- Zamanfou! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Μην παραλείψετε να διαβάσετε και το τελευταίο λινκ (στο τέλος της σελίδας), να μάθετε και την σωστή τεχνική (και με εικόνες!) ![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
Ε νομίζω εδώ αξίζει να ξαναβάλω ένα λινκ που είχα βρει παλιότερα :
Νομίζω επίσης πως αξίζει τον κόπο οι δυο αυτές "τεχνικές" να βγούν και σε emoticon ή σε wink για messenger...![]()
![]()

Μπράβο στον πονηρούλη που το έγραψε και τον εξυπνούλη που το ανακάλυψε!!!
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Γέλαγα για ώρα μόνη μου μέσα στο net cafe...
Απίστευτο.. μπράβο...
αααχ.. καιρό είχα να γελάσω έτσι.. μόνη μου.... άλλη μία φορά μου είχε τύχει στο λεωφορείο.. φαντάζεστε?
<<Άντε να πείσεις τους άλλους πως δεν είσαι τρελός!!!>>
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Κ νά'σαι τρελός πού'ναι το κακό; Ίσα ισα ευλογία είναι
Τρελός όμως ε..Όχι δήθεν τρελός! Τρελός λοιπόν "0"! Αλλά απ'ότι έχω δεί από παλιά σου post simori το ξέρεις αυτό ηδη![]()
Οstria πολύ καλό...Κ γω γέλασα με την ψυχή μου![]()
Τελικά πρέπει να το παραδεχτούμε ότι είμαστε ξεχωριστοί και αυθεντικοί! ![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Ξέρετε τι μου θυμίζετε βρε παιδιά?
ένας φίλος μου σε μία κεντρική διασταύρωση της πόλης, περίμενε με το αυτοκίνητο στο φανάρι. Στη μέση του δρόμου ήταν ένας τρελός που έκανε τον τροχονόμο. Κουρασμένος και ο φίλος μου μετά τη δουλειά, καθόταν τον χάζευε και γελούσε περιμένωντας το φανάρι. Οπότε τον παίρνει χαμπάρι ο τρελός ότι ο φίλος μου ήταν καρφωμένος επάνω του και του λέει φωνάζοντας "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΡΠΙΟΙ" ( σκόρπιοι,όχι σκορπιοί)
Δεν ξέρω γιατί αλλά μόλις το είδα αυτό το site αυτό το σκηνικό θυμήθηκα.
Μπράβο οστρια !! Το καλύτερο βέβαια είναι η τεχνική.
Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό