ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

CYBERMASTER31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
CYBERMASTERΜέλος
04/12/2004, 13:49:06
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ/ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ....
Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ HOMO-SAPIENS ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 100000 ΜΕ 150000 ΧΡΩΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΗΜΑΔΙ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ...
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ 9000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΟΜΟ ΞΕΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 8000 ΜΕ 9000 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΝΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΙΛΛΑΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ!!!
ΧΜ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ 140000 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΗΟΜΟ-SAPIENS ΝΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΤΣΙ ΑΠΡΑΓΟΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 10000 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???
ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ???
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ....

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

KrisnnaΜέλος
04/12/2004, 15:25:57
Aυτό είναι το Ερώτημα που μας βασανίζει στην προσπάθεια μας να ανακαλύψουμε την ύπαρξη Πανάρχαιων και Άγνωστων Πολιτισμών!
Οι θεωρίες πάνε και έρχονται αλλά δέν μπορούμε να πούμε Τίποτα με σιγουριά άν υπάρχει έλλειψη στοιχείων.
Σημασία έχει να ερευνούμε περισσότερο τις πηγές χωρίς να τις αγνοούμε!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

pegiannisΜέλος
06/12/2004, 18:58:50
Φίλε cybermaster Καλό το θέμα.
Μπορεί να γίνει πεδίο αντιπαραθέσεων για την καταγωγή την εξέλιξη και τον προορισμό του ανθρώπου στον πλανήτη.
Για να κάνω, λοιπόν, την αρχή λέω οτι, απ΄ οτι ξέρω, η επιστήμη δεν έχει βρεί ακόμη συνδετικό κρίκο που να δείχνει πως ο σημερινός άνθρωπος είναι εξέλιξη του HOMO-SAPIENS SAPIENS.
Πιθανόν να είμαστε άλλο είδος.

Λέω τώρα....

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ

CYBERMASTERΜέλος
06/12/2004, 23:00:01
ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ Ε?
ΧΑ ΔΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΑΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕ???

------------------------

pegiannisΜέλος
07/12/2004, 01:47:08
Τι εννοείς πώς μου ήρθε;
Πώς μου ήρθε τι και ποιό;
Απλά είπα είπα οτι επειδή δεν συνδέεται ο HOMO-SAPIENS SAPIENS με τον σημερινό άνθρωπο (τουλάχιστον όχι ακόμη) ίσως να μην είμαστε εξέλιξή του.
Ποιό είναι το παράξενο;

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ

DreamwindΝέο Μέλος
09/12/2004, 03:46:55
Κατα καιρούς με πιάνουν και εμένα κάτι απορίες σαν και αυτή, αλλά λόγω έλλειψης στοιχείων και ενασχόλησης με άλλα "παράξενα" ζητήματα δεν κάθησα να σκεφτώ κάτι που να εξηγεί αυτό το "άλμα" στην ανθρώπινη εξέλιξη. Κάπου είχα διαβάσει οτι ειμαστε η 5η γενιά Ηομο Σαπιενς? Ή μήπως 6η? Τεσπα, θα ήθελα πολύ να ακούσω(διαβάσω) την αποψή σου cyber.

CYBERMASTERΜέλος
10/12/2004, 00:16:56
ΠΡΩΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΡΙΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΣΟΣ ΘΥΜΟΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ....
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ ΔΝ ΜΕ "ΒΡΙΣΚΕΙ" ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ Η ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ...
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΤΟΥ ΗΟΜΟ-SAPIENS ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΘΙΩΝ ΠΗΘΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ...
ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΚΡΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ???

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ DREAMWIND

quote:
Τεσπα, θα ήθελα πολύ να ακούσω(διαβάσω) την αποψή σου cyber.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ DREAMWIND ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΤΕΚΜΙΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ...
ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΥΚΛΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΩΘΗΣΕ ΤΟ ΗΟΜΟ-SAPIENS ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΤΛ ΚΤΛ....
ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΩΓΕΝΗΣ Η ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΥΟΠΘΕΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΕΣΠΑ ΑΥΑΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...

------------------------

pegiannisΜέλος
10/12/2004, 01:26:56
Καθόλου θυμός φίλε cybermaster, απλά αναρρωτήθηκα για το πώς μου ήρθε... και για το το γελάκι.

quote:
ΧΑ ΔΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΑΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕ???

Αυτό εννοώ.

