνταγμα;
Αυτός που παρανομεί ή αυτός που το χρησιμοποιεί με τρόπο που να τον ωφελεί προσωπικά;

Συζητώ με αυτούς που θέλω και όχι με άτομα που μου επιβάλουν.
Παράλογο και αυτό;
Γιατί σου φαίνονται εξωφρενικά αυτά που λέω;

Η άποψη μου δεν είναι αντίθετη.
Ο άνθρωπος με το nickname που μπορεί να βρίσκεται στην συζήτηση θα είναι κάποιος με τον οποίο θα με αναγκάσουν να μιλήσω.
Παράλογο και αυτό;

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποιοι θα ήταν στην συζήτηση.
Από την πλευρά τους μυστικότητα.
Για την πλευρά μου δεν τρέχει και τίποτα δεν δαγκώνουμε.
Αυτό πάει να πει χρησιμοποιώ το σύνταγμα με σκοπό το προσωπικό συμφέρων.

Ο άνθρωπος είναι οι απόψεις του.
Πίνω μόνο νερό και με πρόσβαλες με το αστείο υπονοούμενο σου.
Βλέπεις πως γίνονται οι προσβολές;

Πως θα σου φαινόταν αν σε απενεργοποιούσα και σου γύριζα την πλάτη χωρίς να σου πω κουβέντα;
Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσες όμως το σίγουρο είναι πως θα σε ενοχλούσε.
Στην καλύτερη θα με έλεγες και κολλημένο μ***κα.
Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα σε ενοχλήσει επειδή δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο και θα είναι φυσική μια απάντηση του τύπου δεν με νοιάζει.

Έχω εξηγήσει τον λόγο που βρίσκομαι ακόμα στο forum.
Για να δικαιολογήσω την παρουσία μου πρέπει να συμμετέχω σε όλα τα θέματα;
Συμμετέχω εκεί που νομίζω πως έχω να πω κάτι και όχι μόνο και μόνο για λόγους διαφήμισης.
Το μεταξύ τυρού και αχλαδιού δεν είναι Β’ κατηγόριας χώρος.

Εκεί φαίνεται ο πραγματικός τρόπος σκέψης και όχι αυτό που μου είπε ένας φίλος μου.

Πιστεύω πως όταν ο ryche ζητάει να μπαίνουν τα μέλη με τα nickname που θέλουν υπάρχει σοβαρότερος λόγος από μια απλή ταύτιση.
Για μένα είναι υποκριτικό να μπορείς να μπαίνεις με άλλο nickname και όχι με το nickname που διάλεξες όταν μπήκες στο forum.

Είναι άσχημο να κουβαλάς την ρετσινιά της διαγραφής.
Μεταμορφώνεσαι σε μαύρο πρόβατο άσχετα αν αδικήθηκες.

Και πολλοί λόγοι ακόμα.

Δεν υπάρχουν φανταστικά παράγωγα αλλά άνθρωποι.
Μιλάς με ανθρώπους και όχι με κώδικα php.