ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- κρανοs και η αντιμετωπιση των αυτοκινητιστων - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- κρανοs και η αντιμετωπιση των αυτοκινητιστων - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

panther14 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
pantherΝέο Μέλος
08/04/2003, 00:20:28

καλησπερα σασ θα ηθελα την αποψη σασ οσον αφορα το θεμα του κρανουσ κατα το ποσο ειναι καθαρα θεμα επιλογησ του μοτοσυκλετηστη να το φοραει και οχι να του το επιβαλουν, οσο και για την αντιμετοπηση των ελληνων αυτοκινητηστων στουσ μοτοσυκλετιστεσ.
ειδικα θα με ενδοιεφερε η αποψη σασ για τον κοκ ο οποιοσ ειναι φανερα ποιο ελαστικοσ προσ το αυτοκινητο, οσο και ο υπερβαλων ζηλοσ που επιδικνηουν οι αστινομικοι εναντι στουσ μοτοσυκλετιστεσ.

ευχαριστω για την προσοχη σασ......

a deligiannis

08/04/2003, 07:37:03
TI EXOUME EDO????

XM......MALISTA!!!
EIMAI FANATIKOS HUMORISTAS.....FILE PANTHER (KAI KALOS MAS VRIKES)
MA KALA VRE PAIDI MOU,DEN PROSEKSES OTI YPARXEI ENA FORUM AFIEROMENO
STA (PSILO-ASXETA THEMATA) ME TO FORUM?????
MALON OXI!
GIA.....CHEKARE??

KAI....DEN MOU LES? GIATI ANIKSES TO TOPIC DYO FORES???
THA SE MALOSW,KAKO NINI....

GIA....PIGENE MIA VOLTA PROS TA DO.....

http://esoterica.gr/FORUMS/forum.asp?FORUM_ID=23

MOU FENETE OTI O ADMIN THA KANEI PALI TO THAVMA TOU....

ATMAAAA ΦXARISTWWWWWWW

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 08/04/2003 07:39:23

thothΙδρυτικό Μέλος
08/04/2003, 11:04:13
Ξέρω ότι η ορθή οδήγηση είναι θέμα σοφίας και πριν κάποιος οδηγήσει κάνει τον σταυρό του ζητώντας από τον Θεό να τον προστατέψει αλλά όπως και να το κάνουμε, αυτά δεν αρκούν για να κατατάξουμε το topic στο forum "ΜΥΘΟΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ", οπότε το μεταφέρω στο κατάλληλο forum, "Mεταξύ τύρου και αχλαδιού".

Καλή συνέχεια

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

08/04/2003, 12:36:13
YPARXEI AKOMA ENA TOPIC THOTH!!!!
AKOMA ENA!!!!

08/04/2003, 15:24:23
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;;;;;

Αλλωστε όταν οδηγείς τη μοτοσυκλέτα σου είσαι μυθικός (καβαλάρης), αλλά επικαλείσαι και τη θρησκεία (Παναγιά μου βόηθα με).

Απ'την άλλη μεριά, δεν έχω δει ποτέ κανέναν μοτοσυκλετιστή να οδηγάει κρατώντας ένα αχλάδι στο ένα χέρι και μια φέτα κασσέρι στο άλλο!

αυτή...που τα κατάφερε!

08/04/2003, 15:43:38
φιλε Πανθηρα,
καλοσηρθες στην παρεα μας.
ο λογος που οι τροχονομοι ελεγχουν περισσοτερο τους μοτοσυκλετιστες απο οτι τους οδηγους αυτοκινητων, ειναι
(κατα τη γνωμη μου)
γιατι περισσοτερο κινδυνευει ενας σε ενα μηχανακι να "δει τα ραδικια αναποδα" απ οτι ενας οδηγος αυτοκινητου.
τα αυτοκινητα δυστυχως ελαχιστα προσεχουν τα μηχανακια, και αυτο δε γινεται παντα απο κακια... ειναι πολλα που παιζουν ρολο, οπως το περιφημο black spot στον καθρεφτη του αυτοκινητου, που δεν μπορεις να δεις αντικειμενο που βρισκεται διπλα και πισω σου για καποια αποσταση. οσο μικροτερο ειναι το αντικειμενο, τοσο περισσοτερη ωρα βρισκεται μεσα στο black spot οποτε και ο οδηγος κινδυνευει να κανει μοιραια κινηση χωρις να το θελει!

ασχετα απο το αν σου αρεσει αυτο η οχι, πρεπει δηλαδη να φορας κρανος, γιατι αυτο το κανεις για τη δικη σου προστασια, και κανενος αλλουνου.

οσον αφορα το αν το θεμα ανοικει σε φορουμ θρησκειας κλπ. εγω εχω να πω οτι το να αρνειται καποιος να φορα κρανος, κατι σημαινει...
σημαινει οτι ασυνειδητα, δεν αξιολογει τη ζωη του σαν κατι πολυ σημαντικο και δεν τον ενδιαφερει να σκοτωθει.
απο αυτη τη σκοπια το θεμα εχει καποια σχεση με τα αλλα φορουμς...

ευχαριστω

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

pantherΝέο Μέλος
09/04/2003, 00:44:14
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΗΚΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΥΨΩ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑΚΙΑ...
ΑΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ.....
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ.....
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΟΤΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΕΛΑ (ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΧΟΜΠΥ)
ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΗΣΤΟΥ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΤΛ;

ΜΗΝ ΜΠΗΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....

a deligiannis

09/04/2003, 01:37:18
Panther,
νομιζω οτι δεν μπηκες στον κοπο να διαβασεις ολα τα μηνυματα...

ευχαριστω

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

09/04/2003, 07:59:19
quote:
ΜΗΝ ΜΠΗΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....

KALA TOTESSS

09/04/2003, 12:31:51
quote:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΥΨΩ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑΚΙΑ...

Αγαπητέ φίλε, συγνώμη!!!
Καταλαβαίνω απόλυτα τη δυσαρέσκειά σου, αν δεν με πιστεύεις μπορείς να διαβάσεις το τόπικ που είχα ανοίξει όταν πρωτομπήκα στο χώρο, σχετικά με την ειρωνία που κι εγώ είχα παρατηρήσει και με ενόχλησε.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=554

Κάποια από τα μηνύματα στα οποία αναφερόμουν ήταν πράγματι αρκετά ειρωνικά, τώρα όμως δεν με ενοχλούν να τα διαβάζω, γιατί είναι το αλατάκι των συζητήσεων, όπως και οι καυγάδες, που τους λατρεύω πλέον, αν και δεν πολυσυμμετέχω...
Σχετικά όμως με τις παρατηρήσεις του συγκεκριμένου τόπικ, να ξέρεις ότι είναι απλά χιουμοράκι, το οποίο δεν προορίζεται για κάποιον.

Μοτοσυκλέτα έχω στην τελική και εγώ, και κάθε φορά που ξεχνάω να βάλω το κράνος, σκαρφίζομαι τα χίλια μύρια για να την ξεφύγω από τους μπάτσους. Την τελευταία φορά μάλιστα θυμάμαι, ότι μπήκα σε ένα μαγαζί που ξέρω, βρήκα έναν άσχετο πελάτη, του δανείστηκα για 5 λεπτά το κρανος, πήγα εκεί που είχα σταθμέυσει τη μηχανή (15 μέτρα πριν από το μπλόκο - τάχα μου σταμάτησα να πάω στο μαγαζί να πάρω το κράνος μου...)το φόρεσα, πέρασα από το μπλόκο, έκανα ένα γύρο του τετραγώνου και το επέστρεψα!!!

Κανονικά όμως πρέπει να το φοράμε, και κυρίως να προσέχουμε...για να έχουμε.