Ειλικρινά δεν θύμωσα. Εξ΄ άλλου πώς είναι δυνατόν να θυμώνει κανείς όταν συζητάει θέματα που, απ΄ τη φύση τους, είναι πρόσφορα για κάθε είδους "διαφωνίες" ή για διαφορετικές προσεγγίσεις.
Πάντα δέχομαι και επεξεργάζομαι την άλλη άποψη και μ΄ αρέσει να διαλέγομαι με ανθρώπους που κάνουν το ίδιο.
Οπως έχω γράψει σε άλλο τοπικ εδώ δεν είμαστε για να επιβάλλουμε απόψεις( επειδή, απλά, πιστεύουμε σε κάτι χωρίς να είμαστε βέβαιοι και να το γνωρίζουμε) αλλά για να τις ανταλάσσουμε με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση.
Δεν ήθελα να δώσω την εντύπωση του θυμωμένου και ήταν αθέλητο αν συνέβη.

Τώρα όσον αφορά τον άνθρωπο στη Γη είναι μεγάλο θέμα.
Απλά λέω πως έχω διαβάσει οτι δεν υπάρχει τεκμηρίωση εξελικτικής που να λέει οτι ο HOMO-SAPIENS SAPIENS είναι πρόγονος του σημερινού ανθρώπου.Άρα για μένα, είναι αυθαίρετο.
Επίσης προσωπικά δεν πιστεύω οτι είμαστε "πρωην πίθηκοι",ούτε στο οτι γίνεται κάτι τυχαία και καταλήγει σε ένα εξελισσόμενο, νοήμον, είδος σαν τον άνθρωπο.
Αυτή η αρμονία στη φύση και στα σύμπαντα,μόνο τυχαία δεν είναι, κατά τη γνώμη μου.

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ

kynikosΜέλος
10/12/2004, 03:10:21
quote:
Απλά λέω πως έχω διαβάσει οτι δεν υπάρχει τεκμηρίωση εξελικτικής που να λέει οτι ο HOMO-SAPIENS SAPIENS είναι πρόγονος του σημερινού ανθρώπου.Άρα για μένα, είναι αυθαίρετο.

Ερμ, (ξερόβηχας), μήπως η απουσία τεκμηρίωσης οφείλεται στο οτι ο Homo Sapiens Sapiens είναι ο σύγχρονος άνθρωπός;

CYBERMASTER, μια πιθανή απάντηση στη ερώτηση σου:
Τα όπλα δεν ήταν τόσο εξελιγμένα, και οι άνθρωποι δεν ήταν τόσοι πολλοί.

Ψάξε πόσος ήταν ο πληθυσμός της γης το 1904, και θα τρομάξεις.

Όλα αυτά έχουν γίνει ΜΟΝΟ μέσα στα τελευταία ΕΚΑΤΟ χρόνια, μεσα στα οποία πολλά αλλάξαν, (κυρίως πτήση, πυρηνική ενέργεια, ηλεκτρονική) αλλά όχι και το είδος μας...

Προ εκατονταετίας, όσο και να θέλαμε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ να αφανίσουμε τον πλανήτη...

Κ

DreamwindΝέο Μέλος
10/12/2004, 03:12:43
Κοίταξε... Θέτουμε ως αφετηρία το γεγονός οτι όταν ο Ηομο ορθώθηκε στα πόδια του, πρέπει να ήταν τουλάχιστον ίσως με τα υπόλοιπα ζώα σε επίπεδο νοημοσύνης.

Απ' όσο ξέρουμε σήμερα, τα οι κυνηγοί σχηματίζουν μικρές ομάδες για να μην έχουν πολλά στόματα να θρέψουν, ενώ τα φυτοφάγα σχηματίζουν μεγαλύτερες για να κάνουν "μπούγιο". Ο άνθρωπος λοιπόν, ως κυνηγός(και μάπας μάλιστα στην αρχή), σχηματίζει μικρές ομάδες για μην πεθάνει της πείνας. Κάθε τι νέο που μαθαίνει, τη γνώση, την περνάει στους απογόνους του, που αντί να ξεκινούν με αφετερία το "0", ξεκινούν με "1", "2", κοκ...

Αυτό που έδρασε καταλητικά στην εξέλιξη μας είναι η δυνατότητα εκμάθησης νέων πραγμάτων και σχετικά εύκολα. Ωσπου φτάνει μια στιγμή που δεν μπορούμε πλέον να πέρνουμε όλοι μαζί, κούμπαροι και σια, από ένα ακόντιο και να κάνουμε ντού στις γαζέλες, γιατί τις προγκάμε και την κάνουνε με ελαφρά...

Η εργασία καταμερίστηκε στα μέλη της ομάδας. Εσύ μάνα, θα ράβεις καμιά προβειά για να μην το δαγκώσουμε. Εσύ γιαγιά, ψόφα καλύτερα γιατί είσαι τροχοπέδι στην εξέλιξη μας. Εσύ μικρέ, παίξε για μερικά χρόνια, και μετά έλα μαζί να μαθαίνεις πως ακοντίζουνε σωστά...

Πόσο καιρό να χρειάζεται άραγε αυτό να γίνει? Όλα τα προηγούμενα εννοώ.

Έχεις δίκιο πάντως, 10000 χρόνια είναι αρκετά υποθέτω κ εγώ, για να φτάσουμε εδώ. Αυτά όμως δεν χρειάζονται και καμιά παρέμβαση απο κανέναν τρίτο για να γίνουν.

Αποψη μου είναι οτι για κάποιο λόγο, "κάτι" μας έκανε να ξαναρχίσουμε από το "0". Τώρα τι μπορεί να είναι αυτό? δεν έχουμε το παραμικρό στοιχείο. Μπορούμε εύκολα να φανταστούμε απλά "προβλέποντας" το μέλλον μας. Απλά καταστρέφουμε τα πάντα ξανά και ξανά και ξανά, και για κάποιον άλλο περίεργο λόγο η φύση, μας ξαναγεννάει...

kynikosΜέλος
10/12/2004, 03:17:56
quote:
Και για νά'χουμε καλό ερώτημα, ΠΟΥ το διάβασες αυτό, pegiannis;

CYBERMASTERΜέλος
10/12/2004, 17:06:48
quote:
αλλά για να τις ανταλάσσουμε με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΡΙΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ....

quote:
Αυτή η αρμονία στη φύση και στα σύμπαντα,μόνο τυχαία δεν είναι, κατά τη γνώμη μου.

ΔΛΔ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΠΟΣ ΣΕ ΟΛΑ Ε???
ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ???
ΜΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΥΧΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΣ ΙΣΩΣ ΟΛΑ ΑΥΑΤ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ Η ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΓΩΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΥΧΑΙΩΝ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ...

quote:
Τα όπλα δεν ήταν τόσο εξελιγμένα, και οι άνθρωποι δεν ήταν τόσοι πολλοί.

Ψάξε πόσος ήταν ο πληθυσμός της γης το 1904, και θα τρομάξεις.

Όλα αυτά έχουν γίνει ΜΟΝΟ μέσα στα τελευταία ΕΚΑΤΟ χρόνια, μεσα στα οποία πολλά αλλάξαν, (κυρίως πτήση, πυρηνική ενέργεια, ηλεκτρονική) αλλά όχι και το είδος μας...

Προ εκατονταετίας, όσο και να θέλαμε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ να αφανίσουμε τον πλανήτη...

ΑΓΑΟΗΤΕ ΚΥΝΙΚΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΝ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΛΜΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 10000 ΧΡΟΝΙΑ???

ΤΕΛΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ DREAMWIND OTAN ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ "ΕΚΑΝΕ" ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΔΛΔ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΞΕΛΗΓΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΠΕΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ???

------------------------

kynikosΜέλος
10/12/2004, 18:18:25
quote:
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΛΜΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 10000 ΧΡΟΝΙΑ??
Οχι ακριβώς - δεν σχολίασα αν έγινε κάτι παρόμοιο πριν 10000 χρόνια, ούτως ή άλλως.

Είπα οτι μπορεί ΠΑΝΤΑ να ήταν έτσι, δηλαδή πάντα να θέλαμε να ξεπαστρεέψουμε ο ένας τον άλλον, και προ 10000 και προ 100000 χρόνων.

Απλά, τώρα το σκεφτόμαστε πιο πολύ, γιατι (για πρώτη φορά) ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το κάνουμε.

KrisnnaΜέλος
10/12/2004, 19:21:09
quote:
Είπα οτι μπορεί ΠΑΝΤΑ να ήταν έτσι, δηλαδή πάντα να θέλαμε να ξεπαστρεέψουμε ο ένας τον άλλον, και προ 10000 και προ 100000 χρόνων.

