- πως διώχνουμε ένα ενοχλητικό φάντασμα από το σπίτι μας ?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αλλά αν δεν θέλουμε να κάνουμε αυτό, νομίζω πως ο φίλος ALF έδωσε προηγουμένως τα σωστά μέτρα αντιμετώπισης:
Α.
quote:
χαρντ ροκ
Β.
quote:
Συμβουλεψου εναν παπα
Γ.
quote:
εξερεβνισε τον εσωτερικο σου κοσμο
Δ.
quote:
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
Ε.
quote:
φοναξε τους ghost basters
Εγώ τουλάχιστον, κάπως έτσι έδιωξα το φάντασμα από το σπίτι μου...
Αλλά μετά με στοίχειωσαν οι λέξεις καρτέλας που γράφαμε κάθε Παρασκευή στο δημοτικό και από τότε αλυχτάω τις νύχτες στα καλά καθούμενα όταν βλέπω πολλά ορθογραφικά μαζεμένα:

quote:
ακους χαρντ ροκ?
Το hard rock τι σχέση έχει με ένα στοιχειωμένο σπίτι....?
quote:
ΟΔΟΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ 0
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ
Είναι του Μενέλαου Λουντέμη
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ Μ.ΛΟΥΝΤΕΜΗ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ .
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΗΠΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΞΕΣΗΚΟΣΕ ΤΟΥΣ... ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΣ .
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
Να αρχίσω να ανησυχώ μήπως?
Μήπως υπερβάλλετε,ρε παιδιά?
quote:Θέλω να πω, πριν υπήρχαν "αντιμνημονιακοί" (επαναστάτες, αγωνιστές, πατριώτες) και νενέκοι, μνημονιακοί, συνεργάτες των ξένων, γιουσουφάκια.
Σε έχασα λίγο!
Τι εννοείς;
Αυτό ηταν προ-Τσίπρα.
Τώρα που πέρασαν οι κυριακές εορτασμού του ΟΧΙ, τα capital controls που δεν θα γινόντουσαν, οι συντάξεις που δεν θα κοβόντουσαν και τα σχετικά, είναι όλοι οι πολιτικοί νενέκοι, γιουσουφάκια και τα σχετικά;
Δε ξεφεύγει κανένας βρε αδερφέ;
"Όλοι μια απ' τα ίδια";
quote:Καλά τόσο καθυστερημένος που είναι ο ελληνικός λαός, θα ξαναψηφίσει Τσίπρα (ΠΑΣΟΚ δηλ.).
Αστα τώρα αυτά... έχουμε νέα δεδομένα. Με τον Μητσοτάκη αρχηγό, ο Σύριζα πάει για 40% στις επόμενες εκλογές
Ο Κυριάκος είναι μη-κρατιστής, οπότε πραγματι σε μια Ελλάδα όπου όλοι οι πολίτες είναι της κρατικιστικης λογικής, ανεξάρτητα της -λεκτικής και μόνο- αντίθεσής τους στο λεγόμενο "βαθύ κρατος" - θα είναι δύσκολο για τη Νέα Δημοκρατία να πάρει το προβάδισμα. Αλλά όχι αδύνατο.
Όσο θα υπάρχουν πολίτες που η φιλοδοξία ζωής τους θα είναι να δουλεύουν δημόσιοι υπάλληλοι 30 χρόνια "για να έχουν την ασφάλειά τους" η χώρα δε πρόκειται να πάει μπροστά.
Αν δεν εγκαταλείψεις τη ασφάλεια και τις λογικές που τη στηρίζουν, μπορείς να ελπίζεις στο χειρότερο. Είναι απλό.
Είναι θέμα νοοτροπίας.
Edited by - Πύρινος on 11/01/2016 01:52:46
Δεν θα μπω στην ουσία των συλλογισμών σου, καθώς δεν τα κατέχω τόσο καλά τα νεοδημοκρατικά και τα πασοκοσυριζαίικα. Έχω ωστόσο μια πολύ σοβαρή και ειλικρινή απορία:
Πώς τα καταφέρνεις ρε μπαγάσα, κι 9/10 ποσταρίσματά σου αισθάνεσαι την ανάγκη, να τα κάνεις edit εκ των υστέρων?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Στο να προβλέπουμε λίγο καλύτερα το άμεσο μέλλον, όχι ε;
Πριν το "πουλήσει" ο Σύριζα θεωρούσα ότι είναι απλώς ένα τσούρμο ανίκανων.Αφού το πούλησε τους έδωσα προαγωγή.Αλλά,ναι, δεν προβλέπω το μέλλον,γενικώς.
