ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- USA και Αποκάλυψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- USA και Αποκάλυψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

menas25 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
T-SEEKERΜέλος
18/03/2003, 20:43:40
Σωστά αυτα΄που λες , αλλά δεν πιστεύω πως είναι θεμα αισιοδοξίας ή απαισιοδοξίας . Ηρώμη θα πέσει και θα χτιστεί η καινούργια κάποια στιγμή . εγώ όμως ανυσηχώ για αυτήν που θα πέσει... πόσο μεγάλο προβλέπεται το χτύπημα άραγε?...

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

T-SEEKERΜέλος
18/03/2003, 21:24:35
Εμείς είμαστε εκείνοι που θα αλάξουμε τον κόσμο αλλά δυστυχώς όπως υπάρχουν εκείνοι που θα προσπαθήσουν να τον αλάξουν προς το καλύτερο υπάρχουν εκείνοι που θα προσπαθήσουον να τον αλάξουν προς το χειρότερο προς προσωπικό του ς όφελος . και είναι εμφανές πιστεύω πως οι "θέσεις εξουσίας " κατέχονται από άτομα της δεύτερης κατηγορίας που ενδιαφέρονται κυρίως για συμφέροντα. όσο αυτοι παραμένουν στην εξουσία τόσο πιο πολύ κακό θα προκαλέσουν.
απλώς προσπαθώ να είμαι ρεαλιστής... χωρίς να είμαι απαισιόδοξος . αν με ρωτούσατε κάποιους μήνες πριν θα έδινα μία λίγο πιο αισιοδοξη απάντηση αλλα τα τεκτενομενα με έχουν βάλει σε προβληματισμό ... οι εκτιμήσεις είναι πως οι νεκροι θα φτάσουν το μισό εκατομύριο! απλώς φαντάασου 500000 ψυχές... δες τες μαζεμένες μπροστά σου ! λυπάσαι όταν ακόυς στις ειδήσεις ότι σκοτώνονται πχ 10 άτομα από αυτοκίνητα και σκέφτεσαι την κάθε ψυχή χωριστά . όταν όμως ο αριθμός όμως γίνεται τόσο μεγάλος αρχίζουν οι ψυχές να υποκαθίστανται από ψυχρά νούμερα ( και ιδιαίτερα για τους αμερικανούς που κατα τη γνωμη τους μία αμερικανική ζωή αξίζει πολύ περισότερο από ιρακινή). και όμως δεν πρόκειται να αποτραπει ο πόλεμος ! δηλαδή πόσα εκατομύρια άνθρωποι θα πρέπει να πεθανουν για να αλάξει κάτι ? χαίρομαι για την νέα πραγματικότητα που θα ξημερώσει αλλά επισης έχω αγωνία και λυπάμαι για αυτούς που θα θυσιαστούν μέχρι να επιτευχθεί αυτη η ανατροπη...

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

19/03/2003, 00:19:52
quote:

Σαν να μπερδευτικα λιγάκι . . .Ελπίζω να μην ανήκεις φίλτατε ΤakeIT Or LeaveIt στο υπόλοιπο 80% που πιστεύει ακριβώς το αντιθετο..Γιατί ούτε ο ένας ούτε ο άλλος είναι ;)

Ίσως παρανοήθηκε η φράση μου....και συγνώμη γιαυτό διότι ίσως δεν το κατέστησα σαφές

Σίγουρα......Συμφωνώ μαζί σου απολύτως..

Αυτό που ήθελα να υπογραμμίσω είναι ότι πόσο εύκολα μπορούν οι ευθύνες να επιρρίπτονται σε κάποιον ο οποίος δεν είναι υπεύθυνος και μετά να μετατίθονται αυτές σε κάποιον άλλον, ο οποίος επίσης δεν είναι ο υπεύθυνος και το πιό τραγικό από όλα- να γίνονται πιστευτοί ( οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης ) και από ένα τόσο μεγάλο πραγματικά μέρος του λαού τους!!!

**Take It or Leave It**

19/03/2003, 01:44:54
ΦΙΛΕ AVANTARGR ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΦΙΛΙΚΑ

ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.

Leonardo

Ancient Light 13Νέο Μέλος
19/03/2003, 15:13:01
quote:

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ancient Light 13 POIOS Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ

quote:
Στο μέλλον θα δημιουργήσουμε θεούς με τα ίδια μας τα χέρια.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΟΥΜΕ ??????
ΕΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ,
ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΙΚΑΝΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ;
Μήπως άραγε ο σκοπός του πολιτισμού μας είναι η δημιουργία αυτών των απόλυτων πλασμάτων και μόνο αυτός;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ,
ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ;

(Η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,
αφού μπορούμε να δώσουμε μόνο ποσοτικά χαρακτηριστικά στον χρόνο και όχι ποιοτικά)

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μου απαντούσατε εαν νομίζετε πως υπάρχουν τρύπες σε αυτά τα συστήματα.
Πάντως ακόμα και εαν κάτι τέτοιο ισχύει,
θεωρώ πως είναι αδύνατη η εκμετάλλευσή του απο τον άνθρωπο.

η λάμπα του δεν σταματούσε να τον ανακρίνει.
γιατι αυτή δεν ήταν μια λάμπα ανακριτική,
ήταν μια απλή λάμπα γραφείου.