ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Kύριος ημών Ιησούς Χριστός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Kύριος ημών Ιησούς Χριστός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

nagual31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
nagualΜέλος
05/10/2003, 23:48:12
Aγαπητοί φίλοι
Odyseas
quote:
Πιο πολύ «Χριστό» βλέπω εγώ στο ατίθασο πνεύμα ενός αναζητητή της αλήθειας και εχθρού του κατεστημένου παρά στο παραλυμένο από το βόλεμα μυαλό ενός τέτοιου παπά.

Αυτή η κουβέντα σου έχει μία αλήθεια και θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά όχι στην απόλυτη μορφή της.
Ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβεται πίσω από τα πρόσωπα.
Ο αναζητητής της αλήθειας είναι αγνός και ειλικρινής;
Αν ναι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Επειδή όμως οι εποχές που ζούμε είναι πονηρές θα σε συμβούλευα να είσαι λιγότερο απόλυτος.
Την σήμερον ημέρα έχουν διαβρωθεί τα πάντα.Περισότερο από όλα έχουν διαβρωθεί οι λέξεις και οι έννοιες.
Έτσι βλέπουμε τον Χριστιανισμό και την ελευθερία να συνδέονται με τον Μπους.
Την ευτυχία να συνδέεται με ένα γρήγορο αυτοκίνητο.
Μέχρι και οι ειδήσεις στην τηλεόραση εξακολουθούν να ονομάζονται ειδήσεις.
Αυτοί που ελέγχουν τα ΜΜΕ και τα πλούτη της Γης νομίζεις οτι ελέγχουν μόνο αυτά;
Οι περισσότεροι «ερευνητές» της αλήθειας είναι τσιράκια τους.
Η αλήθεια είναι ότι και η εκκλησία έχει διαβρωθεί κατά πολύ από τις ίδιες σατανικές δυνάμεις.

Schwabe

quote:
Δείτε λίγο γύρω σας (χωρίς τα γυαλιά της στημένης χριστολογίας) τι παίζεται στα…θεοσεβούμενα Χριστιανικά κράτη, δείτε λίγο τι παίζονταν στην άθλια Νέα Ρώμη των Χριστιανών «οσίων» και «αγίων» σφαγέων, και μετά σκεφτείτε για το εάν θα «πρέπει» να συμμετέχετε στην ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟΝ ΙΔΕΑΤΟ «ΧΡΙΣΤΟ». Και λέω συνειδητά τον «ιδεατό Χριστό» διότι αυτή η φιγούρα υπήρξε ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ!

Όλοι εσείς που στέκεστε εχθρικοί απέναντι στο καθένα που δηλώνει Χριστιανός έχετε την τάση να νομίζετε (ή έτσι θέλετε να δείχνετε)
ότι συνομιλείτε με κάποιον ο οποίος είναι χαζός,δεν βλέπει πέρα από την μύτη του,προσπαθεί να διακρίνει τα τρεμάμενα γράμματα της οθόνης μέσα από τα πελώρια γυαλιά μυωπίας του,έχει δίπλα του το θυμιατό, με λίγα λόγια έναν βλάκα.
Αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια.Τουλάχιστον λίγο φαντασία δεν έχετε;
Σας έχουν εμποτίσει με ένα μένος κατά του Χριστιανισμού λες και αν πάψει να υπάρχει όλα θα φτιάξουν.

Γιά ποιά Χριστιανικά κράτη μου μιλάς;
Στα μη Χριστιανικά κράτη βασιλεύει η ομόνοια,η δικαιοσύνη και η ειρήνη;
Ή μήπως εννοείς την Αρχαία Ελλάδα η οποία ήταν ο επίγειοςπαράδεισος;
Έχεις πάει σε μη Χριστιανικά κράτη,μήπως κατά Ινδία μεριά να δεις τι γίνεται;
Στην κομμουνιστική Ρωσία προσπαθήσαν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό και ζήσανε ευτυχισμένα.

quote:
Καταλαβαίνω την αγωνία σας, αλλά δυστυχώς ο πανδαμάτορας χρόνος αποκαλύπτει και ξεπλένει κάθε κατεργάρη

Γιά ποιά αγωνία μιλάς;
Διακρίνεις στα γραπτά μου κάποιο είδος αγωνίας;
Παρ’ όλη την κούραση από την σημερινή δουλειά αυτό που με διακρίνει είναι η χαρά.
Σου γράφω και χαμογελάω.
Αυτή τη χαρά προσπαθώ να μεταδώσω.
Αυτά που πιστεύεις σε γεμίζουν χαρά;γεμίζει η ψυχή σου γαλήνη και ευτυχία;
Αν όχι σταμάτα να τα πιστεύεις.Αν ναι... συνέχισε

Tyaneas
Γειά σου φίλε Tyanea

gigenis

quote:
πως ειναι δυνατον να μας δινει ελευθερια απο την μια και απο την αλλη να μας τημωρει αν δεν κανουμε το θελημα του?