Τη μνημονιάρα την προέβλεψα όμως ε?
Και δεν τους γούσταρα τους Συριζαίους ποτέ.
Εσύ πίσω στο 2011 τους γλυκοκοίταζες πάντως.Κόντευες να ανέβεις στα κάγκελα ως άλλη Ραχήλ...
Τώρα βέβαια ηλίθιο γιουσουφάκι,γουστάρεις πουλημένους μονάχα.
Τους προτιμάς κι από τους ανίκανους.Κατά δική σου δήλωση,πάντα.
Εξ'ου και το όνομα.
Τι δεν καταλαβαίνεις?
quote:
Τελικα ρε παιδιά εξηγείστε μου.
Πριν τον ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχαν πατριώτες.
Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, όλοι είναι μέρος της μεγάλης συνωμοσίας.
Να στο ξαναεξηγήσω ηλίθιε:
Πριν ,το είχαν πουλήσει το πράμα όλοι οι υπόλοιποι που είχαν κυβερνήσει.Μετά το πούλησε και ο Σύριζα.Απλό είναι.
Πουλημένοι μπορούν να είναι όλοι.Ικανοί και ανίκανοι.
Αν δεν παίρνουν και λεφτά γι' αυτό που κάνουν, είναι και ηλίθιοι.
Μάντεψε σε ποια κατηγορία είσαι εσύ. ![]()
ΥΣ: Άκου όλοι τα παίρνουν...Σαφέστατα εσύ το κάνεις δωρεάν.Μη τα ισοπεδώνουμε όλα πια. ![]()
ΥΣ2:Γουστάρεις ακόμα Άδωνι?Ή θα μας τα ζαλίσεις με τον Κυριάκο τώρα..
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
quote:Προτιμάω Άδωνη, αλλά και ο Κυριάκος έχει προοπτική, αν δεν πλαγιάσει με τον ΣΥΡΙΖΑ και βελτιωθεί στα επικοινωνιακά
ΥΣ2:Γουστάρεις ακόμα Άδωνι?Ή θα μας τα ζαλίσεις με τον Κυριάκο τώρα..
quote:
Εσύ πίσω στο 2011 τους γλυκοκοίταζες πάντως.Κόντευες να ανέβεις στα κάγκελα ως άλλη Ραχήλ...
The what?
Τον ΣΥΡΙΖΑ;
Μόνο προς το ΚΚΕ είχα συμπάθεια λόγω αντι-αριστεροσύνης του.
Δεν αποκλείω σε βάθος δεκαετίας να έχουν αλλάξει σε κάποιον βαθμό οι θέσεις μου αλλά να λες οτι γλυκοκοίταζα τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τον ΣΥΡΙΖΑ;
Όσο καιρό είμαι στο φόρουμ, το ίδιο πράγμα ψηφίζω φίλε μου! (όχι ΝΔ)
quote:Μεμψιμοιρία
Δεν θα μπω στην ουσία των συλλογισμών σου, καθώς δεν τα κατέχω τόσο καλά τα νεοδημοκρατικά και τα πασοκοσυριζαίικα. Έχω ωστόσο μια πολύ σοβαρή και ειλικρινή απορία:Πώς τα καταφέρνεις ρε μπαγάσα, κι 9/10 ποσταρίσματά σου αισθάνεσαι την ανάγκη, να τα κάνεις edit εκ των υστέρων?
Edited by - Πύρινος on 11/01/2016 17:10:52
quote:"Δεξιός" δεν έχεις δηλώσει;
Όσο καιρό είμαι στο φόρουμ, το ίδιο πράγμα ψηφίζω φίλε μου! (όχι ΝΔ)
Αυτό σημαίνει, ότι, ή είσαι βιομήχανος, οπότε δικαίως, (που δεν το νομίζω, αλλοιώς δεν θα έγραφες εδώ), ή χαζούλης που προπαγανδίζεις εναντίον σου.
...ή γόνος κάποιου κρατικοδίαιτου παρασίτου που σε βολέυει (και μασάς χωρίς να δουλεύεις) το υφιστάμενο σύστημα.
Οι εκλογές στην ΝΔ αποδεικνύουν έν: ότι υπάρχουν τουλάχιστον 400000 ηλίθιοι που πλήρωσαν για να ψηφίσουν για αρχηγό, ένα άνεργο ανεπάγγελτο τίποτα, που δεν έχει κερδίσει ούτε μια δραχμή στην ζωή του, σ' ένα κόμμα που χρωστάει του κόσμου τα εκατομμύρια στις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τράπεζες (που πληρώνουμε εμείς), που δεν ξέρει τι έχει (από πού;;;), για να μας σώσει, με δεύτερο τον Τσοχατζόπουλο της ΝΔ.

quote:Δεξιός* είπα, όχι σοσιαληστής (με το "εθνο" ή χωρίς μπροστά).
Αίολος
"Δεξιός" δεν έχεις δηλώσει;
Αυτό σημαίνει, ότι, ή είσαι βιομήχανος, οπότε δικαίως, (που δεν το νομίζω, αλλοιώς δεν θα έγραφες εδώ), ή χαζούλης που προπαγανδίζεις εναντίον σου.
...ή γόνος κάποιου κρατικοδίαιτου παρασίτου που σε βολέυει (και μασάς χωρίς να δουλεύεις) το υφιστάμενο σύστημα.
quote:Εσύ τώρα το λες που ψήφισες Χρυσή Αυγή;
Οι εκλογές στην ΝΔ αποδεικνύουν έν: ότι υπάρχουν τουλάχιστον 400000 ηλίθιοι που πλήρωσαν για να ψηφίσουν για αρχηγό, ένα άνεργο ανεπάγγελτο τίποτα
Πόσα ένσημα είπαμε έχει βάλει ο Κασιδιάρης; (ειλικρινά ρωτάω, δεν έχω βρει πλήρες βιογραφικό του πουθενά στο διαδίκτυο.. εκτός αν αυτό που υπάρχει... είναι το πλήρες βιογραφικό του)
Ο Μητσοτάκης έχει και πτυχία και ένσημα και απ' όλα αλλά εγώ όπως είχα δηλώσει θα προτιμούσα τον Άδωνη. Τώρα το τι ψηφισαν οι ΝΔκράτες μη μου το χρεώνεις.
quote:Προφανώς και είναι ένα κόμμα με φοβερή διαφθορά και σκάνδαλα, δεν διαφωνώ. Λιγότερο επικίνδυνοι απ' τον ΣΥΡΙΖΑ είναι. Και κατ'ελπίδα, και περισσότερο δεξιοί. Αν τουλάχιστον ο νεο-εκλεγής, μείνει πιστός στις υποσχέσεις του και δεν επιστρέψει στις κρατικιστικες, σοσια-ληστρικές πολιτικές ευνοιοκρατίας.
σ' ένα κόμμα που χρωστάει του κόσμου τα εκατομμύρια στις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τράπεζες (που πληρώνουμε εμείς), που δεν ξέρει τι έχει (από πού;;;), για να μας σώσει, με δεύτερο τον Τσοχατζόπουλο της ΝΔ.
quote:Δεν το άκουσες; Ο Βούδας ήθελε να επιστρέψει σε κυβέρνηση οικουμενικής Μεϊμαράκη-Τσίπρα (το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και ο Σημίτης).
..και το κόμμα αυτό είναι μια από τις αιτίες της καταστροφής (μαζί με το ΠΑΣΟΚ) και ο Καλαμανλής, καθώς και ο Σημίτης, είναι στο απυρόβλητο!
Δυστυχώς ο Μεϊμαράκης δεν του βγήκε. Οπότε και ο Βαγγέλας πήγε στον Ενικό και έσταζε το δράκρυ απ' το μουστάκι.
*Υγ: Για την ακρίβεια δεν έχω δηλώσει ξεκάθαρα δεξιός, εχώ δηλώσει όμως οτι η χώρα χρειάζεται δεξιά. Μικρή η διαφορά βέβαια αλλά υπαρκτή
Edited by - Πύρινος on 13/01/2016 00:24:13