αυτή...που τα κατάφερε!

alati13Μέλος
09/04/2003, 17:04:37

Με φώναξε κανείς ;

ΕΙΠΕ: (Κάποια από τα μηνύματα στα οποία αναφερόμουν ήταν πράγματι αρκετά ειρωνικά, τώρα όμως δεν με ενοχλούν να τα διαβάζω, γιατί είναι το ΑΛΑΤΑΚΙ των συζητήσεων)

Γειά σας και από εμένα. Οδηγώ μηχανή από τα 18. ( είχα οδηγήσει και μια μηχανή του γκαζόν στα 7, αλλά μάλλον αυτό δεν πιάνει). Έχω χάσει 2 φιλαράκια, αλλά παρά όλα αυτά, δεν πιστεύω ότι πρέπει να φοράμε κράνος. Το κράνος το φοράμε αν θέλουμε. Δεν ενοχλούμε κανέναν και η επικινδυνότητα είναι καθαρά δικιά μας. Δεν ενοχλούμε κανέναν. Το μέτρο είναι καθαρά φόρο-εισπρακτικό. Δεν είναι τυχαίο ότι τα φασιστικά και έκτατα μέτρα των μικρών στρουμφ το μόνο που κατάφεραν είναι να γεμίσουν την αγορά με ακατάλληλα κράνη. Αν πραγματικά νοιάζονταν για την σωματική μας ακεραιότητα θα έπρεπε πρώτα να
Α/ μειώσουν την τιμή στα κράνη. ( φόρος πολυτελείας.)
Β/ να κλείσουν τα μικρά βάραθρα που κάποιοι τα ονομάζουν λακκούβες.
Γ/ να βάλουν λίγα φώτα στους δρόμους, που το μόνο φως που βλέπεις στις εθνικές είναι τα κεράκια από τα εκκλησάκια που έχουν χτίσει στις άκρες που κάποιος έχει πεθάνει.
Δ/ να σταματούν το ίδιο εύκολα και τα αμάξια.
Βέβαια ο κίνδυνος να σε στείλει μετάθεση στον Έβρο ένας που οδηγεί παπάκι είναι πολύ λιγότερος από έναν που οδηγεί Μερσεντές. Εκτός αν η Μερσεντές έχει Αλβανικές πινακίδες.

Όταν οι μπάτσοι νοιαστούν για εμάς εγώ θα κάνω επέμβαση αλλαγής φίλου.
Σε όλους αυτούς που με τόση άνεση και μαγκιά μας παίρνουν το μεροκάματο θα ήθελα να τους κάνω αυτό που άμα πεις ένα ποτό πριν και ένα τσιγάρο μετά, τότε το ευχαριστιέσαι καλύτερα. ( δεν μπορώ να το θέσω πιο κομψά.)

pantherΝέο Μέλος
10/04/2003, 01:37:10
ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.
ΛΙΛΙΘ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ,ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΑ ΧΛΜ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΖΩΗ;

ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ....
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΧΕΙΣ;

alati 13 ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ......
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΚΟΜΗ;

super Boldor cb1100f

30/04/2003, 12:53:58
Νταβέλη!!!!!! Που είσαι βρε παιδάκι μου!! ‘’666 the number of the Εχεμβρο-beast’’

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον,κόσμοιο τό σύμπαν...

TENPELHSΝέο Μέλος
01/05/2003, 14:10:14
ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ ΠΑΛI ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ
ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΝΘΩΠΟΔΙΩΚΤΗ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ???
ΤΙ ΒΛΕΜΜΑ ΘΕΕ ΜΟΥ.
ΦΙΛΕ panther ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ
300 & ΚΑΤΙ χλμ. ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ 10χλμ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ????!!!!!!
ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.
ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ???
ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΚ ΜΕ ΤΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ???
ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ???
ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ
ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΡΠΩΝΟΜΑΣΤΕ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ (150 euro)
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ & ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ & ΑΣΦΑΛΗ ΤΑΞΙΔΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜ & ΝΑ ΓΡΑΦ

Edited by - TENPELHS on 01/05/2003 14:18:48