O θεός δεν τιμωρεί ποτέ μα ποτέ.
Απλά υπάρχουν οι κοσμικοί νόμοι.
Ο Θεός τα πάντα εν σοφία εποίησε, με αρμονία και τάξη.Δεν μπορεί ο καθένας να το κάνει μπάχαλο και να διαταράσει και τις άλλες ψυχές που θέλουν να πορευτούν εν ειρήνει.
Εσύ αν δολοφονήσει κάποιος την μάνα σου θες να μείνει «ατιμώρητος» στη Γη και στον ουρανό;
Αν δώσεις ελευθερία και ελεύθερη βούληση στον γιό σου και του πεις πρόσεχε γιέ μου τα ναρκωτικά και αυτός πάει και μπλέξει με ηρωίνες θα φταις εσύ που του έδωσες ελευθερία;

06/10/2003, 10:22:22
Nagual!

Εάν είναι να σε κουράζω περαιτέρω τότε σίγουρα δεν το επιθυμώ.
Θα το ξανα-επαναλάβω: δεν τα «έχει» κανένας με τον «Χριστό» ως ιδεατή και καλοκάγαθη μορφή, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑΣ!

Είναι δύσκολο να το καταλάβετε? Εάν περιορίζονταν το δόγμα στις (όποιες) πνευματικές αναζητήσεις, τότε καλά θα ήτανε. ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

Ο «Χριστός», τουλάχιστον σύμφωνα με τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και όχι τα ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ αποτελέσματα, υπήρξε ιστορικά απλά το ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ στα χέρια των εξουσιαστών. Και για να μην ξεχάσουμε: ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ!

Υπήρξε (ΜΟΝΟ!) ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ της Εβραϊκής εσχατολογικής φαντασίωσης. Δηλαδή ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ? Διότι, εφόσον κάποιος ασπαστεί το συγκεκριμένο δόγμα, τότε σταδιακά ξεκινάει και η πνευματική του αποχαύνωση.
ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ? ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ «ΧΡΙΣΤΟΥ» ΣΑΣ:

Πάτε στην σελίδα www.leftbehind.com και….απολαύστε τις ερμηνείες του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ! Πάτε λοιπόν σε μία χώρα ΠΟΥ (όπως παλαιότερα και στην Νέα Ρώμη αλλά και στον έρημο τούτο τόπο..) Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΟ.

Και επιπλέον: μίλα μου για (έστω) ΕΝΑΝ θρησκευτικό πόλεμο των Αρχαίων Ελλήνων, μίλα μου για ΜΙΑ καύση στην πυρά ενός αλλόθρησκου, μίλα μου για ΜΙΑ καταστροφή ιερού συμβόλου αλλόθρησκων, μίλα μου για ΜΙΑ διαταγή απαγόρευσης λατρείας άλλων θεοτήτων, μίλα μου για ΕΝΑΝ αντίχριστο!
Να σκέφτεσαι πολύ καλύτερα πριν συγκρίνεις την Θεομαχία και την φιλοσοφία ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟ ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΜΟ.

Πάντοτε φίλτατε nagual το παιχνίδι έτσι παίζονταν: κάποιοι ρομαντικοί του είδους σου ΕΒΛΕΠΑΝ, ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΚΡΙΤΙΚΗ μόνο σε αυτά που βρίσκουνε απήχηση στην ψυχή του κάθε πικραμένου. Λογικό.
Αυτοί οι «ρομαντικοί» όμως ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΟΙ. Η μάζα (συμπεριλαμβανομένου και της Εκκλησιαστικής εξουσίας) έχοντας ως Δούρειο Ίππο τον φανταστικό «Χριστό» του βιβλικού αίσχους….έκανε ανενόχλητη την δουλειά της.

Ερώτηση:

• ΕΊΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ «ΠΑΛΑΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΑΙΝΗΣ» ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ?