Kαι Σήμερα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

kynikosΜέλος
10/12/2004, 20:22:23
Νά και ένα σχεδιάκι που νπμίζω οτι λέει πολλά
-

από το http://www.k12science.org/curriculum/popgrowthproj/worldpop.html

CYBERMASTERΜέλος
11/12/2004, 13:07:34
quote:

Απλά, τώρα το σκεφτόμαστε πιο πολύ, γιατι (για πρώτη φορά) ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το κάνουμε.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΛΟΓΑΚΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ FINAL COUNTDOWN !!!

ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΝΙΚΕ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΓΚΡΑΝΤ ΚΑΝΝΙΟΝ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟΙ ΓΙΝΑΜΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΩΧ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΜΑΚΡΙΖΩΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ....
ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ Η ΔΝ ΘΑ ΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ....

------------------------

11/12/2004, 15:16:58

Αγία Γραφή
Βιβλίο του Ενώχ
Απαντα της Ε.Π.Μπλαβάτσκυ
Κείμενα του Θεόφραστου Παράκελσου
Εργα και Ημέρες του Ησιόδου
Θεογονία του Ησίοδου...
Οι διδασκαλίες του Ζωρωάστρη

Είναι μία αρχή ωστε να μπορέσει κάποιος να συνειδητοποιήσει... το νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης..
Δεν είναι τυχαίες οι αποκαλύψεις του Ησίοδου για
... Τα ΕΠΤΑ ΓΕΝΗ των Ανθρώπων είναι:
1. Το χρυσούν γένος
2. Το Αργυρούν γένος
3. Το Χάλκειον γένος
4. ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ
5. Το σιδηρούν γένος (ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ)
6. …….???
7. …….???

Δεν είναι τυχαίες οι αποκαλύψεις του Ενώχ... περί συγχώνευσης ``πνευματικών οντοτήτων με τις θυγατέρες των ανθρώπων...

Δεν είναι τυχαίες οι αποκαλύψεις της κ. Μπλαβάντσκυ ...Νομίζω πως αξίζει τον "κόπο" να ψάξουμε να βρούμε για ποιες εποχές μιλάει η Ε.Π.Μπλαβάτσκυ.
Και πάλι η "Απόκρυφη Παράδοση" μας λεει πώς υπάρχουν "ΕΠΤΑ ΡΙΖΕΣ ΦΥΛΕΣ" και πώς μέχρι σήμερα έχουν ΗΔΗ περάσει οι ΤΕΣΣΕΡΙΣ πρώτες. Τώρα βρισκόμαστε στην ΠΕΜΠΤΗ ΡΙΖΑ ΦΥΛΗ και πώς υπολείπονται ακόμα δύο η ΕΚΤΗ και η ΕΒΔΟΜΗ.
Οι ΕΠΤΑ ΡΙΖΕΣ ΦΥΛΕΣ της ανθρωπότητας είναι:
1. ……. (δεν είναι ανθρώπινη φυλή, με την σημερινή έννοια του ανθρώπου)
2. ……. (δεν είναι ανθρώπινη φυλή, με την σημερινή έννοια του ανθρώπου)
3. Λεμούριοι (Αδαμική)
4. 'Ατλαντες
5. 'Αρειοι (ΕΜΕΙΣ)

pegiannisΜέλος
11/12/2004, 17:07:34
quote:
Και για νά'χουμε καλό ερώτημα, ΠΟΥ το διάβασες αυτό, pegiannis;

Πάνε πολλά χρόνια Κυνικέ και δεν θυμάμαι τίτλο βιβλίου. Αν έχει όμως σημασία για σένα, να προσπαθήσω να βρω το βιβλίο. Το αντικείμενό του όμως ήταν άλλο και έκανε μια απλή αναφορά σ΄ αυτό που έγραψα πιο πάνω.Εξ΄ άλλου κάτι που έχει γραφτεί σε κάποιο βιβλίο δεν είναι δεν ειναι και απαραίτητα τεκμηριωμένο, φαντάζομαι.
Αν όμως δεν είναι έτσι θα μπορούσες εσύ ή κάποιος που γνωρίζει, να πει αν τεκμηριώνεται η εξέλιξή μας και με ποιον τρόπο.

quote:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΡΙΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ....

Φίλε cyber... συμφωνώ σε μεγάλο βαυμό μ΄ αυτό. Όμως τι πράγματα εννοείς;

quote:
ΔΛΔ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΠΟΣ ΣΕ ΟΛΑ Ε???
ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ???

Ναι τα πιστεύω τα παραπάνω. Αρνούμαι οτι είμαστε ατυχήματα. Είμαστε πολύ σύνθετοι για να συμβαίνει κάτι τέτοιο, όπως και ολόκληρη η φύση δείχνει οτι δεν είναι ούτε τυχαία ούτε "καπρίτσιο".

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ

CYBERMASTERΜέλος
12/12/2004, 02:41:10
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΛΛΖΑΡΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΕ "ΔΙΑΒΑΣΩ" ΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΩΡΕ????

quote:
Δεν είναι τυχαίες οι αποκαλύψεις του Ενώχ... περί συγχώνευσης ``πνευματικών οντοτήτων με τις θυγατέρες των ανθρώπων...

Δεν είναι τυχαίες οι αποκαλύψεις της κ. Μπλαβάντσκυ ...Νομίζω πως αξίζει τον "κόπο" να ψάξουμε να βρούμε για ποιες εποχές μιλάει η Ε.Π.Μπλαβάτσκυ.
Και πάλι η "Απόκρυφη Παράδοση" μας λεει πώς υπάρχουν "ΕΠΤΑ ΡΙΖΕΣ ΦΥΛΕΣ" και πώς μέχρι σήμερα έχουν ΗΔΗ περάσει οι ΤΕΣΣΕΡΙΣ πρώτες. Τώρα βρισκόμαστε στην ΠΕΜΠΤΗ ΡΙΖΑ ΦΥΛΗ και πώς υπολείπονται ακόμα δύο η ΕΚΤΗ και η ΕΒΔΟΜΗ.
Οι ΕΠΤΑ ΡΙΖΕΣ ΦΥΛΕΣ της ανθρωπότητας είναι:
1. ……. (δεν είναι ανθρώπινη φυλή, με την σημερινή έννοια του ανθρώπου)
2. ……. (δεν είναι ανθρώπινη φυλή, με την σημερινή έννοια του ανθρώπου)
3. Λεμούριοι (Αδαμική)
4. 'Ατλαντες
5. 'Αρειοι (ΕΜΕΙΣ)

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΔΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΩΣ ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΧΑΡΑΤΗΡΙΣΤΚΩΝ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΟΣ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΤΑΛΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΣΟ ΟΙ ΛΕΜΟΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ???
ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΑΣ Ε?
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ???
ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΛΛΖΑΡΟ ΕΓΩ ΔΝ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΡΙΖΩΝ ΦΥΛΩΝ....
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΑΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΥΧΑΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
ΟΜΩΣ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΨΙΛΟ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΟΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΟΠΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΑ ΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ...
ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ....
ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΑΤ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ....

quote:
Όμως τι πράγματα εννοείς;

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΓΓΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

quote:
Ναι τα πιστεύω τα παραπάνω. Αρνούμαι οτι είμαστε ατυχήματα. Είμαστε πολύ σύνθετοι για να συμβαίνει κάτι τέτοιο, όπως και ολόκληρη η φύση δείχνει οτι δεν είναι ούτε τυχαία ούτε "καπρίτσιο".

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΑΙΟΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ???
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΠΤ...
ΟΣΟ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ....
ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΘΑΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...
ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΝ ΛΕΕΙ ΤΠΤ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΙ....

------------------------

12/12/2004, 13:58:07
Γειά σου cybermaster.. τι μου κάνεις..

Εδώ φίλε μου, έχουμε να κάνουμε με αρχαία κείμενα... τα οποία δεν μπορούμε να τα αγνοήσουμε..

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τη Βίβλο οταν αναφέρει .. οτι οι υιοί του Θεού συγχωνεύθηκαν με τις θυγατέρες των ανθρώπων..
Εχουμε δύο είδη διαφορετικές οντότητες που ναί μοιάζουν μεταξύ τους αλλά δεν είναι ίδιοι..

quote:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ???
ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΑΣ Ε?

Κάθε άνθρωπος cybermaster αντιλαμβάνεται το ``νόημα`` αυτό με το δικό του τρόπο.. και ακολουθεί και το ανάλογο μονοπάτι.