AIONΜέλος
06/10/2003, 11:16:30
Πόσο φαιδροί γίνονται όλοι αυτοί που ψάχνουν την ιστορία για να αποδείξουν τα αναπόδεικτα...
Κακά τα ψέμματα...κανείς δεν ήταν εκεί και απορώ απο πού αντλείται όλη αυτή η σιγουριά.
"ΕβραιοΧριστός" και πράσινα αλογάκια...λές και δεν ήταν οι Εβραίοι που τον έστειλαν στον σταυρό.

quote:
Τελικα σε λιγο θα μας αποκαλεσετε και Σατανιστες γιατι διαφωνουμε με τον Χριστιανισμο.Μηπως να μας περασετε και απο ιερα εξεταση οπως εκαναν οι ιερεις του Χριστιανισμου οταν ειχανε την απολυτη εξουσια?

Εσένα ειδικά θα σε "τηγανίσουμε" σε λάδι σόγιας...γιατι είσαι πολύ επικύνδυνος για το κατεστημένο μας και έχουμε φοβηθεί...

quote:
Να ναι καλα που μας σκεφτετε εμας τους ταπεινους ανθρωπους.Εαν τον δεις στην δευτερα παρουσια να του πεις ενα ευχαριστω απο εμενα γιατι εγω μαλλον θα καιγομαι στα καζανια της κολασης!!!

Στο καζάνι "βραζεις" δεν καίγεσαι...

quote:
Δεν θυμαμαι το κεφαλαιο ακριβως αλλα τα λογια του Ιησου ητανε ξεξαθαρα:Δεν ηρθα για να διαγραψω τον νομο του Μωυση αλλα για να τον συμπληρωσω!

Εχει κάτι κακό ο νόμος του Μωυσή ?

quote:
Ο Γιεχωσούα είπε επίσης

quote:
Θα σας το θέσω ευθέως: η Θρησκεία (ΣΑΣ) που ευαγγελίζεστε είναι μία εμπορευματοποίηση της άδολης φιλοθεΐας του Έλληνα. Τα ευχολόγια και οι αναφορές του κατηχητικού είναι απλά μία ανάγκη «εξαγνισμού», από την χυδαία Ιουδαϊκή μήτρα που σας ακολουθεί σαν σκιά.

quote:
Και λέω συνειδητά τον «ιδεατό Χριστό» διότι αυτή η φιγούρα υπήρξε ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ!

quote:
Και το τραγικότερο είναι ότι θέλουμε με τις πενιχρές μας γνώσεις να συλλάβουμε το θείο και μάλιστα να λέμε γιατί έκανε αυτό και δεν το έκανε αλλιώς.
Αυτό είναι αλαζονεία.Το σύμπαν έχει ηλικία δισεκκατομυρίων ετών και εμείς είμαστε άντε 30 χρονών και με τις πενιχρές μας γνώσεις αφού διαβάσαμε 10 βιβλία (τα οποία μπορεί να ήταν και σκόπιμα διαστρεβλωμένα) και νομίζουμε ότι είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε την Θεία Βούληση.

quote:
Η πραγματική προσωπικότητα του ζηλωτή Εβραίου περιγράφεται πράγματι εκεί μέσα, με μία «μικρή» διαφορά: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΑΛΑ (αν το βρείτε το χωριό σε χάρτη Ιουδαιοχριστιανικού κατεστημένου….τηλεφωνήστε μου!) ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΖΗΛΩΤΗΣ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ, ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ «ΘΕΪΚΟ» ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΚΟΣΜΙΟ.
το γαμάλησε το θέμα...

quote:
πως ειναι δυνατον να μας δινει ελευθερια απο την μια και απο την αλλη να μας τημωρει αν δεν κανουμε το θελημα του?

quote:
Οταν θα τους κρινει ο Ιησους ποιος θα παει ενα μετρο πιο μεσα στον παραδεισο?Ο Χριστιανος η αυτος που δεν πιστευε σε θεο??

Ας παρουμε το ενδεχομενο να παει ο Χριστιανος,τοτε αυτο δειχνει αλαζονεια απο μερος του θεου γιατι για να μπεις στον παραδεισο θα πρεπει πρωτα απο ολα να δηλωσεις πιστη στο ονομα του.Αλλα μπορει ο θεος να ειναι αλαζωνας??

Εαν μπει ο αθεος τοτε αυτο σημαινει οτι δεν εχει σημασια η θρησκεια αλλα οι πραξεις που κανεις σε αυτη την ζωη.

quote:
Το συμπερασμα για εμενα ειναι οτι αν και εχω αποριψει την υπαρξη θεου,ανεξαρτητα απο αυτο επειδη η κοινωνια και η οικογενοια μου ,μου μαθανε σωστους κανονες για να πορευτω στην ζωη μου,ακομα και εαν μετα το θανατο μου βρω μπροστα μου τον θεο τοτε ειμαι σιγουρος οτι θα με κρινει δικαια και θα παρω τον δρομο του παραδεισου και οχι της κολασης.

Επιχειρήματα με βάθος και ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ !!!!

quote:
Θα το ξανα-επαναλάβω:
Υπερβολή μέχρι και στην Γραμματική....

quote:
Ο «Χριστός», τουλάχιστον σύμφωνα με τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και όχι τα ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ αποτελέσματα, υπήρξε ιστορικά απλά το ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ στα χέρια των εξουσιαστών. Και για να μην ξεχάσουμε: ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ!

Εδώ έχεις ένα δίκιο....

hrismigΜέλος
06/10/2003, 12:14:55
quote:

...του αποδίδει λόγια του τύπου "...είναι διάβολος, ανθρωποκτόνος και ανίκανος να σταθεί μέσα στην αλήθεια γιατί δέν υπάρχει μέσα του τίποτα το αληθινό!"

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ" (!) μιλάνε για τα λόγια που υποτίθεται ότι είπε ο "Χριστός"....ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!!!!!!

που το λέει αυτό;

quote:
...συμφωνα με τις γραφες ο Αδαμ και η Ευα ηρθανε στην Γη το 4000π.χ οταν οι Ελληνες εκεινη την περιοδο αλωνιζανε σε ολη την οικουμενη.

Σωστό! Που βλέπεις το λάθος; Που λέει στη γραφή ότι οι πρωτόπλαστοι ήταν οι πρώτοι ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ άνθρωποι;

quote:
...Στην αρχη φοβος μηπως τιμωρηθω,κλαμα γιατι αμφισβητησα και τωρα αν δεν μου δοθει η ευκαρια να πω οτι γνωριζω μηπως και "ξυπνησω" καποιον ουτε που ασχολουμαι με τον Ιησου και την θρησκεια του.Για μενα πλεον ειναι μια ιεροδουλη.

Ναι ρε παιδί μου...αυτό βλεπω και εγώ...ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ!

AIONΜέλος
06/10/2003, 12:28:08
Φαντάσου να ασχολιόταν κιόλας...

06/10/2003, 12:33:20
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΙΟΝ!

...πού και πού λές και κάτι σωστό ε? Είναι μία αρχή!

06/10/2003, 13:53:04
hrismig,

που το λέει?

Αυτοί οι γραφιάδες φίλτατε οι οποίοι χρησιμοποίησαν το nickname Λουκάς ήτανε από την εβραιοχριστιανική μεριά. Για αυτό και του δίνουνε «άρωμα» εβραϊκό, με υιοθέτηση Μωσαϊκών κατευθυντήριων.

Οι υπόλοιποι γραφιάδες οι οποίοι ήτανε σαφέστατα έντονα επηρεασμένοι από την Ελληνική σοφία, χρησιμοποίησαν το nickname Ιωάννης. Για αυτό και το Ευαγγέλιο του Ιωάννη είναι πιο φιλοσοφημένο, και οι ελάχιστες κολακευτικές αναφορές προς τους Ιουδαίους είναι σφήνες μεταγενέστερων πλαστογράφων, πράγμα που ξεχωρίζει διότι πρόκειται για παρείσακτους σχολιασμούς οι οποίοι βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τον αρχικό συγγραφέα (αποτέλεσμα αυτών των παρείσακτων αναφορών είναι οι ανάγκες…αλληγορικής ερμηνείας τους! Τι άλλο μένει άραγε??).

Πάμε όμως στο «πού το λέει»:

«..ο πατέρας σας, ο Αβραάμ αναγάλλιασε στην σκέψη πως μπορεί να δει τις δικές μου τις ημέρες…» Ιωάν.8,56 « Ο πατέρας που έχετε εσείς είναι ο διάβολος κι όσα επιθυμεί ο πατέρας σας αυτά θέλετε να κάνετε. Εκείνος εξ αρχής ήτο ανθρωποκτόνος και δεν μπόρεσε να σταθεί μέσα στην αλήθεια, γιατί δεν υπάρχει μέσα του τίποτα το αληθινό. Όταν λέει ψέματα, εκφράζει τον εαυτό του, γιατί είναι ψεύτης, κι είναι ο πατέρας του ψεύδους…εκείνος που κατάγεται από τον Θεό καταλαβαίνει τα λόγια του Θεού γι’αυτό εσείς δεν καταλαβαίνεται….» Ιωάν. 8,44-45,46

Είναι ξεκάθαρη η (σχιζοφρενική!) διαμάχη μεταξύ των πλαστογράφων στην διάρκεια των αιώνων ως προς την τελική κατευθυντήρια γραμμή. Από την μία οι «φιλοσοφημένοι» και από την άλλη οι λάτρεις της (σάπιας) Ιουδαϊκής μήτρας.

Παράδειγμα:

Ενώ σύμφωνα με τον Ιωάννη ο Χριστός είχε ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΜΩΥΣΕΩΣ, ο Λουκάς έβαλε από την πίσω πόρτα την χριστιανική Θρησκεία ΥΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΣΑΡΣΙΦ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! Οι εβραιοχριστιανοί μοναχοί έβαζαν λοιπόν αργά αλλά σταθερά σφήνες ώστε να περάσουνε το «μήνυμα τους».

Ο «Χριστός» του Λουκά λέει λοιπόν, «Αυτά εννοούσα με τα λόγια μου που σας έλεγα όταν ήμουν ακόμη μαζί σας, ότι δηλαδή πρέπει να εκπληρωθούν όλα όσα είναι γραμμένα για μένα στο νόμο του Μωυσή, στους προφήτες και τους ψαλμούς. Τότε τους φώτισε το νου, για να καταλάβουν τις γραφές» Λουκ.24, 44-45 (Με λίγα λόγια…το άσπρο γίνεται ξαφνικά μαύρο!)

Ο «Χριστός» του Λουκά έχει ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ Ιουδαϊκές «συνήθειες»:

«όσο για τους εχθρούς μου, αυτούς που δεν με θέλησαν για βασιλιά τους, φέρτε τους εδώ και σφάξτε τους μπροστά μου».

ΤΑ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ? ΝΑΙ Η ΟΧΙ? Αυτά δεν….τα γνώριζε ο Ιωάννης? Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΤΟΝ «ΧΡΙΣΤΟ» ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ?

Όλοι αυτοί οι «φιλικοί» προς την Ιουδαϊκή μήτρα στίχοι είναι ανύπαρκτοι στους υπόλοιπους ευαγγελιστές. Οι σιωνιστικές παρεμβολές είναι καραμπινάτες ( για δες τώρα που θα μου κολλήσουνε ορισμένοι την ρετσινιά!).

Είπαμε, το κόψε ράψε των εκάστοτε κυβερνώντων αλλά και οι «τάσεις» του ιερατείου ευθύνονται και για το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ.

Αυτά.

AIONΜέλος
06/10/2003, 14:17:49
μήπως αν βάζαμε όλο το κειμενάκι σου έφευγαν και οι απορίες ?
Αυτή η μέθοδος "του κόβω μια παράγραφο και την βαφτίζω όπως με συμφέρει" εχει καταντήσει αηδιαστική πιά...

quote:
1 Ο ΔΕ ΙΗΣΟΥΣ ΥΠΗΓΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΙΩΝ
2 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΓΗΝ ΗΛΘΕ ΠΑΛΙΝ ΕΙΣ ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΗΡΧΕΤΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΑΣ ΕΔΙΔΑΣΚΕΝ ΑΥΤΟΥΣ
3 ΦΕΡΟΥΣΙ ΔΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΑΝ ΕΠΙ ΜΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣΑΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ
4 ΛΕΓΟΥΣΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠ ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΜΟΙΧΕΥΟΜΕΝΗ
5 ΕΝ ΔΕ ΤΩ ΝΟΜΩ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΠΡΟΣΕΤΑΞΕΝ ΗΜΑΣ ΝΑ ΛΙΘΟΒΟΛΩΝΤΑΙ ΑΙ ΤΟΙΑΥΤΑΙ ΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΓΕΙΣ
6 ΕΛΕΓΟΝ ΔΕ ΤΟΥΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΧΩΣΙ ΙΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩΣΙΝ ΑΥΤΟΝ Ο ΔΕ ΙΗΣΟΥΣ ΚΥΨΑΣ ΚΑΤΩ ΕΓΡΑΦΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ
7 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΜΕΝΟΝ ΕΡΩΤΩΝΤΕΣ ΑΥΤΟΝ ΑΝΑΚΥΨΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΣΤΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΣ ΡΙΨΗ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΕΠ ΑΥΤΗΝ
8 ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΚΥΨΑΣ ΚΑΤΩ ΕΓΡΑΦΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ
9 ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕ ΑΚΟΥΣΑΝΤΕΣ ΕΞΗΡΧΟΝΤΟ ΕΙΣ ΕΚΑΣΤΟΣ ΑΡΧΙΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΩΝ ΕΩΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΗ ΙΣΤΑΜΕΝΗ ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ
10 ΑΝΑΚΥΨΑΣ ΔΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΓΥΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΕΝ ΟΥΔΕΙΣ
11 ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΠΕΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΟΥΔΕ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΥΠΑΓΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗ ΑΜΑΡΤΑΝΕ
12 ΠΑΛΙΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΛΑΛΗΣΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΓΩΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
13 ΕΙΠΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΥ ΠΕΡΙ ΣΕΑΥΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΕΙΣ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ
14 ΑΠΕΚΡΙΘΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΜΑΡΤΥΡΩ ΠΕΡΙ ΕΜΑΥΤΟΥ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΞΕΥΡΩ ΠΟΘΕΝ ΗΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΓΩ ΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΞΕΥΡΕΤΕ ΠΟΘΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΓΩ
15 ΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΟΥΔΕΝΑ
16 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ Η ΚΡΙΣΙΣ Η ΕΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ Ο ΠΕΜΨΑΣ ΜΕ
17 ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΝΟΜΩ ΔΕ ΥΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΝ ΟΤΙ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ
18 ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΠΕΡΙ ΕΜΑΥΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΕΜΨΑΣ ΜΕ ΠΑΤΗΡ ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΠΕΡΙ ΕΜΟΥ
19 ΕΛΕΓΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΣΟΥ ΑΠΕΚΡΙΘΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΜΕ ΕΞΕΥΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΗΞΕΥΡΕΤΕ ΕΜΕ ΗΘΕΛΕΤΕ ΕΞΕΥΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ
20 ΤΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΛΑΛΗΣΕΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΝ ΤΩ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΩ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΕΝ ΤΩ ΙΕΡΩ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΑΣΕΝ ΑΥΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΝ ΕΛΘΕΙ ΕΤΙ Η ΩΡΑ ΑΥΤΟΥ
21 ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΓΩ ΥΠΑΓΩ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΘΑΝΕΙ ΕΝ ΤΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΥΜΩΝ ΟΠΟΥ ΕΓΩ ΥΠΑΓΩ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΕΛΘΗΤΕ
22 ΕΛΕΓΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΛΕΓΕΙ ΟΠΟΥ ΕΓΩ ΥΠΑΓΩ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΕΛΘΗΤΕ
23 ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΕΚ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩ ΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ
24 ΣΑΣ ΕΙΠΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΘΑΝΕΙ ΕΝ ΤΑΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ ΥΜΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΣΗΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΘΑΝΕΙ ΕΝ ΤΑΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ ΥΜΩΝ
25 ΕΛΕΓΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΣΥ ΤΙΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΑΠ ΑΡΧΗΣ
26 ΠΟΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΛΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΠΕΡΙ ΥΜΩΝ ΑΛΛ Ο ΠΕΜΨΑΣ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΣΑ ΗΚΟΥΣΑ ΠΑΡ ΑΥΤΟΥ ΤΑΥΤΑ ΛΕΓΩ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ
27 ΔΕΝ ΕΝΟΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ
28 ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΟΤΑΝ ΥΨΩΣΗΤΕ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠ ΕΜΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΜΝΩ ΟΥΔΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΕΔΙΔΑΞΕΝ Ο ΠΑΤΗΡ ΜΟΥ ΤΑΥΤΑ ΛΑΛΩ
29 ΚΑΙ Ο ΠΕΜΨΑΣ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤ ΕΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΚΕΝ Ο ΠΑΤΗΡ ΜΟΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΜΝΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΑ ΑΡΕΣΤΑ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ
30 ΕΝΩ ΕΛΑΛΕΙ ΤΑΥΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΕΥΣΑΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ
31 ΕΛΕΓΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΣΑΝΤΑΣ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΕΑΝ ΣΕΙΣ ΜΕΙΝΗΤΕ ΕΝ ΤΩ ΛΟΓΩ ΤΩ ΕΜΩ ΕΙΣΘΕ ΑΛΗΘΩΣ ΜΑΘΗΤΑΙ ΜΟΥ
32 ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ
33 ΑΠΕΚΡΙΘΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΕΙΜΕΘΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΕΙΝΑΜΕΝ ΔΟΥΛΟΙ ΕΙΣ ΟΥΔΕΝΑ ΠΩΠΟΤΕ ΠΩΣ ΣΥ ΛΕΓΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
34 ΑΠΕΚΡΙΘΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΛΗΘΩΣ ΑΛΗΘΩΣ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΟΤΙ ΠΑΣ ΟΣΤΙΣ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΔΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ
35 Ο ΔΕ ΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝ ΤΗ ΟΙΚΙΑ Ο ΥΙΟΣ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ
36 ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΥΙΟΣ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΝΤΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΣΘΑΙ
37 ΕΞΕΥΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΑΛΛΑ ΖΗΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΘΑΝΑΤΩΣΗΤΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ Ο ΕΜΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ ΕΙΣ ΕΣΑΣ
38 ΕΓΩ ΛΑΛΩ Ο ΤΙ ΕΙΔΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΜΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΔΕΤΕ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΣ
39 ΑΠΕΚΡΙΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ Ο ΠΑΤΗΡ ΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΛΕΓΕΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΑΝ ΗΣΘΕ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΗΘΕΛΕΤΕ ΚΑΜΝΕΙ
40 ΤΩΡΑ ΔΕ ΖΗΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΘΑΝΑΤΩΣΗΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΟΣΤΙΣ ΣΑΣ ΕΛΑΛΗΣΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΗΚΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΤΟ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΔΕΝ ΕΚΑΜΕ
41 ΣΕΙΣ ΚΑΜΝΕΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΗΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΕΝΝΗΘΗΜΕΝ ΕΚ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΕΧΟΜΕΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ
42 ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΗΤΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΣ ΗΘΕΛΕΤΕ ΑΓΑΠΑ ΕΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΞΗΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΛΘΟΝ ΑΠ ΕΜΑΥΤΟΥ ΑΛΛ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ
43 ΔΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΛΑΛΙΑΝ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΑΚΟΥΗΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΜΟΥ
44 ΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΕΚ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΑΤΤΗΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΤΟ ΑΠ ΑΡΧΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΕΝ ΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝ ΑΥΤΩ ΟΤΑΝ ΛΑΛΗ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΛΑΛΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ
45 ΕΓΩ ΔΕ ΔΙΟΤΙ ΛΕΓΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ
46 ΤΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΕΡΙ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΕΑΝ ΔΕ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΛΕΓΩ ΔΙΑ ΤΙ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ
47 ΟΣΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ
48 ΑΠΕΚΡΙΘΗΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΛΕΓΟΜΕΝ ΗΜΕΙΣ ΚΑΛΩΣ ΟΤΙ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΟΝ ΕΧΕΙΣ
49 ΑΠΕΚΡΙΘΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΓΩ ΔΑΙΜΟΝΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΙΜΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕ ΑΤΙΜΑΖΕΤΕ
50 ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΔΟΞΑΝ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΖΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΩΝ
51 ΑΛΗΘΩΣ ΑΛΗΘΩΣ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΕΑΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΜΟΥ ΘΑΝΑΤΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΙΔΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ
52 ΕΙΠΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΛΑΒΟΜΕΝ ΟΤΙ ΔΑΙΜΟΝΙΟΝ ΕΧΕΙΣ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΑΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΛΕΓΕΙΣ ΕΑΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΕΥΘΗ ΘΑΝΑΤΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ
53 ΜΗΠΩΣ ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΑΒΡΑΑΜ ΟΣΤΙΣ ΑΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΑΙ ΑΠΕΘΑΝΟΝ ΣΥ ΤΙΝΑ ΚΑΜΝΕΙΣ ΣΕΑΥΤΟΝ
54 ΑΠΕΚΡΙΘΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΑΝ ΕΓΩ ΔΟΞΑΖΩ ΕΜΑΥΤΟΝ Η ΔΟΞΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΝ Ο ΠΑΤΗΡ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΣΤΙΣ ΜΕ ΔΟΞΑΖΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΕΙΣ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΣΑΣ
55 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΩ ΕΙΣΘΑΙ ΟΜΟΙΟΣ ΣΑΣ ΨΕΥΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΑΥΤΟΥ ΦΥΛΑΤΤΩ
56 Ο ΑΒΡΑΑΜ Ο ΠΑΤΗΡ ΣΑΣ ΕΙΧΕΝ ΑΓΑΛΛΙΑΣΙΝ ΝΑ ΙΔΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΜΗΝ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΕΧΑΡΗ
57 ΕΙΠΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΠΕΝΤΗΚΟΝΤΑ ΕΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΤΙ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ
58 ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΛΗΘΩΣ ΑΛΗΘΩΣ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΠΡΙΝ ΓΕΙΝΗ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
59 ΕΣΗΚΩΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΘΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΡΙΨΩΣΙ ΚΑΤ ΑΥΤΟΥ ΠΛΗΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΚΡΥΒΗ ΚΑΙ ΕΞΗΛΘΕΝ ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΕΡΑΣΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΤΩΣ ΑΝΕΧΩΡΗΣΕ

Αν το διαβάζεις όλο μαζί και τα κεφάλαια πριν απο αυτό θα πρεπει να είσαι πολύ χαζός για να μην καταλάβεις τι τους λέει...

AIONΜέλος
06/10/2003, 14:30:43
Φυσικά και δεν τους λέει για τον Αβραάμ και φυσικά όλα αυτά που τους λέει είναι μια εσωτερική διδασκαλία.
Και τι τους λέει ?
με λίγα λόγια... "Εγώ ήρθα απο πάνω (αναμάρτητος) ενώ εσείς έρχεσται απο κάτω και αν θέλετε να κάνετε προκοπή ακούστε με γιατι θα σας φάει η μαρμάγκα "
Αυτοί νομίζαν όπως πάντα ,επειδή στο μυαλό τους είχαν τον εβραικό νόμο, οτι ΠΑΤΕΡΑΣ=ΑΒΡΑΑΜ τους το κάνει όμως ξεκάθαρο οτι άλλο εννοεί με την λέξη "ΠΑΤΕΡΑΣ"

Αλλά το φοβερό είναι τελικά οτι απο αυτό το φανταστικό κείμενο με την ιστορία της μοιχαλίδας οπου ειπώθηκε το καταπληκτικό " Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ..." τον καιρό του "οφθαλμος αντί οφθαλμού" εσύ κάθεσαι και ψάχνεις ΤΡΙΧΕΣ...!!!!

AIONΜέλος
06/10/2003, 14:36:05
quote:
«Χριστός» του Λουκά λέει λοιπόν, «Αυτά εννοούσα με τα λόγια μου που σας έλεγα όταν ήμουν ακόμη μαζί σας, ότι δηλαδή πρέπει να εκπληρωθούν όλα όσα είναι γραμμένα για μένα στο νόμο του Μωυσή, στους προφήτες και τους ψαλμούς. Τότε τους φώτισε το νου, για να καταλάβουν τις γραφές» Λουκ.24, 44-45 (Με λίγα λόγια…το άσπρο γίνεται ξαφνικά μαύρο!)

Τι κακό έχει ο νόμος του Μωυσή ? Αφού είχε πεί οτι "Ηρθα να συμπληρώσω τον νόμο" που είναι το περίεργο ?

quote:
Ο «Χριστός» του Λουκά έχει ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ Ιουδαϊκές «συνήθειες»:

«όσο για τους εχθρούς μου, αυτούς που δεν με θέλησαν για βασιλιά τους, φέρτε τους εδώ και σφάξτε τους μπροστά μου».

Αυτό πάλι που το βρήκες ? γιατι δε βάζεις εδάφιο πονηρούλι ?

06/10/2003, 14:51:08
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΟΝ. ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ!

Με το να πετάς ολόκληρα εδάφια τί κάνεις άραγε? Μήπως σου είναι άγνωστο ότι άλλα λέει ο ένας "ευαγγελιστής" και άλλα ο άλλος? ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ!

Ψάξε εσύ την...εσωτερική και ετσιθελική τάχα μου ερμηνεία, και άσε κατα τα άλλα τα απλά και καραμπινάτα στους αδαείς! Καημένε....

Διάβασε λοιπόν (κάτι είπα τώρα...) το Λουκά ΙΘ' 27, και ΧΡΥΣΩΣΕ ΤΟ ΧΑΠΙ! Εξάλλου, ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ??